مزاح میفرمودند!!!![]()

مزاح میفرمودند!!!![]()
اره ولی هر وقت که خودت خواسی...النکاح سنتی :ا
شوما دختری؟اما من نمیخواهم مجرد بمانم !
دنبال مورد مناسبم کسی سراغ داره معرفی کنه![]()
ها مو دخترومشوما چی؟؟![]()
چه حسی؟ چرا من حس نمی کنم؟چه حس مشترکی تو پستای آخر وجود داره![]()
برو بابا زنتو ببگیر.هفته پیش یکی از اقوام حاجی ما 85 سالشه بخدا رفته یه دختر 27 ساله گرفته!!!!!برا بعضیا آره ..جدی میگم
دلم می خواد مجرد بمانم ولی مگه بزرگترا میزارن![]()
برو بابا زنتو ببگیر.هفته پیش یکی از اقوام حاجی ما 85 سالشه بخدا رفته یه دختر 27 ساله گرفته!!!!!
موبارکهها مو دختروم![]()
اتفاقا میگه یه پسرم میخام.از زن قبلیش هم شیصدتا بچه داره.جدی بعضی ها چقد به زندگیشون امیدوارن بعد ما 20 سالمونه نا امیدیممیگم احیانا بچه دارم نمیخاد بشه ؟
اتفاقا میگه یه پسرم میخام.از زن قبلیش هم شیصدتا بچه داره.جدی بعضی ها چقد به زندگیشون امیدوارن بعد ما 20 سالمونه نا امیدیم
دستت درد نکنه جای من سوال پرسیدی!شوما چی؟؟![]()
نه بابا عکس پروفایلم معلومه دیگه! نکنه چون گفتم دنبال موردمناسبم فکر کردی دخترمشوما دختری؟![]()
دقیقا زدی به هدف!چه حس مشترکی تو پستای آخر وجود داره![]()
من اسمشو ميزارم حس مرگ آلود يك ملتگفتم دیگه حس غرور ملی![]()
بایدم دخترها بیخیال ازدواج بشن... دخترای امروزی استقلال مالی دارند و اگه مجرد باشند فرصتهای شغلی بهتری براشون محیا هست و همچنین فرصت عیش و نوش بیشتر با پسرها متعدد براشون فراهم هست. چه دلیلی داره با ازدواج خودشون رو در قید و بند یک نفر بکنن؟
این طرز فکر دخترای امروزی هست مخصوصا دخترها تو شهرهای بزرگتر و نظر شخص من نیست.
اینا دقیقا طرز تفکر آقایونه ..به خانوما نسبت ندین!
من اینو از زبون چندتا دختر در مکانها و زمانهای متفاوت شنیدم...
شنیدن کی بود مانند دیدن!
ما مدل برعکسشو دیدیم!![]()
حس غرور ملی)
یا امامزاده بیژن...!برو بابا زنتو ببگیر.هفته پیش یکی از اقوام حاجی ما 85 سالشه بخدا رفته یه دختر 27 ساله گرفته!!!!!
دیگه ببخشیندا ولی اون آدم آنرماله...اتفاقا میگه یه پسرم میخام.از زن قبلیش هم شیصدتا بچه داره.جدی بعضی ها چقد به زندگیشون امیدوارن بعد ما 20 سالمونه نا امیدیم
طبق آخرین اخبار واصله سنگ پای قزوین از رو رفت....!دستت درد نکنه جای من سوال پرسیدی!
شوما هم بپرس... سکه نمی ندازه که
نه بابا عکس پروفایلم معلومه دیگه! نکنه چون گفتم دنبال موردمناسبم فکر کردی دخترمخوب بهرحال پیش میاد که پسرام دنبال زن باشن دیگه!
![]()
چرا؟؟؟؟؟من اسمشو ميزارم حس مرگ آلود يك ملت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دختران مجرد متولد 71 عروس خانم وکیلم؟؟؟ | مشاوره ازدواج | 162 | |
![]() |
پسر با این ویژگی ها مجرد می ماند | مشاوره ازدواج | 26 | |
![]() |
از مجرد ماندن می ترسید؟! | مشاوره ازدواج | 0 | |
![]() |
با مجرد ازدواج کنیم یا مطلقه؟ | مشاوره ازدواج | 0 | |