می‌خواهم مجرد بمانم

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
هاهاها می گه دخترا سن ازدواجو می برن بالا بعد پسرای بیست و چند ساله دارن غصه می خورن ازدواج نکردن....
ما که داریم به همون تجرد قطعی می رسیم و عز و جز خانواده بندگان خدا هم اثر نداشته.... :biggrin:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
اتفاقا میگه یه پسرم میخام.از زن قبلیش هم شیصدتا بچه داره.جدی بعضی ها چقد به زندگیشون امیدوارن بعد ما 20 سالمونه نا امیدیم

شانس و داری مادر به در دنبال شوهر اینا براشون کیلوکیلوزن پیدا میشه :)

f.babaei

عضو جدید
دستت درد نکنه جای من سوال پرسیدی!;)

نه بابا عکس پروفایلم معلومه دیگه! نکنه چون گفتم دنبال موردمناسبم فکر کردی دخترم:biggrin: خوب بهرحال پیش میاد که پسرام دنبال زن باشن دیگه!:redface:
چه حس مشترکی تو پستای آخر وجود داره :)
دقیقا زدی به هدف! :surprised:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
بایدم دخترها بیخیال ازدواج بشن... دخترای امروزی استقلال مالی دارند و اگه مجرد باشند فرصتهای شغلی بهتری براشون محیا هست و همچنین فرصت عیش و نوش بیشتر با پسرها متعدد براشون فراهم هست. چه دلیلی داره با ازدواج خودشون رو در قید و بند یک نفر بکنن؟
این طرز فکر دخترای امروزی هست مخصوصا دخترها تو شهرهای بزرگتر و نظر شخص من نیست.

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بایدم دخترها بیخیال ازدواج بشن... دخترای امروزی استقلال مالی دارند و اگه مجرد باشند فرصتهای شغلی بهتری براشون محیا هست و همچنین فرصت عیش و نوش بیشتر با پسرها متعدد براشون فراهم هست. چه دلیلی داره با ازدواج خودشون رو در قید و بند یک نفر بکنن؟
این طرز فکر دخترای امروزی هست مخصوصا دخترها تو شهرهای بزرگتر و نظر شخص من نیست.

:biggrin:

اینا دقیقا طرز تفکر آقایونه ..به خانوما نسبت ندین!

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cool:خدایی غرور نداره؟؟؟
.
.
برو بابا زنتو ببگیر.هفته پیش یکی از اقوام حاجی ما 85 سالشه بخدا رفته یه دختر 27 ساله گرفته!!!!!
یا امامزاده بیژن...!:eek:
.
.
اتفاقا میگه یه پسرم میخام.از زن قبلیش هم شیصدتا بچه داره.جدی بعضی ها چقد به زندگیشون امیدوارن بعد ما 20 سالمونه نا امیدیم
دیگه ببخشیندا ولی اون آدم آنرماله... :confused:
.
.

Ice Dream

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستت درد نکنه جای من سوال پرسیدی!;)

شوما هم بپرس... سکه نمی ندازه که :D
نه بابا عکس پروفایلم معلومه دیگه! نکنه چون گفتم دنبال موردمناسبم فکر کردی دخترم:biggrin: خوب بهرحال پیش میاد که پسرام دنبال زن باشن دیگه!:redface:
طبق آخرین اخبار واصله سنگ پای قزوین از رو رفت....!:surprised:
:D
تاپیک داره درباره دخترا صوبت می کنه که می خوان مجرد بومونن خودتونو می ندازین وسط بعد می گین دخترا دنبال موردن؟؟؟ :cool:
خوبه حالا تو همین تاپیک همه پسرا قصد داشتن اونم با میانگین 20سال :biggrin:
.
.
من اسمشو ميزارم حس مرگ آلود يك ملت
چرا؟؟؟؟؟:surprised:
.

*breath*

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرف 87 سالشه میره 27 ساله میگیره بعد ما27 سالمونه میریم یه24 ساله بگیریم میگن اختلاف سنیمون یکم زیاده شاید توقعاتمون فرق داشته باشه .... به مشکل بخوریم