farzaneh si
عضو جدید
سلام بچه ها. من رتبه م عالى نشده ولى بدم نشده، چون خودم خيلى از راهنمايى هاى بقيه تو اين سايت استفاده كردم گفتم بيام واسه شما منابعمو بگم. دعا كنين كه بتونم اسكيسمو خوب بدم، انشالا بعد از اون واسه اسكيسم به سهم خودم پيشنهادامو مى دم.![]()
رتبه مم ١٥٧ معمارى، ١١٢ منظر و ٥٠ مطالعات.
من آخر مهر تصميم گرفتم واسه خوندن و آبان شروع كردم، دو هفته هم وسطش مريض شدم و بيمارستانو اينا، واسه اين مى گم كه بدونين تو ٣ ماه به راحتى مى شه خوند، شماها كه از الان شروع كردين.
تاريخ: سبك شناسى - معمارى ايرانى ( اونى كه معماريان جمع آورى كرده و جلدش سبز آبيه و به تفكيك كاربرى نوشته) - جزوه متدين ٢ - موقع مرور هم از روى جزوه نسيم عسگرى اينارو مرور كردم. بيشتر نكته ها توى سبك شناسى و متدينه.
زارعى- معمارى معاصر غرب قباديان- معمارى غرب ريشه ها و مفاهيم بانى مسعود- كتاب معمارى معاصر عصر كنكاش فقط تستاش( اين عاليه من هفته قبل كنكور گرفتم و همه تستاشو زدم تمام سوالاى معاصرو جواب دادم رااااااحت! ) معاصر ايرانم نخوندم، كه ازشم يه سوال اومد، الكى نرين كتاباى گنده و گرون بخرين واسش، همون كنكاش خلاصه داره، كافيه كاملن، جزوه اينام نخوندم، مانا قابوسى هم كه هى تعريفشو مى كنن به درد نمى خوره، غلط داره، قر و قاطيه و جامع نيس بيشتر بانى مسعوده، اون كتابارو بخونين و مسلط باشين از كافى هم بيشتره!!!!
معمارى شهرسازى قرن بيست لادن اعتضادى رو هم مى گن خوبه، من نخوندم ولى سوالاى آزموناى مركز معمارى همش از همونه، اگه نخوندين و آزموناتون بد شد حرص نخورين!![]()
فن: سازه درمعمارى، درك رفتار سازه ها، مبانى سازه براى معماران ( كه به مرور مبانى سازه نرسيدم، ولى عكساشو ببينين حتمن) - جزوه هاى خيلى خلاصه اى كه از سينا شريفى و سروش نيا هست توى باشگاه خيلى مفيدن. كتاب سيستم هاى ساختمانى عصر كنكاش ( اينو دير كشفش كردم ولى واسه جمع بندى عااااليه! ) ايستايى به زبان ساده عصر كنكاش ( با اين ديگه بحثاى نمودارا و اين داستانا رو فول مى شين!)
البته اگه كسى بتونه جزوه هاى كامل سروش نيا رو كه سر كلاس پر شده باشه گير بياره اون بالاييا رو هيچى شو نمى خواد بخونه، كه من نداشتم و مجبور شدم كه بخونم.
فن به جز سوالاى ايستاييش بقيه ش خيلى حفظيه، سعى كنين بارها و بارها عكسارو مرور كنين ، كتاب كنكاش عاليه واسه اين كار هرچند من فرصت نكردم!!!
واسه فن سوالاى كنكوراى هنرهاى ساختو بزنين، خيلي خيلي مفيده!
درك : اگه وقت كنين درك عمومى عصر كنكاشو بخونين خوبه، متناشم اگه نرسيدين، تستاشو بزنين، واسه درك مهم ترين كار اول زدن تستاى كنكوراى قبل و تحليل دقيقشونه كه تيپ سوالا دستتون بياد، بعدش تستاى تاليفى، ولى درگير تستاى تاليفى نشين خيلى، كنكورا از همه مهم ترن.
من نرسيدم كتاب كنكاشو، تستاشم حتى نرسيدم، درك ٤٦ زدم كه متاسفانه از شدت آسونى به سه تا سوال شك كردم و از پاسخنامه پاكشون كردم و يه درصد بالاى ٦٠ دركو از دست دادم. تست زياد بزنين واسه درك.
منظر: منظر عصر كنكاش خوب و جامعه، ولى زود نخونينش، من زود خوندم و همش يادم رفت به مرورشم نرسيدم، منظر امسال هم همش معاصر غرب بود كه كلن تو منابع كلاسيك منظر هم نيست، ولى اگه منظر دوست دارين، جزوه هاى منظرى كه هست خيلى خوبن، همينارو چند بار بخونين، پارادايم هارم بذارين تو كتابخونه تون واسه قشنگى، اين جزوه ها و عصر كنكاش همشو پوشش مى ده.
زبان : من زبانم خوب بود و وقت زيادى روش نذاشتم، اگه زبانتون بده الان تا آخر تابستون سه چهارم وقتتونو بذارين رو زبان و قويش كنين، اول درك مطلب، بعد كلمه و گرامر. مى گن كه زبان عمومى ارشد زير ذره بين هم خوبه، من نخونده م ولى اگه همه مى گن خوبه بخونين. لغت : ٥٠٤، تافل و ١١٠٠ رو با سايت ممرايز بخونين، موقع مرور كارتون راحت مى شه، لغتا هم بيشتر به سمت ١١٠٠ داره مى ره، ٥٠٤ رو سريع جمعش كنين و خيلى درگيرش نشين.
تاسيسات مكانيكى : نخوندم! اونايى كه خوندن هم فرقى به حالشون نداشته خيلى!
نور و آكوستيك: قيابكلو رو خوندم، كه هيچ فايده اى نداشت، سوالاى امسال تاسيسات الكتريكى سخت بودن و انگار از مريخ اومده بودن، ولى اونايى كه ايزدى رو خونده بودن راضى تر بودن، اينا با جزوه اوكى مى شه پس بيخود كتاب نخونين.
تنظيم: من فقط قيابكلو رو خوندم، كه اينم خيلى فرق داشت، اگه وقت مى كنين كسمايى رو هم بخونين و جزوه اى كه اينجا هست،
چيزايى كه نبايد الكى روش وقت بذارين: ( اين نظر منه البته شايد يكى دوست داره همه رو بخونه ولى به نظرم الكى خودتونو خسته نكنين با مطالب زياد) زيباشناسى در معمارى! يا اين كتاباى كت و كلفت كه واسه درك مى گن، كتاب خوندن به درد درك نمى خوره، الكى وقت نذارين روش!
از زمان و معمارى مزينى! فضا زمان معمارى- و ....
اونايى كه بالا نوشتم به اضافه كتاباى عصر كنكاش خيلى خوبن. البته عصر كنكاشم غلط زياد داره ولى فعلن بهترينه.
اين كارو من نكردم ولى به نظرم اگه بتونين انجام بدين خيلى به تثبيت مطالب كمك مى كنه:
بعد از يه دور خوندن و خلاصه نويسى،( من به خلاصه نويسى هم نرسيدم!! از رو خود كتاب و خط كشيدنام مرور كردم)
تست بزنين، موضوعى ولى، همه تستاى تاريخ آزمونارو مثلن! همه فنارو! و جواباشونو بخونين و نكته هاشو در بيارين و بنويسين، نكاتى كه تو تست ياد مى گيرين هيچوقت يادتون نمى ره، هرچى بيشتر تست بزنين بهتره، تست بزنين، ببينين كجاهارو مسلط نبودين برين همونارو باز از كتاب بخونين،
كتاب كمتر مرور بيشتر! تا مى تونين مرور كنين، بارها و بارها!!!!
خیلی خوشحال شدم که زحمت کشیدی و نوشتی، بازم اگه تجربه ای به خاطرت رسید برامون بنویس
دعا میکنم اسکیس رو عالی بدی و بهترین دانشگاه قبول شی.
خدا خیرت بده
عالی بود ممنون از راهنماییات فقط ی سوال اگه تستای هر درسی رو همون موقع بزنیم بهتره یا بعد از خوندنه کامل هر درس بزنیمم خوبه؟راستی میشه معدلتون و دانشگاهی که درس خوندینم بگین؟ممنون