من می خوام بدونم اگه قراره برای زندگیتون و وقتتون قیمتی بگذارید مقدارش چقدره و چقدر براتون مهمه؟
مسائل معنوی قیمتی نمیتوان براش مشخص کرد ولی فکر کنم ما در دنیا زندگی میکنیم وقطعا به پول نیاز داریم تا مایحتاج خود رو بر طرف کنیم.
برای من عدد ورقم و قیمتی که مشخص میکنید.اهمیت داره
می گن پول خوشبختی نمیاره ولی نداشتنش حتما بدبختی میاره
می گن پول خوشبختی قلبی نمیاره ولی من ترجیح می دم توی لامبورگینی گریه کنم.
در پاسخ به شما، رز تنهای عزیز باید عرض کنم که ما در جامعه ای زندگی می کنیم که اگه از طریق علم بخواهیم امورات را بگذرانیم پله ها را خیلی آرام می پیماییم ولی اگه بزنیم توی تجارت و به فوت و فن کوزه گری این کار هم واقف باشیم تا آخر سال سرمایه چند برابر شده و به این دلیل که اینجا باشگاه مهندسان هست و اکثر بچه ها از طریق کارهای علمی روزگار خود را سپری می کنند نمی تونیم آرزوهای بزرگ بکنیم و بهتره سوال را به "فکر می کنید که در سال آینده چه می توانید داشته باشید" تغییر بدیم تا منطقی تر بشه.
در مورد من دانشجو هم که وضعیت مشخص هست و به دلیل شاغل نبودن پس درآمدی وجود نداره در نتیجه نمی تونم آرزوی داشتن خونه یا هر چیز دیگه ای بکنم. پس باید تنها دارییم که علم نداشته است را افزایش بدم تا حداقل به هدفهای علمی که دارم برسم. فکر کنم وضعیت خیلی از بچه های باشگاه هم به همین صورت باشه و برای همین همه آرزو دارن که دکترا یا کارشناسی ارشد قبول بشن.
ولی اگه به خیال پردازی باشه و با اعداد بخوام توضیح بدم آرزو دارم یک خونه ی 1000 متری ( با فضای سبزش) توی فلوریدا آمریکا( شیطان بزرگ) داشته باشم که حتما هم استخر و یک دایو بلند داشته باشم چون من عاشق پرت شدن از ارتفاع هستم و قیمتش هم که من تا دو سال پیش که رکود قیمت خونه توی آمریکا بود می دونستم حدود 600 یا 700 هزار دولار میشه. که البته شیک تر هاش به چند میلیون هم میرسه. یک خودروی شورلت کامارو که فکر کنم حدود 30 هزارتا باشه و باز هم به خاطر علاقه، بتونم اونجا ادامه تحصیل بدم،.
امیدوارم که این پاسخ بتونه جواب سوالت را بده.
موفق و پیروز باشی.