توجه کن..............بقوله قدیمیا ساله دیگه شوهر بدست , بچه بغل , ..... و بقیشو که نیدونمو اینا....
شوخی کردم.
ایشالا ساله دیگه این موقع کارشناسی ارشد سر کلاس باشم
حالا جاش مهم نیس. امیر کبیر یا صنعتی شریف یا تهران یا استرالیا....
البته یکمم مهمه ها ...
مهم نیت که ماله منم پاکه.... همون ارشد
خووووووبه؟
چقد کم توقعی......یه لامبورگینی.....................![]()
باید ارامشو از نظرخودت تعریف کنی.............آرامش تنها چیزیه که میخوام......... فقط همین
از اون نظری که فکر منحرف تو تعریف میکنه نه عزیزمباید ارامشو از نظرخودت تعریف کنی.............
سوالت ایراد داره چون با کار کردن پول درنمیاد..انشالله همگی دوستان به آرزوهاشون برسن
ولی این جواب سوال من نبود.
سوالت ایراد داره چون با کار کردن پول درنمیاد..
بازم سوالات مفهوم رو نمیرسونه ولی من به خاطر هدفم همه کار میکنم اینکه ماشین و خونه و این حرفها اینا مادیاته البته مهمه ها و نه در مقابل معنویاتاگه با کار کردن درآمدی نداریم
شما چه روشی پشنهاد میدید؟
من می خوام بدونم اگه قراره برای زندگیتون و وقتتون قیمتی بگذارید مقدارش چقدره و چقدر براتون مهمه؟بازم سوالات مفهوم رو نمیرسونه ولی من به خاطر هدفم همه کار میکنم اینکه ماشین و خونه و این حرفها اینا مادیاته البته مهمه ها و نه در مقابل معنویات
من می خوام بدونم اگه قراره برای زندگیتون و وقتتون قیمتی بگذارید مقدارش چقدره و چقدر براتون مهمه؟
مسائل معنوی قیمتی نمیتوان براش مشخص کرد ولی فکر کنم ما در دنیا زندگی میکنیم وقطعا به پول نیاز داریم تا مایحتاج خود رو بر طرف کنیم.
برای من عدد ورقم و قیمتی که مشخص میکنید.اهمیت داره
حالا شد...!!من می خوام بدونم اگه قراره برای زندگیتون و وقتتون قیمتی بگذارید مقدارش چقدره و چقدر براتون مهمه؟
مسائل معنوی قیمتی نمیتوان براش مشخص کرد ولی فکر کنم ما در دنیا زندگی میکنیم وقطعا به پول نیاز داریم تا مایحتاج خود رو بر طرف کنیم.
برای من عدد ورقم و قیمتی که مشخص میکنید.اهمیت داره
سخت نیست سمیرا خانوم. گرچه شنیدم پذیرش ای تی خیلی کمه. ولی ایشالا میشی. یادت باشه، چون تو تالار گفتی، باید به همه شیرینی بدیامن دوس دارم ارشد قبول شم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
H | دخترها تا کی میخواید ادامه تحصیل بدبد؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 65 | |
![]() |
یاد اون 10 سال پیش که اینجا عضو شدم بخیر | گفتگوی آزاد | 36 | |
A | هدف های شما و ما برای سال جدید | گفتگوی آزاد | 49 | |
![]() |
۱۷ درصد دختران در ایران زیر ۱۸ سال ازدواج می کنند | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
سن ازدواج در کشور به 40 سال رسید | گفتگوی آزاد | 112 |