طرف 87 سالشه میره 27 ساله میگیره بعد ما27 سالمونه میریم یه24 ساله بگیریم میگن اختلاف سنیمون یکم زیاده شاید توقعاتمون فرق داشته باشه .... به مشکل بخوریم
خیلی باحال بود

طرف 87 سالشه میره 27 ساله میگیره بعد ما27 سالمونه میریم یه24 ساله بگیریم میگن اختلاف سنیمون یکم زیاده شاید توقعاتمون فرق داشته باشه .... به مشکل بخوریم

خب عزیزم در همیشه رو یه پاشنه نمی چرخه که...بایدم دخترها بیخیال ازدواج بشن... دخترای امروزی استقلال مالی دارند و اگه مجرد باشند فرصتهای شغلی بهتری براشون محیا هست و همچنین فرصت عیش و نوش بیشتر با پسرها متعدد براشون فراهم هست. چه دلیلی داره با ازدواج خودشون رو در قید و بند یک نفر بکنن؟
این طرز فکر دخترای امروزی هست مخصوصا دخترها تو شهرهای بزرگتر و نظر شخص من نیست.

)وا....! به حق چیزای نشنیده... 3سال, اختلاف سنیه عاخه؟؟؟طرف 87 سالشه میره 27 ساله میگیره بعد ما27 سالمونه میریم یه24 ساله بگیریم میگن اختلاف سنیمون یکم زیاده شاید توقعاتمون فرق داشته باشه .... به مشکل بخوریم

خب عزیزم در همیشه رو یه پاشنه نمی چرخه که...
هر عملی را عکس العملی است مساوی و در خلاف جهت آن
اگه قبلا ازدواج ها دوام داشت بخاطر عشق نبود بخاطر نیاز و وابستگی زن بود...
الان دیگه نیازه داره از بین می ره.... تنها عاملی که می تونه زن رو به زندگی با مرد پایبند کنه عشق و وفاداریه که الحمدلله از همون قدیم الایامش تا الانشو نگم بهتره
شوما واس یه دختر عشق واقعی رو کن, بهش پایبند باش, بهش بها بده, من زن نیستم اگه تا ته دنیا باهات نیومد
.
(تکبیــــــــر)
معلومه که همه بد نیستنولی همه دخترها و پسرها بد نیستن ولی آتیش که بیاد خشک و تر نمیشناسه همه رو میسوزونه

شريفترين و پاكترين وظيفه هر حيواني من جمله انسان توليد نسل و تضمين بقا و ادامه حياط است.....وقتي همه حس مشتركي بر مبناي ازدواج نكردند داشته باشد...به هر دليلي بايد به حال اون جامعه گريست..و به انتظار نابودي تدريجي اون جامعه نشست....چون ادم حسابي هاش ... كه بچه دار نميشوند ...ولي ادم هاي پايين جامعش ازدواج ميكنند و 10 تا 10 تا بچه مي اورند..جامعه از نظر اخلاقي و شخصيت افت مكينه..بعد اخر سر ميشيم ماطبق آخرین اخبار واصله سنگ پای قزوین از رو رفت....!
تاپیک داره درباره دخترا صوبت می کنه که می خوان مجرد بومونن خودتونو می ندازین وسط بعد می گین دخترا دنبال موردن؟؟؟
خوبه حالا تو همین تاپیک همه پسرا قصد داشتن اونم با میانگین 20سال
.
.
چرا؟؟؟؟؟
.
کلیت حرفتونو می پذیرم...شريفترين و پاكترين وظيفه هر حيواني من جمله انسان توليد نسل و تضمين بقا و ادامه حياط است.....وقتي همه حس مشتركي بر مبناي ازدواج نكردند داشته باشد...به هر دليلي بايد به حال اون جامعه گريست..و به انتظار نابودي تدريجي اون جامعه نشست....چون ادم حسابي هاش ... كه بچه دار نميشوند ...ولي ادم هاي پايين جامعش ازدواج ميكنند و 10 تا 10 تا بچه مي اورند..جامعه از نظر اخلاقي و شخصيت افت مكينه..بعد اخر سر ميشيم ما
موافخم...به صورت كلي متاسفانهکلیت حرفتونو می پذیرم...
ولی اینکه ادامه نسل رو وظیفه بدونیم شک دارم... توالی نسل بر مبنای غریزه شکل می گیره و اتفاقا وظیفه هست که داره به سمت محدود کردن و شکل دادن به نسل ها عمل می کنه...
من هم واقعا دوست دارم بیشتر از عوام نخبه ها فرزندی داشته باشن و تربیت کنن ولی چه بسا که همین نخبگی و اندیشه مانع فکری جلوی راه فرد بذاره برای زندگی دادن به یک فرد جدید...
جدای از همه این ححرفا هم باید کمتر خودخواهانه به مساله نگاه کرد.... برای من تبعات زیست محیطی افزایش جمعیت محل فکره... باید ازین نگاه ناسیونالیستی بیرون بیایم که کشور من باید جمعیتش فلان باشد... کشور ما کره ایه که داریم نابودش می کنیم :|
سلام دوست عزیز خیلی راحت دلایلتونو بیان کنید ..بالاخره چیزی هست که شما نمیخواهید جواب مثبت بدینبا سلام
میخواستم ببینم واسه شما هم پیش اومده که یکی بیاد مثلا خواستگاری شرایطش هم تقریبا خوبه ولی شما اصلا نمیتونید جواب مثبت بدید؟ حالا باید چی بگید به بقیه که چرا میگید نه؟!
با سلام
میخواستم ببینم واسه شما هم پیش اومده که یکی بیاد مثلا خواستگاری شرایطش هم تقریبا خوبه ولی شما اصلا نمیتونید جواب مثبت بدید؟ حالا باید چی بگید به بقیه که چرا میگید نه؟!
مجردی خیلی خوبه.... اصلا عالیه....
تاهل پیش میاد... عجله نکنید...
وای .... مثل نور می گشتم واسه خودم.... خرج می کردم مثل ریگ بیابون.....موافقم مجردی برا ما دخترا= پادشاهی
وای .... مثل نور می گشتم واسه خودم.... خرج می کردم مثل ریگ بیابون.....
بابام اصلا بهم گیر نمی داد.... من شاهزاده بودم....
خوشحالم که خوب استفاده کردم از اون دوران....

منم میخوام مجرد بمونم.کاش نیمه گم شدم پیدا میشد.ولی خدا نمیخواد پیداشه. همین.QUOTE]
چرا اینطور فکر میکنی؟
نیمه گمشدت پیدا میشه
اگـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــر
با خدا دوست باشی باعث میشه با احساست دوست شی وقتی با هاش دوست شدی به حرفاش با دقت گوش کن و بهش اعتماد کن
اگر بهش اعتماد کنی بهت قول میدم نیمه گمشده ای که ازش میگی رو پیداش میکنی حتی اگر توکشورت زندگی نکنه
نه پیدا نمیشهچرا اینطور فکر میکنی؟
نیمه گمشدت پیدا میشه
اگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
با خدا دوست باشی باعث میشه با احساست دوست شی وقتی با هاش دوست شدی به حرفاش با دقت گوش کن و بهش اعتماد کن
اگر بهش اعتماد کنی بهت قول میدم نیمه گمشده ای که ازش میگی رو پیداش میکنی حتی اگر توکشورت زندگی نکنه
نه پیدا نمیشه
من با خدا دوستم ولی هر کی میاد تو زرد از اب در میاد. هر کی میاد احساسش مال یکی دیگس و دستش تو دسته یکی دیگس از خیانت بدم میاد واقعا خیانت دیدم دیگه واقعا نمیتونم اعتماد کنم مگه من چقد دل دارم که همینم له بشه هر چند دلی برام نمونده..
انتخابمون کنند اما میدونی گاهی ما انقدر به هدف فکر میکنیم یادمون 
درسته حرفات ولی میخوام خودمو پیدا کنم.میخوام یک مدت تنهابمونم مثل سالهایی که اطرافم بودن وتنها بودم.الان همه پسرا احساس میخوان دیگه طبق شرع و سنت کسی ازدواج نمیکنه منم سنتو قبول دارم برا همین خیانت دیدم چون ادمی نیستم به نامحرم احساسمو بروز بدم که پسرا الان دخترایی میخوان که به احساسشون جواب بدن.ولی من حاضر نیستم یک لحظه احساسمو بروز بدم چون ایمان داارم ادم برا شوهرش بایس احساسشو بروز بده
درسته حرفات ولی میخوام خودمو پیدا کنم.میخوام یک مدت تنهابمونم مثل سالهایی که اطرافم بودن وتنها بودم.الان همه پسرا احساس میخوان دیگه طبق شرع و سنت کسی ازدواج نمیکنه منم سنتو قبول دارم برا همین خیانت دیدم چون ادمی نیستم به نامحرم احساسمو بروز بدم که پسرا الان دخترایی میخوان که به احساسشون جواب بدن.ولی من حاضر نیستم یک لحظه احساسمو بروز بدم چون ایمان داارم ادم برا شوهرش بایس احساسشو بروز بده
(البته بشرطه ها و شروطه ها)

و تو گوگل ننویسین "غذا با تخم مرغ !" و گوگلم در جوابتون بگه که متاسفم واسه وانی که میخواد تور بگیره
(البته اینارو واسه مزاحش گفتم،معلومه که خانومای ما همه کد بانو هستن!!!!)من با اینکه میخوای خودتو پیدا کنی کاملا موافقم
اتفاقا خیلی هم خوبه نازنین
اما یه چیزی راجب خواسته ها ، خیلیا خیلی چیزا میخوان ما که نباید بدیم،هوم؟
مثلا من رفتم تو سوپر واسه خودم خوراکی خریدم هر کی ازش خواست باید بهش بدم؟محاله ،مگه اینکه کسی که خیلی برام عزیزه همرام باشه(البته بشرطه ها و شروطه ها)
ضمنا چون همه اونچه که تو گل مهربون لمس کردی رو نمیدونم نمیخام تخیلی حرف بزنم
ببین عزیزه دلم نمیتونی با همه روابطتو قطع کنی اما لازم نیست به هر اتفاقی جوابی بدی
خواهر من رو همین موضوع از جایی که کار میکرد اومد بیرون ...!!!
اونموقع به پدرمو خواهرم گفتم این موضوع طبیعیه و به تو برمیگرده (بقول معروف ما شمالیا: زن باش میان ترکمن باش) اما قبول
نکردن و الان تازه به این قضیه پی بردن خب پدرم چون مرد بود و خواهرم چون زیادی روحیه لطیفی داره به خواهرم اصرار نکرد تا فکر
نکنه برای پدرم مهم نیست
حس میکنم رفتم رو منبر / اما هرچی که میگم بخاطر ریز بینیمه و دیده هام
ریز بینی ریزم کرد،بجون خودم اگر دروغ بگم
باور کن![]()
اما میدونی یه چیزو با اطمینان بهت بگم از روی منافع نبایدبا کسی ازدواج کرد(من قبلن برام پیش اومده و قصدشو داشتم )اما به
تاریخچه زندگی یکی از نزدیکانم فکر کردم و دیدم بخاطر نیت غلطش الان زندگی به کام خانواده ش اون شیرینی که باید باشه نداره
از روی کاملا احساس که قلبم فقط برای این میتپه هم بسنده نکن ، این رو هم نمونه شو دارم
تو قصد داری یه دوره خودشناسی برای خودت بسازی اما یه چیزو یادت باشه منزوی نشو
تو این دوره هر کسی که حتی بی ربطه بهت تو هر سنی که هست زیر نظر بگیر و روانشناسیش کن
چون برای پیدا کردن گمشده ات باید بدونی چه نشونی هایی داره پس از وجوه مورد پسندت یادداشت بردار
من موقتا میرم ببخش دیگه خیلی حرف زدم
آرزوهاتو ارزو میکنم
بامهر"ناتانائیل"
مجردی خیلی خوبه.... اصلا عالیه....
تاهل پیش میاد... عجله نکنید...
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
دختران مجرد متولد 71 عروس خانم وکیلم؟؟؟ | مشاوره ازدواج | 162 | |
|
|