میخواید سال آینده همین موقعه چه چیزی داشته باشید؟

aradoleh

اخراجی موقت
با سلام به همه دوستان شما سال آینده همین موقعه می خواین چه چیزی تو زندگی داشته باشید؟ ماشین-- خونه - قیمت و ویژگی هر چیزی که می خواین بدست بیاورید رو بنویسیدو می خواید چقدر برای بدست آوردنش تلاش کنید و چند ساعت در روز کار کنید؟
سلامتی کامل داشته باشم همین...........

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ey baba, bazam kasi javabe soale topico nadad!!!man ke bara dashtan chizayi ke mikham(khoone(80metr be bala), mashin(tarjihan 206 be bala) va...) hadeaghal 200million pool lazem daram ama in pool ba kare adi rahat be dast nmiad yek sal kame, bara hamin nmitonam begam chejoorio ba cheghad kar behesh miresam, bishtar miram donbale karayi ke riskeshon balast vali poole khoobi daran ya shayadam montazere shans misham!

آبیدر751

اخراجی موقت
با سلام به همه دوستان شما سال آینده همین موقعه می خواین چه چیزی تو زندگی داشته باشید؟ ماشین-- خونه - قیمت و ویژگی هر چیزی که می خواین بدست بیاورید رو بنویسیدو می خواید چقدر برای بدست آوردنش تلاش کنید و چند ساعت در روز کار کنید؟
بادرود بی پایان-کارو بارم بهتر بشه

itorict

عضو جدید
ey baba, bazam kasi javabe soale topico nadad!!!man ke bara dashtan chizayi ke mikham(khoone(80metr be bala), mashin(tarjihan 206 be bala) va...) hadeaghal 200million pool lazem daram ama in pool ba kare adi rahat be dast nmiad yek sal kame, bara hamin nmitonam begam chejoorio ba cheghad kar behesh miresam, bishtar miram donbale karayi ke riskeshon balast vali poole khoobi daran ya shayadam montazere shans misham!
با اين حساب بيايد بري زير خاكي پيدا كني

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوست دارم سال دیگه همین موقع برم واسه ثبت نام دانشگاه لیسانس تقریبا تلاشم رو میکنم
و دوست دارم یه استاد ماهر توی موسقی کمانچه و ساز های سنتی بشم ایشاالله همه به هدفشون برسن

farzaneh yazdani

عضو جدید
يه عکاس فوق العاده حرفه اي بشم
وقت ندارم برم دنبالش ولي خوب آرزوشو دارم با اين حال تازه از سال ديگه مي تونم برم دنبالش قول مي دم برم دنبالش

faragol13

عضو جدید
اول اینکه می خوام کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز قبول شده باشم ، دوم اینکه شرایط ازدواجم جور شده باشه آخه نامزدم خیلی منتظره و سوم اینکه یه 206 قرمز جیق داشته باشم
من فقط باید بیشتر درس بخونم تا به هدف اولی برسم واسه دو تای دیگه تلاش من فایده ای نداره :redface:

dordoone

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوس دارم دانشجوی ارشد بیوتکنولوژی باشم...
البته دوست گلمو هم ببینم...

kianyict

عضو جدید
منم دوست دارم مخابرات شریف ارشد قبول بشم استاد راهنمام هم استاد عارف بشه.

aminvo

عضو جدید
من می خوام بدونم اگه قراره برای زندگیتون و وقتتون قیمتی بگذارید مقدارش چقدره و چقدر براتون مهمه؟
مسائل معنوی قیمتی نمیتوان براش مشخص کرد ولی فکر کنم ما در دنیا زندگی میکنیم وقطعا به پول نیاز داریم تا مایحتاج خود رو بر طرف کنیم.
برای من عدد ورقم و قیمتی که مشخص میکنید.اهمیت داره

می گن پول خوشبختی نمیاره ولی نداشتنش حتما بدبختی میاره
می گن پول خوشبختی قلبی نمیاره ولی من ترجیح می دم توی لامبورگینی گریه کنم.

در پاسخ به شما، رز تنهای عزیز باید عرض کنم که ما در جامعه ای زندگی می کنیم که اگه از طریق علم بخواهیم امورات را بگذرانیم پله ها را خیلی آرام می پیماییم ولی اگه بزنیم توی تجارت و به فوت و فن کوزه گری این کار هم واقف باشیم تا آخر سال سرمایه چند برابر شده و به این دلیل که اینجا باشگاه مهندسان هست و اکثر بچه ها از طریق کارهای علمی روزگار خود را سپری می کنند نمی تونیم آرزوهای بزرگ بکنیم و بهتره سوال را به "فکر می کنید که در سال آینده چه می توانید داشته باشید" تغییر بدیم تا منطقی تر بشه.

در مورد من دانشجو هم که وضعیت مشخص هست و به دلیل شاغل نبودن پس درآمدی وجود نداره در نتیجه نمی تونم آرزوی داشتن خونه یا هر چیز دیگه ای بکنم. پس باید تنها دارییم که علم نداشته است را افزایش بدم تا حداقل به هدفهای علمی که دارم برسم. فکر کنم وضعیت خیلی از بچه های باشگاه هم به همین صورت باشه و برای همین همه آرزو دارن که دکترا یا کارشناسی ارشد قبول بشن.

ولی اگه به خیال پردازی باشه و با اعداد بخوام توضیح بدم آرزو دارم یک خونه ی 1000 متری ( با فضای سبزش) توی فلوریدا آمریکا( شیطان بزرگ) داشته باشم که حتما هم استخر و یک دایو بلند داشته باشم چون من عاشق پرت شدن از ارتفاع هستم و قیمتش هم که من تا دو سال پیش که رکود قیمت خونه توی آمریکا بود می دونستم حدود 600 یا 700 هزار دولار میشه. که البته شیک تر هاش به چند میلیون هم میرسه. یک خودروی شورلت کامارو که فکر کنم حدود 30 هزارتا باشه و باز هم به خاطر علاقه، بتونم اونجا ادامه تحصیل بدم،.

امیدوارم که این پاسخ بتونه جواب سوالت را بده.
موفق و پیروز باشی.

آخرین ویرایش:

رزتنها

کاربر فعال
لطفا کسانی که در این جا نظر دادن به این تاپیک بیان و نظرشون رو بیان کنن

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...ه-خودتون-چی-فکر-میکنید؟?p=4134867#post4134867

تا در آخر از تمام این مطالب به یه جمع بندی کلی برسیم

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام تا سال دیگه مدرک ایلتسم (یه جورایی محاله)و plcیم بگیرم.
تمام تلاشم کنم که از درسام نمره ی عالی بگیرم و واسه ارشد اماده ی اماده بشم.
دوستمم تموم مشکلاتش حل شه.
خب من خییلی چیزا میخوام که..............!!!!!!