نظرت راجع به ازدواج موقت چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بنیانگذارش مردای هستند که فقط به خودشون فکر می کنن

فکر می کنم شما نباید این حرفو بزنید ازدواج موقت شرعی نیست وارد شرع کردن باور کنید

نه اتفاقا ...شما بد به قضیه نگاه میکنی ...اینگار لذت و نیاز زن ای نوسط فراموش شده .
گرچه 10000 بار گفتم ...منم مخالف بودم قبلا شدیدا ولی بعد طی اتفاقی میخواستم به دوستم ثابت کنم که اشتباه میکنه ...رفتم با تمام وجود تحقیق کردم ..متوجه شدم که اشکل ندار ههیچ خیلی هم درسته
فقط حکم توی دنیای مادی خالص نیست ..از هر کحکمی میشه سوء استفاده کرد ....هر کس خودش میدونه مرز بینه نیاز و افراط چیه تو دلشم هیچ وقت انکارش نمیکنه
این حکم حکمه خداس برای کسی که نیاز داره هیچ اشکال ی هم نداره.

کثیف ترین حکمی که من شنیدم
یه ایه بخونی یه پولی مشخص کنی بعد هر کاری دوست داشتی بکنی و راضی هم باشی که خدا از کارت راضیه
نمیدونم تو مغز بعضی ها چی ریختن که از این حکم دفاع میکنن

اکثر کسایی که شبیه شما حرف میزنن اطلاعی ندارن از اینکه صیغه چیه
فقط نسبت به جوی که اطرافتون دیدن عکسالعمل نشون میدین
شما فقط یه لحظه فکر کن چی شده که حلال خدا کثیف شده و حرامشو ترجیح میدین ! ( منظورم از حرام همین دوستی های دخترو پسره ) ( چی میشه اگه همین با همی نحد حلال باشه ؟؟؟؟ )

mamad 70i

عضو جدید
مغزشون خالیه اگه چیزی بود قبولش نمی کردن

اما به نظر من درسته...بعلت اینکه شاید روابط پنهانی و نا مشروع کم میشه...یا شاید تموم...بعد دیگه زن جرات نمیکنه به مرد حتی بد نگاه کنه...بعد مردا خوش بحالشون میشه دیگه مگه نه؟

mamad 70i

عضو جدید
از فکر بازتون خوشم اومد میشه از اطلاعاتی که صی تحقیق بدست اوردی به ما هم بدی تا ثابت کنیم این درسته؟شاید ما بتونیم با بحث و انتقال اطلاعات بفهمونیم حرف خدا بی حساب نیست.مگه نه؟دوست دارم بیشتر در موردش حرف بزنین

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازدواج موقت چه اصلش خوب بوده باشه و چه بد به هرحال امروزه که بطور غلط داره ازش استفاده میشه .

مثلا چند وقت قبل در نشریه ای اماری داده شده بود که طبق اون بیشتر افرادی که اقدام به صیغه میکنند اقایون متاهل هستند نه مجرد ! :eek:

n_nazarifar

عضو جدید
فردوسی پاکزاد یه جواب برای مردهای هوس باز داره که بهتره اینجا بیان بشه

به یک ماه یکبار از آمیختن گر افزون کنی خون بود ریختن
همان بار هم از بهر فرزند را بباشد جوان خردمند را

این حرف فردوسی به خوبی نشون میده که این تفکر که همش به هوس فکر کنی اشتباهه و باید همان بار از نزدیکی رو هم به فکر داشتن فرزند و به خاطر اون این کارو بکنی.در واقع هرچه به هوس فکر کنی بیشتر به منجلاب فرو میری و حتی 100 تا زن صیغه ای هم داشته باشی نمیتونی ارضا بشی

mamad 70i

عضو جدید
فردوسی پاکزاد یه جواب برای مردهای هوس باز داره که بهتره اینجا بیان بشه

به یک ماه یکبار از آمیختن گر افزون کنی خون بود ریختن
همان بار هم از بهر فرزند را بباشد جوان خردمند را

این حرف فردوسی به خوبی نشون میده که این تفکر که همش به هوس فکر کنی اشتباهه و باید همان بار از نزدیکی رو هم به فکر داشتن فرزند و به خاطر اون این کارو بکنی.در واقع هرچه به هوس فکر کنی بیشتر به منجلاب فرو میری و حتی 100 تا زن صیغه ای هم داشته باشی نمیتونی ارضا بشی

بابا همش که به مسائل جنسی نمیرسه...نه باور کن...من به دور از این موضوع میبینم.اما دیدی که محبت کردن و محبت دیدن خیلی لازمه ...شاید این احساس با یه همچین موضوعی ارضا بشه...نمیشه؟

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما به نظر من درسته...بعلت اینکه شاید روابط پنهانی و نا مشروع کم میشه...یا شاید تموم...بعد دیگه زن جرات نمیکنه به مرد حتی بد نگاه کنه...بعد مردا خوش بحالشون میشه دیگه مگه نه؟
QUOTE][/QUOTE]

نخیر....

zeinab68

عضو جدید
کاربر ممتاز
از ازدواج موقت فقط باید در مواقع خیلی ضروری استفاده کرد ... و به نظر من در ککل چیز جالبی نیست .. چون خیلی ها ازش سو استفاده کردن ....

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید توی این بحث که مجردهایی که شرایط ازدواج ندارن می تونن ازین حکم شرعی استفاده کنن حرف هست.. چون در واقع باید گفت" مردهایی" که مجرد هستن... چون یه دختر مجرد نیاز به اذن پدر داره برای ازدواج موقت و من بعید می بینم پدری چنین اذنی بده...
بنابراین می مونه آقایون مجرد، اقایون متاهل و خانومای بیوه...
خب اون مساله ی محبت و اینها که بهش اشاره کردین چطور با این مساله حل میشه وقتی یه پسر مجرد نمی تونه با یه دختر همسن و نزدیک به خودش ارتباط داشته باشه؟؟ ( ضمن احترام به خانومای بیوه ) برای این این حرف رو می زنم که در ازای این همه پسر مجرد که احتمالا همه هم به محبت متقابل جنس مخالف نیاز دارن چقدر خانمی تو محدوده ی سنی و فکری اونها هست که بتونه ازدواج موقت داشته باشه؟؟؟ خیلی کم...
پس باز بحث از محبت و اینا برمی گرده به همون میل جنسی...!
و اگه آقای مجردی می خواد ازین حکم استفاد کنه باتوجه به ممنوعیت روابط آزاد تو شرع و قانون ایران، صلاح مملکت خویش خود داند....
و اما آقایون متاهل که بیشترین طرفدارای این حکم الهی! هستن و انگار نه انگار که همه داد می زنن صیغه برای اونایی درسته که شرایط ازدواج ندارن!... فقط به عواقبش فکر کنید خانواده ی از هم پاشیده یا در بهترین حالت کنار هم اما بی محبت و سرد... بچه هایی که دچار مشکلای روحی می شن و... تو خود حدیث مفصل بخوان...
در مجموع من فکر می کنم یه جورایی سر خودتو کلاه گذاشتنه... چون اگه بحث در نطرگرفتن نیاز انسان بود می بایست نیاز خانمهای مجرد هم در نظر گرفته می شد!
بهرحال این نظر شخصی منه...!
با احترام

"Dezire"

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه اوه بحث جدی شد
خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو
بله بله خیلییییییییییییییییییییی کار بدیه ...اصن ما رو چه به این کارا

rashedin

عضو جدید
به نظر من بدترين و شنيع ترين كاراست و هيچ فرقي با .... ندارد هيچ جامعه مدرني چنين خفتي را نمي پذيرد چرا؟ زن را بايد به اين شكل نگاه كنند اينهمه از مساوات دم مي زنند و چنين اجازه اي را به مرد مي دهند ! پس مفهوم عشق و خانواده و .... چيست ؟ از چه چيزي دفاع ميكنيد . واقعاً جاي دفاع ندارد و آبروريزي ميشود مردي كه همسر دارد اصلاً نبايد به چنين خفتي خود را خوار و ذليل كند وزني كه بيوه هم باشد بايد ارزش بيشتري براي خود قائل باشد و راضي به چنين خفتي نشود .

rashedin

عضو جدید
يكي مياد ميگه من اطلاعات شرعي ندارم يكي ميگه چيزه خوبيه و بدكارگي را اصلاح مي كند كسي نميگه يك بچه صيغه اي را كي تربيت كند و كي پدرش است و در جامعه چگونه زنگي كنه راستي به مشكلات اين كار بيشتر فكر كنيد و بعد نظرات خودتون را بيان كنيد .دوستان بيائيد از ترازوي عقل استفاده كنيد ببينيد در قرن 21 ديگران به كجا رسيدن يعني مشكل مااينه ... يادتونه

آخرین ویرایش:

nedajamali66@yah

عضو جدید
به نظر من خیلی کار زشت و مسخره ایه. اگه در زمان ازدواج موقت خانوم بچه دار بشه این بچه بی گناه با چه زجر و بدبختی بزرگ میشه نمیدونه پدرش کیه ؟

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
يكي مياد ميگه من اطلاعات شرعي ندارم يكي ميگه چيزه خوبيه و بدكارگي را اصلاح مي كند كسي نميگه يك بچه صيغه اي را كي تربيت كند و كي پدرش است و در جامعه چگونه زنگي كنه راستي به مشكلات اين كار بيشتر فكر كنيد و بعد نظرات خودتون را بيان كنيد .دوستان بيائيد از ترازوي عقل استفاده كنيد ببينيد در قرن 21 ديگران به كجا رسيدن يعني مشكل مااينه ... يادتونه

خب یک اشکال مهم اینه که خیلی در این مملکت هستند که فقط جسمشون در زمان حال و قرن بیست و یک هستش وگرنه افکار شون در همون قرون اولیه هجری سیر میکنه ! :surprised:

mamad 70i

عضو جدید
اما به نظر من کار بسیار خوب و پسندیده ایه...اما برای جوانان مجرد به نظرم بهتره

sepahrad

عضو جدید
خودمونيم مجرد جماعت نيازي ندارن ازدواج موقت بكنن بازار ازاد .....؟
به خاطر همين هم من به نظرم خوبه

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا زمانی که شما دخترها و بعضی دیگه ، نظرتون درباره ازدواج موقت اینه و این کار را خودتون حرام و غیر منطقی میدونید ، پس بهتر روز به روز و ساعت به ساعت زنا و همجنس بازی و تجاوز در جامعه بیشتر بشه چون حتما از نظر شما این کار بهتر از ازدواج موقت / من نمیدونم چرا حدیثی را که از امام علی نقل شد در ابتدا هیچکس بهش توجه نمکنه / خودمون مسلمان میدونیم انوقت به احکام فقه در رساله پشت میکنیم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا زمانی که شما دخترها و بعضی دیگه ، نظرتون درباره ازدواج موقت اینه و این کار را خودتون حرام و غیر منطقی میدونید ، پس بهتر روز به روز و ساعت به ساعت زنا و همجنس بازی و تجاوز در جامعه بیشتر بشه چون حتما از نظر شما این کار بهتر از ازدواج موقت / من نمیدونم چرا حدیثی را که از امام علی نقل شد در ابتدا هیچکس بهش توجه نمکنه / خودمون مسلمان میدونیم انوقت به احکام فقه در رساله پشت میکنیم
.

عذر می خوام دوست عزیز.... شما اجازه برای ازدواج موقت به دخترتون می دین؟؟؟

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما خودمونیم .. کدوم پسری حاضر میشه با دختری ازدواج کنه که قبلا واسه رفع نیاز جنسیش ازدواج موقت کرده؟؟ خوب خلاف که نکرده ... کرده؟؟ اما اگه بفهمه دختری این کار رو کرده ... چه چیزها که بهش نمیبندن ...
این کار فقط به نفع مردهاست ..... همین ... چرته .....

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اینجا بحث زن دوم نیست .. اما تو اسلام هم اومده که یه زن باید قلبا راضی باشه تا شوهرش یه زنه دیگه بگیره .... خداییش کدوم زن قلبا راضی میشه؟؟ مگه مردی راضی میشه زنش یه شوهر دیگه هم کنه؟؟

سارا 2012

عضو جدید

عفت وپاکی رو برای همچین روزایی گذاشتن انسان مگه حیوان هست این وحشی گریارو انجام بده به نظرمن باید انسانها خودشونو اصلاح کنند

به نظر من اگه یکی روحیه حیوانی داشته باشه تمام زنهای دنیارو همبگیره باز راضی نمیشه وبه کرات دیگه فکر می کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.