نظرت راجع به ازدواج موقت چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mamad 70i

عضو جدید
سلام دوستان من.میخواستم نظرتون رو راجع به ازدواج موقت بدونم....به نظرتون خوبه؟؟؟

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه زنم بفهمه اومدم اينجا منوميكشه

ببينيد ما اسلام رو مثل اجيل فرض ميكنيم كه بادوم هندي و پستش رو ميخوريم اما بقيش ميمونه
در حالي كه اگر تمام اسلام اجرا شود همهچيز ان خوب است

علي (ع) ميفرمييند اگر خلفا ازدواج موقت را حرام نميكردند تا قيامت كسي زنا نميكرد

و ............

mamad 70i

عضو جدید
امام علی (ع) که حرف درستی زد اما آخه میدونی ...به نظرم نمیشه این کارو اینقدر راحت انجام داد

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا چرا این فرهنگ غلط رو راه میندازین

بسه دیگه ازدواج موقت دیگه چه صیغه ای

:mad::mad::mad:

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا خودش که صیغست...اما بالاخره اینم یه موضوع مورد بحثه

این تایپیک ها بد آموزی داره نباید بحث بشه باید همه مخالفت کنیم

دلیلش اینکه مردای زن دار می رن ازدواج موقت میکنن خانم هاشون طلاق می گیره بعد حالا به عواقب اون یه کم فکر کنین بچه های که ضربه های روحی جبران ناپذیری که به بچه ها وارد می شه

مگر شما نمی دانید خانم ها چقدرحساسیت دارن
هیچ خانمی تحمل یه زن دیگه ای رو نداره ممکنه یه قتل هم پیش بیاد مثلا خانم آقارو بکشه!!!!!!

root

عضو جدید
منم نمی پسندم . جیززه!
توش احساس نیست عشق نیست،فقط یه نیاز نعمولا جسمیه.(کاش قبل از ادواج چشمامونو باز کنیم بعدش ازدواج کنیم) فردا هرکی زنش بهش گفت بالای چشت ابروه. شب میره یکی رو صیغه میکنه.دو سرش این زنه که میسوزه. البته این نظر منه و سرشار از اشکال!!

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تایپیک ها بد آموزی داره نباید بحث بشه باید همه مخالفت کنیم

دلیلش اینکه مردای زن دار می رن ازدواج موقت میکنن خانم هاشون طلاق می گیره بعد حالا به عواقب اون یه کم فکر کنین بچه های که ضربه های روحی جبران ناپذیری که به بچه ها وارد می شه

مگر شما نمی دانید خانم ها چقدرحساسیت دارن
هیچ خانمی تحمل یه زن دیگه ای رو نداره ممکنه یه قتل هم پیش بیاد مثلا خانم آقارو بکشه!!!!!!

چه خبره ؟؟ خانمها هم که هی صحبت کشت و کشتار دارند !! :cry: :eek: :surprised:

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم نمی پسندم . جیززه!
توش احساس نیست عشق نیست،فقط یه نیاز نعمولا جسمیه.(کاش قبل از ادواج چشمامونو باز کنیم بعدش ازدواج کنیم) فردا هرکی زنش بهش گفت بالای چشت ابروه. شب میره یکی رو صیغه میکنه.دو سرش این زنه که میسوزه. البته این نظر منه و سرشار از اشکال!!

همچین کاری رو نمی تونه بکنه این همه هم دل وجرات ندارن یعنی زندگیشونو دوست دارن

Atishpare_Shahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا خوشت نمی یاد؟؟؟دلیلتو میگی؟

خوب اگه کسی واقعا نیاز به همسر داره میتونه بره ازدواج کنه خوب البته یه شرایط خاصی وجود داره که شاید این کار لازم بشه ولی وقتی میشه ازدواج کرد چرا صیغه!!!
بعضی از اقایون بی جنبه هم که این چیزا این حکما براشون شده کلاه شرعی برای هر کار اشتباهی که انجام میدن...

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنیانگذارش؟
این یه حق قانون شرعیست که برابر دلایلی بوجود آمده

بنیانگذارش مردای هستند که فقط به خودشون فکر می کنن

فکر می کنم شما نباید این حرفو بزنید ازدواج موقت شرعی نیست وارد شرع کردن باور کنید

آراز ائل سس

اخراجی موقت
بنیانگذارش مردای هستند که فقط به خودشون فکر می کنن

فکر می کنم شما نباید این حرفو بزنید ازدواج موقت شرعی نیست وارد شرع کردن باور کنید
من سواد شرعی بالا نیست
یعنی تاریخ اسلامم خوب نیست
به هر حال اتفاقیه که افتاده

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه اونای که میگن نمی دونم چرا پیامبرص یا معصومین چند همسره بودن پس اشکالی نداره حرف بدیه چون در جامعه اعراب همسر دوم یا سوم ...یک عرف جامعه هست

ولی در ایران این طور نبوده ونیست تازه بعضی چیزها هستند که دین اجباری به انجام دادن آن نکرده وای چون عرف جامعه هست ما رعایت می کنیم

نباید مردا سنگ ازدواج موقت روبه سینه بزنن چون واجب مستحب یا یه چیزی تو این مایه ها نیست

Mossit

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمانش رو بیشتر کنن.:biggrin:
.
.
.
شوخی بود! به نظرم اصلا چیز جالبی نیست.

vahid.shirazi

عضو جدید
کثیف ترین حکمی که من شنیدم
یه ایه بخونی یه پولی مشخص کنی بعد هر کاری دوست داشتی بکنی و راضی هم باشی که خدا از کارت راضیه
نمیدونم تو مغز بعضی ها چی ریختن که از این حکم دفاع میکنن

elisa.ff

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه ایه بخونی یه پولی مشخص کنی بعد هر کاری دوست داشتی بکنی و راضی هم باشی که خدا از کارت راضیه

مغزشون خالیه اگه چیزی بود قبولش نمی کردن

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز

afarin

وضعیت
موضوع بسته شده است.