نظرت راجع به ازدواج موقت چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مبینا جون

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بعضی از حرفهای شما از روی عدم آگاهی به ازدواج موقت هست

دوران نامزدی همان ازدواج موقت هست که البته عقد دائم خوانده میشه و اگر دختر و پسر از هم جدا بشوند نامشان مطلقه نوشته میشه
در اصل در دوران نامزدی ازدواج شان ثبت نمیشه و فقط بین دختر و پسر صیغه خوانده میشه که اگر با هم به اختلاف بخورند جدا میشوند
چرا تابحال کسی در باره صیغه شدن پسر و دختر در دوران نامزدی حرفی نمیزنه ؟ چرا افراد زیادی در دوران نامزدی از هم جدا میشوند که همان صیغه شدن و ازدواج موقت معنی میدهد؟!

متاسفانه اکثریت مردم با سنتهای غلط با عقل خودشان میجنگند!
نمیدانم چرا با تعصب و کور کورانه عده ای میخواهند صیغه کردن و ازدواج موقت را که خودشان هم از ان استفاده میکنند از خودشان دور کنند،
همین عشقولانه اگر روزی ازدواج بکنه مجبوره مدتی صیغه یک پسری بشه تا با هم آشنا بشوند، این صیغه شدن و ازدواج موقت را نامش را میگذارند نامزدی، حالا بزارید دوران غضنفر شدن، یا هر چی، بالاخره باید دختر و پسر با هم اشنا بشوند یا نه؟ بدون اشنائی که نمیشه ازدواج کرد! خوب اگر با هم به توافق و تفاهم نرسیدند جدا شدند میشه همان صیغه ازدواج موقت!
چرا تمامی دخترها و پسر ها این کار را انجام میدهند؟

شاید به عقیده شما من از روی نا اگاهی حرف میزنم اما بنظرم شماهم از روی نادانی حرف میزنید.
یعنی چی ازدواج موقت همون عقد دائمه؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin: انقد ضد ونقیض حرف میزنی که ادم خندش میگیره.....

بیخیال دوست عزیز......ازدواج موقت ازدواج موقته و ازدواج دائم ......دائمه.....!!!!!!
و دوره ی نامزدی هم عقد دائم صورت میگیره وبا موقت فرق داره.

برای کسی که میفهمد یک توضیح هم اضافه است وبرای کسی که نمیفهمد هزاران هزار توضیح هم کم است.

نقل قول نگیرید لطفا

mandana sh

عضو جدید
بچه ها بیان به یک نتیجه کلی برسیم جوابش فقط وفقط یه کلامه. روزه هم نمیخاد که بخونی ,از اول تا اخر

صفحه رو پر کنی.

آقای جنگلیبرت آیا شما حاظر هستید خواهرتون صیغه بشه قصدم توهین نیست فقط میخوام دیدگاهتون رو

بفهمم جوابش هم یک کلمه است لطفا صریح و واضح جواب بدین.مرسی.

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقای جنگلی به من پیغام خصوصی داده و تاپیکش و حرفاشو پس گرفته......
دیگه خون خودتوو کثیف نکنید.....

شما یکی دو ماهه ازدواج دائم کردین هنوز داغین، به خاطر همینه ترکها به دختر میگند، قیز یعنی داغ،
چهار سال دیگه بیاین اینجا من در خدمت شما هستم با هم بحث میکنیم ازدواج موقت چی هست و چی نیست

بیشتر از این بحث را ادامه نمیدم

خوش باشین،

جینگیلبرت

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها بیان به یک نتیجه کلی برسیم جوابش فقط وفقط یه کلامه. روزه هم نمیخاد که بخونی ,از اول تا اخر
صفحه رو پر کنی.
آقای جنگلیبرت آیا شما حاظر هستید خواهرتون صیغه بشه قصدم توهین نیست فقط میخوام دیدگاهتون رو
بفهمم جوابش هم یک کلمه است لطفا صریح و واضح جواب بدین.مرسی.

اولا من خواهر مجرد ندارم
دوما من دیکتاتور نیستم برای خواهرم تعیین تکلیف کنم
اگر خواست ازدواج دائم بکنه یا ازدواج موقت در هر حال صاحب اختیار زندگی خودش هست من براش نه زحمتی کشیده ام که حقی بر گردنش داشته باشم
و بر فرض اگر هم بر گردنش حق داشته باشم تشخیص نحوه زندگی کردن به عهده خودش است من کی باشم که براش امر و نهی کنم که ازدواج موقت بکنه یا نکنه؟

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا من خواهر مجرد ندارم
اگر خواست ازدواج دائم بکنه یا ازدواج موقت در هر حال صاحب اختیار زندگی خودش هست من براش نه زحمتی کشیده ام که حقی بر گردنش داشته باشم
و بر فرض اگر هم بر گردنش حق داشته باشم تشخیص نحوه زندگی کردن به عهده خودش است من کی باشم که براش امر و نهی کنم که ازدواج موقت بکنه یا نکنه؟

از اون حرفا بودا :|

juventus_torin

اخراجی موقت
اگه خیلی هم پر رویی کردی از این به بعد......خط قرمز بهت نشون میدم با کسی هم شوخی ندارم.
اینو دارم بهت جدی میگم.

بهت توصیه میکنم از این به بعد ادب رو رعایت کنی و با اون عقل کمت دیگه چرت و پرت نگی .....
و به هیچ یک از کاربران توهین نکنی ......

در ضمن تا دیر نشده عذر خواهی کن مخصوصا هم از آقای جینگیلبرت و هم از دیگرانی که ناراحتشون کردی....

خدا بهت رحم کنه.....
بچه های بالا اومدن:D

juventus_torin

اخراجی موقت
من مجبور شدم توهین کنم.چون لیاقتش همین بود.
آیا کسی که به دینت توهین میکنه نباید جوابش رو بدی؟؟؟؟
نکنه شما هم هیمن نظر رو دارین؟؟

توهین به دین جواب داره ولو هرچی که میخواد باشه.....
اقتصاد مال خر است
دین ما کیست؟

juventus_torin

اخراجی موقت

شما همون طور که به خدمتتون گفته ام کم عقل و بی شعور هستین چون نه با دین اسلام قانع میشی نه با ادیان دیگه.

از اونجایی که دین خود رو انکار میکنید.
مرتد هستید .
از کفار هم خیلی جلو رفتین.وضعتون خرابه!!!!
پس شما نجس هستین...
نجاست میدونی که یعنی چه....
سر و کله زدن با انسان نجس کراهت داره.....
اگه قاضی میبودم حکم اعدام شما رو صادر میکردم....

نجاست یعنی تو و دینت
خواستم جوابتو بدم!!! دیدم برای توهین به مقدسات مضحک اخراج میشم
فعلا 1 جواب از من طلب داری

mandana sh

عضو جدید
اولا من خواهر مجرد ندارم

میدونستم میگی خواهر ندارم. از اول معلوم بود. اگه داشتی هم هیچ فرقی نمیکرد خواهرت واست .چون اصلا رو خواهرت هیچ حصاصیتی نداشتی و با یه پسره غریبه هیچ فرقی براش نداری. چون به قوله خودت هیچ زحمتی واسش نکشیدی. پس هر بلایی هم تو این دووزمونه واسش میفتاد اشکال نداره که .تو زحمتش رو نکشیدی. تو با این حرفت به تموم پسرا که خواهر و ناموس دارن توهین کردی. پسرا دیگه از این به بعد خودتون زمینه صیغه رو واسه آجیتون فراهم کنید . خوده خواهرتون میتونه تشخیص بده با چندتا صیغه کنه و کی رو انتخاب کنه آخه زندگی خودش.به هر آدم عاقل که تو خانواده با اصالت بزرگ شده کلی بت میخنده

juventus_torin

اخراجی موقت
میدونستم میگی خواهر ندارم. از اول معلوم بود. اگه داشتی هم هیچ فرقی نمیکرد خواهرت واست .چون اصلا رو خواهرت هیچ حصاصیتی نداشتی و با یه پسره غریبه هیچ فرقی براش نداری. چون به قوله خودت هیچ زحمتی واسش نکشیدی. پس هر بلایی هم تو این دووزمونه واسش میفتاد اشکال نداره که .تو زحمتش رو نکشیدی. تو با این حرفت به تموم پسرا که خواهر و ناموس دارن توهین کردی. پسرا دیگه از این به بعد خودتون زمینه صیغه رو واسه آجیتون فراهم کنید . خوده خواهرتون میتونه تشخیص بده با چندتا صیغه کنه و کی رو انتخاب کنه آخه زندگی خودش.به هر آدم عاقل که تو خانواده با اصالت بزرگ شده کلی بت میخنده
بابا جینگل رو هوا حرف میزنه
رو حرفاش زیاد حساب نکن

وضعیت
موضوع بسته شده است.