مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
تهران هستم ...
از کجا انقلاب خریدی ؟!
نه توی اینترنت سرچ دادم ... حتی به خرید کتاب هم مراجعه کردم !!! .
گفتند : به انتشارتش زنگ زدند چاپ کتابش تموم شده است .
شماره تلفن جایی که کتاب خریدی میتونی بدی که سفارش بدم با پیک برای من بیارند !:gol:

خب دختر خوب برو پرهام
من از پرهام خریدم ولی شمارشو ندارم
میخوای بهت قرض میدم چون فعلا لازمش ندارم که.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا خدااااااااااا.......با این اوصاف باید از ارشد انصراف بدم.....:w04:

چرا انصراف بدی
ی جوری حرف میزنی انگار فقط با خریدن کتاب کنکور قبول میشی
من موقعیت کتابخونه رفتنو نداشتم وگرنه بعضی کتابارو نمیخریدم، تازه شما میتونین دسته دوشو بگیری، لباس که نیس:D
اینم ببینی بد نیس دوستم:)

nazi6232

عضو جدید
چرا انصراف بدی
من موقعیت کتابخونه رفتنو نداشتم وگرنه بعضی کتابارو نمیخریدم، تازه شما میتونین دسته دوشو بگیری، لباس که نیس:D

فدات شم عزیزم.....تو شهرستان کتابخونه معماری کجا بود...... من دانشجو نیستم بنابراین کتابخونه یونی هم نمیتونم برم......تنها راهش کتاب دست دومه که اونم دو برابر قیمت کتاب باید هزینه کنم بیام تهران........:(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
فدات شم عزیزم.....تو شهرستان کتابخونه معماری کجا بود...... من دانشجو نیستم بنابراین کتابخونه یونی هم نمیتونم برم......تنها راهش کتاب دست دومه که اونم دو برابر قیمت کتاب باید هزینه کنم بیام تهران........:(

مهندس من هم توی شهر کوچیکی هستم یک دو تا کتابخونه پیدا کردم توی شهرمون که میشه درخواست کتاب بدی برات بخرن نهایتش 1یا 2 ماه طول میکشه برا همین من هم تصمیم گرفتم انشاله یک روز برم و یک لیست بدم بهشون ته اش اینه که یکم طول میکشه تا بیاد که تا وقتی من بخوام شروع کنم انشاله اومده ،تو هم همین کار کن تازه تا شنبه این هفته عضویت کتابخونه ها رایگان شده بود البته توی شهر ما بقیه جا ها را نمی دونم ،من حتی تیو عضویت رایگان عضوشون شدم اگه کسی بتونه برای لیست کتاب کمک کنه بهم که عالی میشه

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز

اوهوم...
حالا شما اون دوتا کتاب اولیو اگه داری بخون قبادیانو بانی مسعودو میگم، جزوه قابوسیم حتما تو باشگاه هست
تازه خیلیا با جزوه های همین جا درصد بالایی زدن تو تاریخ...:)

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم ...
این عکس از کجا گرفتی ؟
برای بقیه درسها نداری ؟
چرا انصراف بدی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااام عذرا جوووونممممممممم
من دیروز مرکز معماری بجنورد بودم
همه جزوه هارو داره-شریفی. سروش نیا. قیابکلو
برو مرکز معماری حتما داره
انشا... اسکیس خوب میدی قبول میشی گلم..

میگم مارال میشه نمونه اون هایی مه مرکز داشت بزاری بینم چی بود ارزش داره من بخاطرش یک سفر اجباری برم اگه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مارال جون من احتمال99درصد امتحان اسکیس را نمیرم

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم مارال میشه نمونه اون هایی مه مرکز داشت بزاری بینم چی بود ارزش داره من بخاطرش یک سفر اجباری برم اگه شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عذرا امتحان اسکیسو اگه تا حالا ندادی برو حتما، یه تجربه است از دستش نده بخدا

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه عزیزم تا الان نرفتم اسکیس،دستم ضعیفه فرصت تمرین اون جوری هم ندارم ،ولی تمیرن می کنم که اگه سال بد شد امتحان بدیم لااقل یکم از راه رفته باشیم

• Like
واکنش ها: !ala

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
حتما عزیزم
اما هنو نگرفتمشون حدود 50تومن میشه 5تا دفترش
جزوات اینجا رو نگاه کردم انگار فقط دفتر اولش هستش
سینا شریفیش ک با دستنویس پر شده
اون یکی رو ندیدم
اگه نتونستی بری من همشو صفحه ب صفحه عکس میگیرم میذارم واسه تو بقیه دوستامون تو باشگاه

منم با آلا موافقم
برووووووووووووووووووو

آخرین ویرایش:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوستان جزوه درس هندسه 2 ک پلان و مقطع کار شده... کسی داره؟؟ من این درسو ندارم:|

Diana-88

عضو جدید
سلاااااام...منم از امروز میخوام به جمع شما بپیوندم!
اینجا همه تموم کردن ؟؟! من هنوز درگیرپایان ناممم!!
بچه ها من خیلی سرعتم تو خوندن پایینه شاید چون فک مکنم اگه روزنامه وار بخونم مطالب یادم نمی مونه...به نظرتون تند بخونم مرور کنم بهتره یا دقیق و مفهومی ولی کمتر؟!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بچه ها من خیلی سرعتم تو خوندن پایینه شاید چون فک مکنم اگه روزنامه وار بخونم مطالب یادم نمی مونه...به نظرتون تند بخونم مرور کنم بهتره یا دقیق و مفهومی ولی کمتر؟!

فقط پایان نامه؟؟؟
من تازه ترم 2 ناپیوسته ام خخخخخ:D
مهندس بسته ب خودته دیگه
وقت زیاده هنو اما همه میگن منابع کمتر بخونید اما دقیقتر و بهتر بخونید
منم روزنامه وار نمیتونم بخونم
میخونمو نکاتشو برمیدارم

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام
خوش اومدی:)
منم تموم نکردم هنوز این ترمو تموم کنم ایشالا هنوز پایان نامم میمونه واسه ترم بعد، تو از ما جلو تری نگران نباش:smile:
در مورده شیوه خوندنت فقط خودت میتونی بفهمی چیکار کنی چون شیوه ها فرق میکنه و هر کسی یه نظری داره.
موفق باشی:)

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
مهندس من هم توی شهر کوچیکی هستم یک دو تا کتابخونه پیدا کردم توی شهرمون که میشه درخواست کتاب بدی برات بخرن نهایتش 1یا 2 ماه طول میکشه برا همین من هم تصمیم گرفتم انشاله یک روز برم و یک لیست بدم بهشون ته اش اینه که یکم طول میکشه تا بیاد که تا وقتی من بخوام شروع کنم انشاله اومده ،تو هم همین کار کن تازه تا شنبه این هفته عضویت کتابخونه ها رایگان شده بود البته توی شهر ما بقیه جا ها را نمی دونم ،من حتی تیو عضویت رایگان عضوشون شدم اگه کسی بتونه برای لیست کتاب کمک کنه بهم که عالی میشه
من کاملا موافقم با عذرا، این طرح که هر عضو می تونه یه سری کتاب سفارش بده برا کتابخونه، تقریبا تو اکثر کتابخونه های کشور اجرا می شه و واقعا طرح خوبیه (اسمشم هست طرح کتاب من)، به همه -مخصوصا بچه های شهرستان- توصیه می کنم تو این طرح شرکت کنن حتی اگه خودشون می تونن کتابا رو بخرن، ... من پارسال یه سری کتاب سفارش دادم که حتی وقت نشد امانت بگیرم شون ولی الان که می رم می بینم این کتابا رو -با برچسب طرح کتاب من- گذاشتن تو مخزن و بقیه گرفتنو استفاده کردن، یعنی من با کم ترین زحمت فقط با پر کردن یه فرم تونستم کار به دردبخوری انجام بدم که حداقل برا بقیه مفید باشه و کتابخونه ی شهرم یه کوچولو غنی تر شه در زمینه ی معماری، حالا اگه 10 نفر تو هر شهر این کارو کنن بهترم می شه، این 10 نفر بشه 100 نفر دیگه قطعا کتابخونه ی اون شهر دست کم در مورد کتابای اصلی نقصی نخواهد داشت... من حتی کتابی رو که موجود بود تو کتابخونه دوباره درخواست دادم و نوشتم خیلی مهم و پرطرفداره که از اون کتاب بازم تهیه شد... بهتره دست کم تو این جور موارد که راه برای همکاری بازه جای غصه خوردن کمک کنیم :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کاملا موافقم با عذرا، این طرح که هر عضو می تونه یه سری کتاب سفارش بده برا کتابخونه، تقریبا تو اکثر کتابخونه های کشور اجرا می شه و واقعا طرح خوبیه (اسمشم هست طرح کتاب من)، به همه -مخصوصا بچه های شهرستان- توصیه می کنم تو این طرح شرکت کنن حتی اگه خودشون می تونن کتابا رو بخرن، ... من پارسال یه سری کتاب سفارش دادم که حتی وقت نشد امانت بگیرم شون ولی الان که می رم می بینم این کتابا رو -با برچسب طرح کتاب من- گذاشتن تو مخزن و بقیه گرفتنو استفاده کردن، یعنی من با کم ترین زحمت فقط با پر کردن یه فرم تونستم کار به دردبخوری انجام بدم که حداقل برا بقیه مفید باشه و کتابخونه ی شهرم یه کوچولو غنی تر شه در زمینه ی معماری، حالا اگه 10 نفر تو هر شهر این کارو کنن بهترم می شه، این 10 نفر بشه 100 نفر دیگه قطعا کتابخونه ی اون شهر دست کم در مورد کتابای اصلی نقصی نخواهد داشت... من حتی کتابی رو که موجود بود تو کتابخونه دوباره درخواست دادم و نوشتم خیلی مهم و پرطرفداره که از اون کتاب بازم تهیه شد... بهتره دست کم تو این جور موارد که راه برای همکاری بازه جای غصه خوردن کمک کنیم :)

اره مهندس موافقم من توی دو تا کتابخونه عضو شدم که این جور هستش ،بقیه کتابخونه ها را نمی دونم یکی هست که خیلی دور به ما و کسی زیاد ازش استفاده نمی کنه ولی من هم پرسیدم گفتم محدودیت سفرش داریم گفتن نه ،من هم می خوام همه کتابهای بدرد بخورشون سفارش بدم ،حتی دانشگاه ازاد شهرمون هم دیر دیدم اطلاعیش را که سفارش بدم براشون کتابها را بگیرن ولی با مسیولش دوس شدم قرار شدش یک لیست براشون بنویسم و لیست نگه داره و وقتی خواستن برن برا خرید اون ها هم بگیرن ،تازه مسولش کلی ذوق کرده بودکه بچه های دانشگاه نمیان کتاب بخون من مال اونجا نیستم میام کتاب بخونم ،بهم گفت هر چقدرکتاب بخوای برات محدودیت نداره بردار ببر بخون
بچه ها لیست کتابهای اصلی را اگه بتونیم با مشخصات بگید که عالیه ما بنویسم و بدیم کتابخونه ،به خدا ثواب داره همچین کارایی خیلی ها هستن که خجالت می کشن برن همچین چیزی بگن میگن زشته و خودمون می خریم ولی من هم می تونم بگیرم ولی وقتی کتاب مال کتابخونه باشه و بدونی 4تا دیگه ممکنه این کتاب بردارن زودتر سعی یم کنی کتاب بخونی و زیاد لفتش ندی

farzaneh*memary

کاربر ممتاز

اره مهندس موافقم من توی دو تا کتابخونه عضو شدم که این جور هستش ،بقیه کتابخونه ها را نمی دونم یکی هست که خیلی دور به ما و کسی زیاد ازش استفاده نمی کنه ولی من هم پرسیدم گفتم محدودیت سفرش داریم گفتن نه ،من هم می خوام همه کتابهای بدرد بخورشون سفارش بدم ،حتی دانشگاه ازاد شهرمون هم دیر دیدم اطلاعیش را که سفارش بدم براشون کتابها را بگیرن ولی با مسیولش دوس شدم قرار شدش یک لیست براشون بنویسم و لیست نگه داره و وقتی خواستن برن برا خرید اون ها هم بگیرن ،تازه مسولش کلی ذوق کرده بودکه بچه های دانشگاه نمیان کتاب بخون من مال اونجا نیستم میام کتاب بخونم ،بهم گفت هر چقدرکتاب بخوای برات محدودیت نداره بردار ببر بخون
بچه ها لیست کتابهای اصلی را اگه بتونیم با مشخصات بگید که عالیه ما بنویسم و بدیم کتابخونه ،به خدا ثواب داره همچین کارایی خیلی ها هستن که خجالت می کشن برن همچین چیزی بگن میگن زشته و خودمون می خریم ولی من هم می تونم بگیرم ولی وقتی کتاب مال کتابخونه باشه و بدونی 4تا دیگه ممکنه این کتاب بردارن زودتر سعی یم کنی کتاب بخونی و زیاد لفتش ندی
دقیقا این طرح با هدف بهبود وضع کتابخونه ها ایجاد شده ... تو همین کتابخونه ای که من می گم کلللللی کتاب هست که اصلا نو نو موندن یعنی کسی نگرفته و خب نشون می ده موقع خریداری توجهی نشده به نیاز مخاطب، حالا اومدن می گن باشه دانشجوی معماری خودش بیاد بگه چی می خواد، این یه کار کاملا مثبت و بی نقصه که هم به نفع اونیه که کتاب سفارش می ده و هم کتابخونه و هم اعضای دیگه، علتی که الان همه دارن از بی فایده بودن کتابای کتابخونه ی شهرشون حرف می زنن به نظر من عدم اطلاع رسانیه و گرنه تو این چند سال خیلی از کتابخونه ها حتما اوضاع شون عوض شده بود کاملا...

nazi6232

عضو جدید
اوهوم...
حالا شما اون دوتا کتاب اولیو اگه داری بخون قبادیانو بانی مسعودو میگم، جزوه قابوسیم حتما تو باشگاه هست
تازه خیلیا با جزوه های همین جا درصد بالایی زدن تو تاریخ...:)

مرسی عزیزم از راهنمایی و روحیه دهیت....ایشالا دانشگاه تهران قبول شی.....:)

nazi6232

عضو جدید
حتما عزیزم
اما هنو نگرفتمشون حدود 50تومن میشه 5تا دفترش
جزوات اینجا رو نگاه کردم انگار فقط دفتر اولش هستش
سینا شریفیش ک با دستنویس پر شده
اون یکی رو ندیدم
اگه نتونستی بری من همشو صفحه ب صفحه عکس میگیرم میذارم واسه تو بقیه دوستامون تو باشگاه

مارال جون اگه ایت کارو بکنی خیلی خوب میشه......

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به یولیا جون، چه عجب سر زدی به تاپیک خودتون:D
خوبی؟ چقد خوندی 504 رو؟
نرم افراز اسنشیال ورد چی؟ یعنی چه جور چیزی میخوای؟ واسه لپ تاپ؟
سلام عزیزم
من همه ش میرم ییلاق اونجام نت ندارم با گوشی هم سخته یه مقدار
نرم افزارایی که توی بازار هست هیچکدوم مال خود کتاب اسنشال نیست...
2-3 تاشو دان کردم رودست خوردم...
میخواستم ببینم کسی درستشو پیدا کرده؟ اگه آره بگه
آخه نرم افزار ممرایز با نت گوشی خیلی خوب لود نمیشه و میگه چون حجم اسنشال بالاست نمیاره برام

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم
من همه ش میرم ییلاق اونجام نت ندارم با گوشی هم سخته یه مقدار
نرم افزارایی که توی بازار هست هیچکدوم مال خود کتاب اسنشال نیست...
2-3 تاشو دان کردم رودست خوردم...
میخواستم ببینم کسی درستشو پیدا کرده؟ اگه آره بگه
آخه نرم افزار ممرایز با نت گوشی خیلی خوب لود نمیشه و میگه چون حجم اسنشال بالاست نمیاره برام

خوشبحالت، ایشالا بهت خوش بگذره، نفس میکشی اونجا

ببین منم خیلی از بازار دانلود کردم از هیچکدون خوشم نیومد، من مشکلم با تلفظاشون بود، تلفظو تا خوب یاد نگیرم معنی رو نمیفهمم، خب هرکسی یه مدلیه دیگه:D
بلاخره بعد از کلی جستجو یه برنامه پیدا کردم تو بازار اونو دان کردم بعد نسخه طلایشو دیدم خیلی تلفظش خوب بود ولی دیگه نمیدونم مال خود کتاب هست یا نه، 1500تومن بود اون نسخه رو خریدم از تلفظش راضیم
منظورت چیه مال خود کتاب نیس؟ 504 میگی دیگه؟

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشبحالت، ایشالا بهت خوش بگذره، نفس میکشی اونجا

ببین منم خیلی از بازار دانلود کردم از هیچکدون خوشم نیومد، من مشکلم با تلفظاشون بود، تلفظو تا خوب یاد نگیرم معنی رو نمیفهمم، خب هرکسی یه مدلیه دیگه:D
بلاخره بعد از کلی جستجو یه برنامه پیدا کردم تو بازار اونو دان کردم بعد نسخه طلایشو دیدم خیلی تلفظش خوب بود ولی دیگه نمیدونم مال خود کتاب هست یا نه، 1500تومن بود اون نسخه رو خریدم از تلفظش راضیم
منظورت چیه مال خود کتاب نیس؟ 504 میگی دیگه؟
نه عزیزم
تافلو میخوام...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا