نظرت راجع به ازدواج موقت چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما اون جور که من شنیدم از مجلس علت عدم تصویب این قانون اینه که آنها نگران این هستند که زنان خوشان بیاید و تن به ازدواج دائم ندهند...
چون ازدواج دائم یک تعهد برای زن ایجاد می کند تا زمانی که شوهر طلاق اش نداده باید در هر حال با مرد زندگی کند ... درصورتی که در ازدواج موقت اینجوری نیست و درصورت عدم تفاهم می شود یک طرفه فسخ کرد و هیچ تعهدی برای زن ندارد

البته در جامعه ما نشان می دهند که زنان مخالف این قانون هستند و به نظر می رسه که مردان نیست مخالف هستند

naserkhan

عضو جدید
میشه گفت صیغه خوبی هایی هم داره
مثلا وقتی خانوم صیغه مرد میشه چون دو طرف و خدا راضی اند هر دوطرف احساس گناه نمیکنن که به نظرم این خیلی خیلی بهتر از اینه که بری با یه نفر دیگه --- داشته باشی بدون اینکه با طرف محرم باشی
به نظر من خیلی کار زشت و مسخره ایه. اگه در زمان ازدواج موقت خانوم بچه دار بشه این بچه بی گناه با چه زجر و بدبختی بزرگ میشه نمیدونه پدرش کیه ؟
وقتی این اتفاق با زنان خیابانی بدون اینکه هیچ صیغه ای در میان نیست بیافته از نظر شرعی گناه نیست حداقلش اینه که تو صیغه کار غیر شرعی یا قانونی صورت نگرفته!
تو ازدواج هایی که منجر به طلاق میشه تو اون هم بچه زجر نمیکشه
!

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما اون جور که من شنیدم از مجلس علت عدم تصویب این قانون اینه که آنها نگران این هستند که زنان خوشان بیاید و تن به ازدواج دائم ندهند...
چون ازدواج دائم یک تعهد برای زن ایجاد می کند تا زمانی که شوهر طلاق اش نداده باید در هر حال با مرد زندگی کند ... درصورتی که در ازدواج موقت اینجوری نیست و درصورت عدم تفاهم می شود یک طرفه فسخ کرد و هیچ تعهدی برای زن ندارد

البته در جامعه ما نشان می دهند که زنان مخالف این قانون هستند و به نظر می رسه که مردان نیست مخالف هستند

عزیز دلم اگه مردا مخالف بودن هر روز یه قانون تصویب نمی کردن
نمی دونم این آقایون چرا برای خانم ها تعیین تکلیف می کنن

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
مثلا وقتی خانوم صیغه مرد میشه چون دو طرف و خدا راضی اند هر دوطرف احساس گناه نمیکنن که به نظرم این خیلی خیلی بهتر از اینه که بری با یه نفر دیگه --- داشته باشی بدون اینکه با طرف محرم باشی

وقتی این اتفاق با زنان خیابانی بدون اینکه هیچ صیغه ای در میان نیست بیافته از نظر شرعی گناه نیست حداقلش اینه که تو صیغه کار غیر شرعی یا قانونی صورت نگرفته!
!

تامنو اینجا سکته ندی فکر کنم ول کن نیستی

انسان نباید مثل سایر موجودات فقط به لذات مادی توجه کند

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما خودمونیم .. کدوم پسری حاضر میشه با دختری ازدواج کنه که قبلا واسه رفع نیاز جنسیش ازدواج موقت کرده؟؟ خوب خلاف که نکرده ... کرده؟؟ اما اگه بفهمه دختری این کار رو کرده ... چه چیزها که بهش نمیبندن ...
این کار فقط به نفع مردهاست ..... همین ... چرته .....
آخه مساله اینجاست که اصلا دختر نمی تونه بدون اذن پدر ازدواج موقت داشته باشه... البته یه مدت حرفش بود که می خوان این شرط رو بردارن..
خب در اون صورت باید گفت که مسئولین ما هم آزادی روابط رو پذیرفتن (حالا یه کم محدودترش).. چیزی که غربیا خیلی وقته پذیرفتن و ماها می گفتیم بی بند وباریه...!!!!
.
در مورد اینکه پسر باید حاضربشه به چنین ازدواجی یا نه هم بحث نمی کنم... فقط اینو بگم منطقیش ابنه اگه آقایی خودش چنین روابطی داشته نمی تونه انتظار چیز دیگه ای داشته باشه....!

بد هم نمی شه ها.... تا دفعه آخرشون باشه ازین قانونای خوش خوشان واسه خودشون وضع می کنن :d البته خانومای ایرانی چنین کاری نمی کنن

!

حالا اگه کسی تو رابطه ی غیرمشروعش هم احساس گناه نکنه شما می گی چون احساس گناه نیست کار درستیه؟؟؟
.
ازدواجی که منجر به طلاق می شه یه احتماله.... اما ازدواج موقت حتما منجر به طلاقه...

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
در مورد اینکه پسر باید حاضربشه به چنین ازدواجی یا نه هم بحث نمی کنم... فقط اینو بگم منطقیش ابنه اگه آقایی خودش چنین روابطی داشته نمی تونه انتظار چیز دیگه ای داشته باشه....!

.
منظور منم همین بود .... ;)

shadmehrali

عضو جدید
واسه مجردهايي كه توان ازدواج ندارن ميشه يه كاري كرد
وولي واسه كسايي كه ازدواج كردن هرگز(مگر اينكه مثلا يه يك سالي دور از خونه مجبور باشن بمونن)

naserkhan

عضو جدید
تامنو اینجا سکته ندی فکر کنم ول کن نیستی

انسان نباید مثل سایر موجودات فقط به لذات مادی توجه کند
سکته کیه!:دی
حالا کی گفته باید توجه کنه!؟
حالا اگه کسی تو رابطه ی غیرمشروعش هم احساس گناه نکنه شما می گی چون احساس گناه نیست کار درستیه؟؟؟
.
ازدواجی که منجر به طلاق می شه یه احتماله.... اما ازدواج موقت حتما منجر به طلاقه...
من نگفتم احساس گناه نکنه کار درسته یا احساس گناه کنه اشتباهه (اینو بدونید که اونایی که می گن که احساس گناه نمیکنیم وقتیبا این دختران نامحرم رابطه جنسی دارند یه روزی احساس گناه می کنن)
به نظر شما حرام چی هستش گناه نیست!
از نظر قانونی اگه گیرتون بندازن می دونید چی میشه!
فرقی نمیکنه تو هردو خالت اگه بچه دار شن بچه متعلق به پدر و مادر می باشد

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز

.

عذر می خوام دوست عزیز.... شما اجازه برای ازدواج موقت به دخترتون می دین؟؟؟
شما اول شرایط ازدواج موقت مطالعه کن بعد بیا نظر بده / چرا چشم بسته از روی لج بازی یه چیزی میگی / مثل اینکه خبر نداری دختر نمیشیه صیغه کرد

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما خودمونیم .. کدوم پسری حاضر میشه با دختری ازدواج کنه که قبلا واسه رفع نیاز جنسیش ازدواج موقت کرده؟؟ خوب خلاف که نکرده ... کرده؟؟ اما اگه بفهمه دختری این کار رو کرده ... چه چیزها که بهش نمیبندن ...
این کار فقط به نفع مردهاست ..... همین ... چرته .....
ای خدا شما چرا اینقدر بیسواد هستید / چرا هیچکی نمیره شرایط ازدواج موقت مطالعه کنه بعد بیاد نظر بده / برای بار1000 میگم دختر نمیشه صیغه موقت کرد ( فقط در شرایطی اونم با اذن پدر امکان پذیر )

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما اول شرایط ازدواج موقت مطالعه کن بعد بیا نظر بده / چرا چشم بسته از روی لج بازی یه چیزی میگی / مثل اینکه خبر نداری دختر نمیشیه صیغه کرد

ببخشید ! البته که میشه و فرقش اینه که اذن پدر لازمه .

خب اون سئوال رو میشه طور دیگه پرسید : ایا شما حاضرید که دختر بیوه تون هر چند وقت یکبار صیغه مردی بشه ؟؟

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته اینجا بحث زن دوم نیست .. اما تو اسلام هم اومده که یه زن باید قلبا راضی باشه تا شوهرش یه زنه دیگه بگیره .... خداییش کدوم زن قلبا راضی میشه؟؟ مگه مردی راضی میشه زنش یه شوهر دیگه هم کنه؟؟
چرا همتون ازدواج موقت با زن دوم گرفتن قاطی کرده / اصلا ازدواج موقت برای مجردها ست / چرا هیچکس در مورد ازدواج موقت مطالعه نکرده بعد بیاد نظر بده /// در ضمن چرا همه خودشون از احکلام اسلام عاقل تر میدونن ؟ چرا حکم خودشون بالاتر از حکم قرآن میدونن ؟ چرا با دید باز به مساله نگاه نمکنیم ؟ چرا مصداق احکام برای ما فقط چند نفری که توی جامعه میشناسیم و دید منفی به اونها داریم

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
عفت وپاکی رو برای همچین روزایی گذاشتن انسان مگه حیوان هست این وحشی گریارو انجام بده به نظرمن باید انسانها خودشونو اصلاح کنند

به نظر من اگه یکی روحیه حیوانی داشته باشه تمام زنهای دنیارو همبگیره باز راضی نمیشه وبه کرات دیگه فکر می کنه
خواهشا اینقدر شعار ندیم / این همه فساد اشکار و پنهان داره توی جامعه اتفاق میافته، آیا همه جوانهای که خاسته یا ناخاسته فساد میکنن حیوان هستن ؟ همه خلق وحشی گری دارن ؟ ایا به نظر شما همه جوانهای جامعه پاک و باعفاف ؟ هیچ کدومشون گناه نمکنن ؟ چرا اینقدر غیر منطقی نظر میدیم ؟ چرا اینقدر احساساتی نظر میدیم ؟ چرا چشمهامون به حقیقتی که توی جامعه اتفاق میافته راحت مبندیم

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا همتون ازدواج موقت با زن دوم گرفتن قاطی کرده / اصلا ازدواج موقت برای مجردها ست / چرا هیچکس در مورد ازدواج موقت مطالعه نکرده بعد بیاد نظر بده /// در ضمن چرا همه خودشون از احکلام اسلام عاقل تر میدونن ؟ چرا حکم خودشون بالاتر از حکم قرآن میدونن ؟ چرا با دید باز به مساله نگاه نمکنیم ؟ چرا مصداق احکام برای ما فقط چند نفری که توی جامعه میشناسیم و دید منفی به اونها داریم

اصلا هم اینطور نیست که ازدواج موقت فقط برای مجردها باشه و اگر تحقیق کنید میبینید که امروزه بیشتر مردانی که مبادرت به صیغه میکنند متاهل هستند .

بعدش هم فقط چند نفر نیست بلکه خدائیش هر کسی که دیدیم ازدواج موقت میکنه هوس باز و عیاش و .... هستش . اون زنانی هم که صیغه میشند عمدتا همون فواحش هستند . لااقل در جامعه امروز که اینطوریه و فعلا از این قانون اینطوری استفاده میشه .

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

امضاتون خیلی قشنگه، ولی باید بدونید خدا همچین حکمی رو صادر نکرده ما به نفع خودمون تفسیر کردیم

mamad 70i

عضو جدید
ای خدا شما چرا اینقدر بیسواد هستید / چرا هیچکی نمیره شرایط ازدواج موقت مطالعه کنه بعد بیاد نظر بده / برای بار1000 میگم دختر نمیشه صیغه موقت کرد ( فقط در شرایطی اونم با اذن پدر امکان پذیر )

سلام دوست من حوبی؟ما هم شرایط ازدواج موقت رو کامل بلد نیستیم...اگه میشه و بلد هستین کامل بفرمایین تا ما هم استفاده کنیم ...تشکر عزیزم

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا هم اینطور نیست که ازدواج موقت فقط برای مجردها باشه و اگر تحقیق کنید میبینید که امروزه بیشتر مردانی که مبادرت به صیغه میکنند متاهل هستند .

بعدش هم فقط چند نفر نیست بلکه خدائیش هر کسی که دیدیم ازدواج موقت میکنه هوس باز و عیاش و .... هستش . اون زنانی هم که صیغه میشند عمدتا همون فواحش هستند . لااقل در جامعه امروز که اینطوریه و فعلا از این قانون اینطوری استفاده میشه .

لبیک ،

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید ! البته که میشه و فرقش اینه که اذن پدر لازمه .

