شما که عالم به همه مسایلی یه راه حل بده / بفرمالابد راه حل اینه که هر چند ماه یکبار صیغه مردی بشه !!عجب راه حلی !
شما که عالم به همه مسایلی یه راه حل بده / بفرمالابد راه حل اینه که هر چند ماه یکبار صیغه مردی بشه !!عجب راه حلی !
خدایش یکم توی جامعه باش بعد نظر بده / اخه کدوم مرد بیوه تا این همه دختر خوشگل توی جامعه هست میره زن بیوه 30 یا 40 ساله میگیره / من که خودم چند تا مردی که همسر نداشتن و سنشون هم بالا بود دیدم که با دختر ازدواج کردنخوب زن بیوه می تونه با مردای بیوه ازدواج کنه مگه مرد بیوه نداریم!
اولا اینکه در جامعه جور دیگه احکام اسلام پیاده میشه مقصر احکام خداوند نیست بلکه اجرا کنندگان آن مقصرند / ایا برای مسلمان غیبت و دروغ و شرابخواری و ربا حرام نشده ؟ پس چرا در جامعه اسلامی اینهمه دروغ و غیبت و رباخواری وجود داره ! مقصر اسلام ؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه اکثرا مردان متاهل دنبال صیغه هستن را قبول دارم / ایا نباید تحقیق کرد چرا این امر وجود داره ؟ من چند تا علتی که خودم تحقیق کردم براتون میگم
1_ اکثر مردان متاهلی که دنبال صیغه هستن انسانهای بوالوهوسی نیستن بلکه در اتنخاب همسرشون اختیار تام نداشتند( یعنی به توصیه پدر و مادرشون انتخاب کردن و نادیده گرفتن بعضی از ملاک های انتخاب مثل زبیا بودن همسر و...) و بعد از مدتی سرد و بی رغبت شدن نسبت به همسرشون
2_ بعضی از مردان روابط جنسی درستی با همسرشون ندارن و عدم اموزش درست در این روابط اونا را به فکر ایجاد روابط با زن دیگه وا داشته ( قابل توضیح نیست ولی چندین کتاب روانشانسی توی این زمینه وجود داره
در کل این امر برای مردات متاهل جز در مواردی خیلی خاص درست نیست و این امر برای افراد مجردی که هنوز توان ازدواج دائم ندارن منطقی است
2_
میدونستی امسال (تا این ماه) آمار کسانی که توی تصادف کشته شدن چند نفر بوده ؟ 17 هزار نفر /// حالا میدونی چند نفرشون مرد بوده ؟؟/ 15 هزار نفر یعنی فقط 2 هزار نفر از کشته شدگان زن بودن //// این امار فقط برای امسال تا این ماه اونم فقط توی تصادفات بودخوب زن بیوه می تونه با مردای بیوه ازدواج کنه مگه مرد بیوه نداریم!
باز که گفتی دختر!!!!ازدواج موقت فقط برای زنهای بیوه است /در مواردی خیلی خاص خاص اونم با اذن پدر ( که چنینی اجازه نمیده ) برای دختر وجود داره ( موارد خاص هم نمیشه اینجا توضیح داد / خواهشا یکم کتاب بیشتر توی این زمینه مطالعه کنی خودتون متوجه مضوع میشید
اولا اینکه در جامعه جور دیگه احکام اسلام پیاده میشه مقصر احکام خداوند نیست بلکه اجرا کنندگان آن مقصرند / ایا برای مسلمان غیبت و دروغ و شرابخواری و ربا حرام نشده ؟ پس چرا در جامعه اسلامی اینهمه دروغ و غیبت و رباخواری وجود داره ! مقصر اسلام ؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه اکثرا مردان متاهل دنبال صیغه هستن را قبول دارم / ایا نباید تحقیق کرد چرا این امر وجود داره ؟ من چند تا علتی که خودم تحقیق کردم براتون میگم
1_ اکثر مردان متاهلی که دنبال صیغه هستن انسانهای بوالوهوسی نیستن بلکه در اتنخاب همسرشون اختیار تام نداشتند( یعنی به توصیه پدر و مادرشون انتخاب کردن و نادیده گرفتن بعضی از ملاک های انتخاب مثل زبیا بودن همسر و...) و بعد از مدتی سرد و بی رغبت شدن نسبت به همسرشون
2_ بعضی از مردان روابط جنسی درستی با همسرشون ندارن و عدم اموزش درست در این روابط اونا را به فکر ایجاد روابط با زن دیگه وا داشته ( قابل توضیح نیست ولی چندین کتاب روانشانسی توی این زمینه وجود داره
در کل این امر برای مردات متاهل جز در مواردی خیلی خاص درست نیست و این امر برای افراد مجردی که هنوز توان ازدواج دائم ندارن منطقی است
2_
در مورد بندهای 1 و 2 که قید کردید باید بگم این چیزا میتونه برای زنهای متاهل هم پیش بیاد یعنی ممکنه اونها رو بزور شوهر داده باشند و یا اینکه روابط جنسی درستی با همسرشون ندارند و غیره
خب پس چطور اونها چنین راه حلی ندارند ؟؟
اینی که شما بفرمائید برای مردای متاهل این امر درست نیست که حرف شما معیار نیست . اون چیزی که عملا در جامعه دیده میشه و روحانیون و شرع و .. مخالفتی هم نمیکنند اینه که عمدتا مردای متاهل دنبال این کارا هستند تا مجردا .
