مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Diana-88

عضو جدید
در مورده ساعت بستگی به روش خوندن و فهمیدن مطالب داره، شاید دو ساعت خوندن تو با 5 ساعت خوندن من برابر باشه مثلا... ولی من نظرم اینه که اگر وقت آزاد بیشتری داری ساعت بیشتری به درست اختصاص بدی
مثلا من فک میکردم روززی 5 ساعت میتونم بخونم ولی روزایی که میرم دانشگاه حتی 2 ساعت هم نمیتونم بخونم خیلی لطف کنم فقط یه درس از 504 رو بتونم بخونم ولی روزایی که خونه هستم شیرین 5 ساعت میتونم بخونم ولی نمیخونم:D
اینم بگم، این یه درس 504 و یه ریدینگ شاید خودش 1 ساعت وقت ببره باید یه بار تایم بگیری ببینی چقد زمان میبره، اگه فرض کنیم یک ساعت زبان وقت بگیره (حالا بیشتر نشه کمتر نمیشه) یک ساعت دیگه واسه یه درس کمه، یعنی تا شروع کنی تموم شده، میخوام بگم بعضی مطالب اگه بخوای تموم شه بیشتر از یه ساعت وقت می بره پس اول تایم بگیر ببین خونئن مثلا 10 صفحه تاریخ چقد وقت میبره.
در مورده کتاب های هنرستان میشه یه توضیح بدی که واسه چی میخونی؟ میخوام ببینم مهمه یا واسه تقویت پایه است؟
من خیلی کند میخونم به خاطر همینم زود خسته میشم! ولی سعی میکنم همونایی که میخونم یاد بگیرم نه فقط روخونی...میخواستم کم کم زیادش کنم...راس میگی دو ساعت یک ساعتش فقط زبانه...بیشتر وقت میذارم;) آره کتابای هنرستان واس تقویت پایه...مصالح،عناصر و تاریخاش...

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که واسه خودم هنوز اولویت بندی نکردم،
ولی چیزی که از بچه ها شنیدم یکیش اینه، البته یادم نیس کی گذاشته بود اگه اشتباه نکنم یکی به اسم ابرام بود:

در
مورد تاسیسات ها منابع مهم اینها هستند :
فیزیک ساختمان 1
فیزیک ساختمان 2

تاسیسات مکانیکی سلطاندوست////
خانم قیابطلو 2 نوع سوال دارند یا سوالاتی که با یه بار خوندن می تونی جواب بدهی یا سوالاتی که صد بار بخونی هم نمی تونی جواب
بدهی ... پس دو باز خوندن کفایت داره .
تاسیسات مکانیکی هم جدی بگیرید چون سوالات خوبی ازش میاد
دو کتاب جدید خانم قیابطکلو داده بیزون فیزیک ساختمان 3 و
4 .... 3 را زمان ما داد و ازش سوالی نیومد .. به نظر من این 2 تا را بذارید الویت
های آخر

اینم پیشنهاد ایوان خانه هست:

تنظیم شرایط محیطی
جزوه مهندس آقایی
مبانی فیزیک ساختمان 2.قیابکلو
اقلیم و معماری. کسمایی
طراحی اقلیمی. قبادیان
بررسی اقلیمی ابنیه سنتیایران. قبادیان

تاسیسات مکانیکی
جزوه مهندس آقایی
تاسیسات مکانیکی برایدانشجویان معماری. سلطاندوست
جزوه دکتر سلطاندوست

تاسیسات الکتریکی
جزوه مهندس آقایی
مبانی فیزیک ساختمان 1. صوت.قیابکلو
مبانی فیزیک ساختمان 3. نورو روشنایی. قیابکلو
معماری و روشنایی. حیدری
جزوه های دکتر حیدری

فک کنم جزوه مهندس آقایی خیلی مهمه که اینقد تاکید کرده
:D

بچه ها اگه جزوه اقایی اونی که من دارمش خیلی خوبه ،فقط مال من این قدر کم رنگ هستش چون کوپی از کوپی یکی از بچه ها بود که نمیشه راحت خوندش چه رسد عکس بگیریم بزاریم به نظرم اون جزوه خوبه و شسته رفته بود البته اونی که من دارم میگم

farzaneh si

عضو جدید
فرزانه جان پرسیدم، ایشون سلام رسوندن به همه بچه ها و گفتن رتبه تئوریشون شده 50، با اسکیس 57 درصد رتبه نهایشون شده 19.

