مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

samanehshah

عضو جدید
همگی خسته نباشید... یه راهنمایی می خواستم ...یکی از دوستانم می خواد برای ارشد سال بعد منابع جمع کنه و از نمایشگاه کتاب خرید کنه می خواد یه پکیج کامل بخره...به نظرتون مال کدوم انتشارات رو بگیره؟؟؟خودش بین راهیان ارشد و عصر کنکاش دو دله!!!شما چی پیشنهاد می کنید؟؟؟

به نظر من این کارو اصلا نکنه. هیچ منبعی بهتر از منابع اصلی نیستن. این کتاب ها در کنار منابع اصلی خوب هستن و کمک می کنن ولی خودشون به تنهایی برای کسی که قصد داره سراسری قبول بشه کافی نیستن.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من این کارو اصلا نکنه. هیچ منبعی بهتر از منابع اصلی نیستن. این کتاب ها در کنار منابع اصلی خوب هستن و کمک می کنن ولی خودشون به تنهایی برای کسی که قصد داره سراسری قبول بشه کافی نیستن.

منم با نظر سمانه موافقم
امروز نمایشگاه کتاب بودم رفتم عصر کنکاش فقط کتاب درک معماریو خریدم چون به نظرم منبع مشخصی نداره ولی به کتابای دیگه نیگا کردم مثل ایستایی به زبان ساده و منظرو این چیزا به نظرم کتاب های منابع اصلی خیلی بیشتر به درد میخوره تا این جور کتابا.
بازم هرکسی با یه کتابی راحت تره ولی موافق پکیج خریدن نیستم همه توصیه میکنن اول منابع اصلی رو بخونین.

nazi6232

عضو جدید
همگی خسته نباشید... یه راهنمایی می خواستم ...یکی از دوستانم می خواد برای ارشد سال بعد منابع جمع کنه و از نمایشگاه کتاب خرید کنه می خواد یه پکیج کامل بخره...به نظرتون مال کدوم انتشارات رو بگیره؟؟؟خودش بین راهیان ارشد و عصر کنکاش دو دله!!!شما چی پیشنهاد می کنید؟؟؟

عزیزم منم کاملا با نظر بچه ها موافقم....پک در کنار منابع اصلی به درد میخوره یا زمانیکه وقتت محدود باشه.....ولی کتابای درک معماری و درک منظر عصر کنکاش خوبه....البته ایستایی به زبان ساده رو هم خیلیا توصیه میکنن ولی من که خریدمش زیاد راضی نیستم......:smile:

neda...

عضو جدید

عزیزم منم کاملا با نظر بچه ها موافقم....پک در کنار منابع اصلی به درد میخوره یا زمانیکه وقتت محدود باشه.....ولی کتابای درک معماری و درک منظر عصر کنکاش خوبه....البته ایستایی به زبان ساده رو هم خیلیا توصیه میکنن ولی من که خریدمش زیاد راضی نیستم......:smile:
خیلی ممنون ...البته من خودم بهش گفتم برای منظر و درک از این کتابا بگیره بقیه شو منابع اصلی رو بخونه ...در هر صورت کتابای کنکاش بهتره دیگه نسبت به راهیان؟؟؟

nazi6232

عضو جدید
خیلی ممنون ...البته من خودم بهش گفتم برای منظر و درک از این کتابا بگیره بقیه شو منابع اصلی رو بخونه ...در هر صورت کتابای کنکاش بهتره دیگه نسبت به راهیان؟؟؟

آره عزیزم.....به نظر من که کنکاش بهتره.....موفق باشین

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کتابای عصر کنکاش و مرکز معماری تو سایت خرید مجازی-آدینه بوک- ارائه نشده
شما میدونید چجوری میتونم بخرمشون؟ سایت دیگه ای هستش؟

آخرین ویرایش:

nazi6232

عضو جدید
بچه ها کجایین پس........کنکور و بوسیدین گذاشتین کنار......:( ..... یالا یه تکونی بخورین دیگه....من نمیخام تنهایی برم دانشگاه تهران....:D.....
در ضمن دارم لغت های انتهای کتابای معماری رو تو سایت memrise تایپ میکنم.....آماده شد لینکشو میزارم براتون.....البته اگه دوست داشته باشین و یه تکونی بخورین....;):)

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بچه ها کجایین پس........کنکور و بوسیدین گذاشتین کنار......:( ..... یالا یه تکونی بخورین دیگه....من نمیخام تنهایی برم دانشگاه تهران....:D.....
در ضمن دارم لغت های انتهای کتابای معماری رو تو سایت memrise تایپ میکنم.....آماده شد لینکشو میزارم براتون.....البته اگه دوست داشته باشین و یه تکونی بخورین....;):)

