مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سحر جون من پایه تم شاید مجبورم کنه لااقل بشینم درس بخونم دو ماه همینطور الکی وقتمو تلف میکنم با این وضع میخام ارشدم قبول شم.............
خب پس بسم الله :دی
من نمیخوام ارشد قبول شم ولی برام بهترین بهانه ست که کتابای پایه رو بخونم و یه چیزایی به غیر از طراحی یاد بگیرم :D

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یه سوال داشتم به نظرتون اینکه من فقط یک روز به در میون اونم روزی مثلا5ساعت درس میخونم زود خستم نمیکنه؟
اصلا شما برای شروع روزی چند ساعت هفته ای چند ساعت میخونید؟
سلام
به نظر من بستگی به چجوری خوندنت داره
اگه روزی 1:30 ساعت زبان بخونی نه خسته ت نمیکنه چون هرچی بیشتر بخونی به نفعته
و اگه از درسایی که دوست داری شروع کنی خسته نمیشی( مثل من که با بی ربط ترین کتاب ممکن شروع کردم :دی : پارادایم های پردیس!)
یا من هرروز اول یه اسکیس روکشی میکنم چون خوشم میاد (حالا وقتش که برسه تمرین نمیکنماااا):biggrin:
شما در نظر بگیر که من پایان نامه هم باید بدم :دی
بنظرم همون روزی 2.5 ساعت بخونی به جای دوروز یکی 5ساعت خیلی کمتر بهت فشار میاد

حالا اینا نظر منه ها ... بین علما اختلاف هست در این باره :D

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من دیشب دو فصل اول درک رفتار سازه دکتر گلابچی رو خوندم. خلاصه نویسی هم کردم.:w10:
به خاطر اینکه امتحان میانترم دارم زیاد نمیرسم بخونم.:w19:
شما به کجا رسیدین؟

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من چون عادت کردم به ممورایز و دارم با سیلابس مرکز پیش میرم 504 و تافل رو با هم میخونم اما چون مترداف های تافل توی دوره های سایت نبود (یا لااقل من پیداش نکردم) خودم دست بکار شدم :دی
اگه دوست داشتید همراه بشید :دی
هر شب یه درس رو قرار میدم (البته دلیل نمیشه که هرشب یه درس میخونم :biggrin:)
لینک
خیلی زحمت کشیدی.مرسی
من زبانم بد نیست اما چقدر لغتاش سخته:surprised:

m.a24

عضو جدید
بچه ها برین تو تاپیک تمرین اسکیس امسال ببینین چه خبره:w38:
ینی سال دیگه ماهم همین دغدغه ها و مشکلات رو داریم؟
بنظرتون کارای ما بهتر از اونا میشه؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
توجه ، توجه

توجه ، توجه

دوستای خوبم از اونجایی که این قضیه ی زود شروع کردن و خسته شدن واسه خیلی ها مسأله س، خواستم نظر خودمو بگم. ببینید منابع کنکور زیاده. هرچقدرم که خلاصه شون کنید باز نیاز به دوره و خلاصه نویسی و این چیزا هست. یعنی زمانتونو جوری باید در نظر بگیرین که به همه ی اینا برسین.
من خودم پارسال زود به فکر خوندن افتادم. تا 4 ماه مونده به کنکور آهسته و پیوسته پیش میرفتم. اما یه هو انگار دیدم دیر شده و نمیرسم. یعنی این فاصله ی بین زوده زوده ، و دیره دیره واسه من انگار وجود نداشت! زود بود ، یه هو دیر شد:warn:
اینه که فکر نکنین زوده. دم کنکور میفهمین چقد درسا زیاده. کسایی که کلاس میرن میتونن بعد تابستون شروع کنن و میرسن. اما ما که باید رو خودمون حساب کنیم و کلی آزمون خطا کنیم تا بعد کلی تازه به نتیجه برسیم، واسه ما اصلاً زود بودن معنی نداره. شما باید عادت کنین به خوندن و واقعاً به نیت یادگیری و با عشق درس بخونین. چون تک تک درسا واسه قوی شدن پایه ی شما به عنوان یه معماره. و کسی که یادشون نگیره صلاحیت ارشد قبول شدن رو نداره و این یه واقعیته.
واسه خستگی روزای آخرم اینو بهتون بگم که اولاً همه ی بچه های کنکوری به درس خوندن عادت میکنن. روزا و ماهای آخر سخت ترین زمانه. آدم حتی ممکنه افسرده شه. چون هم فشار کنکور و قبول شدن و نشدن روشه، هم میبینه کلی عقبه و زمان کمی مونده. اما اگه از الان شروع کنین میتونین یه استراحت تقریباً طولانی (انقدری که ازون فاز استرس درس دربیاین) قبل کنکور واسه خودتون در نظر بگیرین. مثلاً 2هفته. این 2هفته الان هیچی نیست اما دم کنکور از 2ماهِ الان ارزشش بیشتره. اما اگه عقب نباشین میتونین اون موقع به خودتون استراحت بدین. همه ی بچه های کنکوری روزای آخر قبل کنکور انقدری که روشون فشاره فقط دعا میکنن زودتر تموم شه. اما بعد کنکور انقدر عادت کردن و یه جورایی علاقمند شدن به درس که باز درس میخونن! خستگی کنکورم تو یه زمان کوتاه از تنشون میره.
پس انقدر نگران این قضیه نباشین. من یکی اینجوریم که ببینم زمان کم دارم ، از استرس قبول نشدن درسو نمی فمم. چه بهتر که الان بخونیم.
موفق باشین.:gol:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
یه سوال داشتم به نظرتون اینکه من فقط یک روز به در میون اونم روزی مثلا5ساعت درس میخونم زود خستم نمیکنه؟
اصلا شما برای شروع روزی چند ساعت هفته ای چند ساعت میخونید؟
اگه واست سخته 5 ساعت، کمترش کن. الان هرچی راحتی و دوست داری بخون. اولش نباید سخت بگیری. کم کم را میفتی.

m.a24

عضو جدید
اگه واست سخته 5 ساعت، کمترش کن. الان هرچی راحتی و دوست داری بخون. اولش نباید سخت بگیری. کم کم را میفتی.
دوستم ممنون که جواب دادی
مشکل اینجاست که من یه روز درمیون شاگرد دارم میاد ریاضی و عربی کارمیکنه.
تدریسو ذوس دارما اما ازینکه به درس خودم نمیرسم ناراحت میشم.میترسم انگیزم از دست بره.:confused:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستم ممنون که جواب دادی
مشکل اینجاست که من یه روز درمیون شاگرد دارم میاد ریاضی و عربی کارمیکنه.
تدریسو ذوس دارما اما ازینکه به درس خودم نمیرسم ناراحت میشم.میترسم انگیزم از دست بره.:confused:
نه نترس. پول دراوردنم یه بخش مهمی از زندگیه. منم تو فکرش هستم اتفاقاً. دیگه نهایتاً چند ماه قبل کنکور که دیدی باید فقط به درست برسی کارو ول میکنی. اگه از الان برنامه ریزی داشته باشی به همه چی میرسی. صبح زود بیدار شدن خیــــــــلی خوبه. اصن روحیه میگیری. و وقتی کار میکنی صبحا زودتر بیدار میشی. وقتی بیکاری ، تنبلی میاد سراغت. من که اینجوریم.

m.a24

عضو جدید
نه نترس. پول دراوردنم یه بخش مهمی از زندگیه. منم تو فکرش هستم اتفاقاً. دیگه نهایتاً چند ماه قبل کنکور که دیدی باید فقط به درست برسی کارو ول میکنی. اگه از الان برنامه ریزی داشته باشی به همه چی میرسی. صبح زود بیدار شدن خیــــــــلی خوبه. اصن روحیه میگیری. و وقتی کار میکنی صبحا زودتر بیدار میشی. وقتی بیکاری ، تنبلی میاد سراغت. من که اینجوریم.

دقیقا درست میگی.بیکاری ادمو تنبل میکنه.ولی شاگردم فی سبیل ا..
من فکر میکنم اگه تو هر درسی 3تاکتاب خوب انتخاب کنم و درست بخونم و درست مرور کنم میتونم رتبه خوبی بیارم.درسته به نظرت؟
میخوام اول طرز فکرمو درست کنم تا درست عمل کنم.:w35:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دقیقا درست میگی.بیکاری ادمو تنبل میکنه.ولی شاگردم فی سبیل ا..
من فکر میکنم اگه تو هر درسی 3تاکتاب خوب انتخاب کنم و درست بخونم و درست مرور کنم میتونم رتبه خوبی بیارم.درسته به نظرت؟
میخوام اول طرز فکرمو درست کنم تا درست عمل کنم.:w35:
تو هر درسی 3تا کتاب لازم نیست. مهماشو یکی دو صفحه قبل واسه گل گندم نوشتم. به نظر من اونا اصل کاریه. مثلاً واسه درک یه کتاب لازمه اما واسه تاریخ ممکنه 6 7تا کتاب بخونی. زبان هم که 4تاس 3تاش زبان عمومیه یکی تخصصی. اول اونایی که مهمه رو بخون. اصل کاریا اوناس.

samanehshah

عضو جدید
بچه ها من بزرگترین مشکلم بدخواب بودنمه. کار هم می کنم ولی بنظرم واقعا کار مشکل بزرگی نیست. شب ها بد خوابم می بره واسه همین نمی تونم صبح بیدار شم وقتی هم بیدار میشم خیلی گیج و منگ و عصبی هستم. :( این خیلی بده واسه کسی که می خواد درس بخونه. واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم که این مشکل رو حل کنم. کلی از وقتم میره واسه خواب و کلی ش هم واسه کار! :cry:

m.a24

عضو جدید
بچه ها من بزرگترین مشکلم بدخواب بودنمه. کار هم می کنم ولی بنظرم واقعا کار مشکل بزرگی نیست. شب ها بد خوابم می بره واسه همین نمی تونم صبح بیدار شم وقتی هم بیدار میشم خیلی گیج و منگ و عصبی هستم. :( این خیلی بده واسه کسی که می خواد درس بخونه. واقعا دیگه نمی دونم چیکار کنم که این مشکل رو حل کنم. کلی از وقتم میره واسه خواب و کلی ش هم واسه کار! :cry:
منم مشکل تو رو داشتم اما بهت برنخوره ها سمانه جون من بعد4سال فهمیدم تیروئیدم کم کاره دکتر غدد بهم قرص داد خوب شدم.دوست داشتی شمام برو یه ازمایشی بدی بد نیس. واقعا صبح بیدار شدن نعمتیه مخصوصا برای اونا که میخوان کارای مهم انجام بدن. اگرم نشد زیاد غصه نخور برنامتو با خوابت تنظیم کن. دو روز پشت هم نخوابی درست میشه امتحانش کن.

samanehshah

عضو جدید
منم مشکل تو رو داشتم اما بهت برنخوره ها سمانه جون من بعد4سال فهمیدم تیروئیدم کم کاره دکتر غدد بهم قرص داد خوب شدم.دوست داشتی شمام برو یه ازمایشی بدی بد نیس. واقعا صبح بیدار شدن نعمتیه مخصوصا برای اونا که میخوان کارای مهم انجام بدن. اگرم نشد زیاد غصه نخور برنامتو با خوابت تنظیم کن. دو روز پشت هم نخوابی درست میشه امتحانش کن.

نه عزیزم. برخوردن نداره. منم 5 ساله تیروئیدم کم کاره. :(

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کتاب کلاً گرون شده. چاپ قدیمشو پیدا کن. فک کنم حدود 16 بود.

آنلاین از نمایشگاه میخواستم بخرم آخه ..
چاپ فدیمش پیدا میشه؟؟
بنظرت از نمایشگاه چی بخرم؟؟ تاریخا رو دارم+سازه در معماری
+همه جزوات تو باشگاه:D

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خریدم. من کل کتابایی که میخواستمو همین اول کار خریدم که آرامش داشته باشم
فکر نکنم به راحتی پیدا بشه...
سخت نگیر. از یه خرج الکیت بزنی درست میشه;)

:D
ای خواااهر
باورت میشه امسال نصف پول خرید عیدمو کتاب خریدم؟؟؟
حالا تا20م وقت دارم فک کنم:biggrin:

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آنلاین از نمایشگاه میخواستم بخرم آخه ..
چاپ فدیمش پیدا میشه؟؟
بنظرت از نمایشگاه چی بخرم؟؟ تاریخا رو دارم+سازه در معماری
+همه جزوات تو باشگاه:D
به نظر من پیدا میشه. کتابای مهم هموناس که به گل گندم گفتم اونا رو باید بخری. 2 3 صفحه قبل تره فک کنم.
اگه تهران باشی یه روز وقت بذاری بری انقلاب شاید پیدا کنی. شهرستانم اگه باشی بعضی از کتاب فروشیا که فروششون خیلی بالا نیست و کتاب فروشی اصلی شهر نیستن توشون کتابای چاپ قدیم پیدا میشه. باید وقت بذاری یه کم. اما می ارزه. قیمتا دوبل شده.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
آره باورم میشه چون من 300 تومن کتاب خریدم....

به نظر من پیدا میشه. کتابای مهم هموناس که به گل گندم گفتم اونا رو باید بخری. 2 3 صفحه قبل تره فک کنم.
اگه تهران باشی یه روز وقت بذاری بری انقلاب شاید پیدا کنی. شهرستانم اگه باشی بعضی از کتاب فروشیا که فروششون خیلی بالا نیست و کتاب فروشی اصلی شهر نیستن توشون کتابای چاپ قدیم پیدا میشه. باید وقت بذاری یه کم. اما می ارزه. قیمتا دوبل شده.

ممنونم دوستای خوبم
تشکرام تموم شده...:gol:

m.a24

عضو جدید
خوش بحالتون که کلاسای اساتید خوب میتونید برید. من خیلی هنر کنم کتابی بخرم :(
عزیزم اصلا نگران نباش ماهم که فقط کتاب میخونیم و مجبوریم یکم ازiq مون مایه بزاریم بنظرم نه تنها کمتر از اونا که کلاس رفتن بلکه بیشتر عایدمون میشه چون خودمون به اون نتایج با تحلیل رسیدیم

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام بچه ها
میدونید ... کلاس های استاد سروش نیا از کی شروع می شود ؟!

پارسال که کلاسای ایوانخانه از 12 تیر شروع شد. سروش نیا هم اونجا درس میده. البته میگن شاید به خاطر دکتراش دیگه درس نده.

خوش بحالتون که کلاسای اساتید خوب میتونید برید. من خیلی هنر کنم کتابی بخرم :(

عزیزم اصلا نگران نباش ماهم که فقط کتاب میخونیم و مجبوریم یکم ازiq مون مایه بزاریم بنظرم نه تنها کمتر از اونا که کلاس رفتن بلکه بیشتر عایدمون میشه چون خودمون به اون نتایج با تحلیل رسیدیم
بچه ها خیلی تو فکر کلاس نباشید. تنها چیزایی که می ارزه کلاسشو برین یکی ایستایی سروش نیاس ، یکی زبان عمومی. به نظر من البته. اینارم نرفتین مشکلی نیس. در هر حال خودتون باید بخونید. کلاس یه کم شما رو جلو میندازه وگرنه مطالب همونه.

SATTAR 017

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
پارسال که کلاسای ایوانخانه از 12 تیر شروع شد. سروش نیا هم اونجا درس میده. البته میگن شاید به خاطر دکتراش دیگه درس نده.
بچه ها خیلی تو فکر کلاس نباشید. تنها چیزایی که می ارزه کلاسشو برین یکی ایستایی سروش نیاس ، یکی زبان عمومی. به نظر من البته. اینارم نرفتین مشکلی نیس. در هر حال خودتون باید بخونید. کلاس یه کم شما رو جلو میندازه وگرنه مطالب همونه.
ی سوال ضروری : بنظرتون چطوره که کلن بیخیال کتاب شیم و بسته آموزسی موسسات رو بخونیم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا