نه عشق با دوری کم نمیشه! مطمئنم!!!! 100 درصد!
این چیزیکه میگین دوست داشتنه نه عشق؛خوبه که خودتونم به این موضوع دوتا کامنت بالاتر اشاره داشتین.....این دوست داشتن واقعیه که هیچ وقت از بین نمیره.
نه عشق با دوری کم نمیشه! مطمئنم!!!! 100 درصد!
این چیزیکه میگین دوست داشتنه نه عشق؛خوبه که خودتونم به این موضوع دوتا کامنت بالاتر اشاره داشتین.....این دوست داشتن واقعیه که هیچ وقت از بین نمیره.
عشق با دوری و نزدیکی در نوسان است. اگر دوری به طول انجامد ضعیف میشود و اگر تماس تداوم یابد به ابتذال کشیده میشود، و تنها با بیم، امید، تزلزل، اضطراب و دیدار و پرهیز زنده و نیرومند میماند...امّا دوست داشتن با این حالات نا آشناست. دنیایش دنیای دیگریست!....
پسره دماغ عملیه...![]()
دختره احتمالا کشتی کج کار میکنه!!!![]()
از نظر منطقی هر دوش ممکنه
الآن منطق آدمو خوشبخت نمیکنه مهندس.تجربه چیز دیگه ای ثابت کرده.یه نگاه به آمارا بندازید لطفا!ااین آمارا فقط مال دیگران نیست،ممکنه یه روز ما هم بریم قاطی آمارا.(گرچه از من یکی که گذشت!)
قبلا شاید عشق بعد از ازدواج بود اما الان عشق یا نیست یا اگر هم هست قبل ازدواجه ...
بعد از ازدواج میفهمی چه غلطی کردی و ..
عشق و عاشقی یعنی کشک..
قبلنا تا همین 7 8 سال پیش هر کی ازدواج میکرد به بقیه توصیه میکرد تا زودتر ازدواج کنن. الان هر کی ازدواج کرده یا میگه عجب غلطی کردم یا اینکه قبل از اینکه موقعش برسه که بگه عجب غلطی کردم جدا شده! دیدم که میگما!
یکی از دوستام تازگی طلاق گرفت علتش رو پرسیدم گفت زنش یه روز اومده خونه وگفته من دیگه نمیتونم ادامه بدم
طرف تا یه هفته هنگ بوده
خلاصه....
بعد کشف میشه که خانم عاشق مردی پولدار شده
منم اولش باورم نشد چون زنه خیلی (عاشق) شوهرش بود
عشق یه چیزی مث کشک و دوغه!
تو این حال و هوای ارشد چه تاپیکی رو باز کردین![]()
جان؟
الان اینو من باز کردم به نظرت؟
یکی قبل منو ببین
تو این حال و هوای ارشد چه تاپیکی رو باز کردین![]()
عشق یه چیزی مث کشک و دوغه!
ینی به خاطر ارشد بقیه ی تاپیکا تعطیل؟ :|
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اگر به دین خاصی معتقد هستید، به این دلیل است که از کودکی برچسب اش را به شما زده اند. | گفتگوی آزاد | 30 | |
T | ایا معتقد هستید؟ | گفتگوی آزاد | 4 | |
![]() |
من به منطق معتقد نیستم.اگه شما هستی بیا ثابت کن | گفتگوی آزاد | 11 | |
A | معنای عشق | گفتگوی آزاد | 137 | |
![]() |
عشق چیست ؟! عاشق کیست ؟! | گفتگوی آزاد | 0 |