من کلا یه روز میخونم ده روز نه :D
این تافل به همراه درس 20 به بعد 504 منو داره ناامید میکنه :biggrin:

memar_lahijani

عضو جدید

آی گفتی ...من اصلا روم نمیشه بیام اینجا حرف بزنم . احساس میکنم تا وقتی که روزی 8 ساعت درس نخونم حرفی برای گفتن ندارم :(. دستت درد نکنه عزیز.:gol:

nazi6232

عضو جدید
سلام دوستان
من تازه اینجارو یافتم
کسی هست بم یه کمک بکنه و بگه تا کجا پیش رفتین؟
میشه از الان همراهتون بشم؟
خیلی خوش اومدی...... عزیزم فعلا بچه ها رفتن قهر.....ایشالا یواش یواش پیداشون میشه.....البته همه تقریبا تازه شرمع کردیم و با زبان......

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوش اومدی...... عزیزم فعلا بچه ها رفتن قهر.....ایشالا یواش یواش پیداشون میشه.....البته همه تقریبا تازه شرمع کردیم و با زبان......

خیلی شیرین گفتی بچه ها رفتن قهر:w15:
هر روز میام یه سر میزنم ولی هیچکس نیست، من که کارای دانشگاهمو انجام میدم و البته به همشون نمیرسم:D
از بقیه بی خبرممممممممممم

آخرین ویرایش:

nazi6232

عضو جدید
خیلی شیرین گفتی بچه ها رفتن قهر:w15:
هر روز میام یه سر میزنم ولی هیچکس نیست، من که کارای دانشگاهمو انجام میدم و البته به همشون نمیرسم:D
از بقیه بی خبرممممممممممم
وااااااااااای چقدر خوشحال شدم بالاخره یکی به حرفام عکس العمل نشون داد....:king: ...... ایشالا همه موفق باشین با بهترین نمره ......

nazi6232

عضو جدید
بازم مرسی!
سوال دیگه اینه که تا کی وقت داریم تا تمومش کنیم؟
عزیزم برنامه دقیقی تدوین نشده...:redface:
من تا آخر اردیبهشت لغتای 504 تموم میکنم میرم سراغ 1100.....برا تخصصی هم دارم فعلا لغت میخونم و کم کم متون تخصصی هم بهش اضافه میکنم.....همین دیگه..
درک معماری هم که بچه ها اکثرا با کتب تستی شروع کردن....تا بهتر بتونن تجزیه و تحلیل کنن...میدونی که منبع خاصی نداره.....
تو فقط شروع کن..... یواش یواش دستت میاد چی بخونی و چجوری.......موفق باشی.....:)

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیزی که انشالله امسال بهترین رتبه ها رو کسب خواهند کرد
چند تا نکته میخوام بگم البته اینا تجربه 2 ساله ی منه شاید بعضی ها قبول نداشته باشن ولی من میگم شاید بدرد بعضی ها بخوره)
اول اینکه واسه زبان شدیدا تاکید میکنم لغت های 7-8 سال پیش رو فول بخونید و با جی ممورایز کامل یادشون بگیرید و 1100
واسه ایستایی 4 کتاب سازه در معماری-درک رفتار سازه و مبانی سازه برای معماران-و مبانی طراحی ساختمانهای بلند فوق العاده مهمن و حدودا بین 70-80 درصد سوالات از این کتابهان
واسه درک یه توصیه دارم که کتاب اسکیس آقای(کتاب مربع شکل رو میگم جلد سبز) صدیق رو هم مطالعه کنید و کتابهای موضوعی اگه تونستید بخونید مثل طراحی فرهنگسرا-موزه و ....
خلاصه که هر چی به نظرتون مفیده و میتونه ازش سوال بیاد چون درک منبع خاصی نداره
واسه تاریخ هم جزوه خانم عسگری که دوستان زحمت کشیدن تو سایت آپ کردن خیلی مفیده البته به نظر من واسه جمع بندی 2 ماه آخر بخونیدش و الان کتابهای منبع رو بخونید
و در اخر تاکید میکنم با تمرکز بخونید و حجم براتون مهم نباشه و مثل همیشه میگم کیفیت بهتره از کمیت و طبق قانون پارتو 80 درصد سوالات از 20 درصد منابع هستن و سعی کنید اگه حتی روزی 2-3 صفحه میخونید کامل یادش بگیرید نه حفظ کنید.....
پشتکار خیلی مهمه و اگه ثابت قدم باشید موفقیت با شماست
برای همتون ارزوی موفقیت دارم

nazi6232

عضو جدید
سلام به دوستان عزیزی که انشالله امسال بهترین رتبه ها رو کسب خواهند کرد
چند تا نکته میخوام بگم البته اینا تجربه 2 ساله ی منه شاید بعضی ها قبول نداشته باشن ولی من میگم شاید بدرد بعضی ها بخوره)
اول اینکه واسه زبان شدیدا تاکید میکنم لغت های 7-8 سال پیش رو فول بخونید و با جی ممورایز کامل یادشون بگیرید و 1100
واسه ایستایی 4 کتاب سازه در معماری-درک رفتار سازه و مبانی سازه برای معماران-و مبانی طراحی ساختمانهای بلند فوق العاده مهمن و حدودا بین 70-80 درصد سوالات از این کتابهان
واسه درک یه توصیه دارم که کتاب اسکیس آقای(کتاب مربع شکل رو میگم جلد سبز) صدیق رو هم مطالعه کنید و کتابهای موضوعی اگه تونستید بخونید مثل طراحی فرهنگسرا-موزه و ....
خلاصه که هر چی به نظرتون مفیده و میتونه ازش سوال بیاد چون درک منبع خاصی نداره
واسه تاریخ هم جزوه خانم عسگری که دوستان زحمت کشیدن تو سایت آپ کردن خیلی مفیده البته به نظر من واسه جمع بندی 2 ماه آخر بخونیدش و الان کتابهای منبع رو بخونید
و در اخر تاکید میکنم با تمرکز بخونید و حجم براتون مهم نباشه و مثل همیشه میگم کیفیت بهتره از کمیت و طبق قانون پارتو 80 درصد سوالات از 20 درصد منابع هستن و سعی کنید اگه حتی روزی 2-3 صفحه میخونید کامل یادش بگیرید نه حفظ کنید.....
پشتکار خیلی مهمه و اگه ثابت قدم باشید موفقیت با شماست
برای همتون ارزوی موفقیت دارم
مرسی دوست عزیز.....خوشحال میشیم بازم از این تجربیاتت در اختیارمون بزاری......
فقط من تا حالا توی منابعی که دیدم حرفی از کتاب مبانی طراحی ساختمان های بلند نبوده......مهمه واقعا.....نویسنده اش کیه؟؟؟؟

mahmoudz

کاربر فعال
فقط من تا حالا توی منابعی که دیدم حرفی از کتاب مبانی طراحی ساختمان های بلند نبوده......مهمه واقعا.....نویسنده اش کیه؟؟؟؟

مبانی طراحی ساختمان های بلند
نویسنده: دکتر محمود گلابچی
انتشارات دانشگاه تهران
(البته اگه اشتباه نکنم خلاصه ی این کتاب در بخش جزوه ها موجود می باشد(نام جزوه > ساختمان های بلند دکتر سروش نیا)... چون کتاب واقعا حجیمی است>>>حدودا 800 صفحه
موفق باشید.

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
کتابای عصر کنکاش و مرکز معماری تو سایت خرید مجازی-آدینه بوک- ارائه نشده
شما میدونید چجوری میتونم بخرمشون؟ سایت دیگه ای هستش؟
مرکز معماری رو نیدونم ولی عصر کنکاش خودش فروشگاه مجازی داشت .
http://www.asrekankash.ir

آخرین ویرایش:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

کتاب ساختمانهای بلند برای کنکور 93 سال اولی بود که ازش سوال طرح میشد و اصلا فکر نمیکردم خودم اینقدر سوال داشته باشه ولی تو کنکور هنرهای ساخت حدودا 7-8 سوال تو ایستایی داشت و تو معماری هم دقیقا مطمئن نیستم ولی فکر کنم 3-4 تا بود
فصل 3 خیلی مهمه
و از دوست عزیز که توضیحات کتاب رو دادن ممنون ولی شدیدا تاکید میکنم دنبال جزوه نرین و کتاب رو بخونید چون اگه امسال رو دقت کنید سوالاتی که از این کتاب بود بیشترش تو جزو ها نبود.......کلا جزوه 1 ماه آخر واسه جمع بندی توصیه میشه

آخرین ویرایش:

memar_lahijani

عضو جدید
بچه ها یه سوال دارم . این نرم افزار جی ممورایز که روی کامپیوتر میخونیم رو میشه تو موبایل اندروید یا ویندوز فون داشته باشیم ؟ منظورم همین مدل کامپیوتریشه . ببخشید اگه سوالم عجیبه . از اندروید و نرم افزار و این چیزا سر در نمیارم . کمکم کنید . از لپ تاپ خسته شدم . :(

night_k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
واسه ازمون ارشد باید برنامه ریزی بلند مدت یعنی تا روز کنکور داشته باشیم علاوه بر برنامه ماهانه و..
کسی برنامه ریزی بلند مدت کرده واسه خوندن و مروو و جمع بندی ؟چون اگه از الان برنامشو نداشته باشیم تو زمان بندی ازمون عقب میمونیم اگه کسی برنامه ی خاصی داره که میتونه تو برنامه ریزیایه ماهم کمک کنه بگه مرررررررسی:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا