توجه ، توجه
توجه ، توجه
دوستای خوبم از اونجایی که این قضیه ی
زود شروع کردن و خسته شدن واسه خیلی ها مسأله س، خواستم نظر خودمو بگم. ببینید منابع کنکور زیاده. هرچقدرم که خلاصه شون کنید باز نیاز به دوره و خلاصه نویسی و این چیزا هست. یعنی زمانتونو جوری باید در نظر بگیرین که به همه ی اینا برسین.
من خودم پارسال زود به فکر خوندن افتادم. تا 4 ماه مونده به کنکور آهسته و پیوسته پیش میرفتم. اما یه هو انگار دیدم دیر شده و نمیرسم. یعنی این فاصله ی بین زوده زوده ، و دیره دیره واسه من انگار وجود نداشت! زود بود ، یه هو دیر شد

اینه که فکر نکنین زوده. دم کنکور میفهمین چقد درسا زیاده. کسایی که کلاس میرن میتونن بعد تابستون شروع کنن و میرسن. اما ما که باید رو خودمون حساب کنیم و کلی آزمون خطا کنیم تا بعد کلی تازه به نتیجه برسیم، واسه ما اصلاً زود بودن معنی نداره. شما باید عادت کنین به خوندن و واقعاً به نیت یادگیری و با عشق درس بخونین. چون تک تک درسا واسه قوی شدن پایه ی شما به عنوان یه معماره. و کسی که یادشون نگیره صلاحیت ارشد قبول شدن رو نداره و این یه واقعیته.
واسه خستگی روزای آخرم اینو بهتون بگم که اولاً همه ی بچه های کنکوری به درس خوندن عادت میکنن. روزا و ماهای آخر سخت ترین زمانه. آدم حتی ممکنه افسرده شه. چون هم فشار کنکور و قبول شدن و نشدن روشه، هم میبینه کلی عقبه و زمان کمی مونده. اما اگه از الان شروع کنین میتونین یه استراحت تقریباً طولانی (انقدری که ازون فاز استرس درس دربیاین) قبل کنکور واسه خودتون در نظر بگیرین. مثلاً 2هفته. این 2هفته الان هیچی نیست اما دم کنکور از 2ماهِ الان ارزشش بیشتره. اما اگه عقب نباشین میتونین اون موقع به خودتون استراحت بدین. همه ی بچه های کنکوری روزای آخر قبل کنکور انقدری که روشون فشاره فقط دعا میکنن زودتر تموم شه. اما بعد کنکور انقدر عادت کردن و یه جورایی علاقمند شدن به درس که باز درس میخونن! خستگی کنکورم تو یه زمان کوتاه از تنشون میره.
پس انقدر نگران این قضیه نباشین. من یکی اینجوریم که ببینم زمان کم دارم ، از استرس قبول نشدن درسو نمی فمم. چه بهتر که الان بخونیم.
موفق باشین.