می‌خواهم مجرد بمانم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
بایدم دخترها بیخیال ازدواج بشن... دخترای امروزی استقلال مالی دارند و اگه مجرد باشند فرصتهای شغلی بهتری براشون محیا هست و همچنین فرصت عیش و نوش بیشتر با پسرها متعدد براشون فراهم هست. چه دلیلی داره با ازدواج خودشون رو در قید و بند یک نفر بکنن؟
این طرز فکر دخترای امروزی هست مخصوصا دخترها تو شهرهای بزرگتر و نظر شخص من نیست.
خب عزیزم در همیشه رو یه پاشنه نمی چرخه که...
هر عملی را عکس العملی است مساوی و در خلاف جهت آن
اگه قبلا ازدواج ها دوام داشت بخاطر عشق نبود بخاطر نیاز و وابستگی زن بود...
الان دیگه نیازه داره از بین می ره.... تنها عاملی که می تونه زن رو به زندگی با مرد پایبند کنه عشق و وفاداریه که الحمدلله از همون قدیم الایامش تا الانشو نگم بهتره
شوما واس یه دختر عشق واقعی رو کن, بهش پایبند باش, بهش بها بده, من زن نیستم اگه تا ته دنیا باهات نیومد :cool:
.
(تکبیــــــــر :D)

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرف 87 سالشه میره 27 ساله میگیره بعد ما27 سالمونه میریم یه24 ساله بگیریم میگن اختلاف سنیمون یکم زیاده شاید توقعاتمون فرق داشته باشه .... به مشکل بخوریم
وا....! به حق چیزای نشنیده... 3سال, اختلاف سنیه عاخه؟؟؟ :surprised:
برادر از من می شنوی نمی خواستن دختر بدن یه چیزی گفتن ماجرا ختم شه :D

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب عزیزم در همیشه رو یه پاشنه نمی چرخه که...
هر عملی را عکس العملی است مساوی و در خلاف جهت آن
اگه قبلا ازدواج ها دوام داشت بخاطر عشق نبود بخاطر نیاز و وابستگی زن بود...
الان دیگه نیازه داره از بین می ره.... تنها عاملی که می تونه زن رو به زندگی با مرد پایبند کنه عشق و وفاداریه که الحمدلله از همون قدیم الایامش تا الانشو نگم بهتره
شوما واس یه دختر عشق واقعی رو کن, بهش پایبند باش, بهش بها بده, من زن نیستم اگه تا ته دنیا باهات نیومد :cool:
.
(تکبیــــــــر :D)

ولی همه دخترها و پسرها همچون تفکری ندارن یه سری دلشون میخواد زندگی مشترکشون رو هرچه زودتر شروع کنن اما این مجردگرایی و خودخواهی خیلی باب شده و آتیش که بیاد خشک و تر نمیشناسه همه رو میسوزونه

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی همه دخترها و پسرها بد نیستن ولی آتیش که بیاد خشک و تر نمیشناسه همه رو میسوزونه
معلومه که همه بد نیستن:smile:
ولی مسئله اینه که قبلا فقط مردا می تونستن بد باشن... الان دیگه زن ها هم می تونن... :whistle:
اصن اوضاع خوبی نیست ولی تو همین اوضاع هم هنوز زن رو, محبت پایبند می کنه.... دست خودشون نیست... تو ذاتشونه:D

آخرین ویرایش:

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینین آقایون... رابطه ی دو جنس متاسفانه پر از سوءتفاهم شده... بپذیرین که بسیاری چیزها عوض شده... اگه خواهان یه رابطه شبیه رابطه ی نسل قبل هستین به احتمال زیاد محکوم به شکست هستین... خیلی از دخترای امروز برعکس نسل قبلشون بدون حضور یک مرد هویت کامل برای خودشون قائلن.... وقتی سعی کنین تو چارچوبهای گذشته رابطه داشته باشین طرف مقابلتون رو دچار ترس از دست رفتن هویتش می کنین (ترسی که حتی شاید بی مورد باشه ولی ناخودآگاهه) و واکنش هم طبعا به سمت دورتر شدن شکل می گیره...
اینکه می گن گذشت کم شده و زن و شوهرا خودخواه شدن یه بخش بزرگیش برمی گرده به اینکه زنها خیلی کمتر از قبل حاضر به گذشت هستن... خب جای خالی باقیمونده رو شما پر کنین... مرگ فقط واسه همسایه خوبه؟
توی رابطه گذشت خیلی خیلی مهمه... همونقدر که انتظار گذشت از طرف مقابلتون دارین شما هم گذشت کنین...
مردی که حاضر نیست تو عقدنامه امضا کنه که "من مقید می شم به داشتن تنها یک همسر" خب چه انتظاری داره یک دختر که عقل تو سرشه بهش اعتماد کنه؟:surprised:
حالا اگه مصر هستین که تو چارچوبهای سنتی صرف باشه روابط خانوادگیتون خب چاره هم اینه که سمت دخترهایی که تفکراتشون سنتی هست برین... می تونین از خونواده ها کمک بگیرین :)

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
طبق آخرین اخبار واصله سنگ پای قزوین از رو رفت....!:surprised:
:D
تاپیک داره درباره دخترا صوبت می کنه که می خوان مجرد بومونن خودتونو می ندازین وسط بعد می گین دخترا دنبال موردن؟؟؟ :cool:
خوبه حالا تو همین تاپیک همه پسرا قصد داشتن اونم با میانگین 20سال :biggrin:
.
.

چرا؟؟؟؟؟:surprised:
.
شريفترين و پاكترين وظيفه هر حيواني من جمله انسان توليد نسل و تضمين بقا و ادامه حياط است.....وقتي همه حس مشتركي بر مبناي ازدواج نكردند داشته باشد...به هر دليلي بايد به حال اون جامعه گريست..و به انتظار نابودي تدريجي اون جامعه نشست....چون ادم حسابي هاش ... كه بچه دار نميشوند ...ولي ادم هاي پايين جامعش ازدواج ميكنند و 10 تا 10 تا بچه مي اورند..جامعه از نظر اخلاقي و شخصيت افت مكينه..بعد اخر سر ميشيم ما

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
شريفترين و پاكترين وظيفه هر حيواني من جمله انسان توليد نسل و تضمين بقا و ادامه حياط است.....وقتي همه حس مشتركي بر مبناي ازدواج نكردند داشته باشد...به هر دليلي بايد به حال اون جامعه گريست..و به انتظار نابودي تدريجي اون جامعه نشست....چون ادم حسابي هاش ... كه بچه دار نميشوند ...ولي ادم هاي پايين جامعش ازدواج ميكنند و 10 تا 10 تا بچه مي اورند..جامعه از نظر اخلاقي و شخصيت افت مكينه..بعد اخر سر ميشيم ما
کلیت حرفتونو می پذیرم...
ولی اینکه ادامه نسل رو وظیفه بدونیم شک دارم... توالی نسل بر مبنای غریزه شکل می گیره و اتفاقا وظیفه هست که داره به سمت محدود کردن و شکل دادن به نسل ها عمل می کنه...
من هم واقعا دوست دارم بیشتر از عوام نخبه ها فرزندی داشته باشن و تربیت کنن ولی چه بسا که همین نخبگی و اندیشه مانع فکری جلوی راه فرد بذاره برای زندگی دادن به یک فرد جدید...
جدای از همه این ححرفا هم باید کمتر خودخواهانه به مساله نگاه کرد.... برای من تبعات زیست محیطی افزایش جمعیت محل فکره... باید ازین نگاه ناسیونالیستی بیرون بیایم که کشور من باید جمعیتش فلان باشد... کشور ما کره ایه که داریم نابودش می کنیم :|

babakmail

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلیت حرفتونو می پذیرم...
ولی اینکه ادامه نسل رو وظیفه بدونیم شک دارم... توالی نسل بر مبنای غریزه شکل می گیره و اتفاقا وظیفه هست که داره به سمت محدود کردن و شکل دادن به نسل ها عمل می کنه...
من هم واقعا دوست دارم بیشتر از عوام نخبه ها فرزندی داشته باشن و تربیت کنن ولی چه بسا که همین نخبگی و اندیشه مانع فکری جلوی راه فرد بذاره برای زندگی دادن به یک فرد جدید...
جدای از همه این ححرفا هم باید کمتر خودخواهانه به مساله نگاه کرد.... برای من تبعات زیست محیطی افزایش جمعیت محل فکره... باید ازین نگاه ناسیونالیستی بیرون بیایم که کشور من باید جمعیتش فلان باشد... کشور ما کره ایه که داریم نابودش می کنیم :|
موافخم...به صورت كلي متاسفانه

everyone

عضو جدید
با سلام
میخواستم ببینم واسه شما هم پیش اومده که یکی بیاد مثلا خواستگاری شرایطش هم تقریبا خوبه ولی شما اصلا نمیتونید جواب مثبت بدید؟ حالا باید چی بگید به بقیه که چرا میگید نه؟!

mina12345

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام
میخواستم ببینم واسه شما هم پیش اومده که یکی بیاد مثلا خواستگاری شرایطش هم تقریبا خوبه ولی شما اصلا نمیتونید جواب مثبت بدید؟ حالا باید چی بگید به بقیه که چرا میگید نه؟!
سلام دوست عزیز خیلی راحت دلایلتونو بیان کنید ..بالاخره چیزی هست که شما نمیخواهید جواب مثبت بدین

شهاب شهابی

کاربر فعال
من هم هنوز دلیلی برای ازدواج نمیبینم.
به نظر من ازدواج فقط یک مانع هست واسه پیشرفت.

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام

آره برای من پیش اومده.وقتی جوابت نه هست لازمم نیست دنبال دلیل باشی که دیگرانو متقاعد کنی. اگه به طور قطع جوابت منفیه مثلا میتونی بگی به دلت ننشست یا خوشم نیومد یا...
متاسفانه من یه اشتباه بزرگ سر این مسئله کردم!

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم مجردی برا ما دخترا= پادشاهی
وای .... مثل نور می گشتم واسه خودم.... خرج می کردم مثل ریگ بیابون.....

بابام اصلا بهم گیر نمی داد.... من شاهزاده بودم....

خوشحالم که خوب استفاده کردم از اون دوران....

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
وای .... مثل نور می گشتم واسه خودم.... خرج می کردم مثل ریگ بیابون.....

بابام اصلا بهم گیر نمی داد.... من شاهزاده بودم....

خوشحالم که خوب استفاده کردم از اون دوران....

منم الان دارم به شدت از این دوران استفاده می کنم
به نظرم ازدواج هنوز برام حماقته:D

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم شاید بخواهم مجرد بمانم ولی دلیلم استفاده از این دوران برای لذت بردن نیست بی اعتمادی و یا پیدا نشدن مرد خوبم نیست ، چون اگه من خوب باشم پس مرد خوبم هست قله قافم باشه به من تعلق داره ...
این تاپیک رو دیدم یاد جمله ای افتادم که خیلی از این جمله استفاه میکنن "مجردی = خوشی"
بنظر من خوشی و خوشبختی به تاهل یا تجرد بستگی نداره ،میتونی با همسرت هم همه خوشی هاتو داشته باشی حتی اگه نوع ازدواجت به شیوه سنتی باشه ، زن به خونه روح میده ،بنظرم این از غرایض انسانیه وقتی یه مدت باهم باشند احساس وابسته حس دوست داشتنو تلقین میکنه و بهم تعلق خاطر پیدا میکنن...
هیچ کالبدی بدون روح میتونه باشه؟ یا روح بدون کالبد ؟ اگر بدون هم باشند مرده بنظر میان
بنظر من مرد همون کالبد و زن نقش روح رو داره
بنظرم این موضوع از" همونطور که نوزادی زمان تولدش در زمانش خودش اتفاق میفته" ممیتونه تبعیت کنه

انیشتن

عضو جدید
منم میخوام مجرد بمونم.کاش نیمه گم شدم پیدا میشد.ولی خدا نمیخواد پیداشه. همین.

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم میخوام مجرد بمونم.کاش نیمه گم شدم پیدا میشد.ولی خدا نمیخواد پیداشه. همین.QUOTE]

چرا اینطور فکر میکنی؟
نیمه گمشدت پیدا میشه
اگـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــر
با خدا دوست باشی باعث میشه با احساست دوست شی وقتی با هاش دوست شدی به حرفاش با دقت گوش کن و بهش اعتماد کن
اگر بهش اعتماد کنی بهت قول میدم نیمه گمشده ای که ازش میگی رو پیداش میکنی حتی اگر توکشورت زندگی نکنه :)

آخرین ویرایش:

انیشتن

عضو جدید
چرا اینطور فکر میکنی؟
نیمه گمشدت پیدا میشه
اگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر
با خدا دوست باشی باعث میشه با احساست دوست شی وقتی با هاش دوست شدی به حرفاش با دقت گوش کن و بهش اعتماد کن
اگر بهش اعتماد کنی بهت قول میدم نیمه گمشده ای که ازش میگی رو پیداش میکنی حتی اگر توکشورت زندگی نکنه :)
نه پیدا نمیشه
من با خدا دوستم ولی هر کی میاد تو زرد از اب در میاد. هر کی میاد احساسش مال یکی دیگس و دستش تو دسته یکی دیگس از خیانت بدم میاد واقعا خیانت دیدم دیگه واقعا نمیتونم اعتماد کنم مگه من چقد دل دارم که همینم له بشه هر چند دلی برام نمونده.

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه پیدا نمیشه
من با خدا دوستم ولی هر کی میاد تو زرد از اب در میاد. هر کی میاد احساسش مال یکی دیگس و دستش تو دسته یکی دیگس از خیانت بدم میاد واقعا خیانت دیدم دیگه واقعا نمیتونم اعتماد کنم مگه من چقد دل دارم که همینم له بشه هر چند دلی برام نمونده..

عزیز دلم منظورم این نبود شما با خدا دوست نیستی نازنین بیقرار

مهربونم بذار اون چیزی که تو ذهنم دارمو با یه مثال بگم

وقتی میری کفش فروشی همه کفشارو انتخاب نمیکنی شاید چند تا رو انتخاب کنی اما ممکنه سایزش یا رنگش اونی که میخوای نباشی

خاصیت زن انتخاب شدنه و مرد انتخاب کردن (طبق شرع و عرف)که کاملا درسته بخاطر حجب و نجابت جنس ما

خاصیت ما اینه پس ممکنه کسای زیادی که حتی سایزشونم نباشیم:) انتخابمون کنند اما میدونی گاهی ما انقدر به هدف فکر میکنیم یادمون

میره نقشه مسیرو هم کنار دستمون بذاریم

یه سوال: یه ادرس داری نقشه مسیرو هم نداری اما باید به مقصد خودتو برسونی حتی اگر مقصد شرق باشه و تو به غرب رفته باشی باید

برگردی مگه نه؟ اما اینبار سعی میکنی از یه راهنمایی مطمئن تر استفاده کنی:)

خداییه مهربون اینکه اشتباه کنیم جرم نیست اینکه تکرار کنیم جرمه

این درست نیست با اتیش کبریت تن خشک همه ی درختا نقش چوب کبریتو بگیرن

با یه آتیش کوچیک نباید آتیش بزرگی درست کرد

آتیش بده؟نمیشه به قطعیت گفت / چون تو سرما گرممون میکنه اما تو یه جرقه همه جسممونو میسوزونه

میدونی اینکه میگی یه دل داری وجدانو صداقتتو میرسونه اما افراط و تفریط باعث میشه خودمون خودمونو نابود کنیم
------------------------------------------------------------
خودتو با این افکار شکنجه نکن-فقط باید یکم به خودت سختی بدی این قسمت از حافظه قلبتو پاک کنی​

انیشتن

عضو جدید
درسته حرفات ولی میخوام خودمو پیدا کنم.میخوام یک مدت تنهابمونم مثل سالهایی که اطرافم بودن وتنها بودم.الان همه پسرا احساس میخوان دیگه طبق شرع و سنت کسی ازدواج نمیکنه منم سنتو قبول دارم برا همین خیانت دیدم چون ادمی نیستم به نامحرم احساسمو بروز بدم که پسرا الان دخترایی میخوان که به احساسشون جواب بدن.ولی من حاضر نیستم یک لحظه احساسمو بروز بدم چون ایمان داارم ادم برا شوهرش بایس احساسشو بروز بده

omid20110

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
درسته حرفات ولی میخوام خودمو پیدا کنم.میخوام یک مدت تنهابمونم مثل سالهایی که اطرافم بودن وتنها بودم.الان همه پسرا احساس میخوان دیگه طبق شرع و سنت کسی ازدواج نمیکنه منم سنتو قبول دارم برا همین خیانت دیدم چون ادمی نیستم به نامحرم احساسمو بروز بدم که پسرا الان دخترایی میخوان که به احساسشون جواب بدن.ولی من حاضر نیستم یک لحظه احساسمو بروز بدم چون ایمان داارم ادم برا شوهرش بایس احساسشو بروز بده

به نظر من هرکسی که با شرع بره جلو همیشه موفقه چون هیچ کس بهتر از خدا نمیتونه واسه آدم برنامه بده به خاطر اینکه تنها خودش میدونه که چی خلق کرده و چه چیزی تو وجودش قرار داده!
درسته که امروزه برخیا مثل دوران جاهلیت به جای مکارم اخلاق به رذایل اخلاق اهمیت میدن اما خیلیا هم هستن که واسشون هنوز انسانیت و خیلی چیزای دیگه مهمه...
مثلا اگه کسی سرش کلاه رفته باشه و بهش طلای قلابی انداخته باشن،آیا به جای اینکه اون فرد از دست متقلبان و طلای قلابی شاکی باشه و از اونا دوری کنه بیاد و کلا اصل طلا رو بیخیال بشه؟؟؟
اینطوری موضوع حل میشه؟! به نظر من بهتره که واقع بین باشیم و چشمامونو از اول رابطه ای که میخواهیم شروع کنیم باز کنیم و قدم به قدم عاقلانه و طبق شرع پیش بریم تا خدای نکرده بازی نخوریم و اسیر افراد ناجور نشیم!

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من با اینکه میخوای خودتو پیدا کنی کاملا موافقم

اتفاقا خیلی هم خوبه نازنین

اما یه چیزی راجب خواسته ها ، خیلیا خیلی چیزا میخوان ما که نباید بدیم،هوم؟

مثلا من رفتم تو سوپر واسه خودم خوراکی خریدم هر کی ازش خواست باید بهش بدم؟محاله ،مگه اینکه کسی که خیلی برام عزیزه همرام باشه :)(البته بشرطه ها و شروطه ها)

ضمنا چون همه اونچه که تو گل مهربون لمس کردی رو نمیدونم نمیخام تخیلی حرف بزنم

ببین عزیزه دلم نمیتونی با همه روابطتو قطع کنی اما لازم نیست به هر اتفاقی جوابی بدی

خواهر من رو همین موضوع از جایی که کار میکرد اومد بیرون ...!!!

اونموقع به پدرمو خواهرم گفتم این موضوع طبیعیه و به تو برمیگرده (بقول معروف ما شمالیا: زن باش میان ترکمن باش) اما قبول

نکردن و الان تازه به این قضیه پی بردن خب پدرم چون مرد بود و خواهرم چون زیادی روحیه لطیفی داره به خواهرم اصرار نکرد تا فکر

نکنه برای پدرم مهم نیست

حس میکنم رفتم رو منبر / اما هرچی که میگم بخاطر ریز بینیمه و دیده هام

ریز بینی ریزم کرد،بجون خودم اگر دروغ بگم:)

باور کن:)

اما میدونی یه چیزو با اطمینان بهت بگم از روی منافع نبایدبا کسی ازدواج کرد(من قبلن برام پیش اومده و قصدشو داشتم )اما به

تاریخچه زندگی یکی از نزدیکانم فکر کردم و دیدم بخاطر نیت غلطش الان زندگی به کام خانواده ش اون شیرینی که باید باشه نداره

از روی کاملا احساس که قلبم فقط برای این میتپه هم بسنده نکن ، این رو هم نمونه شو دارم

تو قصد داری یه دوره خودشناسی برای خودت بسازی اما یه چیزو یادت باشه منزوی نشو

تو این دوره هر کسی که حتی بی ربطه بهت تو هر سنی که هست زیر نظر بگیر و روانشناسیش کن
چون برای پیدا کردن گمشده ات باید بدونی چه نشونی هایی داره پس از وجوه مورد پسندت یادداشت بردار

من موقتا میرم ببخش دیگه خیلی حرف زدم;)

آرزوهاتو ارزو میکنم

بامهر"ناتانائیل"

آخرین ویرایش:

omid20110

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
در پاسخ به این تاپیکم باید بگم که متاهل بودن خودش خیلی مزیت داره ولی مجرد بودن و متاهل بودن هر کدوم زمان و مسولیتهای خاص خودشونو دارن که نباید به غفلت سپری بشن!!! بالا رفتن سن ازدواج دلایل زیادی داره که مجال این تاپیک نیست همشونو بگم.
در کل اون خانومایی که میخوان مجرد بمونن معلومه که تنبلن و نمیتونن مسولیت پذیر باشن :biggrin: بهتره به جای این حرفا یکم خونه داری یاد بگیرین :) و تو گوگل ننویسین "غذا با تخم مرغ !" و گوگلم در جوابتون بگه که متاسفم واسه وانی که میخواد تور بگیره :D (البته اینارو واسه مزاحش گفتم،معلومه که خانومای ما همه کد بانو هستن!!!!)

در کل اگه در ازدواج درست انتخاب بکنید، نه تنها مانع پیشرفت نمیشه بلکه سکوی پرتابتونم میشه.... تو قرآنم خدا گفته که برای شما از جنس خودتان همسری آفریدیم تا در کنار او به آرامش برسید.

انیشتن

عضو جدید
من با اینکه میخوای خودتو پیدا کنی کاملا موافقم

اتفاقا خیلی هم خوبه نازنین

اما یه چیزی راجب خواسته ها ، خیلیا خیلی چیزا میخوان ما که نباید بدیم،هوم؟

مثلا من رفتم تو سوپر واسه خودم خوراکی خریدم هر کی ازش خواست باید بهش بدم؟محاله ،مگه اینکه کسی که خیلی برام عزیزه همرام باشه :)(البته بشرطه ها و شروطه ها)

ضمنا چون همه اونچه که تو گل مهربون لمس کردی رو نمیدونم نمیخام تخیلی حرف بزنم

ببین عزیزه دلم نمیتونی با همه روابطتو قطع کنی اما لازم نیست به هر اتفاقی جوابی بدی

خواهر من رو همین موضوع از جایی که کار میکرد اومد بیرون ...!!!

اونموقع به پدرمو خواهرم گفتم این موضوع طبیعیه و به تو برمیگرده (بقول معروف ما شمالیا: زن باش میان ترکمن باش) اما قبول

نکردن و الان تازه به این قضیه پی بردن خب پدرم چون مرد بود و خواهرم چون زیادی روحیه لطیفی داره به خواهرم اصرار نکرد تا فکر

نکنه برای پدرم مهم نیست

حس میکنم رفتم رو منبر / اما هرچی که میگم بخاطر ریز بینیمه و دیده هام

ریز بینی ریزم کرد،بجون خودم اگر دروغ بگم:)

باور کن:)

اما میدونی یه چیزو با اطمینان بهت بگم از روی منافع نبایدبا کسی ازدواج کرد(من قبلن برام پیش اومده و قصدشو داشتم )اما به

تاریخچه زندگی یکی از نزدیکانم فکر کردم و دیدم بخاطر نیت غلطش الان زندگی به کام خانواده ش اون شیرینی که باید باشه نداره

از روی کاملا احساس که قلبم فقط برای این میتپه هم بسنده نکن ، این رو هم نمونه شو دارم

تو قصد داری یه دوره خودشناسی برای خودت بسازی اما یه چیزو یادت باشه منزوی نشو

تو این دوره هر کسی که حتی بی ربطه بهت تو هر سنی که هست زیر نظر بگیر و روانشناسیش کن
چون برای پیدا کردن گمشده ات باید بدونی چه نشونی هایی داره پس از وجوه مورد پسندت یادداشت بردار

من موقتا میرم ببخش دیگه خیلی حرف زدم;)

آرزوهاتو ارزو میکنم

بامهر"ناتانائیل"

مرسی عزیزم زحمت کشیدی.:gol::gol::gol: