نظرت راجع به ازدواج موقت چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m roz

عضو جدید
ازدواج موقت بهتر از رابطه های پنهانی پسر و دختر ه ، ولی در ازدواج موقت اگردختر وابسته بشه ، تنها طرف منفعت پسر ه.

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.بحثای شما کلا سر اینه که یکی از طرفین ممکنه نامرد از آب دربیاد و ونباشه.یا اینکه فقط واسه ارضای جنسیش بیاد و صیغه کنه.
چرا هیچکس نمیگه اصلا چرا این ازدواج موقت رو اسلام گذاشته؟؟؟؟؟؟
به چه دردی میخوره؟
فقط میگید اسلام خوب یا بد است.

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیا میگن رابطه دوستی دختر و پسر خوبه؟چه نفعی واسه هردو طرف داره؟
لطفا نگید که واسه شناخت بیشتر باهم دوست میشن.
یک بار که باهم دعواشون میشه رو ببین.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.بحثای شما کلا سر اینه که یکی از طرفین ممکنه نامرد از آب دربیاد و ونباشه.یا اینکه فقط واسه ارضای جنسیش بیاد و صیغه کنه.
چرا هیچکس نمیگه اصلا چرا این ازدواج موقت رو اسلام گذاشته؟؟؟؟؟؟ به چه دردی میخوره؟ فقط میگید اسلام خوب یا بد است.

ببینید هر انسانی با انسان دیگه متفاوته و یکی از خصوصیات مهم ما ادمها اینه که هیشکی با اون یکی دیگه شبیه نیست
پس قرار نیست برای کل مردم یک نسخه بپیچیم، ممکنه یکی مجبور باشه دوست دختر داشته باشه یکی مجبور باشه ازدواج دائم بکنه دیگری ممکنه مجبور باشه ازدواج موقت بکنه
یکی ممکنه توی شرایط خاص اصلا توی محیط زندگی اماکن ازدواج دائم نداشته باشه
ما قرار نیست چون خودمان دلمان میخواهد طبق سلیقه خودمان زندگی کنیم برای همه نسخه زندگی خودمان را بپیچیم،
باید در تمامی زمینه ها قوانینی باشد که هر شخصی بر اساس شرایط خود بتواند از قوانین استفاده کند
اگر ما بیائیم و چون خوشمان نمی آید ازدواج موقت باشد این بحث را که بعضی ها شاید نیاز داشته باشند از انها دریغ کنیم دیگر ما انسان نیستیم ما دیگر به فکر همنوع نیستیم
ان وقت نام را را نشاید که انسان نام نهند!
اسلام آمده قوانینی برای نظم و باز گذاشتن اختیار انسانها برای رهائی از سختیها گذاشته
حالا بعضی ها از ازدواج موقت استفاده جنسی میکنند بعضیها سوء استفاده میکنند بعضی ها فقط برای آشنائی هست بعضی ها برای اینکه بتوانند چهارچوب اعتقادات مذهبی شان خدشه دار نشود صرفا بعنوان یک همکار اداری محرم با هم ازدواج موقت میکنند و شاید قصد و نیتشان رابطه جنسی نباشد، همه اینها در اسلام پیش بینی شده،
اگر بعضیها ازدواج موقت و صیغه را معادل و یکسان با رابطه جنسی میدانند مشکل از خودشان و نقص عقلشان است و ارتباطی به اسلام و فرهنگ مردم و غیره ندارد.

کیا میگن رابطه دوستی دختر و پسر خوبه؟چه نفعی واسه هردو طرف داره؟
لطفا نگید که واسه شناخت بیشتر باهم دوست میشن.
یک بار که باهم دعواشون میشه رو ببین.

هر انسانی برای خودش شرایط خاصی دارد بعضیها ممکن است فقط برای رابطه جنسی ازدواج موقت کنند
بعضیها ممکن است فقط به خاطر این نیت که توی یک اداره باهم بگو بخند دارند با هم ازدواج موقت بکنند
بعضیها ممکن است دنبال تامین غرایز جنسی خود باشند
بعضیها ممکن است بعنوان همکلاسی دانشگاه بخواهند با پسری از همکلاسهایشان به نیت جلوگیری از سوء استفاده پسر ازدواج موقت بکنند و در ان قید کنند که پسر حق رابطه جنسی ندرد تا اگر پسری دختر را به مهمانی دعوت کرد و نوشیدنی داد که دختر از خود بیخود شد و پسر دختر را حامله کرد طبق سند ازدواج موقت دختر بتواند به دادگاه شکایت و پسر را به زندان بیاندازد
و خیلی دلایل دیگر...

green tree

اخراجی موقت
ببینید هر انسانی با انسان دیگه متفاوته و یکی از خصوصیات مهم ما ادمها اینه که هیشکی با اون یکی دیگه شبیه نیست
پس قرار نیست برای کل مردم یک نسخه بپیچیم، ممکنه یکی مجبور باشه دوست دختر داشته باشه یکی مجبور باشه ازدواج دائم بکنه دیگری ممکنه مجبور باشه ازدواج موقت بکنه
یکی ممکنه توی شرایط خاص اصلا توی محیط زندگی اماکن ازدواج دائم نداشته باشه
ما قرار نیست چون خودمان دلمان میخواهد طبق سلیقه خودمان زندگی کنیم برای همه نسخه زندگی خودمان را بپیچیم،
باید در تمامی زمینه ها قوانینی باشد که هر شخصی بر اساس شرایط خود بتواند از قوانین استفاده کند
اگر ما بیائیم و چون خوشمان نمی آید ازدواج موقت باشد این بحث را که بعضی ها شاید نیاز داشته باشند از انها دریغ کنیم دیگر ما انسان نیستیم ما دیگر به فکر همنوع نیستیم
ان وقت نام را را نشاید که انسان نام نهند!
اسلام آمده قوانینی برای نظم و باز گذاشتن اختیار انسانها برای رهائی از سختیها گذاشته
حالا بعضی ها از ازدواج موقت استفاده جنسی میکنند بعضیها سوء استفاده میکنند بعضی ها فقط برای آشنائی هست بعضی ها برای اینکه بتوانند چهارچوب اعتقادات مذهبی شان خدشه دار نشود صرفا بعنوان یک همکار اداری محرم با هم ازدواج موقت میکنند و شاید قصد و نیتشان رابطه جنسی نباشد، همه اینها در اسلام پیش بینی شده،
اگر بعضیها ازدواج موقت و صیغه را معادل و یکسان با رابطه جنسی میدانند مشکل از خودشان و نقص عقلشان است و ارتباطی به اسلام و فرهنگ مردم و غیره ندارد.

هر انسانی برای خودش شرایط خاصی دارد بعضیها ممکن است فقط برای رابطه جنسی ازدواج موقت کنند
بعضیها ممکن است فقط به خاطر این نیت که توی یک اداره باهم بگو بخند دارند با هم ازدواج موقت بکنند
بعضیها ممکن است دنبال تامین غرایز جنسی خود باشند
بعضیها ممکن است بعنوان همکلاسی دانشگاه بخواهند با پسری از همکلاسهایشان به نیت جلوگیری از سوء استفاده پسر ازدواج موقت بکنند و در ان قید کنند که پسر حق رابطه جنسی ندرد تا اگر پسری دختر را به مهمانی دعوت کرد و نوشیدنی داد که دختر از خود بیخود شد و پسر دختر را حامله کرد طبق سند ازدواج موقت دختر بتواند به دادگاه شکایت و پسر را به زندان بیاندازد
و خیلی دلایل دیگر...
صیغه محرمیت چیست؟ قانونی است؟
شرعی است؟

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ازدواج موقت بهتر از رابطه های پنهانی پسر و دختر ه ، ولی در ازدواج موقت اگردختر وابسته بشه ، تنها طرف منفعت پسر ه.

دختر میتواند در ازدواج موقت برای این امر یک پیش بینی نماید مثلا با علاقه و محبت زیاد پسر را شیفته خود نموده و زمینه ازدواج دائم را فراهم کند
در انتخاب ازدواج دائم که همه با وسواس تحقیق میکنند در ازدواج موقت نیز میتواند با وسواس انتخاب شود تا پسری که صلاحیت ازدواج موقت را دارد با دختر وصلت کند
و بعد از ازدواج موقت دختر در طول دوران ازدواج و همسری سعی کند به حدی به پسر محبت کند که پسر راضی و قانع شود به ازدواج دائم با دختر

در کشورهای غربی زن و مرد مدتی با هم دوست قانونی میشوند که تقریبا مشابه همین ازدواج موقت است
در طول این دوره اگر طرفین با هم کنار آمدند این اشنائی و دوستی را تبدیل به ازدواج دائم میکنند و به کلیسا میروند.
این بحث از اسلام وارد مسیحیت شده
و مسلمانان دارائیهایشان را به مسیحیان فروخته و مشتی تعصب برای خود نگه داشته اند که نه ربطی به اسلام دارد و نه ربطی به عقل و منطق فقط یک مشت نظریات بی اساس که ازدواج موقت را مترادف با زنا تعریف کرده که هیچ ربطی به اسلام و عقل و منطق ندارد!

عشقولانه

کاربر بیش فعال
اولا من هم برای شما احترام زیادی قائلم

دوما: من خواهرم متاهله و مجرد نیست

سوما: زندگی و سرنوشت خواهر من چه ربطی به من داره؟ مگه من وزیر وکیل خواهرم هستم اگر روزی تصمیم بگیره با یک نفر به مدت یک ساعت یا یک سال یا صد سال یا هزار سال ازدواج کنه یا نامحدود ازدواج کنه من کی هستم که بخوام بگم ازدواج بکن یا نکن؟! شاید برادر شما با زور سرنیزه بالا سر شما وایسه بگه که حق نداری با مردی کوتاه مدت زندگی کنی و اگر ازدواج کردی هیچ وقت ازش جدا نشو ولی فکر میکنم خودتان بهتر میتوانید تشخیص بدهید که وقتی با یک مردی مواجه شدید ایا ارزش داره تا آخر عمرتان با او زندگی کنید یا اصلا ارزش دیدن ریخت و قیافه اش را هم نداره یا یه کمی مثلا مدتی با او رفیق و یا دوست و یا همسرش بشوید ارزشش را داره که این مسئله به هیشکی مربوط نیست حتی اگر به سن بلوغ رسیده باشید پدر هم عقلا حق دخالت نداره چه برسه به برادر!

چهارما: اگر یک پسری مخ خواهر مجرد من یا شما یا فرد دیگری را زد و با هم دوست شدند و امکان جدا کردن این دو نفر از یکدیگر نشد شما باشید چه میکنید؟ کتکشان میزنید یا سعی میکنید انها را تشویق به ازدواج کنید؟ اگر ازدواج دائم نکردند ان وقت راضی میشوید پسره هر طور دلش میخواد با جان و آبروی دختر بازی کنه یا میروید یک سندی مدرکی تنظیم میکنید که پسره توی خلوت دختر را حامله کرد حد اقل بشه برای بچه شان شناسنامه گرفت و یا در صورت اینکه پسر دختر را ول کرد و رفت طبق مدارک پسر را بتوان در دادگاه محاکمه کرد و غیره ....؟

من هیچکی و ندارم و تنها زندگی میکردم تا چند روز پیش که ازدواج کردم خواهر و برادر فرسخها از من دورن ولی با تمام این همه نا محدودی تن به همچین کارای ندادم.....
حالا هرکسی عقیده ای داره.....شاید خیلیا بخاطر منفعتش حرف شما رو قبول کنن.....
ولی به نظرم همچین چیزی درست نیست که بخاطر 10 روز آدم اسمشو بذاره ازدواج......
عقد دائم باعث میشه دو طرف باهم سازگاری داشته باشن و بیشتربه زندگیشون اهمیت بدن.....
ولی ازدواج موقت آدم و وادار میکنه که به اون لحظه پایان برسه برن دنبال یکی دیگه....
کاریم به عقاید شما ندارم ولی بنظرم چیز چرتی میاد......

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صیغه یعنی به زبان آوردن کلمه،
به غیر از صیغه محرمیت صیغه بیع نیز وجود دارد
وقتی شما در بازار مثلا یک کیلو سیب میخرید و فروشنده میگوید کیلوئی 2 هزار تومان و شما میگوئید سه کیلو بده پولش را بدهم در این میان این کلمات رد و بدل شده را صیغه مینامند.

صیغه یعنی انعقاد قرارداد،

وقتی دختر و پسر با یکدیگر به توافق میرسند که با هم ازدواج کنند حالا چه دائم چه موقت، بین خود کلماتی رد و بدل میکنند
تا به طور واضح و شفاف رضایت طرفین به قرارداد ازدواج دائم یا موقت را به زبان بیاورند تا بعد از مدتی نتوانند
این قرارداد را انکار و یا رد بکنند و مسئولیت این قرارداد به به عهده بگیرند
در این حالت میگویند صیغه بر زبان طرفین جاری شده است
مثلا پسر میگوید تو را به عقد خود در می اورم و دختر میگوید بله یا میگوید قبول میکنم در این حالت کلمات جاری شده همان صیغه است

بنابر این صیغه یعنی شرعی نمودن رابطه پسر و دختر مجرد
چون قانون ایران بر پایه شرع بنیانگذاری شده بنابر این امری قانونی است
اما اگر بخواهیم ان را در دفترخانه اسناد رسمی ثبت بکنیم ان وقت مستند به سند رسمی شده و در صورت بروز مشکلی یا سوء استفاده طرفین در دادگاه قابل استناد و دفاع خواهد بود.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هیچکی و ندارم و تنها زندگی میکردم تا چند روز پیش که ازدواج کردم خواهر و برادر فرسخها از من دورن ولی با تمام این همه نا محدودی تن به همچین کارای ندادم.....
حالا هرکسی عقیده ای داره.....شاید خیلیا بخاطر منفعتش حرف شما رو قبول کنن.....
ولی به نظرم همچین چیزی درست نیست که بخاطر 10 روز آدم اسمشو بذاره ازدواج......
عقد دائم باعث میشه دو طرف باهم سازگاری داشته باشن و بیشتربه زندگیشون اهمیت بدن.....
ولی ازدواج موقت آدم و وادار میکنه که به اون لحظه پایان برسه برن دنبال یکی دیگه....
کاریم به عقاید شما ندارم ولی بنظرم چیز چرتی میاد......

خوب نظر و خود شما شما متین و قابل احترام
اما خیلیها هستند که چنین شرایطی در زندگی نمیتوانند یا نمیخواهند برای خود ایجاد کنند و ترجیح میدهند که به صورت کوتاه مدت با افراد رفت و امد کنند
در این حالت یکی اسم این کار را در غرب میزاره Partnership در ایران میزاره دوستی دختر و پسر و در زبان عربی به نام ان میگویند صیغه
عده ای میگویند ازدواج تا قداست و اهمیت ان حفظ بشه و مردم با چشم بد به رابطه طرفین نگاه نکنند و طرفین و دختر و پسر با وجود کلمه مقدس ازدواج سعی کنند ان را برای لذت چند روزی مورد استفاده قرار ندهند و تلاش کنند این مدت کوتاه را به دراز مدت تبدیل کنند،

مسلما شما که چند روز پیش ازدواج کرده اید به طور ناگهانی ازدواج نکرده اید و مدتی با همسرتان دوران اشنائی داشته اید، عده از از مردم نام این دوران آشنائی را میگذارند ازدواج موقت
که در مورد شما ازدواج موقت تان منجر به ازدواج دائم شده است و چه بسا افرادی بوده اند که با انها مدت کوتاهی ازدواج موقت غیر رسمی کرده اید وبا هم به توافق نرسیده و یکدیگر را رها کرده اید.

امید وارم این ازدواج دائمی تان تا آخر عمرتان برایتان سلامتی و خوشبختی بیاورد.

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب نظر و خود شما شما متین و قابل احترام
اما خیلیها هستند که چنین شرایطی در زندگی نمیتوانند یا نمیخواهند برای خود ایجاد کنند و ترجیح میدهند که به صورت کوتاه مدت با افراد رفت و امد کنند
در این حالت یکی اسم این کار را در غرب میزاره Partnership در ایران میزاره دوستی دختر و پسر و در زبان عربی به نام ان میگویند صیغه
عده ای میگویند ازدواج تا قداست و اهمیت ان حفظ بشه و مردم با چشم بد به رابطه طرفین نگاه نکنند و طرفین و دختر و پسر با وجود کلمه مقدس ازدواج سعی کنند ان را برای لذت چند روزی مورد استفاده قرار ندهند و تلاش کنند این مدت کوتاه را به دراز مدت تبدیل کنند،

مسلما شما که چند روز پیش ازدواج کرده اید به طور ناگهانی ازدواج نکرده اید و مدتی با همسرتان دوران اشنائی داشته اید، عده از از مردم نام این دوران آشنائی را میگذارند ازدواج موقت
که در مورد شما ازدواج موقت تان منجر به ازدواج دائم شده است و چه بسا افرادی بوده اند که با انها مدت کوتاهی ازدواج موقت غیر رسمی کرده اید وبا هم به توافق نرسیده و یکدیگر را رها کرده اید.

امید وارم این ازدواج دائمی تان تا آخر عمرتان برایتان سلامتی و خوشبختی بیاورد.

این حرفای شما کاملا درسستتتتته.
پس نتیجه میگیریم ازدواج موقت در صورتی باید انجام بگیره که دو طرف بخوان سرانجامش رو به ازدواج دائم ختم کنن.حالا بسته به شرایطی هم شاید ختم نشه.
ام متاسفانه گاهی دلیل ازدواجهای موقت خیلی مزخرفه که باعث شده ذهنیت همه نسبت به این موضوع خراب شه.

اگه آدما هرچیزی رو درست وبه موقع استفاده کنن اینهمه حرف تو این تاپیک گفته نمیشد
بابا فرهنگامونو درست کنیم

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
جینگیلبرت عزیز من حرفم اینه که بعد از ازدواج موقت که به ازدواج دائم ختم نمیشه
پسرها که از هفت دولت آزادن!!!!!!!!!1
میمونه دختر که اکثرمردم فقط متخصص حرفای بیخود هستن و خانواده دختر که ماشاال.. دکترای سرکوفت زدن دارن
که باعث به وجود اومدن شرایط آزاردهنده واسه دختر میشه.
از همه بدتر اینکه وقتی یه خواستگارم میاد تعصبای زیاد فرد خواستگار واسه اینکه دختره چه جوریه خب یه جو مسخره میسازه.
این فیدبک ازدواج موقت رو چه جوری توجیه میکنی؟؟؟؟؟
بابا این ازدواج موقت بعد از پایان گرفتن بین دو نفر یعنی هیچ عوارضی واسه جامعه نداره؟؟؟؟
حتی اگه5نفر هم واسه ارضای جنسی بخوان این کارو کنن یعنی واسه کسایی که تو این خطا نیستن ضرر نداره؟؟؟؟؟؟

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من ازدواج موقت نه تنها مانعی بر سر ازدواج هست بلکه بنیان خانواده ها رو از بین میبره در حال حاضر ازدواج موقت فقط یه مسکن موقت هست بری درد جامعه ای که ما در حال حاضر در اون زندگی میکنیم ولی نمیتونه درد رو از بین ببره

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جینگیلبرت عزیز من حرفم اینه که بعد از ازدواج موقت که به ازدواج دائم ختم نمیشه
پسرها که از هفت دولت آزادن!!!!!!!!!1
میمونه دختر که اکثرمردم فقط متخصص حرفای بیخود هستن و خانواده دختر که ماشاال.. دکترای سرکوفت زدن دارن
که باعث به وجود اومدن شرایط آزاردهنده واسه دختر میشه.
از همه بدتر اینکه وقتی یه خواستگارم میاد تعصبای زیاد فرد خواستگار واسه اینکه دختره چه جوریه خب یه جو مسخره میسازه.
این فیدبک ازدواج موقت رو چه جوری توجیه میکنی؟؟؟؟؟
بابا این ازدواج موقت بعد از پایان گرفتن بین دو نفر یعنی هیچ عوارضی واسه جامعه نداره؟؟؟؟
حتی اگه5نفر هم واسه ارضای جنسی بخوان این کارو کنن یعنی واسه کسایی که تو این خطا نیستن ضرر نداره؟؟؟؟؟؟

به نظر من تمام تقصیرات به گردن دختر هست
دختر باید سعی کنه با هر مردی رضایت و تن به ازدواج موقت نده

اما اگر به هر دلیلی مرد مناسبی یا پسر مناسبی پیدا شد که بخواد با هاش ازدواج موقت یا دائم انجام بده انقدر در جلب رضایت مرد سعی و تلاش بکنه که مرد تمام دنیا را بهش بدی زن را ول نکنه
اما اگر زن چنین هنری نداشت و مرد ولش کرد چنین زنی لایق تمامی جفاهای خلقت است زیرا که نتوانسته یک مرد را نگه دارد فردا چنین زنی چگونه میتواند یک خانواده را استحکام ببخشد؟

من بعنوان یک مرد میدانم که اگر زن مناسبی با یک مرد ازدواج موقت بکنه

البته ممکنه نقطه مقابلش هم باشه یعنی مردی باشه که زن اولش درست مرد را نشناسه و بعد از ازدواج متوجه بشه که مرد مناسبی نبوده.
با اینکه مرد مناسب نیست ولی باز هم تقصیر زن هست که نتوانسته مرد را درست بشناسد
علت اینکه اختیار ازدواج دختر را به پدرش یا قیمش داده اند به همین علت است که دختر در سن و سال کم نمیتواند مرد را بشناسد و پدرش یا ولی دختر
در ازدواج موقت یا دائم میتواند تشخیص بدهد که مرد مرد زندگی است یا مرد سوء استفاده کننده
حالا ممکنه پیش بیاد که یک پدر هم انقدر خنگ باشه که نتواند مرد مناسب برای ازدواج دائم یا موقت دخترش را بشناسد که در این حالت دختر با اینکه تقصیری ندارداما ناچار است بسازد
چون نه خودش و نه والدینش قدرت شناخت ادم خوب از بد را ندارند چنین انسانهائی لایق زندگی بین مردم نیستند و با انسانهای بد فرقی ندارند

کلا مردم مجرم با مردم ابله و نادان هر دو از نظر من یک نوع حکم را دارند که به درد یکدیگر میخورند

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
جینگیلبرت خییییییلی بی انصافی.فقط باید دختر به همه چیز حواسش باشه.که مرد و از نامرد تشخیص بده.مردا هم هر کاری دلشون خواست بکنن.
در ضمن جواب منو درست ندادی.
خود تو مجردی؟؟؟؟؟؟
دیدی حتی خود تو هم از اینکه دختر مبادا اشتباهی یک پسر رو انتخاب کنه چشم پوشی نمیکنی که بابا حالا اشتباهی شده...
تو که خودت میگی ازدواج موقت واسه آشنایی محسوب میشه نمیتونی قبول کنی که دختر ممکنه توی این ازدواج اشتباه کرده باشه.تازه این اشتباه رو به ابلهی و نادونی دختر وخانوادش ربط هم میدی و اونا رو سزاوار بدبختی میدونی.
در حالی که از نظر خودت اشکالی نداره جوونا ازدواج موقت داشته باشن ...
خدا وکیلی اگه خودت یه دختری رو انتخاب کنی بعد بفهمی که قبلا ازدواج موقت داشته و کاملا ازدواج اشتباهی بوده
بازهم حاضری همون دختر رو به همسری انتخاب کنی؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: njch

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جینگیلبرت خییییییلی بی انصافی.فقط باید دختر به همه چیز حواسش باشه.که مرد و از نامرد تشخیص بده.مردا هم هر کاری دلشون خواست بکنن.
در ضمن جواب منو درست ندادی.
خود تو مجردی؟؟؟؟؟؟
دیدی حتی خود تو هم از اینکه دختر مبادا اشتباهی یک پسر رو انتخاب کنه چشم پوشی نمیکنی که بابا حالا اشتباهی شده...
تو که خودت میگی ازدواج موقت واسه آشنایی محسوب میشه نمیتونی قبول کنی که دختر ممکنه توی این ازدواج اشتباه کرده باشه.تازه این اشتباه رو به ابلهی و نادونی دختر وخانوادش ربط هم میدی و اونا رو سزاوار بدبختی میدونی.
در حالی که از نظر خودت اشکالی نداره جوونا ازدواج موقت داشته باشن ...
خدا وکیلی اگه خودت یه دختری رو انتخاب کنی بعد بفهمی که قبلا ازدواج موقت داشته و کاملا ازدواج اشتباهی بوده
بازهم حاضری همون دختر رو به همسری انتخاب کنی؟؟؟؟؟

من اگر با دختری آشنا بشم که حتی نه تنها ازدواج موقت کرده بلکه اصلا فاحشه بوده، ولی از کارش پشیمان شده و میخواد سالم زندگی کنه و برام ثابت بشه
حتما باهاش دائمی ازدواج میکنم،
امام علی میفرماید اگر شب کسی را دیدی که گناه میکند صبح با ان چشم به او نگاه نکن شاید شب توبه کرده باشد

مشکل اینجاست که 99درصد مردم از روی باد معده دم از اسلام میزنند کسی نیست که واقعا سعی کنه به اسلام عمل کنه
همه حرفهائی که مردم میزنند نظر شخصی و هواهای نفسانی انها است و هیچ ربطی به انسانیت ندارد.
من تاجائی که بتوانم سعی میکنم مثل یک انسان زندگی کنم و مثل یک انسان به مردم نگاه کنم
اینکه یک دختری قبلا چه کاره بوده مهم نیست مهم اینه که الان کی هست و چی هست
اینکه دختری خانواده اش اصیل باشند شاید خوب باشه ولی اینکه خود دختر الان کی هست مهمتره

اگر قبلا ازدواج موقت و یا هزار تا خلاف کرده ولی بعدش پشیمان شده و میخواد مثل یک انسان زندگی کنه باشه من حاضرم نه تنها بعنوان همسر بلکه روی چشمام نگه داری اش کنم
ولی اکثر دخترها از دماغ فیل افتاده اند توی ازدواج دائم پسرها را گول میزنند هزار تا وعده وعید میدهند بعد از ازدواج که خرشان از پل گذشت میروند مهریه را به اجراء میگذارند
بروید به زندانها نگاه کنید
تعداد زندانیانی که دخترها پسرها را به خاطر مهریه به زندان انداخته اند از تعداد زندیانیان فلسطینی توی اسرائیل بیشتر است
حالا باید بگوئیم مرگ بر اسرائیل یا مرگ بر دختر؟
ولی کدام پسری رفته دختری را به خاطر اینکه یه وفه دلش خواسته زندگی و ازدواج را رها کند و برود سراغ پسر دیگه به زندان انداخته؟
بروید ببینید توی ازدواج دائم اگر دختر ناگهان تصمیم بگیرد طلاق بگیرد هیچ کس نمیتواند جلوی او را بگیرد و پسر حق ندارد به دختر به زور وادار به زندگی مشترک نماید
اما دختر میتواند پسر را خیلی راحت به زندان بیاندازد و تعداد زندانیان بیشمار پسر به خاطر شکایت همسرشان در زندان دلیل و مدرک این ادعا است
انهائی هم که پسر ها را به زندان نینداخته اند دست کمی از دیگر دخترها ندارند چون از شدت غرور فقط نوک دماغ عمل کرده شان را میبینند!

یک زنی که واقعا اهل زندگی باشه و بتوان روی حرفش حساب کرد و دو روز دیگه زندگی اش را ول نکنه پیدا نمیشه و اگر پیدا بشه ولو قبلا فاحشه بوده من حاضرم نوکرش بشم به شرطی که قول بده سالم زندگی کنه

اینو خوب توی گوشت فرو کن که بی انصاف ان دختری است که بعد از چند سال زندگی با یک پسر بهانه می اورد و توی دادگاه میگوید که به پسری دیگری علاقه دارد و میخواهد طلاق بگیرد با کس دیگری ازدواج کند!
نه آن پسری که ده سال در خانه تنها میماند تا دختر پشیمان شده و به زندگی اش برگردد!

sshimaa

عضو جدید
من اگر با دختری آشنا بشم که حتی نه تنها ازدواج موقت کرده بلکه اصلا فاحشه بوده، ولی از کارش پشیمان شده و میخواد سالم زندگی کنه و برام ثابت بشه
حتما باهاش دائمی ازدواج میکنم،
امام علی میفرماید اگر شب کسی را دیدی که گناه میکند صبح با ان چشم به او نگاه نکن شاید شب توبه کرده باشد

مشکل اینجاست که 99درصد مردم از روی باد معده دم از اسلام میزنند کسی نیست که واقعا سعی کنه به اسلام عمل کنه
همه حرفهائی که مردم میزنند نظر شخصی و هواهای نفسانی انها است و هیچ ربطی به انسانیت ندارد.
من تاجائی که بتوانم سعی میکنم مثل یک انسان زندگی کنم و مثل یک انسان به مردم نگاه کنم
اینکه یک دختری قبلا چه کاره بوده مهم نیست مهم اینه که الان کی هست و چی هست
اینکه دختری خانواده اش اصیل باشند شاید خوب باشه ولی اینکه خود دختر الان کی هست مهمتره

اگر قبلا ازدواج موقت و یا هزار تا خلاف کرده ولی بعدش پشیمان شده و میخواد مثل یک انسان زندگی کنه باشه من حاضرم نه تنها بعنوان همسر بلکه روی چشمام نگه داری اش کنم
ولی اکثر دخترها از دماغ فیل افتاده اند توی ازدواج دائم پسرها را گول میزنند هزار تا وعده وعید میدهند بعد از ازدواج که خرشان از پل گذشت میروند مهریه را به اجراء میگذارند
بروید به زندانها نگاه کنید
تعداد زندانیانی که دخترها پسرها را به خاطر مهریه به زندان انداخته اند از تعداد زندیانیان فلسطینی توی اسرائیل بیشتر است
حالا باید بگوئیم مرگ بر اسرائیل یا مرگ بر دختر؟
ولی کدام پسری رفته دختری را به خاطر اینکه یه وفه دلش خواسته زندگی و ازدواج را رها کند و برود سراغ پسر دیگه به زندان انداخته؟
بروید ببینید توی ازدواج دائم اگر دختر ناگهان تصمیم بگیرد طلاق بگیرد هیچ کس نمیتواند جلوی او را بگیرد و پسر حق ندارد به دختر به زور وادار به زندگی مشترک نماید
اما دختر میتواند پسر را خیلی راحت به زندان بیاندازد و تعداد زندانیان بیشمار پسر به خاطر شکایت همسرشان در زندان دلیل و مدرک این ادعا است
انهائی هم که پسر ها را به زندان نینداخته اند دست کمی از دیگر دخترها ندارند چون از شدت غرور فقط نوک دماغ عمل کرده شان را میبینند!

یک زنی که واقعا اهل زندگی باشه و بتوان روی حرفش حساب کرد و دو روز دیگه زندگی اش را ول نکنه پیدا نمیشه و اگر پیدا بشه ولو قبلا فاحشه بوده من حاضرم نوکرش بشم به شرطی که قول بده سالم زندگی کنه

اینو خوب توی گوشت فرو کن که بی انصاف ان دختری است که بعد از چند سال زندگی با یک پسر بهانه می اورد و توی دادگاه میگوید که به پسری دیگری علاقه دارد و میخواهد طلاق بگیرد با کس دیگری ازدواج کند!
نه آن پسری که ده سال در خانه تنها میماند تا دختر پشیمان شده و به زندگی اش برگردد!
:smile: خنده تلخه...چقد سطحی نگرانه یعنی پسری پیدا میشه تنها بمونه فقط برای اینکه یه دختر برگرده!!! مطمئن باش اگه ازدواج نمیکنه دلایل غیر از این داره ...

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:smile: خنده تلخه...چقد سطحی نگرانه یعنی پسری پیدا میشه تنها بمونه فقط برای اینکه یه دختر برگرده!!! مطمئن باش اگه ازدواج نمیکنه دلایل غیر از این داره ...

شما توی دنیای بسیار کوچک و کم ارزش خودت نمیتوانی تصور کنی بنابر این مشکلی نیست چون از شما انتظاری نیست که چنین چیزی را قبول کنی!
ولی پسره میتونه دوست دختر داشته باشه میتونه بره خارج از ایران هر کاری بکنه؟
میتونه کنار خیابان یک دختری را سوار کنه؟
میتونه بره زنهای یائسه پنجاه ساله را صیغه کنه؟
ولی خیلیها هستند این کارها را نمیکنند!

فکر میکنم شما به همان خنده تلخ برای اینکه توی عمرت چنین ادمهائی را ندیده اید خنده تلختان را بچسبید!

من مردی 50 ساله را میشناسم که همسرش با بچه یک ساله ای ترکش کرد.
اما مرد ده سال منتظر ماند زن با بچه ده ساله بعد از ده سال برگشت به خانه اش و مرد همچنان به قول خودش با آرامشی بودائی پذیرای زن شد!

حال توی جامعه چند نفر از چنین ادمهائی هستند نمیدانم!

مردی 60 ساله دیگر را میشناسم که در جوانی اش سالها قبل از انقلاب در حالی که از کارشناسان برجسته دارای مدرک فوق لیسانس برق الکترونیک قبل از انقلاب از اولین دانشگاه دولتی بود عاشق دختری شد و دختر به او جواب رد داد مرد هنوز با گذشت چهل سال انتظار ان دختر از زندگی اش خانه و زندگی خیلی مرفه دارد و همچنین تنها زندگی میکند و شبانه روز به یاد ان دختر است.

زنی را میشناسم که حتی برایش فیلم هم ساخته اند،
چهل سال پیش مردی از یکی از شهرهای شمالی کشور برای خدمت سربازی اش به روستائی در یکی از شهرهای غربی کشور میرود
در انجا با دختری روستائی اشنا میشود و به دختر قول ازدواج میدهد و هیچ رابطه غیر اخلاقی هم برقرار نمیکند فقط قول ازدواج میدهد.
تمام مردم روستا متوجه این مسئله میشوند
پسر سربازی اش تمام میشود به شهر خود برمیگردد و با دختر دیگری ازدواج میکند
زن از روستای خود برای یافتن پسر به شهری که پسر در انجا است میرود و وقتی میبیند که پسر ازدواج کرده دیگر به شهر خود برنمیگردد
در شهر پسر خیابان خواب میشود و به هیچ مردی جواب نمیدهد همانند عاشق واقعی انقدر خیابانهای شهر را میچرخد که شعرای زیادی
برای این زن افسانه و شهرهای زیادی گفته اند و فیلمهای عاشقانه برایش ساخته اند،
من چند بار این زن را که اکنون پیر شده را در سطح شهر دیده ام و مردم را دیده ام که چقدر با احترام به این زن نگاه میکنند و تمامی شهر شرمنده صبر و انتظار عاشقانه این زن هستند.
ان مرد نیز بخاطر رنجی که به این زن وارد کرده به اندازه صد برابر در زندگی اش رنج و شکنجه جسمی و بیماری و غیره را تحمل کرده....

مهمترین شخصی که در تاریخ چنین کاری انجام داده شاعر معروف ایرانی حافظ بوده که همسرش به هندوستان میرود و سالها حافظ در انتظار همسرش گوشه نشینی میکند.

نمونه دیگر همسر بودا بوده است که بودا 9 سال به جنگل میرود و بعد از 9 سال از اعماق جنگل وقتی به خانه می اید همسرش عصبانی میگوید این همه سال چرا مرا ترک کردی؟
بودا میگوید زمانی که تو را ترک کردم انسان دیگری بودم الان انسان دیگری شده ام و به زندگی شان ادامه میدهند.

باز هم بخواهید از چنین انسانهائی برایتان تعریف و توصیف میکنم.

کسی که انقدر کوچک است که نمیتواند چنین انسانهائی را حتی در تصورش بیاورد و ادعا میکند که پسر نمیتواند تنها بماند...
به نظر من لیاقت زندگی با نام ادم یا انسان بین مردم جامعه را ندارد. بدنش انسان است ولی جسمش از حیوان پائینتر است
زیرا حیوانات نیز به چنین انسانهائی احترام میگذارند.

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا انقدری این زمونه بد شدن آدماش که اگه یکی هم کار درست و خوب انجام بده باز هم همه بهش اعتماد نمکینن.تقصیری هم ندارن چون موقعی که اعتماد کردن ضربه خوردن...
جنگیلبرت فقط بیمعرفتی دخترا رو نببین.یعنی مردی نیست که از اعتماد دختری سواستفاده کنه؟؟؟؟؟؟
خودتم میدونی که هست.
همه حرفای تو وقتی به واقعیت پیوسته یا میپیونده که آدما عاشق باشن...
تو این دوره عشق شده بچه بازی و افتاده تو دهن بچه اول راهنمایی چه برسه....
آدم وقتی آدم میشه که زندگی براش ارزش داشته باشه.
در ضمن میشه بگی این اسمتو از کجا گیر آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ساده تر از این نبود انتخاب کنی؟؟؟؟
یه چیزیش خوبه اگه به یه بچه اول دبستان بگی یه صفحه ازش بنویسه تا آخر عمرش املاش با هجی کردنش بیمه میشه.
(شوخی کردم بر نخوره)

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا انقدری این زمونه بد شدن آدماش که اگه یکی هم کار درست و خوب انجام بده باز هم همه بهش اعتماد نمکینن.تقصیری هم ندارن چون موقعی که اعتماد کردن ضربه خوردن...
جنگیلبرت فقط بیمعرفتی دخترا رو نببین.یعنی مردی نیست که از اعتماد دختری سواستفاده کنه؟؟؟؟؟؟
خودتم میدونی که هست.
همه حرفای تو وقتی به واقعیت پیوسته یا میپیونده که آدما عاشق باشن...
تو این دوره عشق شده بچه بازی و افتاده تو دهن بچه اول راهنمایی چه برسه....
آدم وقتی آدم میشه که زندگی براش ارزش داشته باشه.
در ضمن میشه بگی این اسمتو از کجا گیر آوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ساده تر از این نبود انتخاب کنی؟؟؟؟
یه چیزیش خوبه اگه به یه بچه اول دبستان بگی یه صفحه ازش بنویسه تا آخر عمرش املاش با هجی کردنش بیمه میشه.
(شوخی کردم بر نخوره)

1- توی بالا بخونین یک مورد از خیانت پسر به دختر نوشته ام که توی خیلی شهرهای ایران هم معروف شده و چون اون زن هنوز زنده است و پیر زن بیچاره عمرش را در انتظار پسره مانده
مردم جمع شده اند برایش خانه و خورد و خوراک تهیه کرده اند ولی سالهاست که در عشق گریان و نالان است و شاکی از بد قولی پسره ...

2- توی پارک شهر تهران یک بار یادم هست که روی دیوار نوشته بود عشق تپه ای است که هر خری از ان بالا میرود.

3- یک زمانی اسمهای متعددی در این سایت داشتم انقدر اسم را عوض کردم که دیگر اسم تمام شد همینطوری این نام را انتخاب کردم.

4- باز هم سوالی هست در خدمتم :D

sshimaa

عضو جدید
شما توی دنیای بسیار کوچک و کم ارزش خودت نمیتوانی تصور کنی بنابر این مشکلی نیست چون از شما انتظاری نیست که چنین چیزی را قبول کنی!
ولی پسره میتونه دوست دختر داشته باشه میتونه بره خارج از ایران هر کاری بکنه؟
میتونه کنار خیابان یک دختری را سوار کنه؟
میتونه بره زنهای یائسه پنجاه ساله را صیغه کنه؟
ولی خیلیها هستند این کارها را نمیکنند!

فکر میکنم شما به همان خنده تلخ برای اینکه توی عمرت چنین ادمهائی را ندیده اید خنده تلختان را بچسبید!

من مردی 50 ساله را میشناسم که همسرش با بچه یک ساله ای ترکش کرد.
اما مرد ده سال منتظر ماند زن با بچه ده ساله بعد از ده سال برگشت به خانه اش و مرد همچنان به قول خودش با آرامشی بودائی پذیرای زن شد!

حال توی جامعه چند نفر از چنین ادمهائی هستند نمیدانم!

مردی 60 ساله دیگر را میشناسم که در جوانی اش سالها قبل از انقلاب در حالی که از کارشناسان برجسته دارای مدرک فوق لیسانس برق الکترونیک قبل از انقلاب از اولین دانشگاه دولتی بود عاشق دختری شد و دختر به او جواب رد داد مرد هنوز با گذشت چهل سال انتظار ان دختر از زندگی اش خانه و زندگی خیلی مرفه دارد و همچنین تنها زندگی میکند و شبانه روز به یاد ان دختر است.

زنی را میشناسم که حتی برایش فیلم هم ساخته اند،
چهل سال پیش مردی از یکی از شهرهای شمالی کشور برای خدمت سربازی اش به روستائی در یکی از شهرهای غربی کشور میرود
در انجا با دختری روستائی اشنا میشود و به دختر قول ازدواج میدهد و هیچ رابطه غیر اخلاقی هم برقرار نمیکند فقط قول ازدواج میدهد.
تمام مردم روستا متوجه این مسئله میشوند
پسر سربازی اش تمام میشود به شهر خود برمیگردد و با دختر دیگری ازدواج میکند
زن از روستای خود برای یافتن پسر به شهری که پسر در انجا است میرود و وقتی میبیند که پسر ازدواج کرده دیگر به شهر خود برنمیگردد
در شهر پسر خیابان خواب میشود و به هیچ مردی جواب نمیدهد همانند عاشق واقعی انقدر خیابانهای شهر را میچرخد که شعرای زیادی
برای این زن افسانه و شهرهای زیادی گفته اند و فیلمهای عاشقانه برایش ساخته اند،
من چند بار این زن را که اکنون پیر شده را در سطح شهر دیده ام و مردم را دیده ام که چقدر با احترام به این زن نگاه میکنند و تمامی شهر شرمنده صبر و انتظار عاشقانه این زن هستند.
ان مرد نیز بخاطر رنجی که به این زن وارد کرده به اندازه صد برابر در زندگی اش رنج و شکنجه جسمی و بیماری و غیره را تحمل کرده....

مهمترین شخصی که در تاریخ چنین کاری انجام داده شاعر معروف ایرانی حافظ بوده که همسرش به هندوستان میرود و سالها حافظ در انتظار همسرش گوشه نشینی میکند.

نمونه دیگر همسر بودا بوده است که بودا 9 سال به جنگل میرود و بعد از 9 سال از اعماق جنگل وقتی به خانه می اید همسرش عصبانی میگوید این همه سال چرا مرا ترک کردی؟
بودا میگوید زمانی که تو را ترک کردم انسان دیگری بودم الان انسان دیگری شده ام و به زندگی شان ادامه میدهند.

باز هم بخواهید از چنین انسانهائی برایتان تعریف و توصیف میکنم.

کسی که انقدر کوچک است که نمیتواند چنین انسانهائی را حتی در تصورش بیاورد و ادعا میکند که پسر نمیتواند تنها بماند...
به نظر من لیاقت زندگی با نام ادم یا انسان بین مردم جامعه را ندارد. بدنش انسان است ولی جسمش از حیوان پائینتر است
زیرا حیوانات نیز به چنین انسانهائی احترام میگذارند.
الله و اعلم...داشتم الان خصوصیات ادم خودشیفته رو میخوندم...یه کم ارومتر داداش

Z.ANSARI

کاربر فعال
مثل کارمند دائمی و قراردادی میمونه.........تا وقتی بخوانت میمونی ولی وقتی دیگه به دردشون نخوردی یا به هر دلیل دیگه ای اخراجت میکنن

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس اسمت مخلوطی از اسمای قبلیته.ببین اسمای قبلیت چی بودههههههههههههههههه که اسم به این درهمی از ذهنت نرفته:smile:

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم همه دختر پسرای جوون خوشبخت بشن و ازدواج موقتی که به ضررشون باشه نداشته باشن.
امیدوارم همه عاشق باشن;)

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الله و اعلم...داشتم الان خصوصیات ادم خودشیفته رو میخوندم...یه کم ارومتر داداش

یعنی شما خود شیفته نیستین؟
اصلا خودتو دوست نداری؟
تا حالا خودت را فدای دیگران کرده ای؟
عمرت را به پای کدام پسر ریخته ای؟
پای پدر مادر یا خواهر و برادر یا یک انسان نیازمند؟

من ادعائی ندارم ولی متلک زدن به معنی ان است که شما از این عیب و ایراد مبری هستید!
اگر خودتان را تبرئه میکنید علتش را بگوئید ما هم یاد بگیریم

اگر با ازدواج موقت مشکل دارید که خوب امری طبیعی است اکثری مردم کشورهای عقب مانده مانند ایران و بخشی از کشورهای غربی در هر حال تعصب دارند
مردم شرق تعصب خشک و خالی و بدون عمل به دین دارند و مردم غرب هم تعصب خشک و خالی به بی دینی دارند
شما هم یکی از انها ! خوب این امری طبیعی است!

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مثل کارمند دائمی و قراردادی میمونه.........تا وقتی بخوانت میمونی ولی وقتی دیگه به دردشون نخوردی یا به هر دلیل دیگه ای اخراجت میکنن

بله خوب درسته توی پسرا هم ادم به درد نخور پیدا میشه
ولی چرا ما فقط قسمت خالی لیوان را نگاه میکنیم؟
من دوران دانشگاه همکلاسی داشتم که دختر بدکاره خیابانی را صیغه کرده بود و چند سال باهاش زندگی کرد و دختر را سر به راه کرد
یک روز دختره گفته بود برام خواستگار پیدا شده و این دوست من میگفت با اینکه جدائی ازش سخت بود ولی بهش توصیه کرده بود که بره ازدواج دائم کنه،
به من میگفت که چند سال بعد از ان گوشی زنگ خورد و از ان طرف تلفن صدای بچه ای می امد،
بعد دختره حرف میزنه و میگه که اگر با من ازدواج موقت نمیکردی و توی اون چند سال منو سر به راه نمیکردی و فرصت ازدواج دائم که برام پیدا شد را تشویق نمیکردی استفاده کنم
الان معلوم نبود چه بلائی سرم می امد، و بهش گفته بود الان زندگی ام را مدیون ازدواج موقت با تو هستم که منو درست تربیت کردی،

اگر میخواهیم نظری بدهیم اینها را هم ببینیم بعد نظر بدهیم، اگر عده ای از ازدواج موقت سوء استفاده میکنند تقصیر اصل ازدواج موقت نیست تقصیر سوء استفاده کننده است
اگر عده ای با چاقو ادم میکشند تقصیر چاقو نیست و نباید چاقو را جمع کرد بلکه آدم کش را باید دستگیر کرد.
اگر عده ای از اینترنت یا سایتهائی مانند فیس بوک سوء استفاده میکنند نباید اینترنت و فیس بوک را فیل تر کرد بلکه سوء استفاده کننده را باید دستگیر کرد.
اگر عده ای از شبکه های ماهواره ای سوء استفاده کرده فیلمهای س ک س ی را ضبط و در جامعه توزیع میکنند تقصیر ماهواره نیست بلکه سوء استفاده کننده را باید دستگیر و مجازات کرد.
یاد بگیریم مثل بعضی اخوندهای تند رو و افراطی و مدعیان دین و مدعیان مذهب حرف نزنیم و دیکتاتور صفت نباشیم.

mahdis.

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج موقت اینجوریش خوبه.اگه یه حد واندازه ای داشته باشه.اگه احترام حریم دو طرف حفظ شه.
راستی اسم اون خانمی که گفتی از عشق یه مردی آواره شهرشده و مردم معاشش رو تامین میکنن چیه؟توی کدوم شهره؟

Pinar.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج موقت اینجوریش خوبه.اگه یه حد واندازه ای داشته باشه.اگه احترام حریم دو طرف حفظ شه.
راستی اسم اون خانمی که گفتی از عشق یه مردی آواره شهرشده و مردم معاشش رو تامین میکنن چیه؟توی کدوم شهره؟

من یکیشو میشناسم به اسم سوری تو شهر اردبیل . حتی تو وصف حال این خانوم، شاعر اردبیلی شعرم گفتن که عالیه

Pinar.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=4]قصه شعر سوری تحت عنوان (جهنمده بیتن گول)اثر شاعر تواناودرد آشنای دیار آذر بایجان وشهر اردبیل عاصم کفاش اردبیلی است .[/h][h=4]موضوعی عشقی واجتماعی که در زمانهای نه چندان دوراتفاق افتاده وعاشقی پاکباز در دام عشقی نافرجام به قیمت از دست دادن همه چیز خود همچنان در کوی یار می گردد. سوری در نگاه هر بیننده ای یادآور سرگذشتی تلخ است.[/h][h=4]دختری پاک وبی آلایش از دامنه الموت (توابع قزوین)دل از دیار خود می کند و به سوی عشقی که اورا رها کرده می شتابد. غافل ازاینکه کسی را که دل در گروی عشق اونهاده چند صباحی با حرفهای دروغین دل دختر بینوارا می رباید بدین گونه عاشق(ایوب) که درروستایی در الموت سرباز معلم بوده وبعد از اتمام ماموریت دختر را رها کرده وبه شهر خود اردبیل مراجعت می کند بعد از مدتی که خبری از او نمی شود دختر (ثریا یا صغری یا…)رخت سفر برمی بندد (بیش از ۴۰ سال قبل) وخانه وکاشانه خود را رها ورهسپار شهری غریب می شود .پرسان پرسان خانه عاشق را می یابد و وقتی زنی جوان در را به روی او می گشاید متوجه می شود که عاشق سینه چاک او متاهل ودارای زن وفرزند می باشد.[/h][h=4]دیگر روی برگشتی ندارد وهمچنان نسبت به عشق خود وفادار مانده ودرهوای کوی یار عمر وجوانی را سپری می کند ماجرا به سرعت در میان اهالی پخش می شود وسوری مورد احترام اهالی اردبیل قرار می گیرد تا به امروزکه سالیان درازی گذشته وآن دختر زیبا وجوان اکنون پیر شده(حدودا ۷۰ساله) وغبار روزگاربر چهره ی رنج کشیده ورنجورش نشسته ولی همچنان در خیابان ها وکوچه های اردبیل می گردد.[/h][h=4]ماجرا ی سوری نقل محافل شده وعاصم کفاش اردبیلی شاعرتوانا در آفرینش شعر سوری این ماجرای غم انگیز عشقی را طوری به نظم کشیده که هیچ اهل دلی نمی تواند آن را بخواند وتحت تاثیر قرار نگیرد.[/h][h=4]این شعر بدون هیچ تردیدی شاهکار شاعر آن است. شاید دلیل جذابیت شعر، واقعی بودن داستان آن است. این شعر در مجموعه شعر قانلی سحر (سحرگاه خونین) به چاپ رسیده است.[/h][h=4][/h][h=4]جهنمده بیتن گول[/h][h=4]فلکین قانلی الیندن بیر آتیلمیش یئره اَندی[/h][h=4]بیر فلاکت آنانین جان شیرسیندن سوتون اَمدی[/h][h=4]بو للو نیسگیل شله سین چیگنینه آلدی[/h][h=4]تای توشوندان دالی قالدی[/h][h=4]ساری گول میثلی سارالدی[/h][h=4]گونی تک باغری قارالدی[/h][h=4]درد الیندن زارا گلدی[/h][h=4]گونی گوندن قارا گلدی[/h][h=4]خان چوپانسیز سِلَه تاپشیرسین اوزون ،[/h][h=4]یوردوموزا بیر سارا گلدی.[/h][h=4]بیر وفاسیز یار اَلیندن ،[/h][h=4]یارا گلمز سانا گلدی[/h][h=4]بیر یازیق قیز جان اَلیندن جانا گلمز جانا گلدی[/h][h=4]گئجه چکده الموت دامنه سیندن بورایا درمانا گلدی[/h][h=4]بیر آدامسیز سوری آدلی[/h][h=4]اَلی باغلی ، دیلی باغلی.[/h][h=4]سوری کیمدی؟[/h][h=4]سوری بیر گولدی ، جهنمده بیتیبدیر.[/h][h=4]سوری بیر دامجدی ، گؤزدن آخاراق اوزده ایتیبدیر.[/h][h=4]سوری یول یولچوسودور ایری ده یوخ دوزده ایتیبدیر.[/h][h=4]سوری بیر مرثیه دیر اوخشایاراق سوزده ایتیبدیر.[/h][h=4]او کونول لرده کی ایتمیشدی اه زلده ن، اودو گؤزده ن ده ایتیبدیر.[/h][h=4]سوری بیر گؤزله ری باغلی ، اوزو داغلی ، سؤزو داغلی[/h][h=4]اولوب هاردان هارا باغلی.[/h][h=4]بوشلویوب دوغما دیارین ، اوموب البته یاریندان[/h][h=4]اَل اوزوب هر نه واریندان[/h][h=4]قؤرخمایب شهریمیزین قیشدا آمانسیز بؤرانندان نه قاریندان.[/h][h=4]گه زیر آواره تاپا یاندریجی دردینه چاره ، تاپا بیلمیر[/h][h=4]چؤخ سویر عشقی باشیندان آتا امما آتا بیلمیر.[/h][h=4]آوا باخ اآوچی دالینجا قاچیر امما چاتا بیلمیر[/h][h=4]ایشه باخ لیلی دوشوب چؤللره مجنون سوراغیندا[/h][h=4]شیرین الده تئشه ، داغ پارچالاییر، فرهاد اوتورموش اتاقیندا.[/h][h=4]تشنه لب قو، نئجه گور جان وئری دریا قیراغیندا[/h][h=4]گؤزده حسرت یئرینی خوشلاییب ، ابهام دوداغیندا.[/h][h=4]وارلیغین سؤن اثری آز قالیر ایتسین یاناغیندا[/h][h=4]سانکی بیر کؤزودی بورونموش کوله وارلیق اوجاقیندا[/h][h=4]کؤزه ریر پیلته کیمین یاغ تؤکه نییب دیر چراغیندا.[/h][h=4]بوی آتیر رنج باغئندا ، قؤجالیر گنچ چاغئندا[/h][h=4]بیر آدامسئز ، سوری آدلی[/h][h=4]اَلی باغلی ، دیلی باغلی.[/h][h=4]سوری جان اومما ، فلکده ن، فلکین یوخدی وفاسی[/h][h=4]نه قده ر یوخدی وفاسی او قدر چوخدی جفاسی[/h][h=4]کهنه رقاصه کیمین هر کسه بیر جوردی اداسی[/h][h=4]او آیاقدان دوشه نی ایستیر آیاقدان سالان اولسون.[/h][h=4]او تالانمیشلاری ایستیر گونی گونده ن تالان اولسون[/h][h=4]او آتئلمیشلاری ایستیر هامیدان چوخ آتان اولسون.[/h][h=4]او ساتئلمیشلاری ایستیر قول ائدر کن ساتان اولسون.[/h][h=4]نیله مک قورقو بوجوردور، فلکین نظمی ازلدن[/h][h=4]اولوب اضدادینه باغلی[/h][h=4]قره سیز ، آغلار اولانماز[/h][h=4]دره سیز ، داغلار اولانماز[/h][h=4]اولوسوز ، ساغلار اولانماز[/h][h=4]گرک هر بیر گوزه له ، بیر دانا چرکین ده یارانسین[/h][h=4]بیری انسین یئره گؤیده ن ، بیری ده عرشه اوجالسین[/h][h=4]بیری چالسین ال آیاق غم دنیزینده[/h][h=4]بیری ساحیلده سئوینج ایله دایانسئن[/h][h=4]بیری ذللت پالازین باشه چکیب یاتسادا[/h][h=4]آنجاق بیری نین بختی اویانسین[/h][h=4]بیری قویلانسادا نعمت لره یئرسیز[/h][h=4]بیری ده قانه بویانسین[/h][h=4]آی آدامسیز ، سوری آدلی[/h][h=4]ساچلاریندان دارا باغلی.[/h][h=4]نیله مک ایش بئله گلمیش ، چُور گلنده گوله گلمیش[/h][h=4]فلکین اه یری کمانیندا اولان اوخ آتیلاندا دوزه ده گمیش[/h][h=4]دیلسیزین باغرینی ده لمیش اه یری قالمیش دوزی اگمیش.[/h][h=4]اونو خوشلار بو فلک ائل ساراسین سئللر آپارسین.[/h][h=4]بولبول حسرت چکه رک گول ثمرین یئلله ر آپارسین.[/h][h=4]قیسی چول له رده قویوب لیلی نی محمل له ر آپارسین[/h][h=4]خسروی شیرین ایله ن ال اله وئرسین.[/h][h=4]فرهادین قامتین یگسین.[/h][h=4]باخاراق چرخ زامان نشئه یه گلسین ، کئفه دولسون[/h][h=4]سوری لار سولسادا سولسون[/h][h=4]بیری باش یولسادا ، یولسون[/h][h=4]سیسقا بیر اولدوز اگر اولماسا اولدوزلار ایچینده ، بوسما ظلمته باتماز[/h][h=4]داش آتان، کول باشی قویموش ، داشنی اوزگه یه آتماز.[/h][h=4]سن یتیش سون هدفه ، اوندا فلک ، مقصده چاتماز[/h][h=4]داها افسانه یاراتماز[/h][h=4]سوری آی باشی بلالی ، زامانین قانلی غزالی.[/h][h=4]سوری بیر قوشدو خزان آیری سالیبدیر یوواسیندان[/h][h=4]اَل اوزوبدور آتاسیندان[/h][h=4]جوجه دیر حیف اولا سوت گورمه ییب اصلا آناسیندان[/h][h=4]او زلیخا کیمی یوسیف ایین آلمیر لیباسیندان،[/h][h=4]بونا قانع دی تنفس ائله ییر یار هاواسیندان،[/h][h=4]درد وئره ن درده سالیب آمما خبر یوخ داواسیندان،[/h][h=4]آغلاییب سیتقایاراق بهره آپارمیر دوعاسیندان،[/h][h=4]او بیر آیینه دی رسام چکیب اوستونه زنگار،[/h][h=4]اوندا یوخ قدرت گفتار،اوزو چیرکین دیلی بیمار،[/h][h=4]گنج وقتینده دل آزار، گوره سن کیمدی خطاکار،[/h][h=4]گوره سن کیمدی خطاکار؟[/h]

وضعیت
موضوع بسته شده است.