ممنون سلامت باشن .کاش جزوه هاشونا که خوندن لطف می کردن می ذاشتن اینجا ما هم استفاده می کردیم.امکانش هست ؟

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون سلامت باشن .کاش جزوه هاشونا که خوندن لطف می کردن می ذاشتن اینجا ما هم استفاده می کردیم.امکانش هست ؟

فک کنم الان دسترسی به نت ندارن یا سرشون خیلی شلوغه
البته ایشون گفتن اینجا عضون و من ازشون خواستم هروقت تونستن یه سر به ما بزنن که بیشتر بهمون کمک کنن.
مگه جزوه خاصی خوندن؟ فک میکنم بچه های باشگاه بهترین جزوه هارو اینجا گذاشتن :)

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به روی ماهت:smile:خوش اومدی فرح نوش جان :)راستی کتاب مزینی رو پیدا کردی؟ اگه پیداش نکردی میخوای از دوستام بپرسم برات؟
ممنونم عزیز دلم ... دوستام بهم گفتند مزینی پرهام داره ... وقتی توی برنامه ریزی به مزینی رسیدم میرم میخرمش گلم ! .
فرح نوش جون خوش اومدی...... سال بعد میبینمت شهید بهشتی.....هروقت برنامه ریزی کردی برا اسکیس به منم بگو.....آخه دست آزادم داغونه......منم باید کار کنم ولی نمیدونم از کجا و چجوری.......مرسی
ممنونم عزیزم ...من میخواهم از روی کتابهای طایفه بیان معماری تقویت کنم !!! .هیچ برنامه ریزی خاصی هم نمی خواهد ...عزیزم از امروز روزی 4 ساعت تمرین خط کن ...بعد سراغ پرسپکتیوو راندو برو ...البته من از تابستون کلاس اسکیس هم میروم ! .
خوش اومدی عزیزم:)این تمیز کردن اتاق و برنامه ریزی عجییب جواب میده!;)منم دوس دارم دانشگاه شیراز قبول شم...ایشالا خدا کمکمون کنه...;)
ایشاللا ... امیدوارم خدا به همه ی ما ها کمک کند تا به هدفمون برسیم ! .

farzaneh si

عضو جدید
فک کنم الان دسترسی به نت ندارن یا سرشون خیلی شلوغه
البته ایشون گفتن اینجا عضون و من ازشون خواستم هروقت تونستن یه سر به ما بزنن که بیشتر بهمون کمک کنن.
مگه جزوه خاصی خوندن؟ فک میکنم بچه های باشگاه بهترین جزوه هارو اینجا گذاشتن :)
نه ولی میگن جزوه های بچه های دانشگاه تهران عالیه .واسه همین گفتم.ممنون عزیزم.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان گلم منم اومدم که واسه سال بعد آماده بشم آخه امسال مجاز نشدم میخوام با روزی ۲ ساعت زبان شروع کنم منتظرتون چیه راهنمایی کنید لطفا
سلاام مونا جونم
منتظرمون(!!!) اینه ک بستگی داره
خب تو ک سال دومه واست حتما خیلی از ما جلوتری
اما بنظرم از الان تایمتو بذار رو 3-4 ساعت در روز
2ساعت خیلییییییییی کمه:|
زبان واسه شرو خوبه بنظرم تاریخم اضافه کن ک زودتر بری رو تست

سلام دوستان برام یک سوال پیش اومده ، سر کلاس طرح داشتم پیش استاد از طرحم دفاع می کردم . یک صحبت هایی شد که استادم بهم گفت . واسه تو فقط دانشگاه شهید بهشتی خوبه . درست حرفشو متوجه نشدم . راستش من یک آدم نظریه پردازم . بعضی مواقع حرف هایی می زنم که خود استاد حالیش نمی شه . چه برسه به دوستانم . اتفاقا ترم پیش استاد طرحم 12 سال پیش مدرک ارشدش رو از شهید بهشتی گرفته بود نگو چه نظریه می داد برای پروژت . قربونش برم اصلا دست به کاتر که نبود فقط نظریه اگه پای صحبتش می نشتیم می شد یک کتاب درک عمومی معماری بنویسیم ، بدیم بیرون برای چاپ . خواستم بدونم واقعا درسته که شهید بهشتی بیشتر روی درک و نظریه و مبانی نظری باهات کار می کنن یا من اشتباه می کنم . لطفا راهنمایی کنید . ممنون

elham_er

عضو جدید
یکی از دوستامون ازم منابع خواسته بود، گفتم ایتجا بزارم تا شما هم ببینید و نظر بدید........ منابع من اینا هستن :

زبان عمومی:
1- 504
2- essential words for TOEFL
3- 1100 بارونز
4- زبان عمومی ارشد (امیری-دو جلد)
البته کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین هم خیلی خوبه.....لغتای سالهای قبل توش هست

زبان تخصصی :
1- لغات و متون کتابهای زبان تخصصی معماری (مهدوی نژاد-فرهادی-رستگارپور)
2- لغات انتهای منابع

تنظیم شرایط و تاسیسات :
1- مبانی فیزیک ساختمان 1 و 2 (قیابکلو)
2- اقلیم و معماری (کسمایی)
3- تاسیسات مکانیکی (سلطاندوست)
4- جزوات قیابکلو و ایزدی

ایستایی :
1- درک رفتار سازه ها
2- سازه در معماری
3- مبانی سازه برای معماران
4- ساختمانها چگونه عمل میکنند
5- ایستایی به زبان ساده (کنکاش)
6- مبانی طراحی ساختمان های بلند
7- جزوات سروش نیا

عناصر و جزئیات :
1- جزئیات ارتقا دهنده معماری
2- فناوریهای نوین ساختمانی
3- عناصر و جزئیات اجرایی ساختمان (کزازی)
4- مصالح ساختمانی (کزازی)
5- جزوات سینا شریفی

تاریخ :
1- سبک شناسی معماری ایرانی (پیرنیا)
2- معماری اسلامی (پیرنیا)
3- معماری معاصر غرب (قبادیان)
4- معماری جهان (زارعی)
5- معماری غرب، ریشه ها و مفاهیم (بانی مسعود)
6- جزوات متدین- خوشنویس- اعتضادی

درک معماری :
منبع خاصی نداره، میشه با درک معماری (کنکاش) شروع کرد و تست زد..... و جزواتی که توی سایت هست هم خیلی مفیدن....

درک منظر :
1- باغ های ایرانی (نعیما)
2- درک منظر (کنکاش)

دوستان نظر یادتون نره....کم و کسرش رو بگین...........مرسی
سلام عزیزم
ممنونم خیلی لطف کردی گلم:D
ایشالله از شرمندگیت در بیام همشهری:redface:
هر کاری از دستم براومد بهم بگو..اصلا تعارف نکن :smile:

nazi6232

عضو جدید
بچه ها منم هستم.امسال مجاز نشدم:cry::cry:
عزیزم خوش اومدی.....ایشالا امسال به کمک هم همگی قبولیم.....;)

یه کتاب قرمز رنگه از longman که واس زبان عمومی میخوام بخونم reading هاش از آسون شروع میشه هر درس سخت تر میشه.اینو تو دبیرستان معلممون معرفی کرد...کتاب زبان تخصصی مهدوی نژادم آخرش reading داره...خیلی خوبه...کلا واس reading هرچی بیشتر بخونی بهتره...کتابای هنرستانم میخواستم مصالح و عناصر جزییات و تاریخ هاشو بخونم...
موفق باشی عزیزم.....فقط یه قول بچه ها تایمت رو ببر بالا......

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سلام دوستان برام یک سوال پیش اومده ، سر کلاس طرح داشتم پیش استاد از طرحم دفاع می کردم . یک صحبت هایی شد که استادم بهم گفت . واسه تو فقط دانشگاه شهید بهشتی خوبه . درست حرفشو متوجه نشدم . راستش من یک آدم نظریه پردازم . بعضی مواقع حرف هایی می زنم که خود استاد حالیش نمی شه . چه برسه به دوستانم . اتفاقا ترم پیش استاد طرحم 12 سال پیش مدرک ارشدش رو از شهید بهشتی گرفته بود نگو چه نظریه می داد برای پروژت . قربونش برم اصلا دست به کاتر که نبود فقط نظریه اگه پای صحبتش می نشتیم می شد یک کتاب درک عمومی معماری بنویسیم ، بدیم بیرون برای چاپ . خواستم بدونم واقعا درسته که شهید بهشتی بیشتر روی درک و نظریه و مبانی نظری باهات کار می کنن یا من اشتباه می کنم . لطفا راهنمایی کنید . ممنون
3 دیدگاه رایج در معماری
1. دید فنی : رواج بیشتر در آلمان => دانشگاه علم و صنعت ایران
2. دید هنری : متاثر از بوزار فرانسه => دانشگاه تهران
3. دید عملکردی و دیدگاه مدرن با گرایش علوم انسانی : متاثر از فلورانس ایتالیا => دانشگاه شهید بهشتی :heart:
* در نگاه بعضی ها دیدگاه عملکردی در حد استانداردها و ابعاد و اندازه ها و محدود شدن به یک کتاب مثل نویفرت تنزل پیدا کرده در حالیکه بحث اصلی در عملکردگرایی مطالعه و توجه به علوم انسانی (مانند روان شناسی- جامعه شناسی و ... ) هست... این دیدگاه تطابق کامل با سنت های ما هم دارد!!!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اسم من هم به لیستتون اضافه کنید البته من دوست دارم به جای مطالعه و خوندن دروس فن و زبان بیام و الان یک مدت روی اسکیس کار کنم بعدش برم سراغ خوندن،که لااقل اول راه تمرین اسکیس را رفته باشم که این جوری با اعتماد به نفس بیشتری بخونم که لااقل اخراش یک امیدی برای ادامه داشته باشم نه اینکه بگم خدایا این تموم شد بعدش اسکیسه ،میخوام بگم خدایا این زود تموم شه که برم اسکیس تمرین کنم

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سلام دوستان گلم منم اومدم که واسه سال بعد آماده بشم آخه امسال مجاز نشدم میخوام با روزی ۲ ساعت زبان شروع کنم منتظرتون چیه راهنمایی کنید لطفا
به نظر من خیلی عالیه هم تصمیمت هم زمانت که باعث می شه خسته نشی- ایشالا بعدا یواش یواش اضافه می کنی ;)

* راستی یکی از بچه های ما- تو دانشگاه- که اتفاقا خیلی هم باهوش و فعال هستن دیروز می گفتن من با اینکه زبان خوندم بازم کم زدم و زبانم داغونه و ...، بعد من که بهشون در مورد 6 سری نمونه سوالات عمومی اینا گفتم تعجب کردن انگار اصلا خبر نداشتن! من فک می کردم همه اینو می دونن... به هر حال گفتم اینجا هم یادآوری کنم : بعد از یادگیری 504 و تافل باید نمونه سوال کار کنید، برای بررسی نمونه سوالات زبان عمومی فقط سراغ سوالات معماری نرین و هر 6 سری سوالای زبان عمومی رو که هر سال گرفته می شه باید تمرین کنین (صبح و عصر 4شنبه-صبح و عصر 5شنبه- صبح و عصر جمعه) همین طور قسمت سوالات زبان عمومی رشته ی تخصصی زبان رو اگه فرصت کردین ببینین، این طوری تسلط تون خیلی بالا می ره و لغات مهم به تعداد زیاد و در قالب جملات و تست های مختلف براتون تکرار می شن، تستا رو که بزنین می بینین چقدر لغات کنکور ارشد معماری ساده و تکراری ان و دامنه ی نسبتا محدودی دارن (البته تا امسال این بوده اگه بخوان سورپرایز کنن که دیگه هیچی!)

nazi6232

عضو جدید
به نظر من خیلی عالیه هم تصمیمت هم زمانت که باعث می شه خسته نشی- ایشالا بعدا یواش یواش اضافه می کنی ;)

* راستی یکی از بچه های ما- تو دانشگاه- که اتفاقا خیلی هم باهوش و فعال هستن دیروز می گفتن من با اینکه زبان خوندم بازم کم زدم و زبانم داغونه و ...، بعد من که بهشون در مورد 6 سری نمونه سوالات عمومی اینا گفتم تعجب کردن انگار اصلا خبر نداشتن! من فک می کردم همه اینو می دونن... به هر حال گفتم اینجا هم یادآوری کنم : بعد از یادگیری 504 و تافل باید نمونه سوال کار کنید، برای بررسی نمونه سوالات زبان عمومی فقط سراغ سوالات معماری نرین و هر 6 سری سوالای زبان عمومی رو که هر سال گرفته می شه باید تمرین کنین (صبح و عصر 4شنبه-صبح و عصر 5شنبه- صبح و عصر جمعه) همین طور قسمت سوالات زبان عمومی رشته ی تخصصی زبان رو اگه فرصت کردین ببینین، این طوری تسلط تون خیلی بالا می ره و لغات مهم به تعداد زیاد و در قالب جملات و تست های مختلف براتون تکرار می شن، تستا رو که بزنین می بینین چقدر لغات کنکور ارشد معماری ساده و تکراری ان و دامنه ی نسبتا محدودی دارن (البته تا امسال این بوده اگه بخوان سورپرایز کنن که دیگه هیچی!)

مرسی از راهنماییت......فقط اسم سوپرایزو نیار که.......:confused::cry:

nazi6232

عضو جدید
بچه ها اسم من هم به لیستتون اضافه کنید البته من دوست دارم به جای مطالعه و خوندن دروس فن و زبان بیام و الان یک مدت روی اسکیس کار کنم بعدش برم سراغ خوندن،که لااقل اول راه تمرین اسکیس را رفته باشم که این جوری با اعتماد به نفس بیشتری بخونم که لااقل اخراش یک امیدی برای ادامه داشته باشم نه اینکه بگم خدایا این تموم شد بعدش اسکیسه ،میخوام بگم خدایا این زود تموم شه که برم اسکیس تمرین کنم

خوش اومدی عزیزم.....:D

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز

برنامه خوبی داری، ایشالا که بهترینا برسی دوست خوبم:)

سلام:)
مرسی که اطلاع رسانی میکنی فرزانه
اینا که گفتی تو کتاب زیره ذره بین هست یا باید خودمون جمع آوری کنیم سوالارو؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی فدات شم

اینها که گفتن را من توی کتاب مهردا امیری دیدم ،مال پوران پژوهان ،مال هر سالی همه عموم یهاش گذاشته بود به نظرم نظرش درسته ولی برا زدن تست ها ی زبان نزاید برا ی روزهای اخر چون استرس بالاست البته اگه زبانتون هم مث من داغون بود ولی خدا را شکر من از خوندن زبان و زدنش توی کنکور با وجودی که وقت کم اوردم راضی بودم

3 دیدگاه رایج در معماری
1. دید فنی : رواج بیشتر در آلمان => دانشگاه علم و صنعت ایران
2. دید هنری : متاثر از بوزار فرانسه => دانشگاه تهران
3. دید عملکردی و دیدگاه مدرن با گرایش علوم انسانی : متاثر از فلورانس ایتالیا => دانشگاه شهید بهشتی :heart:
* در نگاه بعضی ها دیدگاه عملکردی در حد استانداردها و ابعاد و اندازه ها و محدود شدن به یک کتاب مثل نویفرت تنزل پیدا کرده در حالیکه بحث اصلی در عملکردگرایی مطالعه و توجه به علوم انسانی (مانند روان شناسی- جامعه شناسی و ... ) هست... این دیدگاه تطابق کامل با سنت های ما هم دارد!!!

ممنون دوست عزیز ، واقعا عالی بود راهنمایی کردنتون . من یک استادم از هنر های زیبا مدرک گرفته بود و طرح یک باهاش داشتم . واقعا دید گاه هنری داشت حتی همون خط کشیدنش اصولی بود . جالب اینه که طرح دو آموزشمو با دکتری پاس کردم که1348 از ایتالیا مدرک دکتری معماری گرفته بود فقط می گفت عملکرد برام مهمه و فرم زیاد نه . واقعا درسته راهنماییتون قبول دارم . موفق باشید .

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست عزیز ، واقعا عالی بود راهنمایی کردنتون . من یک استادم از هنر های زیبا مدرک گرفته بود و طرح یک باهاش داشتم . واقعا دید گاه هنری داشت حتی همون خط کشیدنش اصولی بود . جالب اینه که طرح دو آموزشمو با دکتری پاس کردم که1348 از ایتالیا مدرک دکتری معماری گرفته بود فقط می گفت عملکرد برام مهمه و فرم زیاد نه . واقعا درسته راهنماییتون قبول دارم . موفق باشید .

سلام
شما امسال کنکور ندادین؟

farzaneh*memary

کاربر ممتاز

نظر عذرا تایید می شه هم کتاب زیرذره بین و هم سایر کتابای مطرح تو زمینه ی ارشد این نمونه سوالا رو دارن همراه با جواب و توضیح- منم برا همین فک می کردم همه از این مسئله خبر دارن ولی خب تجربه ی اون دوست مون باعث شد به فکر بیفتم که شاید تو تاپیکم یه عده حواس شون نباشه و تو برنامه ریزیاشون و تهیه ی منابع توجه نکنن به این موضوع

کلا این استادا خیلی خوب راهنمایی می کنن آدمو تو انتخاب رشته و دانشگاه، مثلا ما یه استاد محصول علم و صنعت داریم (از لیسانس تا دکتری-یه علم و صنعتی خالص) باعث شده من بمیرمم به این دانشگاه فکر نکنم :biggrin:

nazi6232

عضو جدید
کلا این استادا خیلی خوب راهنمایی می کنن آدمو تو انتخاب رشته و دانشگاه، مثلا ما یه استاد محصول علم و صنعت داریم (از لیسانس تا دکتری-یه علم و صنعتی خالص) باعث شده من بمیرمم به این دانشگاه فکر نکنم :biggrin:[/QUOTE]

عزیزم ... احتمالا اسم این استادتون دکتر و...ی نیست؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من داداشم زبان تخصصی داره این ترم کسی یک متن 6صفحه ای یا هر متن زبان تخصصی نداره که ترجمه اش هم داشته باشه ترجیحا ورد باشه چون استادش روی سی دی می خواد و بعدش باید لغات تخصصی را با ترجمه اش جدا بنویسیم کسی نداره بده من نجات بده
جلو جلو از کمک کنندگان نهایت تشکر و قدر دانی را داریم

nazi6232

عضو جدید
بچه ها یه سوال خیلی مهم :
خوندن فصل پنج و شش کتاب ایستایی به زبان ساده کنکاش به نظرتون برای گرایش معماری لازمه؟؟؟؟؟؟؟

من که سوالارو نگاه کردم اصلا از این قسمتا سوال نیومده بود......

نظر بدین...........بخونم یا نه؟؟؟؟؟؟؟

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سوال خیلی مهم :
خوندن فصل پنج و شش کتاب ایستایی به زبان ساده کنکاش به نظرتون برای گرایش معماری لازمه؟؟؟؟؟؟؟

من که سوالارو نگاه کردم اصلا از این قسمتا سوال نیومده بود......

نظر بدین...........بخونم یا نه؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم نمیدونم دقیقا موضوع اون فصل ها چیه، اما اگه حتی به نظر خیلی واسه معماری مفید نیست ، به صورت روزنامه وار بخون

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
چه خبر از درس و مشقاتون؟؟
من امروز 504+50صفحه سبکشناسی خوندم فقط:| بقیه تایممو رو طرحم کار میکردم+تمرینات بیان:w22::w24:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
من امروز 504+50صفحه سبکشناسی خوندم فقط:| بقیه تایممو رو طرحم کار میکردم+تمرینات بیان:w22::w24:

24 درس 504
3.5 درس toffle
2 فصل درک رفتار (که اصلا نمیفهمم این درسای فنی چی میگن با اون جمله بندیشون :biggrin:)
چندتا تست درک
و دیگر هیچ :D آخه من چرا میخوام کنکور بدم :biggrin:

nazi6232

عضو جدید
24 درس 504
3.5 درس toffle
2 فصل درک رفتار (که اصلا نمیفهمم این درسای فنی چی میگن با اون جمله بندیشون :biggrin:)
چندتا تست درک
و دیگر هیچ :D آخه من چرا میخوام کنکور بدم :biggrin:

وااااااااااای سحر جون خوش به حالت....من روزی فقط میتونم دوتا درس 504 بخونم...اونم فقط لفت...:redface:

مارال جون خیلی خوبه که میتونی 50 صفحه یه ضرب بخونی....من روزی 15 صفحه بیشتر نمیتونم درک بخونم.....

دارم به این نتیجه میرسم که خیلی خینگم......:cry::w06:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا