معتقد به عشق قبل از ازدواج هستید یا بعد از ازدواج؟

ziba_joon64

عضو جدید
سلام دوست محترم : عشق بسیار هم زیبا هست اما به شرطی که عشق و با هوس و چیزهای دیگه اشتباه نگیریم و نخواهیم سو استفاده کنم

samaneh91

عضو جدید
اندکی علاقه قبل از ازدواج بسیار مهمه چون سبب میشه اصلا به ازدواج فک کنی ، واین علاقه هم با اشنایی کوتاه بوجود میادو بعد از ازدواج به اوج خودش میرسه
ولی پای عشق قبل ازدواج که وسط بیاد دیگه عقل آدم کارنمیکنه

behzad-hr

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصولا باید قبل ازدواج باشه تا منجر به ازدواج بشه دیگه

"ALPHA"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی , صنایع غذایی
کاربر ممتاز
شما جزو کدومشون هستید؟کدومشو دوست دارید و چرا؟
به نظر من عشق قبل از ازدواج قشنگتره.رمانتیک تره.ولی بعضی ها میگن عشق بعد از ازدواج پایدارتره و اینا مهم نیست.آیا حقیقت داره؟نظر شما چیه؟

فعلا که جز هیچکدوم!
مطمئناً همه دوست دارن ک از اول بشناسن و چند درصد عشق رو تجربه کنن بعد! دلیلش هم رویاپردازی و بلندپروازی همه آدمها و طبعشونه!
اما در واقعیتی که توش هستیم و طبق آمار EXPERIMENTAL عشق قبل ازدواج یا بعد ازدواج هیچ تاثیری در پایداری اینا نداره مهم اینه که زنده ش نگهداری و به کما نره!!
هر کی عشقو دید، سلام ما رو هم برسونه!
شرایط خیلی فرق کرده فرهاد و شیرین؛ لیلی و مجنون؛ حتی عشقهای 30 سال پیش هم نیست!!
یه سر به تاپیکهایی که آقایون جواب می دن بزنین می فهمین!
ازدواج رو هم خیلی بد تعبیر کردن و می کنن! بیشتر یه الزام سنی و اجتماعی هست تا نیاز و خواسته خود شخص...
در 14 قرن پیش که شهبانوی ایرونی اسیر رو می خواستن شوهر بدن چند نفری رو نشونش دادن و گفتن که هم نگاهشون کنه و هم ویژگی هاشونو بهش گفتن... پس الان دیگه جای خود داره...
ازدواج رو خودت تعبیر کن نه جامعه نه آدمهای دور و ورت نه گفته ها و شنیده ها... + عشق واقعی رو!

آخرین ویرایش:

حاامدد

عضو جدید
خیلی قبول ندارم.اگه همراه با معیار باشه خیلی زود عاشق میشن طوری که فقط چارشون ازدواجه:(

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
از ته دالان تالار دراوردید اینو ؟؟؟؟

عشق قبل از ازدواج ...وقتی دوسش داری و بهش میرسی خیلی حس خوبیه ...
اما چندتا پسرو میشناسم که ننه جانشان براشون زن گرفته ...
الانم دو سه ساله زندگی خوبی دارند ...
حالا چقد عاشقنو بی خبرم ازش..

بنابراین هستند کسایی که بی شناخت قبلی ازدواج می کنند... (اینا خیلی ریسک پذیرند به نظرم )

f.babaei

عضو جدید
خب به صراحت میتونم بگم که متاسفانه اکثر رابطه هایی که امروزه شروع میشه عشق نیست بلکه شیفتگی هست وتفاوت این دوتا خیلی زیاده! وقتی شیفته کسی باشی فقط میخوای بهش برسی ووقتی رسیدی چون اون آتیش وجودت خاموش شده دنبال جایگزین میگردی ومشکلات ودعواها شروع میشه اما وقتی یه نفر رو از روی اخلاق ومنطق واصل ونسب انتخاب میکنی وقتی ازدواج کردی وزندگی شروع شد نحوه برخورد خوب ومحبت آمیز دوطرف باعث ایجاد عشق وعلاقه به همدیگه میشه چون همه ما انسانها تشنه ی محبتم اما امان از غرور!

honey2009

کاربر بیش فعال
اگه عشق با شناخت شروع بشه با نگاه پر رنگ تر میشه و با ازدواج همیشگی؛
اما اگه با نگاه شروع بشه با شناخت کم رنگ میشه و با ازدواج نابود;)

آبـی

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عشق قبل از ازدواج خوبه ولي عشق هاي بعد از ازدواج بهتره 4 تا عشق فقط:whistle:

با این حرفت و این شکلک، یاد پسرایی افتادم که یه زنجیر دستشون میگیرن و تکیه میدن به تیر چراغ برق جلوی در دبیرستان دخترانه ... :biggrin:

ریحانه...

عضو جدید
بدون عشق که نمیشه ازدواج کرد اما من به شخصه دوست دارم بعد ازدواج بیشتر باشه

Vahid.Net

عضو جدید
معتقد به عشق بعد از ازدواجم در حال حاضر،

شاید در اینده نظرم عوض شد،

saba27

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
به نظر من عشق باید حقیقی باشه فقط همین فرقی نمیکنه قبل یا بعد از ازدواج باشه
ولی دو نفر تا عاشق هم نشوند نمیتواند همدیگه رو واسه زندگی مشترکشون انتخاب کنند ولی قشنگتر از همه عشق بعد از ازدواجه مه طرف حاضر نباشه این عشق رو با چیز دیگه ای عوض کنه و یه عمر عاشق بمونه مه مثل عشقهای امروزی که امروز عاشقند و فردا فارغ