پاسخ پرسش ها از زبان رتبه 7
پاسخ پرسش ها از زبان رتبه 7
ozra69
ozra69 گفت:
1- چه منابعی را خوندن ؟
واقعا این همه کتاب را خوندن ؟
والا هر دقیقه یکی میاد کلی کتاب میگه و میره اخه ادم میمونه تا بهمن که هیچی تا 10 تا بهمن دیگه هم نمیشه همه را حفظ کرد؟
2-همین طور میخواستم بدونم بچه های که رتبه اوردن چطور درس خوندن ؟؟؟
3-اینکه برا زبان چی ها لازمه که حتما خونده شه که بشه یک درصدبزنیم که قبول شیم
1- یه لیست از منابع قراره برام بفرستم اینجا براتون میذارم
2- در طول هفته خوندن درسا ، صبا زبان و فن بعداز ظهر خوندن دو تا درس شب هم تست زدن برای درک، آخر هر هفته دوره و آزمون دادن(از کنکور های آزمایشی مرکز و ایوان سال های قبل)
3-برای زبان اول 504 بعد تافل و بعدلغات سال قبل. برای گرامر هم کتاب رستمی که همه لغات رو هم داره. استفاده از لایتنر
maryam9269
maryam9269 گفت:
چون نعداد س وال کمه ولی کتابا پر و پیمونن؛
1-راجع به تنظیم شرایط ،تاسیسات،نور و صوت تک تک اینا روچطوری باید خوند؟چیا مهمن؟کجاها کدوم بخشا؟ اگه جزوه ها رو فقط بخونیم سوالا رو از دست میدیم؟این جزوه ها:«نور و صوت(با هم)قیابکلو،تنظیم شرایط قیابکلو،نور ایزدی،صوت ایزدی»،اگه با جزوه نمیشه کمترین بخش ها ومنابع که بشه باش سوالا رو جواب داد،یکیم که تو این درسا از کدوم مباحث احتمال سوال اومدن زیاده؟
(مطالعات موردی نمی خواد،مسائلم اونایی که مقایسه ایه خونده شه و تاسیساتم زوم رو کاربردا) اینا رو که شنیدم درسته؟
2-حداقل منابع منظر که حداقل 30 بزنیم
1-راجب تاسیسات جزوه ایزدی برای مکانیکی خلاصه کتابه و اگه بتونید جزوه پرش رو پیدا کنید خیلی عالی و خلاصس اما خود کتاب در درجه اول قرار داره از مباحث هم مبحث تجهیزات مولد پر سوال ترین مبحثه ، برای نور و صوت هم اول جزوه قیابکلو و بعد کتاب:جزوه نشون میده کدوم مباحث مهمه و باید روش زوم کنید و کدوم نه!اگه در انتها فرصت کردید کتاب شاهین حیدری رو یک نگا بندازید اونهایی که هم شنیدید درسته
2-راجب منظر حداقل منبع ا جزوه مریم حسینی یا جزوه استاد عظمتی
ArchitecT EhsaN
ArchitecT EhsaN گفت:
من کلا فقط یکبار میتونم محدودهی مشخص شده واسه آزمون رو بخونم. یعنی بعنوان مثال اگه فلان کتاب از صفحه 10 - 20 باشه من فقط یکبار میتونم بخونم و وقت نمیکنم بیام مرور بکنم. طبیعتا بخش زیادی از مطالب یادم میره. میخوام ببینم چه راه حلی رو واسه این مشکل و همچنین نحوه مطالعه آزمونهای جمعبندی ارائه میدن.
اگه به این روند ادامه بدید بزرگترین خیانت رو به خودتون میکنید چون روز کنکور سوالات رو میبینید میدونید که این مطلب رو خونید اما یا نمیتونید به یاد بیارید یا درمورد جواب شک دارید، ابتدا از مباحث خلاصه تهیه کنید یک روز در هفته رو به دوره مطالب هفته اختصاص بدید و خلاصه ها تونو بخونیند همینطور قبل از شروع یک مطلب جدید مطالب قبلی رو دوره کنید یا شب قبل خواب مطالب رو خلاصه رو مرور کنید اگر فرصتتان محدوده مباحث مهم رو اولیت قرار بدید مثلا حتما هرساله از کابل سوال میاد اما از سازه هوا فشرده نه پس اولویتتون به کابل ها باشه تو هر درس میتونید اولویت هارو پیدا کنید
mitra2470
mitra2470 گفت:
1-از کتابای گلابچی فقط درک رفتار وسازه در معماریو جزییات ارتقا دهنده دارم،اگه واسه یقیه کتاباش جزوه هایی که بچه ها توی باشگاه میذارن(از شریفی و فیروزی و...)بخونم میشه جبرانش کرد؟؟کتاب ایستایی فاطمی خوبه؟؟
2-اینکه برای مصالح چه منبعی رو معرفی میکنن بهتره؟(فروتنی واسه کنکور نیس)یا میشه مصالح رو کنار گذاشت و نخوند؟
3-آخریش اینکه فرم فضا نظم خوندنش لازمه، کلا راهنمایی خاصی برای درک دارن؟؟البته میدونم منابع پراکندست
1- کتاب های دکتر گلابچی سه کتاب اصلی که هرگز قابل حذف نیست 1- درک رفتار 2- مبانی 3- سازه در معماری
جزوه فیروزی رو ندیدم اما میدونم استاد سروش نیا حرف اول رو میزنه کتابه های جدید هم میشه از جزوه های سینا شریفی استفاده کرد
2- مصالح به سبک سابق یا نمیاد یا یه سوال میاد اما کتاب جدید دکتر داره میاد راجب مصالح که نمیشه گفت قابل حذفه اما نیاز به خوندن بقیه کتابا نیست بجز نانو
3- برای درک فقط کتاب عسگری و مشق معماری و تست زیاد زدن
qazal
qazal. گفت:
1-اگه طبق سیلابس موسسه بخونم کافیه ؟ اگه نه ، کدوم کتابا و فصلها جا افتاده تو سیلابس؟
2-واسه تاسیسات، کتاب منبع رو بخونم یا عصر کنکاش یا جزوه؟
بعدش بپرس چیکار کنم رتبه زیر 10 بیارم؟
1- بله کافیه اما فناوری نوین و یه چند فصل از جزییات ارتقا دهنده و طراحی لرزه ای جا مونده برای فناوری جزوه طباطبایی رو بخونید
2-کتاب و جزوه منبع اول جزوه بعد کتاب ولی برای مکانیکی فقط کتاب
3- امید اعتماد بنفس تلاش توکل بر خدا
همراهی
همراهی گفت:
1-کتابای مزینی لازمه خونده بشن؟سوالای تاریخ امسال منبعش یه مقدار متفاوت تر از مبانی مسعود ریشه ها و مفاهیم بود پیشنهادشون در این خصوص چی هست
2-کتابای گلابچی کدوما حتما بخونیم؟مثلا مبانی سازه لازمه کامل خونده شه؟
3-برنامه زمان بندیشم بگه لطفا مثلا تا کی دور اولو خونده کی دوره کرده کی هم شروع به تست زدن
1- نه لازم نیست برای منابع هم باید با رتبه 1 مشورت کنم(پ.ن: از نظر من مهمه

)
2-حتی کتاب های مهم مث مبانی و درک رفتار هم نیاز نیست تمامی صفحاتش رو بخونید برای دونستن صفحات مهم به جزوه سروش نیا مراجعه کنید
3-با برنامه مرکز معماری پیش رفتم تو ازمون 4 دوره کردم تست هم هر آخر هفته ازمون میدادم برای درک هر شب تست میزدم
ممنون از دوستان که تشکر کردن من کاری نکردم فقط سوالارو برای دوستم فرستادم ایشون جواب دادن من اینجا قرار دادم امیدوارم مفید بوده باشه