من خوندم همه صحبت ها و حرفارو .به نظر من شما باید دنبال چیزهایی بگردید که زندگی مشترک و روزو شب گذراندن با یک زن رو از تجرد و زندگی فعلی و هر نوع زندگی دیگه ای جدا می کنه و بعد ببینید ارزشش رو داره یا نداره! و آیا اون آدمی رو که می خواید می تونید پیدا کنید یا نه.
حالا اینا چیا می تونن باشن مثلا!
یکسری علاقه مندی های مشترک می تونه باشه که باعث میشه شما و طرفتون ساعت ها در موردش صحبت کنید و خسته نشید .توی این ساعت ها شما درواقع دارید با هم خاطره می سازید.
یکسری علایق خاص طرف مقابلتون هست که شما وجود اون علایق در طرف مقابلتون رو جذاب می بینید و ممکنه ساعت ها پای صحبتش بنشینید و خسته نشید ، شما دارید با هم خاطره می سازید
یکسری علایق در شما هست که نیاز به ابراز و صحبت و بحث در موردشون دارید و می بینید که طرف مقابلتون با هیجان و ذوق گوش میده و لذت می بره، شما دارید با هم خاطره می سازید.
یکسری مسائل هست که شما دوست دارید ولی ایشون علاقه ای ندارند ،اما شنونده ی خوبی هست و پای صحبت شما می شینه!(این شنونده ی خوب بودنش باعث شده بیشتر دوسش داشته باشم،
شما طرفی رو دارید که همدل هست، به حرفاتون گوش میده بدون قضاوت اولیه و از نظر شما حرف زدن باهاش شما رو آروم می کنه)
زندگی خود رو با بقیه مقایسه نکردن، تو سختی ها و مشکلات چقدر جنم داریدو ... / تا حدی میشه اینارو قبل ازدواج هم متوجه شد. باید ببینین راجع بهشون طرفتون چقدر انعطاف پذیر هست اگر شما واکنش نشون میدید راجع به یک مسئله بد (البته منطقی)آیا سعی میکنه کمی هماهنگ تر بشه یا نه؟وشما هم به همین ترتیب. خط قرمزهاتون مشخص باشه ..
و خیلی چیزهای دیگه که مجال تایپ نیست ، اما همین خاطره سازی ها و برخوردهای کم کم و برداشت مثبت ازونا باعث می شه که بفهمین همیشه خواهان خنده هاشین ، دوس ندارین ناراحتیشو ببینین، تلاش می کنید خوشبختش کنید و اگر یه جاهایی نمیشه اون درکتون میکنه. (شما باید از همسرتون آرامش بگیرید و درکتون کنه تا حدی که معقوله و شما هم همینطور، اینا مهمتریناشن ازنظر من)
اما این که میگید نگران تکراری شدن همسرتون هستید! این ازنظر من میشه بیشتر بعد فیزیکی. مطمئن باشید اون بالایی ها رو که گفتم تکراری شدنی نیست، روحیه، در قلب آدم نفوذ می کنه. اما این خطر همه ی زندگی هارو تهدید می کنه حتی عاشقانه ترین هاش. شما دوتا باید به دنبال تازه کردن عشق توی زندگیتون باشد. خیلی ایده ها میشه داد برای تکراری نشدن (البته مشکل از لحاظ روانی بحثش جداست ممکنه ذاتا تنوع طلب باشند اونا باید درمان بشن).
ریشه زندگی رو همون پیوند روحی و قلبی که شما با هم بستید اگر اون باشه هر دو تلاش خواهید کرد زندگیتون رو نگه دارید و عشق رو تازه کنید. اینجوریه که تلاش خواهید کرد در کنار هم زندگی کنید چون کنارش آرامش می گیرید.
یه چیز دیگه ام هست میشه اینطوری گفت که من، خودمو، کنار اون بیشتر دوس دارم! اینو شاید خیلیا تجربه کرده باشن که طرف حال و هوایی داره که یه خودِ باحال از خودمون میسازه.یه جوری که بیشتر دوسش داریم . واین دقیقا هاله ی اون شخص خاص هست