میدونستی امسال (تا این ماه) آمار کسانی که توی تصادف کشته شدن چند نفر بوده ؟ 17 هزار نفر /// حالا میدونی چند نفرشون مرد بوده ؟؟/ 15 هزار نفر یعنی فقط 2 هزار نفر از کشته شدگان زن بودن //// این امار فقط برای امسال تا این ماه اونم فقط توی تصادفات بود
آخه عزیز من کدوم پدری به دخترش اجازه می ده که بره ازدواج موقت بکنه تازه باید عرف جامعه هم در نظر گرفته بشه چون بعضی چیزها هستن که اگر هم شرع به آن اجازه داده باشد عرف جامعه قبول نمیکنه
اولا که بدترین حلال خدواند طلاق / اسلام اینقدرم راحت نگفته طلاقش بدید / بعضی از مسایل که نباید با طلاق حل بشه / بنیان خانواده با طلاق از هم میپاشه / در ضمن هنوز متوجه منظور من نشدید البته حقم دارید چون نمیشه همه چیز اینجا واضح گفت /خوب همین اسلام هم گفته اگه از زنتون راضی نیستین طلاقش بدین
می دونید خدا هیچ وقت همچین حکمی رو نداده چون خودش زن رو خلق کرده روحیاتشم می دونه شما زن نیستین نمی دونین زنها چی می کشن
در ضمن یکی از تفاوتهای انسان وحیوان اینکه حیوان تنوع طلب هست
شما که انسان روبا حیوان یکی نمی دونین؟؟؟؟
خدایش یکم توی جامعه باش بعد نظر بده / اخه کدوم مرد بیوه تا این همه دختر خوشگل توی جامعه هست میره زن بیوه 30 یا 40 ساله میگیره / من که خودم چند تا مردی که همسر نداشتن و سنشون هم بالا بود دیدم که با دختر ازدواج کردن
متوجه منظورم نشدید / منظورم این بود 15 هزار مرد کشته شدند که اکثر اینها زن دارن یعنی نزدیک به 15 هزار نفر زن بیوه ! انوقت تو میگی با اجازه همسرشون ازدواج کنن / یه نظرت 15 هزار مرد بیوه امسال داشتیم ؟خوب می تونن با اجازه همسرشون (که عمرا) نمی دن ازدواج دائم کنن ،ازوداج موقت یک توهین بزرگ هست
ما غلط کنیم احساس علامه بودن کنیم / انتخاب همسر حق هر مردی / چرا فکر میکنی اگر مردی رفت خاستگاری دختری اون دختر بخاطر فقرش قبول کرده / به نظرت این توهین نیست / ایا یه مرد حتما باید با یه زن بیوه سن بالا ازدواج کنه که همه بهش نیت سو نداشته باشن ؟خوب میدونین چون اون قبیل مردا مرد نیستن یه عده سوء استفاده کننده ایین که از دخترای فقیر سوء استفاده می کنن من هم تو همین جامعه ای که زندگی می کنین ،زندگی می کنم در ضمن چرا احساس می کنین علامه دهرین؟؟؟؟؟؟
ما غلط کنیم احساس علامه بودن کنیم / انتخاب همسر حق هر مردی / چرا فکر میکنی اگر مردی رفت خاستگاری دختری اون دختر بخاطر فقرش قبول کرده / به نظرت این توهین نیست / ایا یه مرد حتما باید با یه زن بیوه سن بالا ازدواج کنه که همه بهش نیت سو نداشته باشن ؟
والا اینو دیگه باید ازآ.مطهری بپرسین نه من!!!ولی اگه بخوایم منصف باشیم یه جورایی راست میگن ایشون الان خیلی از پدرا میدونن دخترشون دوست پسر داره و به روی خودشون نمیارن...اینم همین جوریه دیگه...عرفم چیزی غیراز رفتار خود ما نیست خیلی چیزا تا همین چندسال پیش نبود و الان هست مثلا وقتی من دبیرستان بودم آرایش برابر بود با اخراج از مدرسه اما خدائیش دخترای دبیرستانی الان رو ببین....عرف این مسئله (آرایش دخترا) رو پذیرفته!!!
انوقت به نظر شما مردهای که میرن زنا میکنن و همچین زنها یا کسانی که همجنس بازی میکنه ( که بسیار بسیار آمارش بالا توی جامعه ) حتما فاسد که نیستن هیچ خیلی هم انسانهای متمدن هستن / شما هم چرا این همه حدیثی که نقل از ائمه و سنت انکار میکنی و قبول نداری؟خوب مگه می تونه غیر از این باشه مگه پیامبر نگفته باید هم کفو باشند ؟؟خوب چرا در چنین مسائلی به حرفای سنت گوش نمی دن ؟؟مطمئن باشین مردای فاسد می رن ازدواج موقت می کنن همچنین زن ها، به قول شما چون تو جامعه هستم اینو بیشتر حس می کنم نمی تونین منکرش بشین
اهان / نمیدونستم دختر های که دوست پسر دارن حریم مشخص میکنن و ارزش ها را حفظ / من منظورم دوست دختر یا دوست پسر به معنای واقعی بود نه از این رفیق بازی های تلفنی و پیامکیمی دونین بحث دوست پسر داشتن با ازدواج موقت خیلی فرق می کنه همه دخترها اگر دوست پسرم داشته باشن یه حریمی دارن مگر این که دختر پایبند با ارزشها نباشه
انوقت به نظر شما مردهای که میرن زنا میکنن و همچین زنها یا کسانی که همجنس بازی میکنه ( که بسیار بسیار آمارش بالا توی جامعه ) حتما فاسد که نیستن هیچ خیلی هم انسانهای متمدن هستن / شما هم چرا این همه حدیثی که نقل از ائمه و سنت انکار میکنی و قبول نداری؟
با اجازه تون من برم / صبح خاب میمونم / انشا.. که بعدا بتونم بحث ادامه بدیم با هم
می دونین بحث دوست پسر داشتن با ازدواج موقت خیلی فرق می کنه همه دخترها اگر دوست پسرم داشته باشن یه حریمی دارن مگر این که دختر پایبند با ارزشها نباشه
اهان / نمیدونستم دختر های که دوست پسر دارن حریم مشخص میکنن و ارزش ها را حفظ / من منظورم دوست دختر یا دوست پسر به معنای واقعی بود نه از این رفیق بازی های تلفنی و پیامکی
قبول دارم حرفتونو........اما مشکل اینه که الان متاسفانه همون حریم هم داره شکسته میشه و روابط از حد تلفن و بیرون رفتنوو این حرفا گذشته....شاید الان اول این راه باشه ولی فک کنم اگه وضع به همین منوال بگذره تا چند سال دیگه اینم عادی بشه!!!
می دونین من با مجردا کاری ندارم ولی فکر کنین یه مرد زن دار میره ازدواج موقت میکنه آیا این دور از انصاف نیست؟؟من مردای رو میشناسم که زن ها جونیشونو میزارن ولی مردا تا زنه از قیافه میافته میره ازدواج موقت میکنه آیا این دور از انصاف نیست؟؟
می دونین من با مجردا کاری ندارم ولی فکر کنین یه مرد زن دار میره ازدواج موقت میکنه آیا این دور از انصاف نیست؟؟من مردای رو میشناسم که زن ها جونیشونو میزارن ولی مردا تا زنه از قیافه میافته میره ازدواج موقت میکنه آیا این دور از انصاف نیست؟؟
آبجی گلم من خودمم تو جبهه شمام!!!
من اينو به چشم ديدم
جه اواتار خوشکلی داریکاش فقط شما دیده بودین همه دیدن!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
وسواس در ازدواج | مشاوره ازدواج | 2 | |
K | دانستنی های قبل از ازدواج | مشاوره ازدواج | 0 | |
E | مشورت در مورد بحث مهریه در ازدواج | مشاوره ازدواج | 37 | |
A | شرایط ازدواج رو دارم یا نه؟ | مشاوره ازدواج | 152 | |
![]() |
چرا باید با یک شخص خاص ازدواج و سال ها با او زندگی کنیم | مشاوره ازدواج | 38 |