معتقد به عشق قبل از ازدواج هستید یا بعد از ازدواج؟

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
نوچ فقط احمقا عاشق میشن والاوووووووووووووووو:biggrin:

بسوزه پدر تجربتون...:D
ولی به دور از شوخی....فقط با عشق میشه قشنگ زندگی کرد..
ولی عشق واقعی...نه چیزای دیگه...نه هر حسی رو که بعضیا اسمشو میزارن عشق...
:D:D

shiba.s.a

کاربر فعال مهندسی کشاورزی ,
سلام
من معتقدم ازدواج بدون عشق ممکنه نتیجه خوبی داشته باشه ولی ریسکش بالاست و توی جامعه امروزی ما خیلی هم بالاست.به نظرم ازدواج حتما باید با علاقه و عشق و خاطرخواهی و منطق همراه باشه.

یکی از بچه ها

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسوزه پدر تجربتون...:D
ولی به دور از شوخی....فقط با عشق میشه قشنگ زندگی کرد..
ولی عشق واقعی...نه چیزای دیگه...نه هر حسی رو که بعضیا اسمشو میزارن عشق...
:D:D
اوهوم کاملا با شما موافقم دوست من;)

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
طیبه همواره راس میگه لومویی...

حرفاشو باید با طلا نبشت... آره...
دِ دلوخ نگو دیگع....اولش داشدی دلوخ میگفدی جوونای زشد مردمو به راه کج هدایت کنی که من اومدم مچ دسددو گرفدم...

تیتان که خوشجلترع که:D

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دِ دلوخ نگو دیگع....اولش داشدی دلوخ میگفدی جوونای زشد مردمو به راه کج هدایت کنی که من اومدم مچ دسددو گرفدم...

تیتان که خوشجلترع که:D
نخیرم! دوروخ نگفتم... تازشم من همیشه راستشو میگم! تازشم من به راه راست هدایتشون کردم....

با آلیاژی از طلا و پلاتین حال میکنی؟

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
یکی عشقو واسه من تعریف کنه:|...........به چی می گن عشق؟؟؟

ali.metal.eng

عضو جدید
یکی عشقو واسه من تعریف کنه:|...........به چی می گن عشق؟؟؟
عشق یعنی محو شدن در معشوق

عشق یعنی از خود گذشتگی و دوست داشتن بینهایت یک جور لذت بی نهایت داره که شاید ادمهای عادی تو هزار سالم همچین چیزی رو تجربه نکنند:)

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
عشق یعنی محو شدن در معشوق

عشق یعنی از خود گذشتگی و دوست داشتن بینهایت یک جور لذت بی نهایت داره که شاید ادمهای عادی تو هزار سالم همچین چیزی رو تجربه نکنند:)

همچین چیزی قبل ازدواج به وجود نمیاد پس:biggrin:..............اونایی که می گن عشق قبل ازدواج : بگن ببینم در چی معشوقشون قبل ازدواج محو شدن؟؟؟؟ در چیش محو شدن.................در چیش محوووووو شدن.......;)

ali.metal.eng

عضو جدید
همچین چیزی قبل ازدواج به وجود نمیاد پس:biggrin:..............اونایی که می گن عشق قبل ازدواج : بگن ببینم در چی معشوقشون قبل ازدواج محو شدن؟؟؟؟ در چیش محو شدن.................در چیش محوووووو شدن.......;)

راستش این بحث یکم سنگینه چون باید بپذیریم که تفاوت عشق و هوس خیلی سخته فهمیدنش

sungirl5

عضو جدید
به نظرم هر 2مدلش خوبه اگه عشق واقعی باشه،نه که 2روز باشه تازه دوست شدن بگه من عااااااشقشم!
درسته فکرمیکنیم عشق قیل از ازدواج قشنگتره،ولی بعد ازدواج که بخوای برای هم تلاش کنید تا عاشق هم بشید و بمونید،همونا با لذت بیشتری تکرار میشه، فقط شاید کمی صبر بخواد!

sungirl5

عضو جدید

لابد قیافه اش،که البته بی غرضانه بیشتر راجب پسرا صدق میکنه!!!!

BEKco

عضو جدید
بهترین کار آمار گرفتن از کسانی است که این را تجربه کرده اند .
این چیزی که بع اون عشق میگن عموما عشق نیست بلکه فکر و خیال و احساست است .
نشونه این مطلب هم اینست که چرا بعد از ازدواج سرد میشن؟
تشکیل زندگی مشترک نیازمند واقعیت است و عشق از واقعیات سرچشمه میگیرد و الا احساسات است .

nvidia gtx 780

اخراجی موقت
بهترین کار آمار گرفتن از کسانی است که این را تجربه کرده اند .
این چیزی که بع اون عشق میگن عموما عشق نیست بلکه فکر و خیال و احساست است .
نشونه این مطلب هم اینست که چرا بعد از ازدواج سرد میشن؟
تشکیل زندگی مشترک نیازمند واقعیت است و عشق از واقعیات سرچشمه میگیرد و الا احساسات است .
قبلش باید این واژه ها رو دقیقا" معنی کنید:
عشق:
احساسات:
واقعیت:
فکر و خیال:
آیا عشق نوعی از احساس نیست.(که صد در صد نوعی از احساس هست )!!!!!

برو خودتو اصلاح کن بابا توجیه نکن خودتو اصلاااااااااااااااااااااااح کن دنیا اونی نیس ک همه میگن

BEKco

عضو جدید
قبلش باید این واژه ها رو دقیقا" معنی کنید:
عشق:
احساسات:
واقعیت:
فکر و خیال:
آیا عشق نوعی از احساس نیست.(که صد در صد نوعی از احساس هست )!!!!!

بنظر بنده خیر . احساس با عشق و محبت فرق میکند . این نظر تجربی بنده است و برایش استدلال ندارم .

sungirl5

عضو جدید
بنظر بنده خیر . احساس با عشق و محبت فرق میکند . این نظر تجربی بنده است و برایش استدلال ندارم .

عشق اشتیاق زیاد داشتن به 1چیز یا فردیه که این اشتیاق باعث میشه اون فرد یا موضوع برات در اولویت قراربگیره،وقتی مدتی بگذره شور اون اشتیاق کم میشه چون عادی شده!حالا اگه هوس باشه چون دوسداشنتنی توش نیست همینجا تموم میشه ولی اگه هوس نباشه دوست داشتنش که کم نمیشه و تا همیشه میکه دوستش دارم و با اون بودن رو می خوام!

omid20110

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
معتقد به عشق حلالم، عشقی که کسی را که مرا خلق کرده نرنجاند.

omid20110

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
عشق با دوری و نزدیکی در نوسان است. اگر دوری به طول انجامد ضعیف میشود و اگر تماس تداوم یابد به ابتذال کشیده میشود، و تنها با بیم، امید، تزلزل، اضطراب و دیدار و پرهیز زنده و نیرومند میماند...امّا دوست داشتن با این حالات نا آشناست. دنیایش دنیای دیگریست!....

sungirl5

عضو جدید
عشق با دوری و نزدیکی در نوسان است. اگر دوری به طول انجامد ضعیف میشود و اگر تماس تداوم یابد به ابتذال کشیده میشود، و تنها با بیم، امید، تزلزل، اضطراب و دیدار و پرهیز زنده و نیرومند میماند...امّا دوست داشتن با این حالات نا آشناست. دنیایش دنیای دیگریست!....

نه عشق با دوری کم نمیشه! مطمئنم!!!! 100 درصد!