مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه درک یه توصیه دارم که کتاب اسکیس آقای(کتاب مربع شکل رو میگم جلد سبز) صدیق رو هم مطالعه کنید و کتابهای موضوعی اگه تونستید بخونید مثل طراحی فرهنگسرا-موزه و ....

جلد چندشو منظورتون هست؟

بچه ها منم هیچی نخوندم تو این مدت، درگیر بودم ولی بیشترشو تنبلی کردم الان یکم عذاب وجدان دارم:D

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
جلد چندشو منظورتون هست؟

بچه ها منم هیچی نخوندم تو این مدت، درگیر بودم ولی بیشترشو تنبلی کردم الان یکم عذاب وجدان دارم:D

اسم دقیق کتابش آموزش اسکیس طراحی معماری هست(1 جلدی هست)......من که خوندم کتاب مفیدی بود.....هم بدرد اسکیس میخوره و هم واسه درک معماری مناسبه;)

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسم دقیق کتابش آموزش اسکیس طراحی معماری هست(1 جلدی هست)......من که خوندم کتاب مفیدی بود.....هم بدرد اسکیس میخوره و هم واسه درک معماری مناسبه;)

برا منم همین اسم هست ولی نوشته جلد چهارم:D همین هست که شما میگین مطالبش در مورده اقلیمو حجم و پلان مقطع و این چیزاست
حالا شما که اینقد با تجربه هستین میشه بگین من بعد 504 چیو شرو کنم؟ یکی میگه لغتای سال قبل یکی میگه لغتای تافل، شما نظرتون چیه؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
برا منم همین اسم هست ولی نوشته جلد چهارم:D همین هست که شما میگین مطالبش در مورده اقلیمو حجم و پلان مقطع و این چیزاست
حالا شما که اینقد با تجربه هستین میشه بگین من بعد 504 چیو شرو کنم؟ یکی میگه لغتای سال قبل یکی میگه لغتای تافل، شما نظرتون چیه؟

والا مال من ننوشته جلد 4 .....ولی مطالبش همیناست که میفرمایید......واسه زبان به نظر من بعد 504 لغت های سالهای پیش رو از سال 85 تا پارسال رو بخونید حتی لغت های متن رو.......به جرات میگم حداقل تو قسمت لغتها 60-70 درصد لغت ها تکراریه......من خودم اشتباه کردم لغت های سال پیش رو نرسیدم خوب بخونم و دیدم که چقدر شبیه به سالهای پیش بود و به شما توصیه میکنم حتما بعد 504 برید سراغ لغت های سالهای پیش.....کتاب پیشنهادی هم زبان عمومی ارشد سری عمران خوبه و هم زبان عمومی ارشد زیر ذره بین:smile:

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا مال من ننوشته جلد 4 .....ولی مطالبش همیناست که میفرمایید......واسه زبان به نظر من بعد 504 لغت های سالهای پیش رو از سال 85 تا پارسال رو بخونید حتی لغت های متن رو.......به جرات میگم حداقل تو قسمت لغتها 60-70 درصد لغت ها تکراریه......من خودم اشتباه کردم لغت های سال پیش رو نرسیدم خوب بخونم و دیدم که چقدر شبیه به سالهای پیش بود و به شما توصیه میکنم حتما بعد 504 برید سراغ لغت های سالهای پیش.....کتاب پیشنهادی هم زبان عمومی ارشد سری عمران خوبه و هم زبان عمومی ارشد زیر ذره بین:smile:

اوهوم، چه خوب حرف میزنی شما آدم اعتماد به نفسش میره بالا، الان فک میکنم زبانو بالای 70 درصد میزنم:)
زیره ذره بین و رفتم نمایشگاه دیدم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نیومد، دو جلدی بود یه جلدش گرامر بود، حس کردم گرامرش زیاده نخریدمش.

بازم ممنون که تجربه هاتو به ما میگی:smile:

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهوم، چه خوب حرف میزنی شما آدم اعتماد به نفسش میره بالا، الان فک میکنم زبانو بالای 70 درصد میزنم:)
زیره ذره بین و رفتم نمایشگاه دیدم ولی نمیدونم چرا ازش خوشم نیومد، دو جلدی بود یه جلدش گرامر بود، حس کردم گرامرش زیاده نخریدمش.

بازم ممنون که تجربه هاتو به ما میگی:smile:

چقد ای کیوم کمه ها...:|
الان پشیمونم که چرا نخریدمش...

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/417728-دانلود-کتاب-زبان-عمومی-ارشد-زیر-ذره-بین

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
واقعا هم جای پشیمونی داره... من پارسال 6 ماه تمام منتظر شدم تا برسه اردبیل آخرشم نرسید مجبور شدم خودم همه ی لغتای کنکورای قبلو دربیارمو ترجمه کنم !!! اون وقت شما به راحتی دم دستت بوده هر دو جلدش -تازه با تخفیف- نخریدی؟!!!:mad: --:D-- من که وقتی جدی شروع کنم به خوندن ایشالا گرامرشو اینترنتی می خرم برا امسال ;)

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا هم جای پشیمونی داره... من پارسال 6 ماه تمام منتظر شدم تا برسه اردبیل آخرشم نرسید مجبور شدم خودم همه ی لغتای کنکورای قبلو دربیارمو ترجمه کنم !!! اون وقت شما به راحتی دم دستت بوده هر دو جلدش -تازه با تخفیف- نخریدی؟!!!:mad: --:D-- من که وقتی جدی شروع کنم به خوندن ایشالا گرامرشو اینترنتی می خرم برا امسال ;)

ببین من چقد باحالم فرزانه:D من از قبل از اینکه نمایشگاه شرو شه خوشحال بودم که برم این زیره ذره بینو بخرم وقتی رفتم اونجا کلی گشتم تا غرفشو پیدا کردم بعد عقلم نرسید که میتونم یه جلدشو بخرم فک کردم باید هر جفتشو بخرم :D دیگه نخریدم کلا، آخه واسه گرامر یه کتاب دارم و این چنین شد که از دستش دادم، امروزم که نمایشگاه تموم شد:)

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
ببین من چقد باحالم فرزانه:D من از قبل از اینکه نمایشگاه شرو شه خوشحال بودم که برم این زیره ذره بینو بخرم وقتی رفتم اونجا کلی گشتم تا غرفشو پیدا کردم بعد عقلم نرسید که میتونم یه جلدشو بخرم فک کردم باید هر جفتشو بخرم :D دیگه نخریدم کلا، آخه واسه گرامر یه کتاب دارم و این چنین شد که از دستش دادم، امروزم که نمایشگاه تموم شد:)
تو سایت شون یه شماره ای گذاشته بودن -فک کنم به اسم آقای حبیبی- که می شه تلفنی سفارش داد... البته دیگه مجبوری بدون تخفیف بخری تازه پول پستم بدی :biggrin:

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو سایت شون یه شماره ای گذاشته بودن -فک کنم به اسم آقای حبیبی- که می شه تلفنی سفارش داد... البته دیگه مجبوری بدون تخفیف بخری تازه پول پستم بدی :biggrin:

نچ دیگه مجبور نیستم:D دوستم رفته نمایشگاه الان بهش گفتم برام بخره:)
تو کتاب زبان عمومی رستمی رو دیدی؟ نمیدونی اون چه جوریه؟

مهديه مقدم

عضو جدید
سلام به همه ی بچه های فعال سراسری 94 :w33:
من همونم که قرار بود یادتون باشه رام بدین تو تاپیک بعد کنکور آزاد :w02:(با این اوضاع درس خوندنم احتمالا به جمعتون بپیوندم :w09:)
20 ص یه بار میام برا یادآوری و ایجاد روحیه ی هم تاپیکی ...
زیاد پیشرفت نکنین تا منم بیام (انقد بد جنسم من هااااااا):w35:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
نچ دیگه مجبور نیستم:D دوستم رفته نمایشگاه الان بهش گفتم برام بخره:)
تو کتاب زبان عمومی رستمی رو دیدی؟ نمیدونی اون چه جوریه؟
خوش به حالت... از این دوستا کم پیدا می شه :D
نه ندیدم من همین کتاب زیر ذره بین نسخه ی اینترنتی -ناقص- شو دیدم و به نظرم واقعا به درد می خوره... حداقل به درد من که می دونم می خوره ممکنه بقیه خوششون نیاد:smile:
بچه ها یکی همت کنه لغتای سال پیش رو بذاره سایت ممورایز :D هرشب 12 لغت
ثواب داره
نمیذارین خودم بذارم :D
من یه کورس نصفه نیمه دارم که از شهریور به بعد می خوام ادامه ش بدم و همون موقع هم پابلیکش می کنم (الان خیلی به هم ریخته ست و فرصت مرتب کردن ندارم) ... حالا می خوایین خودتونم می تونین درست کنین ولی به نظر من انقد عجله لازم نیست، فعلا همین 504 و تافل مسلط شین بعدش فرصت کافی برای تمرین و لغات سالای قبل دارین ولی اگه بخوایین از هر کدوم جویده جویده یه کم کار کنین ممکنه نتیجه ی خوبی نگیرین... البته بازم نظر خودتون هر کسی با یه روشی پیشرفت می کنه ;)

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید ، ما که رتبه ها که اومد و از هر چی درس و ارشد دیگه حالمون بهم میخوره نمی دونم شاید دیگه هیچ وقت فرصت نشه ارشد امتحان بدم یا اینکه شاید ماه های اخر بتونم نمی دونم واقعا نیم دونم باید دید سرنوشت چی برامون رقم زده ،خدا فقط عاقبت به خیر ما را از دنیا ببره که اخرش دین و ایمانمون همه چیز سر این ارشد می دیدم ،راستش من می خواستم بدونم جزوه سروش نیا را از کجا میشه همه اش گیر اورد تازه اونی که خام هستش نه اونی که جزوه اصلیش هستش را میگم ،که سر کلاسش پر شده ،دنبال اون هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبید ، ما که رتبه ها که اومد و از هر چی درس و ارشد دیگه حالمون بهم میخوره نمی دونم شاید دیگه هیچ وقت فرصت نشه ارشد امتحان بدم یا اینکه شاید ماه های اخر بتونم نمی دونم واقعا نیم دونم باید دید سرنوشت چی برامون رقم زده ،خدا فقط عاقبت به خیر ما را از دنیا ببره که اخرش دین و ایمانمون همه چیز سر این ارشد می دیدم ،راستش من می خواستم بدونم جزوه سروش نیا را از کجا میشه همه اش گیر اورد تازه اونی که خام هستش نه اونی که جزوه اصلیش هستش را میگم ،که سر کلاسش پر شده ،دنبال اون هستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلااااااام عذرا جوووونممممممممم
من دیروز مرکز معماری بجنورد بودم
همه جزوه هارو داره-شریفی. سروش نیا. قیابکلو
برو مرکز معماری حتما داره
انشا... اسکیس خوب میدی قبول میشی گلم..

nazi1366

عضو جدید
سلام بچه ها من تازه به این تالار اومدم ، و واقعا احتیاج دارم که یک نفر به دادم برسه من ، من غیر معماری هستم و می خوام ارشد معماری بخونم میشه یک نفر کمک کنه و بگه که از کجا باید شروع کنم و منابع رو هم لطفا بهم معرفی کنن اگه یک نفر کمک کنه خیلی خیلی خیلی ممنون میشم ...................................لطفا !!!:(

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام بچه ها من تازه به این تالار اومدم ، و واقعا احتیاج دارم که یک نفر به دادم برسه من ، من غیر معماری هستم و می خوام ارشد معماری بخونم میشه یک نفر کمک کنه و بگه که از کجا باید شروع کنم و منابع رو هم لطفا بهم معرفی کنن اگه یک نفر کمک کنه خیلی خیلی خیلی ممنون میشم ...................................لطفا !!!:(

تو همین تاپیک و چندتا تاپیک دیگه منابع نوشته شده میتونی پیداشون کنی
موفق باشی

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه غم عجیبی تو دلم رفته که شما ها از رتبه هاتون راضی نبودید
خدا کمکتون کنه واسه اسکیس بتونید موفق بشید

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه هیچ کدوم از کتابفروشی ها ندارند !!! .
کتابتو به من میفروشی ؟!
میخواهم برای کنکور از روی ان بخونم ! .

من تازه از انقلاب خریدم این کتابو
کجایی شما؟ اینترنتی نیس بخری؟
میخوای برات بخرم بفرستم؟

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تازه از انقلاب خریدم این کتابو
کجایی شما؟ اینترنتی نیس بخری؟
میخوای برات بخرم بفرستم؟
تهران هستم ...
از کجا انقلاب خریدی ؟!
نه توی اینترنت سرچ دادم ... حتی به خرید کتاب هم مراجعه کردم !!! .
گفتند : به انتشارتش زنگ زدند چاپ کتابش تموم شده است .
شماره تلفن جایی که کتاب خریدی میتونی بدی که سفارش بدم با پیک برای من بیارند !:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا