Diana-88
عضو جدید
من خیلی کند میخونم به خاطر همینم زود خسته میشم! ولی سعی میکنم همونایی که میخونم یاد بگیرم نه فقط روخونی...میخواستم کم کم زیادش کنم...راس میگی دو ساعت یک ساعتش فقط زبانه...بیشتر وقت میذارمدر مورده ساعت بستگی به روش خوندن و فهمیدن مطالب داره، شاید دو ساعت خوندن تو با 5 ساعت خوندن من برابر باشه مثلا... ولی من نظرم اینه که اگر وقت آزاد بیشتری داری ساعت بیشتری به درست اختصاص بدی
مثلا من فک میکردم روززی 5 ساعت میتونم بخونم ولی روزایی که میرم دانشگاه حتی 2 ساعت هم نمیتونم بخونم خیلی لطف کنم فقط یه درس از 504 رو بتونم بخونم ولی روزایی که خونه هستم شیرین 5 ساعت میتونم بخونم ولی نمیخونم
اینم بگم، این یه درس 504 و یه ریدینگ شاید خودش 1 ساعت وقت ببره باید یه بار تایم بگیری ببینی چقد زمان میبره، اگه فرض کنیم یک ساعت زبان وقت بگیره (حالا بیشتر نشه کمتر نمیشه) یک ساعت دیگه واسه یه درس کمه، یعنی تا شروع کنی تموم شده، میخوام بگم بعضی مطالب اگه بخوای تموم شه بیشتر از یه ساعت وقت می بره پس اول تایم بگیر ببین خونئن مثلا 10 صفحه تاریخ چقد وقت میبره.
در مورده کتاب های هنرستان میشه یه توضیح بدی که واسه چی میخونی؟ میخوام ببینم مهمه یا واسه تقویت پایه است؟
آره کتابای هنرستان واس تقویت پایه...مصالح،عناصر و تاریخاش...