mandana sh
عضو جدید
همتون بهم توهین کردین آقای ...................61 شما هم به عشقولانه توهین کردین وبش گفتین
کم عقل بی شعور مرتد نجس.پس شما هم همچین مبرا نیستین.
کم عقل بی شعور مرتد نجس.پس شما هم همچین مبرا نیستین.
واقعا برا هردوی شماهایه به اصطلاح مهندس متاسفم.
جنبه ی شنیدن حرف حق رو ندارید چرا اینطور توهین میکنید.
شما هارو باید بزاران سر جوخه اعدام و تیربارانتون بکنن.
شماها بهتر بود آفتابه دزد میبودین تا یک مهندس!!!!
شما کافر هم نیستین چه برسه به مسلمان!!!اانسان کافر با اون همه خریتش انتقاد پذیره ولی شمای به اصطلاح مسلمان و کسی که دین و اسم پیامبر و علی رو به یدک میکشین فقط توهین بلدین.
شما تو جامعه آبروی هرچی مسلمان رو بردین...شما باعث هرچی خیانت و کثافت کاری در جامعه هستین...شما آبروی شیعه ی علی رو بردین...شما انگل های جامعه هستین.....
شما مفسدین فی الارض هستین ...بله درسته همین حرف و برچسب مناسب شماست.
امیدوارم مدیران این نوشته هارو بخوونن و برایه این کاربران بی تربیت که هیچ بویی از انسانیت نبردن عکس العملی انجام بدن.....
یا باید عذر خواهی کنید یا ..........تا آخرش رو بخون دیگه کاربران به اصطلاح مهندس(خیانت کارها)!!!!
یا اخراج یا معرفی به دیوانه خونه!!!!!!![]()
آقای محترم این تالار اسمش نظر در مورد ازدواج موقت هستش.سلام پ چتونه افتادین به جونه هم .بابا زشته اینقدر توهین نکنید بهم .به قوله برره فردا وویگولنز طرف هیچی
نوفهمه.بسه دیگه . به نظر من مردای هوس
باز میرن دنباله ازدواج موقت . اخه اگه مردی ,درست حسابی برو جلو مثله یه مرد ازدواج کن وبا کسی هم بازی
نکن .به نظر من هرد مردی باید الگو خانوادش باشه .خو فردا تو میری صیغه میکنی خب خواهرت هم صیغه
میخواد مگه خونه تو رنگین تر از خواهرته. من میگم همش تقصیره جنگلیبرت بود
به به سلام سلام
بسیار بسیار از فحاشی های شما مشعوف شدم،
چرا اخراج بشین؟
اتفاقا بعنوان سابقه اینجا خواهد ماند تا همه مردم عشقولانه را بشناسند،
خیلی هم زیبا خیلی هم خوب اتفاقا بزار چنین افرادی به ما فحش بگویند
اگر انسانهای بزرگ به ادم فحش بدهند برای ادم ننگ هست ولی انسان کوچک اهمیتی نداره
شاید بخندین ولی سر منو همین عشقولانه ببره باعث افتخاره چون شهید عشق میشم
پ.ن: یک روز یک بچه توی کوچه چاقو دستش بوده یک مرد گنده از اونجا رد میشه به بچه میگه چاقو را بده من دستت را میبری، بچه ها برمیگرده میگه نترس سرت را نمیبرم!
آقای محترم این تالار اسمش نظر در مورد ازدواج موقت هستش.
این خانم عقل نداره .اسم مهندس هم که یدک میکشه!!!!وا ویلا!!!
همه حق دارن نظر بدن اما بدون توهین های رکیک.
تقصیر رو گردن بقیه نندازین.
نظر بدین .تبادل نظر درست و انتقاد سازنده و بدون توهین.
توهین و چرت و پرت گفتن خط قرمز داره.
این رو میفهمین؟؟؟؟
وفهمی چه وگویم آقای برره بین؟؟؟
من مجبور شدم توهین کنم.چون لیاقتش همین بود.
آیا کسی که به دینت توهین میکنه نباید جوابش رو بدی؟؟؟؟
نکنه شما هم هیمن نظر رو دارین؟؟
توهین به دین جواب داره ولو هرچی که میخواد باشه.....
خب منم خانم بودم شما گفتین آقا.گفتم شاید مثل برره افعاله معکوس بکار باید ببریم.در ضمن توهین به دین رو اصلا نمیپسندم اما اماما,پیامبرامون انسانای کینه ای نبودند و در بسیاری از موارد دشمنانشون رو عفو میکردن . اما شما انگار اگر پیامبر ببخشه شما نمیبخشینمن مجبور شدم توهین کنم.چون لیاقتش همین بود.
آیا کسی که به دینت توهین میکنه نباید جوابش رو بدی؟؟؟؟
نکنه شما هم هیمن نظر رو دارین؟؟
توهین به دین جواب داره ولو هرچی که میخواد باشه.....
از مذهبت دفاع میکنی ولی وقتی میگن عمر ملعون برات مهم نیست؟؟؟؟؟؟
بنظرم ازدواج موقت برای افرادی که سابقه شکست تو زندگی دارن مثل بیوه ها مطلقه ها و کسانی که نمیتونن خودشونو نگه دارن .....میتونه خوب باشه چون جلوی فساد وفحشا و زنا رو میگیره....
اما برای یک دختر وپسر مجرد و جوون خوب نیست چون اونا هنوزم وقت برای انتخاب و تشکیل زندگی دارن و این ازدواج موقت با وابستگی هایی که بوجود میاره جلوی انتخاب صحیح وعاقلانه رو میگیره. وهمچین برای مردان زن دارهم بده مگراینکه زن تمکین نداشته باشه .
بنظرم اسلام دین کاملیه و خداهم عادله ...... وبرای همین ازد واج موقت هم شروطی رو لحاظ کرده اما متاسفانه بعضی افراد برای کامجویی وقت وبی وقت و افکار حیوانی خودشون ایین ازدواج موقت رو هم به درستی انجام نمیدن. وهمین هم مورد تحریف قرار گرفته و میگن دختر باکره و مرد زن دارو همه وهمه میتونن این کار رو بکنن......... کجای قران خدا چنین اجازه ای رو داده؟؟؟؟؟؟
اگر چنین باشه عدل خدا زیر سوال میره......... پس حتما شروط زیادی داره که یا ما نمیدونیم یامیدونیم وبهش عمل نمیکنیم.
عذر خواهی میکنم که شما رو آقا خطاب کردام.خب منم خانم بودم شما گفتین آقا.گفتم شاید مثل برره افعاله معکوس بکار باید ببریم.در ضمن توهین به دین رو اصلا نمیپسندم اما اماما,پیامبرامون انسانای کینه ای نبودند و در بسیاری از موارد دشمنانشون رو عفو میکردن . اما شما انگار اگر پیامبر ببخشه شما نمیبخشین
سلام
بعضی از حرفهای شما از روی عدم آگاهی به ازدواج موقت هست
دوران نامزدی همان ازدواج موقت هست که البته عقد دائم خوانده میشه و اگر دختر و پسر از هم جدا بشوند نامشان مطلقه نوشته میشه
در اصل در دوران نامزدی ازدواج شان ثبت نمیشه و فقط بین دختر و پسر صیغه خوانده میشه که اگر با هم به اختلاف بخورند جدا میشوند
چرا تابحال کسی در باره صیغه شدن پسر و دختر در دوران نامزدی حرفی نمیزنه ؟ چرا افراد زیادی در دوران نامزدی از هم جدا میشوند که همان صیغه شدن و ازدواج موقت معنی میدهد؟!
متاسفانه اکثریت مردم با سنتهای غلط با عقل خودشان میجنگند!
نمیدانم چرا با تعصب و کور کورانه عده ای میخواهند صیغه کردن و ازدواج موقت را که خودشان هم از ان استفاده میکنند از خودشان دور کنند،
همین عشقولانه اگر روزی ازدواج بکنه مجبوره مدتی صیغه یک پسری بشه تا با هم آشنا بشوند، این صیغه شدن و ازدواج موقت را نامش را میگذارند نامزدی، حالا بزارید دوران غضنفر شدن، یا هر چی، بالاخره باید دختر و پسر با هم اشنا بشوند یا نه؟ بدون اشنائی که نمیشه ازدواج کرد! خوب اگر با هم به توافق و تفاهم نرسیدند جدا شدند میشه همان صیغه ازدواج موقت!
چرا تمامی دخترها و پسر ها این کار را انجام میدهند؟
اوکی اشکال نداره .به نظرم آدم باید ظرفیتش در حدعلا باشه و خودش رو در هر صورت کنترل کنه. در ضمن مجازات رو من و شما نباید بکنیم.تازه اونم با توهینعذر خواهی میکنم که شما رو آقا خطاب کردام.
متوجه نشده ام و اسمتون رو کامل نخوندم ببخشید.
من اصلا کینه ای نیستم.اما مجازات کسی که دین خودش رو انکار میکنه رو برین بخونید....
بنظرم ازدواج موقت برای افرادی که سابقه شکست تو زندگی دارن مثل بیوه ها مطلقه ها و کسانی که نمیتونن خودشونو نگه دارن .....میتونه خوب باشه چون جلوی فساد وفحشا و زنا رو میگیره....
واقعا برا هردوی شماهایه به اصطلاح مهندس متاسفم.
جنبه ی شنیدن حرف حق رو ندارید چرا اینطور توهین میکنید.
شما هارو باید بزاران سر جوخه اعدام و تیربارانتون بکنن.
شماها بهتر بود آفتابه دزد میبودین تا یک مهندس!!!!
شما کافر هم نیستین چه برسه به مسلمان!!!اانسان کافر با اون همه خریتش انتقاد پذیره ولی شمای به اصطلاح مسلمان و کسی که دین و اسم پیامبر و علی رو به یدک میکشین فقط توهین بلدین.
شما تو جامعه آبروی هرچی مسلمان رو بردین...شما باعث هرچی خیانت و کثافت کاری در جامعه هستین...شما آبروی شیعه ی علی رو بردین...شما انگل های جامعه هستین.....
شما مفسدین فی الارض هستین ...بله درسته همین حرف و برچسب مناسب شماست.
امیدوارم مدیران این نوشته هارو بخوونن و برایه این کاربران بی تربیت که هیچ بویی از انسانیت نبردن عکس العملی انجام بدن.....
یا باید عذر خواهی کنید یا ..........تا آخرش رو بخون دیگه کاربران به اصطلاح مهندس(خیانت کارها)!!!!
یا اخراج یا معرفی به دیوانه خونه!!!!!!![]()
سلام
بعضی از حرفهای شما از روی عدم آگاهی به ازدواج موقت هست
دوران نامزدی همان ازدواج موقت هست که البته عقد دائم خوانده میشه و اگر دختر و پسر از هم جدا بشوند نامشان مطلقه نوشته میشه
در اصل در دوران نامزدی ازدواج شان ثبت نمیشه و فقط بین دختر و پسر صیغه خوانده میشه که اگر با هم به اختلاف بخورند جدا میشوند
چرا تابحال کسی در باره صیغه شدن پسر و دختر در دوران نامزدی حرفی نمیزنه ؟ چرا افراد زیادی در دوران نامزدی از هم جدا میشوند که همان صیغه شدن و ازدواج موقت معنی میدهد؟!
متاسفانه اکثریت مردم با سنتهای غلط با عقل خودشان میجنگند!
نمیدانم چرا با تعصب و کور کورانه عده ای میخواهند صیغه کردن و ازدواج موقت را که خودشان هم از ان استفاده میکنند از خودشان دور کنند،
همین عشقولانه اگر روزی ازدواج بکنه مجبوره مدتی صیغه یک پسری بشه تا با هم آشنا بشوند، این صیغه شدن و ازدواج موقت را نامش را میگذارند نامزدی، حالا بزارید دوران غضنفر شدن، یا هر چی، بالاخره باید دختر و پسر با هم اشنا بشوند یا نه؟ بدون اشنائی که نمیشه ازدواج کرد! خوب اگر با هم به توافق و تفاهم نرسیدند جدا شدند میشه همان صیغه ازدواج موقت!
چرا تمامی دخترها و پسر ها این کار را انجام میدهند؟
کی گفته همه تو نامزدی صیغه میکنن ولی اینجا مخالفن.
والله ما ازین مراسم و صیغه برای آشناییو این برنامه ها نداریم. اگه قراره برای ازدواج آشنا شیم خو آشنا میشیم .یا ازدواج دائم انجام میشه یا منتفی میشه میره هر کی میره سی خودش.
برای عده ی کثیری نامزدی یعنی دوره قبل از عقد نه آشنایی با عقد موقت.
اگه من مخالفم کلا با اصلش مخالفم میخواد تو هر حالتی که باشه.
سلام نمیدونم شما کجا زندگی میکنید . کی گفته دوران نامزدی همون ازدواج موقته . کی گفته اگر
عشقولانه روزی بخاد ازدواج کنه باید صیغه بشه اول . ما هر چی میگیم شما حرف خودتون رو
میزنید. حداقل بگید تو کدوم یک از خانواده ها این کار انجام میشه .هرکی نامزد میکنه صیغه
میکنه؟خب معلومه دیگه اگه خانواده با اصالت ومعتقد باشه اینچیزا واسش خیلی زنندست. مثلا تو
خانواده ما داداشم نامزد کرد فقط یه انگشتر و نشونه گذاشتیم تو دسته عروسمون و بعضی اوقات
داداشم میرفت خونشون سر میزد وبعضی اوقات هم از باباش اجازه میگرفت میرفتن بازار
خرید .دوران نامزدی دورانه اشنایی هست فقط. شاید دو نفر از رفتارهای هم اصلا خوششون نیومد
و خواستن بهم بزنن .یعنی باید حتما صیغه کنند تا یه عمر دختر بدبخت باشه .به نظرم صیغه تو
دوران نامزدی خرییته .
منم اول همینجوری باهاش حرف زدم به من گفت عقده داری......سلام پ چتونه افتادین به جونه هم .بابا زشته اینقدر توهین نکنید بهم .به قوله برره فردا وویگولنز طرف هیچی
نوفهمه.بسه دیگه . به نظر من مردای هوس
باز میرن دنباله ازدواج موقت . اخه اگه مردی ,درست حسابی برو جلو مثله یه مرد ازدواج کن وبا کسی هم بازی
نکن .به نظر من هرد مردی باید الگو خانوادش باشه .خو فردا تو میری صیغه میکنی خب خواهرت هم صیغه
میخواد مگه خونه تو رنگین تر از خواهرته. من میگم همش تقصیره جنگلیبرت بود
بعضی خانواده ها صیغه محرمیت میخوانند تا پسر از اعتماد دختر سوء استفاده نکنه
ولی بعضی خانواده ها صیغه محرمیت نمیخوانند و در نتیجه پسر ممکنه دختر را از باکره بودن بیاندازه
و بعد بره سراغ دختر دیگر در این صورت دختر نمیتونه به دادگاه شکایت کنه
ولی اگر صیغه محرمیت خوانده بشه دختر و خانواده اش میتوانند کسی که صیغه را خوانده را بعنوان شاهد به دادگاه ببرند
به نظرم نمیشه با شماها حرف زد از نظر حقوق اجتماعی خیلی عقب مانده تر از انی هستید که ادم بخواد وقتشو تلف کنه
علت عقب مانده بودن کشورهائی مانند ایران همینه که مردم حق و حقوق قانونی شان را نمیدانند
و علت پیشرفته بودن کشورهای غربی مانند امریکا اینه که انها حق و حقوق خودشان را میدانند،
بعنوان مثال امریکا امده قانون تحریم ایران را تصویب کرده و سایتهای اینترنتی مانند
WWW.ADOBE.COM
WWW.PDFFORGE.ORG
که یک نرم افزار ساده مانند آکروبات برای داون لود هست سایتهایشان را به روی ایرانیها بسته اند تا قانون را رعایت کنند.
در حالی که توی ایران اصلا مردم نمیدانند قانون تجارت الکترونیکی چیست
و یا قانون حمایت از خانواده چه میگوید و یا قانون تجارت چند تا نقطه دارد!
مشکل از شما نیست مشکل از جامعه است که از حق و حقوق خود عقب است
وقتی حرفی پیش میاد همه دولت را متهم میکنند در حالی که دو میلیون و پانصد هزار کارمند دولتی
همه از دل همین ملتی هستند که اینگونه تعصب کورکورانه دارند
وقتی دستشان شرع یا قانون را بدهی به روش خودشان تفسیر میکنند و عقل خودشان را بر قانون مقدم میدارند.
اسلام مردم ایران من در اوردی و اسلام غربی روی اصول و حساب کتاب است
شاید اسلام غربی از اسلام حقیقی فاصله زیادی داشته باشد ولی همان یک کلمه اش را انها عمل میکنند
ولی اسلامی که 99 کلمه اش دست ما است را شما حتی یک کلمه اش را عمل نمیکنید
و فقط نامی از اسلام را یدک میکشید در حالی که انها که به همان یک درصد اسلام عمل میکنند ادعای اسلام ندارند.
حضرت علی در اخرین لحظات از دنیا رفتنش فرمود که وصیت میکنم کاری نکنید
که در عمل به قران غیر مسلمانان از شما پیشی بگیرند و حالا چنین شده و غیر مسلمان بهتر از ما مسلمان میباشد.
خععععععععععععععلی ترسیدم ازین ببعد با خودم بادیگارد میارم......اگه خیلی هم پر رویی کردی از این به بعد......خط قرمز بهت نشون میدم با کسی هم شوخی ندارم.
اینو دارم بهت جدی میگم.
بهت توصیه میکنم از این به بعد ادب رو رعایت کنی و با اون عقل کمت دیگه چرت و پرت نگی .....
و به هیچ یک از کاربران توهین نکنی ......
در ضمن تا دیر نشده عذر خواهی کن مخصوصا هم از آقای جینگیلبرت و هم از دیگرانی که ناراحتشون کردی....
خدا بهت رحم کنه.....
دندوناتو بذار بعد بخند......آخ آخ حیف من نبودم ! جام خالی
چقدر جالب به هم فوش میدادید بخصوص اونی که میگفت " ناکس "عجب ناکسایی هستیدا
![]()
بازم دارین توهین میکنید. اصلا بعضی انسانها همیشه بددهن هستن و هیچ وقت عوض نمیشن.بعضی خانواده ها صیغه محرمیت میخوانند تا پسر از اعتماد دختر سوء استفاده نکنه
ولی بعضی خانواده ها صیغه محرمیت نمیخوانند و در نتیجه پسر ممکنه دختر را از باکره بودن بیاندازه
و بعد بره سراغ دختر دیگر در این صورت دختر نمیتونه به دادگاه شکایت کنه
ولی اگر صیغه محرمیت خوانده بشه دختر و خانواده اش میتوانند کسی که صیغه را خوانده را بعنوان شاهد به دادگاه ببرند
به نظرم نمیشه با شماها حرف زد از نظر حقوق اجتماعی خیلی عقب مانده تر از انی هستید که ادم بخواد وقتشو تلف کنه
علت عقب مانده بودن کشورهائی مانند ایران همینه که مردم حق و حقوق قانونی شان را نمیدانند
و علت پیشرفته بودن کشورهای غربی مانند امریکا اینه که انها حق و حقوق خودشان را میدانند،
بعنوان مثال امریکا امده قانون تحریم ایران را تصویب کرده و سایتهای اینترنتی مانند
WWW.ADOBE.COM
WWW.PDFFORGE.ORG
که یک نرم افزار ساده مانند آکروبات برای داون لود هست سایتهایشان را به روی ایرانیها بسته اند تا قانون را رعایت کنند.
در حالی که توی ایران اصلا مردم نمیدانند قانون تجارت الکترونیکی چیست
و یا قانون حمایت از خانواده چه میگوید و یا قانون تجارت چند تا نقطه دارد!
مشکل از شما نیست مشکل از جامعه است که از حق و حقوق خود عقب است
وقتی حرفی پیش میاد همه دولت را متهم میکنند در حالی که دو میلیون و پانصد هزار کارمند دولتی
همه از دل همین ملتی هستند که اینگونه تعصب کورکورانه دارند
وقتی دستشان شرع یا قانون را بدهی به روش خودشان تفسیر میکنند و عقل خودشان را بر قانون مقدم میدارند.
اسلام مردم ایران من در اوردی و اسلام غربی روی اصول و حساب کتاب است
شاید اسلام غربی از اسلام حقیقی فاصله زیادی داشته باشد ولی همان یک کلمه اش را انها عمل میکنند
ولی اسلامی که 99 کلمه اش دست ما است را شما حتی یک کلمه اش را عمل نمیکنید
و فقط نامی از اسلام را یدک میکشید در حالی که انها که به همان یک درصد اسلام عمل میکنند ادعای اسلام ندارند.
حضرت علی در اخرین لحظات از دنیا رفتنش فرمود که وصیت میکنم کاری نکنید
که در عمل به قران غیر مسلمانان از شما پیشی بگیرند و حالا چنین شده و غیر مسلمان بهتر از ما مسلمان میباشد.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
وسواس در ازدواج | مشاوره ازدواج | 2 | |
K | دانستنی های قبل از ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
E | مشورت در مورد بحث مهریه در ازدواج | مشاوره ازدواج | 37 | |
A | شرایط ازدواج رو دارم یا نه؟ | مشاوره ازدواج | 152 | |
![]() |
چرا باید با یک شخص خاص ازدواج و سال ها با او زندگی کنیم | مشاوره ازدواج | 38 |