نوچ فقط احمقا عاشق میشن والاوووووووووووووووواون عشق نیست چیز دیگریست
عشق دانشکده ی تجربه ی انسانهاست
گرچه چندیست پر از طفل دبستان شده است...

نوچ فقط احمقا عاشق میشن والاوووووووووووووووواون عشق نیست چیز دیگریست
عشق دانشکده ی تجربه ی انسانهاست
گرچه چندیست پر از طفل دبستان شده است...
داره دلوخ میگع![]()
زندگی را با عشق نوش جان باید کرد
نوچ فقط احمقا عاشق میشن والاوووووووووووووووو![]()
عشق با خودش مسئولیت میاره... تا وقتی یاد نگرفتی مسئولیت پذیر باشی عاشق نشو!!![]()
اوهوم کاملا با شما موافقم دوست منبسوزه پدر تجربتون...
ولی به دور از شوخی....فقط با عشق میشه قشنگ زندگی کرد..
ولی عشق واقعی...نه چیزای دیگه...نه هر حسی رو که بعضیا اسمشو میزارن عشق...
![]()
![]()
طیبه الان داره راس میگع![]()
دِ دلوخ نگو دیگع....اولش داشدی دلوخ میگفدی جوونای زشد مردمو به راه کج هدایت کنی که من اومدم مچ دسددو گرفدم...طیبه همواره راس میگه لومویی...![]()
حرفاشو باید با طلا نبشت... آره...![]()
نخیرم! دوروخ نگفتم... تازشم من همیشه راستشو میگم! تازشم من به راه راست هدایتشون کردم....دِ دلوخ نگو دیگع....اولش داشدی دلوخ میگفدی جوونای زشد مردمو به راه کج هدایت کنی که من اومدم مچ دسددو گرفدم...![]()
تیتان که خوشجلترع که![]()
عشق یعنی محو شدن در معشوقیکی عشقو واسه من تعریف کنه:|...........به چی می گن عشق؟؟؟
نخیرم! دوروخ نگفتم... تازشم من همیشه راستشو میگم! تازشم من به راه راست هدایتشون کردم....![]()
با آلیاژی از طلا و پلاتین حال میکنی؟![]()
عشق یعنی محو شدن در معشوق
عشق یعنی از خود گذشتگی و دوست داشتن بینهایت یک جور لذت بی نهایت داره که شاید ادمهای عادی تو هزار سالم همچین چیزی رو تجربه نکنند![]()
همچین چیزی قبل ازدواج به وجود نمیاد پس..............اونایی که می گن عشق قبل ازدواج : بگن ببینم در چی معشوقشون قبل ازدواج محو شدن؟؟؟؟ در چیش محو شدن.................در چیش محوووووو شدن.......
![]()
نع با ته دیگ سیب زمینی بیشدر حال میکنم![]()
همچین چیزی قبل ازدواج به وجود نمیاد پس..............اونایی که می گن عشق قبل ازدواج : بگن ببینم در چی معشوقشون قبل ازدواج محو شدن؟؟؟؟ در چیش محو شدن.................در چیش محوووووو شدن.......
![]()
قبلش باید این واژه ها رو دقیقا" معنی کنید:بهترین کار آمار گرفتن از کسانی است که این را تجربه کرده اند .
این چیزی که بع اون عشق میگن عموما عشق نیست بلکه فکر و خیال و احساست است .
نشونه این مطلب هم اینست که چرا بعد از ازدواج سرد میشن؟
تشکیل زندگی مشترک نیازمند واقعیت است و عشق از واقعیات سرچشمه میگیرد و الا احساسات است .
بابا همین امروز صبح اصلاح کردم که(اخراجی ها)برو خودتو اصلاح کن بابا توجیه نکن خودتو اصلاااااااااااااااااااااااح کن دنیا اونی نیس ک همه میگن
قبلش باید این واژه ها رو دقیقا" معنی کنید:
عشق:
احساسات:
واقعیت:
فکر و خیال:
آیا عشق نوعی از احساس نیست.(که صد در صد نوعی از احساس هست )!!!!!
بنظر بنده خیر . احساس با عشق و محبت فرق میکند . این نظر تجربی بنده است و برایش استدلال ندارم .
معتقد به عشق حلالم، عشقی که کسی را که مرا خلق کرده نرنجاند.
عشق با دوری و نزدیکی در نوسان است. اگر دوری به طول انجامد ضعیف میشود و اگر تماس تداوم یابد به ابتذال کشیده میشود، و تنها با بیم، امید، تزلزل، اضطراب و دیدار و پرهیز زنده و نیرومند میماند...امّا دوست داشتن با این حالات نا آشناست. دنیایش دنیای دیگریست!....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگر به دین خاصی معتقد هستید، به این دلیل است که از کودکی برچسب اش را به شما زده اند. | گفتگوی آزاد | 30 | |
T | ایا معتقد هستید؟ | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
من به منطق معتقد نیستم.اگه شما هستی بیا ثابت کن | گفتگوی آزاد | 11 | |
A | معنای عشق | گفتگوی آزاد | 137 | |
![]() |
عشق چیست ؟! عاشق کیست ؟! | گفتگوی آزاد | 0 |