خب اون سئوال رو میشه طور دیگه پرسید : ایا شما حاضرید که دختر بیوه تون هر چند وقت یکبار صیغه مردی بشه ؟؟
سوال خوبی پرسیدی > اولا که دختر بیوه نمیشه / اون زنه که بیوه میشه !!!!!!!!!!!!!!!! دوما وقتی زن بیوه شد باید نیازهای جسمی و روحیش سرکوب کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بره روسپی بشه ؟؟/ و هر ساعت با یه نفر باشه ؟ یک زن بیوه پدرش برای اون تصمیم میگیره یا خودش ؟ شرایط صیغه را هم باید بدونی که وقتی صیغه مردی شدی و زمانش بسر آمد تا ازدواج موقت بعد باید زمان طولانی سر بشه، شرایط و احکام خاصی داره // شما این مسله را با روسپی بودن اشتباه گرفتید

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من حوبی؟ما هم شرایط ازدواج موقت رو کامل بلد نیستیم...اگه میشه و بلد هستین کامل بفرمایین تا ما هم استفاده کنیم ...تشکر عزیزم
دوست خوب من شرایط و احکام ا در رساله کاملا شرح داده ، همچینین چندین کتاب توی این زمینه مفصل از صدر اسلام تا جامعه امروز در این زمینه تالیف شده / بهتر خودتون کامل این کتابها را مطالعه کنید

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال خوبی پرسیدی > اولا که دختر بیوه نمیشه / اون زنه که بیوه میشه !!!!!!!!!!!!!!!! دوما وقتی زن بیوه شد باید نیازهای جسمی و روحیش سرکوب کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بره روسپی بشه ؟؟/ و هر ساعت با یه نفر باشه ؟ یک زن بیوه پدرش برای اون تصمیم میگیره یا خودش ؟ شرایط صیغه را هم باید بدونی که وقتی صیغه مردی شدی و زمانش بسر آمد تا ازدواج موقت بعد باید زمان طولانی سر بشه، شرایط و احکام خاصی داره // شما این مسله را با روسپی بودن اشتباه گرفتید

ممنونم که در مورد فرق بین زن و دختر توضیح دادید ! :smile:

بنظر شما اون زنی که هر چند ماه صیغه یه مرد باشه فرقی با روسپی داره ؟؟ تنها فرقش اینه که پول بیشتری میگیره چون زمانش بیشتره .

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز

خوب این همه نباید رو اعصاب ما راه برید عزیزم
ول کنین ،

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
امضاتون خیلی قشنگه، ولی باید بدونید خدا همچین حکمی رو صادر نکرده ما به نفع خودمون تفسیر کردیم
شما لطف دارید به امضا بنده / در مورد تعدد زوجات که ایه صریح قران / اما در مورد ازدواج موقت سنت پیامبر و احادیث متواتر زیادی توی این زمینه است / نمیشه همه را انکار کرد / اینکه که الان این مسله توی جامعه بد رواج پیدا کرده تقصیر اسلام و احکامش نیست / مقصر اجرا کنندگان احکام خداوند هستند//

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم چرا وقتی حرف در مورد این مسئله میشه یاد حرف آ.مطهری میفتم که میگن وقتی تو جامعه ما اینقدر روابط غیراخلاقی دختر و پسر وجود داره چرا با تصویب این قانون ما اینکار رو قانونی و شرعیش نکنیم!!!!!!!!!

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم که در مورد فرق بین زن و دختر توضیح دادید ! :smile:

بنظر شما اون زنی که هر چند ماه صیغه یه مرد باشه فرقی با روسپی داره ؟؟ تنها فرقش اینه که پول بیشتری میگیره چون زمانش بیشتره .
بین عزیزم اگر دقت کرده باشی ازدواج موقت / کلمه ازدواج قبل از موقت خیلی معانی دیگه داره / عملی که روسپی انجام میده فقط برای ساعتی و اونم جسمی و خلاف شرع و قانون / اما در ازدواج موقت هم باید روحی و هم جسم مورد توجه قرار بگیره / اکثر شرایطی که در ازدواج دائم است در موقت نیز وجود داره / پس خیلی تفاوت داره با روسپی بودن / خواهشا یکم مرزبند های را غیر احساسی کنید / شما یکطرفه به قاضی میرد / چرا فکر میکنید وقتی یک زن بیوه شد باید تمام نیازهای روحی و جسمی خودش را سرکوب کنه ! به نظر شما یک زن بیوه برای ارضا نیازهای غریزی جسمی و روحیش باید چی کا رکنه

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما لطف دارید به امضا بنده / در مورد تعدد زوجات که ایه صریح قران / اما در مورد ازدواج موقت سنت پیامبر و احادیث متواتر زیادی توی این زمینه است / نمیشه همه را انکار کرد / اینکه که الان این مسله توی جامعه بد رواج پیدا کرده تقصیر اسلام و احکامش نیست / مقصر اجرا کنندگان احکام خداوند هستند//
خوب اوناییم که سنی مذهبن مسلمانن ولی اصلا اونا ازدواج موقت را قبول ندارن ،شرایط تعدد زوجات هم در قران به همین سادگی نیست گفته( باید عدالت را برقرار کنید،که نمی توانید،) خدا بهتر می دونه یا سنت واحکام

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
بین عزیزم اگر دقت کرده باشی ازدواج موقت / کلمه ازدواج قبل از موقت خیلی معانی دیگه داره / عملی که روسپی انجام میده فقط برای ساعتی و اونم جسمی و خلاف شرع و قانون / اما در ازدواج موقت هم باید روحی و هم جسم مورد توجه قرار بگیره / اکثر شرایطی که در ازدواج دائم است در موقت نیز وجود داره / پس خیلی تفاوت داره با روسپی بودن / خواهشا یکم مرزبند های را غیر احساسی کنید / شما یکطرفه به قاضی میرد / چرا فکر میکنید وقتی یک زن بیوه شد باید تمام نیازهای روحی و جسمی خودش را سرکوب کنه ! به نظر شما یک زن بیوه برای ارضا نیازهای غریزی جسمی و روحیش باید چی کا رکنه

خوب زن بیوه می تونه با مردای بیوه ازدواج کنه مگه مرد بیوه نداریم!

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونم چرا وقتی حرف در مورد این مسئله میشه یاد حرف آ.مطهری میفتم که میگن وقتی تو جامعه ما اینقدر روابط غیراخلاقی دختر و پسر وجود داره چرا با تصویب این قانون ما اینکار رو قانونی و شرعیش نکنیم!!!!!!!!!

آخه عزیز من کدوم پدری به دخترش اجازه می ده که بره ازدواج موقت بکنه تازه باید عرف جامعه هم در نظر گرفته بشه چون بعضی چیزها هستن که اگر هم شرع به آن اجازه داده باشد عرف جامعه قبول نمیکنه

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز

اولا اینکه در جامعه جور دیگه احکام اسلام پیاده میشه مقصر احکام خداوند نیست بلکه اجرا کنندگان آن مقصرند / ایا برای مسلمان غیبت و دروغ و شرابخواری و ربا حرام نشده ؟ پس چرا در جامعه اسلامی اینهمه دروغ و غیبت و رباخواری وجود داره ! مقصر اسلام ؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه اکثرا مردان متاهل دنبال صیغه هستن را قبول دارم / ایا نباید تحقیق کرد چرا این امر وجود داره ؟ من چند تا علتی که خودم تحقیق کردم براتون میگم
1_ اکثر مردان متاهلی که دنبال صیغه هستن انسانهای بوالوهوسی نیستن بلکه در اتنخاب همسرشون اختیار تام نداشتند( یعنی به توصیه پدر و مادرشون انتخاب کردن و نادیده گرفتن بعضی از ملاک های انتخاب مثل زبیا بودن همسر و...) و بعد از مدتی سرد و بی رغبت شدن نسبت به همسرشون
2_ بعضی از مردان روابط جنسی درستی با همسرشون ندارن و عدم اموزش درست در این روابط اونا را به فکر ایجاد روابط با زن دیگه وا داشته ( قابل توضیح نیست ولی چندین کتاب روانشانسی توی این زمینه وجود داره
در کل این امر برای مردات متاهل جز در مواردی خیلی خاص درست نیست و این امر برای افراد مجردی که هنوز توان ازدواج دائم ندارن منطقی است
2_

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز

لابد راه حل اینه که هر چند ماه یکبار صیغه مردی بشه !! :surprised: عجب راه حلی !

salimipour

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه عزیز من کدوم پدری به دخترش اجازه می ده که بره ازدواج موقت بکنه تازه باید عرف جامعه هم در نظر گرفته بشه چون بعضی چیزها هستن که اگر هم شرع به آن اجازه داده باشد عرف جامعه قبول نمیکنه
باز که گفتی دختر!!!!ازدواج موقت فقط برای زنهای بیوه است /در مواردی خیلی خاص خاص اونم با اذن پدر ( که چنینی اجازه نمیده ) برای دختر وجود داره ( موارد خاص هم نمیشه اینجا توضیح داد / خواهشا یکم کتاب بیشتر توی این زمینه مطالعه کنی خودتون متوجه مضوع میشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.