معتقد به عشق قبل از ازدواج هستید یا بعد از ازدواج؟

omid20110

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
نه عشق با دوری کم نمیشه! مطمئنم!!!! 100 درصد!

این چیزیکه میگین دوست داشتنه نه عشق؛خوبه که خودتونم به این موضوع دوتا کامنت بالاتر اشاره داشتین.....این دوست داشتن واقعیه که هیچ وقت از بین نمیره.

delbaar

کاربر فعال
بنظرم
خودمون نمیتونیم تعیین کنیم که قبل از ازدواج باشه یا قبلش عشق یه جرقه است بیشتر... خودش بوجود میاد
اون حسی که بعد از ازدواج بوجود میاد دوست داشتن و وابستگی هست

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
عشق با دوری و نزدیکی در نوسان است. اگر دوری به طول انجامد ضعیف میشود و اگر تماس تداوم یابد به ابتذال کشیده میشود، و تنها با بیم، امید، تزلزل، اضطراب و دیدار و پرهیز زنده و نیرومند میماند...امّا دوست داشتن با این حالات نا آشناست. دنیایش دنیای دیگریست!....

چطور میشه فهمید دوست داره یا عاشقته ؟!
چون در لفظ و کلام هر دو رو میگن ...
اما در عمل بعضی مواقع باعث رنجشت میشن ...
اگه مثال هم بیارم فرهاد یا مجنون که عشاق معروفی هستن و هر کاری واسه معشوقه اشون می کردن ...اینا نماد دوست داشتن هستن نه عشق ...
چون تفکیک این دوتا خیلی سخته ...
.

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:D

پسره دماغ عملیه... :D
دختره احتمالا کشتی کج کار میکنه!!! :w45:

روشنک.الف

عضو جدید
از نظرم عشق واقعی تو دنیای امروز ما انقدر زیر سوال رفته که نمیشه دیگه روش اسم عشق گذاشت..شده بچه بازی ..رو هر احساس غلط ودرست یه برچسب عشق زدن
عشق اگه واقعا عشق باشه قشنگه قبل وبعد نداره
ولی خودم معتقد هستم عشقی که بعد خوندن خطبه عقد به وجود میاد جاودانگی بیشتری داره

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا محبت است ...
مام به محبت معتقدیم در ازدواج پس ازدواج ...به دوست به دشمن ... به بیگانه ... به آشنا ...
منتها محبت خودشو دور می کنه ...
یخده کم پیداست !!!

sungirl5

عضو جدید
معتقد به عشق در یک نگاهم! دوست دارم با عشق ازدواج کنم و اونم با عشقم، اونی که وقتی من یذره ناراحت میشم دنیا براش تلخ میشه و هرکاری میکنه که دوباره بخندم! نه اینکه بعدش تلاش کنم تا عاشق خودم کنمش!
به درست و غلطش کار ندارم! میخوام 1روز زنده باشم و اونم با عشقم نه اینکه عمری زندگی کنم در حسرت عشقم!

عشقولانه

کاربر بیش فعال
قبل ازدواج......عشق باشه.......زیباتره......
چون خیلی طول میکشه بعد ازدواج.....تا اون دونفر عاشق هم بشن.....

self.f_t_m990

کاربر ممتاز
عشق در بعضی مواقع کشنده هس ، حذف بشه کلا بهتره :|

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیزی ک به عشق قبل از ازدواج معتقدین آیا ازدواج گردین؟شاید بهتر باشه یه با تجربه بهتون بگه عشق قبل از ازدواج فقط زندگیتونو تباه میکنه........زیبا ترین عشق همون عشق پاکیه که خدا بعد از عقد تو قلبا سرازیر میکنه.عشقای قبل از ازدواج آخر و عاقبت نداره چون با افکر بچگونه و خام شکل گرفته.

(M&M)

کاربر بیش فعال
چه قبل و چه بعد نباید محبت بین دوطرف با گذشت زمان کمرنگ بشه.بنظر من این مساله از هر چیزی مهمتره.

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر منطقی هر دوش ممکنه

الآن منطق آدمو خوشبخت نمیکنه مهندس.تجربه چیز دیگه ای ثابت کرده.یه نگاه به آمارا بندازید لطفا!ااین آمارا فقط مال دیگران نیست،ممکنه یه روز ما هم بریم قاطی آمارا.(گرچه از من یکی که گذشت!)

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
الآن منطق آدمو خوشبخت نمیکنه مهندس.تجربه چیز دیگه ای ثابت کرده.یه نگاه به آمارا بندازید لطفا!ااین آمارا فقط مال دیگران نیست،ممکنه یه روز ما هم بریم قاطی آمارا.(گرچه از من یکی که گذشت!)

پس چی آدمو خوشبخت میکنه؟!
چرا از تو یکی گذشت؟!

عليرضا1361

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا شاید عشق بعد از ازدواج بود اما الان عشق یا نیست یا اگر هم هست قبل ازدواجه ...
بعد از ازدواج میفهمی چه غلطی کردی و ..
عشق و عاشقی یعنی کشک..

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلا شاید عشق بعد از ازدواج بود اما الان عشق یا نیست یا اگر هم هست قبل ازدواجه ...
بعد از ازدواج میفهمی چه غلطی کردی و ..
عشق و عاشقی یعنی کشک..

قبلنا تا همین 7 8 سال پیش هر کی ازدواج میکرد به بقیه توصیه میکرد تا زودتر ازدواج کنن. الان هر کی ازدواج کرده یا میگه عجب غلطی کردم یا اینکه قبل از اینکه موقعش برسه که بگه عجب غلطی کردم جدا شده! دیدم که میگما!

عليرضا1361

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبلنا تا همین 7 8 سال پیش هر کی ازدواج میکرد به بقیه توصیه میکرد تا زودتر ازدواج کنن. الان هر کی ازدواج کرده یا میگه عجب غلطی کردم یا اینکه قبل از اینکه موقعش برسه که بگه عجب غلطی کردم جدا شده! دیدم که میگما!

یکی از دوستام تازگی طلاق گرفت علتش رو پرسیدم گفت زنش یه روز اومده خونه وگفته من دیگه نمیتونم ادامه بدم
طرف تا یه هفته هنگ بوده
خلاصه....
بعد کشف میشه که خانم عاشق مردی پولدار شده
منم اولش باورم نشد چون زنه خیلی (عاشق) شوهرش بود

self.f_t_m990

کاربر ممتاز
یکی از دوستام تازگی طلاق گرفت علتش رو پرسیدم گفت زنش یه روز اومده خونه وگفته من دیگه نمیتونم ادامه بدم
طرف تا یه هفته هنگ بوده
خلاصه....
بعد کشف میشه که خانم عاشق مردی پولدار شده
منم اولش باورم نشد چون زنه خیلی (عاشق) شوهرش بود

عاشق نبوده :| اونم چی خیلی :|:surprised::eek:

self.f_t_m990

کاربر ممتاز