مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم اما پارسال همین کارو کردم ک عقب افتادم و نصفه نیمه موند...واسه وقتی خوبه ک طرف از مرداد شروع کرده باشه و البته روز 10 ساعت بخونه...

اره قبول دارم عارفه جان وقت گیره برا خاطر همین من خودم یک سری هاش خلاصه می نویسم و دور دوم چند تا کتاب را اون وقت می نویسم مثلا تاسیسات مکانیکی سلطان دوست خلاصه شه که از شر کتابش راحت شم خوبه دیگه معماری جهان زارعی و یک سری تاریخ ها با زیبایی شناسی هم خوبه خلاصه شه با تنطیم شرایط دیگه سازه ها را میخونم درک رفتار سازه ها را توی دور دوم خلاصه می نویسم سازه در معماری هم یک جزوه 40 صفحه خلاصه بود توی باشگاه برا مرور اون میخونم هر چی م داشت بهش اضافه میکنم این طور نه همه را خلاصه کردم و نه از دستم در میره
تاریخ ها هم در واقع این طوری دو دور میشه و توی ذهنم حک میشه
پس سرعت مرور بالا میره

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم زبان تخصصی رو شاید نخونم اولویتم عمومیه-اقلیم کسمایی رو نمیخونم...اما ابنیه رو میخوام بخونم چون بچه ها میگن تو درک به درد میخوره و البته کتاب سنگینی هم نیست زود پیش میره-تاسیسات سلطان دوست باید یکی به من بگه چون واقعا دوستش ندارم اما باید بخونم پس ی دوستی به من یه پیشنهاد خوب بکنه ک شروعش کنم-نشریه 55 و بزار برا وقتی ک مصالح خوندی بعد تیتر وار ازش رد شو شاید یه چیزی توش پیدا بشه ک خوب باشه-فولادی و بتنی اصلا زیاد نیست اصلا هم سخت نی-فصل اول بتن ک همون مصالح هست و به نظرم مفید بود چون مصالح برا آزمون اول نرسیدم بخونم-عناصر شریفی هم در حد روخونی اونم بعدااااا-معماری شهرسازی اعتضادی منم احتمال زیاد نخونم-از زمان و معماری مزینی اگه مهمه یکی یه دلیل بیاره ک تلنگر باشه شاید خوندیمش اگه ارزش داره لظفا بگید-سازه پارچه ای رو کتابشو ندیدم دیدم و خوب بود میگم ک بخونید-معماری ایرانی هم بعید میدونم مطالبش زیاد باشه من اونم نخوندم اما اگه همون کتابه ک قبلا جلدش سفید بوده اوننم کتاب آسونیه و 2 روزه میتونی ببندی
کتاب بانی مسعود کپی از از زمان مزینی هستش

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها اصن جو ندید.آخه این تاسیسات مکانیکی سلطاندوست کجاش سخته؟!!به عکسها خیلی توجه کنید و مطالبو از رو عکسا یاد بگیرید و حفظ نکنید به هیچ وجه.بعدم 2-3 روز بعد دوره کنید.خلاصه نویس تو این درس خیلی مهممممممممممه ولی کوتاه و در کنار عکس .من خودم البته یه 6 ماهی هم تو یه شرکت مهندسی مکانیک کار می کردم شاید برا اینه زودتر می فهمم

منم باهاش خیلی راحتمبه نسبت بقیه خیلی خوب توضیح دادهبرا خودتون دسته بندی کنین با چارت خیلی راحت ترم میشه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان... میخواستم آزمون مرکزو بذارم اما هد اسکنرم سوخت:(
مگه اینکه صبر کنید تا شب عکس بگیرم ازش آپلود کنم براتون:confused:
( من آزمونو فقط حضوری شرکت کردم که مجبور شم به حضور در جلسه... به این خاطر فایل آزمونو ندارم.... اگه کسی نذاشت فایلو بگید تا سریع بذارم عکسشو من):smile:ولی خب در کل ... تحلیل آزمون از نظر من::)
زبان عمومی و تخصصیش عالی بود فقط پسیج ها نیاز به تمرکز بالا داشت که درصد خطا بیاد پایین
فن : اگه تمام سرفصل هارو رسونده بودید عالی بود سوالاش برای محک زدن خودتون (یعنی نرمال بود و پیچیده نبودن)
تاریخ: اگه تمام موارد سرفصل رو مرور کرده بودید و معاصر مثه من این سبکهارو قاطی نمیکردید خیلی راحت میشد جواب داد چون من مثلا معماری جهان، کتاب زارعی رو 2بار خوندم ولی جزوه ی خانم قابوسی رو نرسیدم و چیزی خارج از کتاب و جزوه ی ایشون نبود.. بقیشم به همین منوال
درک ::confused: تمرکز بالایی میخواست بعضی از سوالاش
منظر : عالی طبق معمول:)
یعنی نرمال بود و با خوندن کتاب راحت میشد جواب داد
.
.
حالا نتایج بیاد ببینم از این تحلیل چقدر بالاتر و یا چقدر پایین ترم:biggrin:

آخرین ویرایش:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این درک عمومی عصر کنکاش خیلیییی زیاده و وقت گیر تا روز کنکورم تموم نمیشه...بخش هایی نداره که ارجحیت (درسته؟):redface: داشته باشه و اول اون مباحث رو بخونم؟

بچه ها من یه کاری میخوام بکنم به نظرتون مسخره؟؟؟
:redface:
هر فصل از هر درسی رو ک میخوندم قبلا میشستم خلاصه برداری میکردم اما عیبش این بود ک خیلی زمانمو میگرفت...الان با خودم گفتم به جا خلاسه تو 3-4 برگ بیام هر فصل رو بصورت سئوال و تیتر وار رو کاغذ بنویسم ک برای مرور اونو بزارم جلوم هر جا هم بلد نبودم میرم سرکتاب...و کنارش هم یه ستاره میزنم ک بدونم نیاز به مرور بیشتر داره...خیلی خنده داره نه؟؟؟؟!!!!!!!!!!:razz:
عارفه جان منم خلاصه می کنم و تا یه مبحثی خلاصه نشه اصلا به دلم نمی چسبه حرفت درسته خیلی وقت گیره ولی به نظر من ارزشش رو داره واسه مرور لازم نیست بری سراغ 2-3 تا کتاب قطور و نهایت 30 صفحه رو واسه هر درسی مطالعه می کنی.به نظر من تست هاییم که می زنی نکات مربوط به هر بخشی رو در ادامه مطالب خلاصه شده همون بخش بنویس تا واسه مرور یه جمع بندی خوبی داشته باشی..
من فقط مشکلی که دارم اینه که از مرور کردن بدم میااد شاید اصلا مطلب رو بلد نباشم ولی واقعا واسم کسل کنندست:w46:

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه جان منم خلاصه می کنم و تا یه مبحثی خلاصه نشه اصلا به دلم نمی چسبه حرفت درسته خیلی وقت گیره ولی به نظر من ارزشش رو داره واسه مرور لازم نیست بری سراغ 2-3 تا کتاب قطور و نهایت 30 صفحه رو واسه هر درسی مطالعه می کنی.به نظر من تست هاییم که می زنی نکات مربوط به هر بخشی رو در ادامه مطالب خلاصه شده همون بخش بنویس تا واسه مرور یه جمع بندی خوبی داشته باشی..
من فقط مشکلی که دارم اینه که از مرور کردن بدم میااد شاید اصلا مطلب رو بلد نباشم ولی واقعا واسم کسل کنندست:w46:

آره خوب پارسالم گفتم ک خلاصه کردم...اما الان ک دارم روش دوم رو امتحان میکنم بیشتر راضی ام...اتفاقا وقتی یه کتاب 400 صفحه ای دوباره میخوام مرور کنم فقط highlight هام چشمو میگیره و خیلی سختم نمیشه...البته من یه سری کتب رو پارسال خلاصه کردم ک مسلما اونها رو هم امسال میخونم...چون اون خلاصه حاصل چند کتاب و جزوه ای هست ک خوندم ولی میخوام اولویتمو این بار رو کتاب و منبع بزارم اگه وقت شد دور دوم خلاصه مینویسم اینجوری به قول دوستان و البته تائید خودم بهتر به ذهن میشینه...اما الان به نظر من وقتتونو به خلاصه نزارید راهیه ک من رفتمو وقت هم کم اوردم پارسال.
اما اگه جلویید ک هیچی حتما خلاصه هم بکنید

Anita.Mosavi

عضو جدید
اونایی که میخوان ارشد قبول شن یه پیشنهاد من اینه که اول کتاب تست ارشد مجموعه معماری کنکاش امسال یا سال قبل رو بگیرن و تست ها و جواباشون رو مطالعه کنن، بیشتر تست ها مورد اشاره است
وقتی کل تست های سال های گذشته رو مطالعه کردید، کاملا دستتون میاد مثلا از فن چه نوع سوالی و به چه تعدادی میاد و نیاز هست رو کجاها بیشتر متمرکز بشید و کجاها رو فقط در حد مروری بخونید
اینطوری تو زمانبندی هم مشکل پیدا نمیکنید و وقتتون رو برای چیزهای بیهوده و کم اهمیت تلف نمیکنید

اگر نگاهی به تست های فن بندازید کاملا مشخصه که حدود نصفش خوندنیه مثل کتابای گلابچی و کتابای قیابکلو --- بقیه اش حل کردنیه یا یه نکته کوچیک داره، مثلا برای تستای ایستایی و نمودارا فقط کافیه 2-3 تا فرمول و راه حل تستی بلد باشید با دو صفحه تحلیل نمودار که تو همون کتاب کنکاش تحلیل نمودار دکتر سروش نیا رو آورده

دکتر سروش نیا دو تا جزوه داره، یه جزوه قطور که خودش باز به دو دسته تقسیم میشه، اونی مهمه که دانشجوهاشون مطالب رو داخلش نوشتن و جزوه خام نیست --- دومین جزوه که خودشون خیلی تاکید میکنن یه جزوه 15-20 صفحه ایه که تو ایوانخانه معمار میفروشن که در مورد همین فرمولای حل تستی و نکات نمودارهاست (هروقت خواستید از اونجا تهیه کنید حتما تاکید کنید اون جزوه کم سروش نیا رو که خودش تاکید میکنه)

منم با نظر خانوم موسوی موافقم سروش نیا و شریفی بهتره

از اونجا که سال پیش فن نسبتا آسون بود و تاریخ سخت و درک هم طبق معمول بو دار و نسبتا متوسط، امسال پیشبینی میشه یا درک یا فن سخت باشه و تاریخ آسون و احتمالا زبان هم سخت باشه چون سال پیش نسبتا آسون بود
رو درک که زیاد نمیشه امیدوار بود هر چی بخونی باز کمه پس زیاد روش حساب باز نکنید بچسبید به تاریخ و فن و بعد زبان و بعد درک عمومی و بعد درک منظر

موفق باشید

Red_code عزیز ممنون از توضیحات کامل و عالیتون
اما من سر کلاس ایشون بودم رو جزوه خاصی تاکید نمی کنن
یه سری جزوه سر کلاس بود که با فیلما و انیمشنا پرشون می کردیم و یه سری هم واسه تمرین تو خونه بود که می گفت نیارینشون با خودتون
ولی رو چیزی تاکید نمی کرد که این بیست صفحه مثلا مهمه

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
چون به یه عده از بچه های اینجا خیلی مدیونم بابت جزوه ها و راهنماییاشون میخواستم یه پیشنهاد بدم:

الان که حرفارو خوندم دیدم بعضی از دوستان راجب بعضی منابع و کنکورو ... سوالات بی پاسخ دارن و نمیدونن چیکار کنن
من دوتا از دوستانم رتبه های زیر 10 پارسال کنکور بودن که الان مشاور کنکورن
اگه سوالی دارین تا امشب برام بفرستید تا ازشون بپرسم جواباشو تو این تاپیک میزارم،
پیغام بدبد تا سوالا با حرفای این تاپیک قاطی نشه
لطفا تا امشب بفرستید که فردا میخوام واسه آزمون بخونم شاید نشه ازشون بپرسم یا من نتونم بیام تاپیک

_*Bahar*_

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تاسیسات مکانیکی رو 2 بار خوندم
اعتراف میکنم حتی یه جمله اش هم نفهمیدم:cry:
من خنگم یا این کتاب یه جوریه؟
کسی هس مث من باشه ؟

منم اولش با کتاب سلطاندوست مشکل داشتم؛ هر چی میخوندم یادم میرفت؛ برا همین مدل خوندنم رو تغییر دادم؛ هر روز فقط 10 صفحه میخونم؛ اما قبل از اینکه 10 صفحه ی بعد رو شروع کنم یه نگاه به صفحه های قبلی که خونده بودم میندازم که مطمئن شم قبلی ها یادمه؛ بعدش 10 صفحه ی بعدی رو میخونم؛ همینطور که پیش میرم دیگه نگاه کردن به صفحات قبلی برام وقت گیر نیست چون هر روز مرور میشن تو ذهن میمونن ؛ یه جورایی مثل کار کردن با لایتنر میمونه با این تفاوت که کارت های لایتنر همون صفحات کتابه؛ درسته یکم وقت میبره ولی بعد از 20 روز دیگه مطمئنی که همه ی مطالبش تو ذهنته و فراموشت نمیشه :gol: (البته اگه براتون راحته، به نظرم میتونین درسای دیگه رو هم همینطور بخونین)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بر رو بچز من مسافرتم و باغ و قلیون و این مسائل:w01:ولی خب :heart: ام اینجا پیش شما بود به زور خودمو رسوندم نت که بیام اینجا میبینم که کلی پست گذاشتین
دوستای خوبم یه همفکری کنین راجع به آزمونا و دروسی که توش کم اهمیت یا پر اهمیته. مثلاً جزوه متدین رو فک کنم تو یه آزمون یهو گفته بخونین. یا کلمات زبان سال های قبل باید بیشتر روش مانور داده بشه که اینجا اصلاً نیست.
من میخوام برنامه م بهتر از این شه. یعنی یه برنامه ترکیبی باشه. کمک کنین مطالب مهم رو خودمون اضافه کنیم واسه آزمون ها.
چیا به نظرتون مهمه که تو برنامه آزمون ها نیست و برعکس چیا کم اهمیته که تو آزمونا هست. چیا باید کمتر خونده شه و چیا بیشتر؟
راستی کسایی که امروز آزمون داشتن اگه واسشون مقدوره سوالا رو اینجا هم بذارن.
باهات موافقم مهندس من اومدم اونایی رو که تو آزمون نیس بین آزمونا تقسیم بندی کردم مثل فن آوری نوین ، دیجیتال ،مبحث 19 ، تعامل تکنولوژی و ......مثلا تو هر آزمون صد صفحه فن آوری نوین رو بخونم یا مثلا ساختمانها چکونه عمل میکنن رو فقط 17 شو میخونم کلا چند روزه به این نتیجه رسیدم چند تا از کتابامو آتیش بزنم جلو چشام نباشن که نخونمشون:d

جزوه نور قیابکلو که تو سیلابس مرکز نوشته همونیه که اینطوریه؟! و 36 صفحست؟

مشاهده پیوست 175394
همینه من دارم اینو میخونم

بچه ها نشریه 55 توی باشگاه هست؟
خوندنش لازمه؟
بهش فکر هم نکن......گذشت دوره آهک و خاک رس و و شفته اهک و اینا(فولاد ، شیشه ، بتن و سیمان ، چوب و خیلیای دیگه از تو کتابای گلاب میاد مهمترینشون جزییات ارتقا دهنده) مابقی رو از هنت پاک کن

بچه ها کسی میدونه که ایستایی به بیان ساده کنکاش چاپ سال 91 و 92 با هم فرق دارن یا نه؟
فرق نفوکوله

حتما کسی ثبت نام نکرده دیگه....دوستان اگه لطف کنند بگن چند درصد برای این آزمون پیش رفته بودند و این 14 روز تا آزمون دوم برنامشون چیه خیلی راهنماییه خوبی میشه برای همدیگه...
من خودم تو امضاء نوشتم ک این آزمون چیا باید بخونم...البته بر طیق سرفصلهایی ک برای آزمون اول نخونده بودم و آزمون دوم و البته باید بغیر اینها کتابهای دیگه هم بخونم...اگه کسی تمایل داره به صورت پیام خصوصی هر هفته یا هر شب آخر شب ک 24 ساعت تموم میشه پیشرفتمونو به هم اعلام کنیم و به هم انرژی بدیم...البته نه اونهایی ک دچار استرس میشن...اینجوری میفهمیم کجاییم و البته سعی هم میکنیم از دوستمون عقب نیوفتیم.
دوستان نظر بدن
عارفه پایتم من پس فردا شروع میکنم و باهات هماهنگ میکنم

بچه ها من از سیلابس هفته ای که گذشت و این هفته یه چیزایی رو اصلا نمیخوام بخونم من مینویسمشون لطفا نظرتونو بگین که ایا چیزی هست که خوندنش ضروری باشه و نشه که نخونیش و پیشنهادتون برای خوندنش چیه و ...مرسی:gol:
زبان تخصصی کلا / اقلیم معماری کسمایی / ابنیه سنتی قبادیان / طبقه بندی تجهیزات و تاسیسات سلطاندوست / نشریه 55 / طراحی ساختمانهای فولادی برای معماران گلابچی / عناصر جزئیات ساختمانی سینا شریفی / طراحی ساختمانهای بتنی / معماری و شهرسازی در قرن 20 اعتضادی / از زمان و معماری مزینی / اقلیم معماری تهویه مطبوع سلطاندوست / سازه های پارچه ای کششی / معماری ایرانی معماریان .
نانو هم جزوه که تو باشگاه هست منظر هم فقط کتاب عصر کنکاش و تاریخ منظر اعتضادیو میخونم ..
دوستان واسه برنامه ریزی این هفتم به نظراتتون احتیاج دارم مررررسی:w40:
کار به جایی میکنی فقط جزوه اعتضادی رو بخون نزدیک بیست صفحه ی حیفه

بچه ها من یه کاری میخوام بکنم به نظرتون مسخره؟؟؟:redface:
هر فصل از هر درسی رو ک میخوندم قبلا میشستم خلاصه برداری میکردم اما عیبش این بود ک خیلی زمانمو میگرفت...الان با خودم گفتم به جا خلاسه تو 3-4 برگ بیام هر فصل رو بصورت سئوال و تیتر وار رو کاغذ بنویسم ک برای مرور اونو بزارم جلوم هر جا هم بلد نبودم میرم سرکتاب...و کنارش هم یه ستاره میزنم ک بدونم نیاز به مرور بیشتر داره...خیلی خنده داره نه؟؟؟؟!!!!!!!!!!:razz:
ریسک نکنین.....روش جدید رو امتحان نکنین (یه نکته کتابای گلاب رو نمیشه خلاصه نویسی کرد من خلاصه نوشته بودم بی فایدس حتما ماژیک بکشین از رو کتاب بخونین)حالا مابقی رو خود دانین

نمی دونم با اون قرمزه چرا حال نمی کنم...اصلا هیچی نمی فهمم...علتم همون شباهت مسخره سیستم هاست...شاید اگه اجرایی باهاش سرو کار داشتیم الان کارمون راحتتر بود
من ندارمش ولی قبلا خوندمش
اینو باید فوق کلی خوند در این حد که چی واسه کدوم فضا خوبه و مشخصه اصلیشون چیه (محاسبه پره و چول آب و برق رو تو افق محو کنین) البته من ندارم ولی میخوام چند روز دیگه برم کتابفروشی و آخرین مرحله از کتابامو بخرم

یه سئوال فصل سوم ابنیه سنتی... یه بخشش نام گذاری بر حسب پوشش بامه...هم باید اسمهاشو به گیلانی هم به مازندرانی حفظ کنیم؟؟؟چقدر سخته با هم تطبیق بدیم
عارفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
گویش شناسی مگه میخوای امتحان بدی میمزا(این کلمه آخریش کردی بود تحقیق کن واسه کنکور حتما میاد)
خب یخوردم از خودم بگم
راستش منابع خیلی زیاده دروسیم که میخونم تو همون روزای اول فراموش میشه چه برسه برای ظولانی مدت واسه همین تصمیم گرفتم یکی دوروز استراحت کنم و خیلیاشو حذف کنم
من سروش نیا رو که خوندم احساس کردم از خوندن درک رفتار و سازه در معماری بینیازم میکنه
مبانی سازه رو هم یا حذف میکنم یا فقط عکسهای مهمشو یه نگاهی میتدازم 500 صفحه برا یه سوال ارزش نداره.و خیلیای دیگه........تو این روزا کارای محیرالعقول نکنین روشهای نوینو فراموش کنین.تا حد امکان بارتون سبک باشه
برای همتون از ته دلم دعا میکنم

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
Red_code عزیز ممنون از توضیحات کامل و عالیتون
اما من سر کلاس ایشون بودم رو جزوه خاصی تاکید نمی کنن
یه سری جزوه سر کلاس بود که با فیلما و انیمشنا پرشون می کردیم و یه سری هم واسه تمرین تو خونه بود که می گفت نیارینشون با خودتون
ولی رو چیزی تاکید نمی کرد که این بیست صفحه مثلا مهمه

آنیتا خانوم شما اون جزوه 20 صفحه ای رو یادتونه و دارید؟ همونی که از مکانیک نیرو شروع کرده و بعد هم دو صفحه با نمونه نمودار در مورد تحلیل نموداره؟ و آخرشم یه مختصری در مورد مرکز ثقل و گرانش و اینجور چیزا؟
من سر کلاس ایشون نبودم، اما انتشارات تو حیاط همیشه تاکید میکرد اون جزوه رو بگیرید، جزوه اصلی و قطور ایشون خام بود و سر کلاس بچه ها پر میکردن و نکته ها رو کنارش مینوشتن و معمولا جزوه پر شده رو میدادن به انتشارات دانشگاه تهران و ایوانخانه و معروف بود هرکی میرفت میگفت جزوه دست نویسو میخوام نه جزوه خامو

shima jo0on

عضو جدید
دوستان منم به شدت با این نکته اخر سجی موافقم دیگه وقت این گذشته که منابع جدید اضافه کنین و هر روز بخواین یه چیز جدید و امتحان کنین تا جایی که ممکنه منابعتونو کم کنین اول مهمارو بخونین اگه وقت شد بقیه ..تا میتونین روشهای سریع خوندنو به کار بگیرن ما باید منابع اصلی و مهمه رو بخونیم و مرورو جمع بندی و تست هم هنووووز هست ...به نظرم وقتشه که دیگه همه چی رو ثابت کنین و فقط و فقط بخونیم خلاصه کلام هر کار میکنین فقط بخوووووووووونین و بخوووونین و بخوووونین بدون استرس و نگرانی...
عشق و ارامشو شادیو موفقیت تو روووووووووووووووحتون:w40:

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
آنیتا خانوم شما اون جزوه 20 صفحه ای رو یادتونه و دارید؟ همونی که از مکانیک نیرو شروع کرده و بعد هم دو صفحه با نمونه نمودار در مورد تحلیل نموداره؟ و آخرشم یه مختصری در مورد مرکز ثقل و گرانش و اینجور چیزا؟
من سر کلاس ایشون نبودم، اما انتشارات تو حیاط همیشه تاکید میکرد اون جزوه رو بگیرید، جزوه اصلی و قطور ایشون خام بود و سر کلاس بچه ها پر میکردن و نکته ها رو کنارش مینوشتن و معمولا جزوه پر شده رو میدادن به انتشارات دانشگاه تهران و ایوانخانه و معروف بود هرکی میرفت میگفت جزوه دست نویسو میخوام نه جزوه خامو

من به توصیه شما پارسال رفتم و اون جزوه رو گرفتم(وتشکر بسیار به خاطر این توصیه شما که خیلی منو جلو انداخت) که چند ص قبل هم بهش اشاره کردم ،مال سال 87 هستش در واقع مال اونوقتاس که استاد سروش نیا برای ایستایی هنوز فایلای کامپیوتری نداشت و بچه ها همه رو مینوشتن
اما از اونجا که از پارسال تا امسال تحولاتی در انتشارات ایوانخانه اتفاق افتاده دیگه اون جزوه فک نکنم یافت بشه حالا بازم برید سر بزنید اما همون پارسال هم من گفتم همونی که استاد تاکید داره اما مسئولش اظهار بی اطلاعی کرد
حالا بازم حرفمو تکرار میکنم جزوه هه برا کسانی که به جزوه جدید دسترسی ندارن خوبه اما اگه جدیده رو دارید دیگه کفایت میکنه

آخرین ویرایش:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-رؤياهاي بزرگ در سر بپرورانيدفقط رؤياهاي بزرگ ميتوانند روح انسان ها را به حركت درآورند.(ماركوس ارليوس)

-حس هدفمندي را در خود پرورش دهيدكسي كه هدفي روشن داشته باشد حتي در ناهموارترين راه ها به جلو ميرود و شخص بدون هدف در هموارترين راه ها نيز پيشرفتي نخواهد داشت.(توماس كارلايل)

-خود را وقف خدمت به ديگران كنيداگر به ديگران كمك كنيد تا به آنچه ميخواهند برسند ، شما هم ميتوانيد در زندگي به آنچه ميخواهيد برسيد.(زيگ زيگلار)

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ پرسش ها از زبان رتبه 7

پاسخ پرسش ها از زبان رتبه 7

ozra69
ozra69 گفت:
1- چه منابعی را خوندن ؟
واقعا این همه کتاب را خوندن ؟
والا هر دقیقه یکی میاد کلی کتاب میگه و میره اخه ادم میمونه تا بهمن که هیچی تا 10 تا بهمن دیگه هم نمیشه همه را حفظ کرد؟
2-همین طور میخواستم بدونم بچه های که رتبه اوردن چطور درس خوندن ؟؟؟
3-اینکه برا زبان چی ها لازمه که حتما خونده شه که بشه یک درصدبزنیم که قبول شیم
1- یه لیست از منابع قراره برام بفرستم اینجا براتون میذارم
2- در طول هفته خوندن درسا ، صبا زبان و فن بعداز ظهر خوندن دو تا درس شب هم تست زدن برای درک، آخر هر هفته دوره و آزمون دادن(از کنکور های آزمایشی مرکز و ایوان سال های قبل)
3-برای زبان اول 504 بعد تافل و بعدلغات سال قبل. برای گرامر هم کتاب رستمی که همه لغات رو هم داره. استفاده از لایتنر

maryam9269
maryam9269 گفت:
چون نعداد س وال کمه ولی کتابا پر و پیمونن؛
1-راجع به تنظیم شرایط ،تاسیسات،نور و صوت تک تک اینا روچطوری باید خوند؟چیا مهمن؟کجاها کدوم بخشا؟ اگه جزوه ها رو فقط بخونیم سوالا رو از دست میدیم؟این جزوه ها:«نور و صوت(با هم)قیابکلو،تنظیم شرایط قیابکلو،نور ایزدی،صوت ایزدی»،اگه با جزوه نمیشه کمترین بخش ها ومنابع که بشه باش سوالا رو جواب داد،یکیم که تو این درسا از کدوم مباحث احتمال سوال اومدن زیاده؟
(مطالعات موردی نمی خواد،مسائلم اونایی که مقایسه ایه خونده شه و تاسیساتم زوم رو کاربردا) اینا رو که شنیدم درسته؟
2-حداقل منابع منظر که حداقل 30 بزنیم
1-راجب تاسیسات جزوه ایزدی برای مکانیکی خلاصه کتابه و اگه بتونید جزوه پرش رو پیدا کنید خیلی عالی و خلاصس اما خود کتاب در درجه اول قرار داره از مباحث هم مبحث تجهیزات مولد پر سوال ترین مبحثه ، برای نور و صوت هم اول جزوه قیابکلو و بعد کتاب:جزوه نشون میده کدوم مباحث مهمه و باید روش زوم کنید و کدوم نه!اگه در انتها فرصت کردید کتاب شاهین حیدری رو یک نگا بندازید اونهایی که هم شنیدید درسته
2-راجب منظر حداقل منبع ا جزوه مریم حسینی یا جزوه استاد عظمتی

ArchitecT EhsaN

ArchitecT EhsaN گفت:
من کلا فقط یکبار میتونم محدوده‌ی مشخص شده واسه آزمون رو بخونم. یعنی بعنوان مثال اگه فلان کتاب از صفحه 10 - 20 باشه من فقط یکبار میتونم بخونم و وقت نمیکنم بیام مرور بکنم. طبیعتا بخش زیادی از مطالب یادم میره. میخوام ببینم چه راه حلی رو واسه این مشکل و همچنین نحوه مطالعه آزمون‌های جمع‌بندی ارائه میدن.
اگه به این روند ادامه بدید بزرگترین خیانت رو به خودتون میکنید چون روز کنکور سوالات رو میبینید میدونید که این مطلب رو خونید اما یا نمیتونید به یاد بیارید یا درمورد جواب شک دارید، ابتدا از مباحث خلاصه تهیه کنید یک روز در هفته رو به دوره مطالب هفته اختصاص بدید و خلاصه ها تونو بخونیند همینطور قبل از شروع یک مطلب جدید مطالب قبلی رو دوره کنید یا شب قبل خواب مطالب رو خلاصه رو مرور کنید اگر فرصتتان محدوده مباحث مهم رو اولیت قرار بدید مثلا حتما هرساله از کابل سوال میاد اما از سازه هوا فشرده نه پس اولویتتون به کابل ها باشه تو هر درس میتونید اولویت هارو پیدا کنید

mitra2470
mitra2470 گفت:
1-از کتابای گلابچی فقط درک رفتار وسازه در معماریو جزییات ارتقا دهنده دارم،اگه واسه یقیه کتاباش جزوه هایی که بچه ها توی باشگاه میذارن(از شریفی و فیروزی و...)بخونم میشه جبرانش کرد؟؟کتاب ایستایی فاطمی خوبه؟؟
2-اینکه برای مصالح چه منبعی رو معرفی میکنن بهتره؟(فروتنی واسه کنکور نیس)یا میشه مصالح رو کنار گذاشت و نخوند؟
3-آخریش اینکه فرم فضا نظم خوندنش لازمه، کلا راهنمایی خاصی برای درک دارن؟؟البته میدونم منابع پراکندست
1- کتاب های دکتر گلابچی سه کتاب اصلی که هرگز قابل حذف نیست 1- درک رفتار 2- مبانی 3- سازه در معماری
جزوه فیروزی رو ندیدم اما میدونم استاد سروش نیا حرف اول رو میزنه کتابه های جدید هم میشه از جزوه های سینا شریفی استفاده کرد
2- مصالح به سبک سابق یا نمیاد یا یه سوال میاد اما کتاب جدید دکتر داره میاد راجب مصالح که نمیشه گفت قابل حذفه اما نیاز به خوندن بقیه کتابا نیست بجز نانو
3- برای درک فقط کتاب عسگری و مشق معماری و تست زیاد زدن

qazal
qazal. گفت:
1-اگه طبق سیلابس موسسه بخونم کافیه ؟ اگه نه ، کدوم کتابا و فصلها جا افتاده تو سیلابس؟
2-واسه تاسیسات، کتاب منبع رو بخونم یا عصر کنکاش یا جزوه؟
بعدش بپرس چیکار کنم رتبه زیر 10 بیارم؟
1- بله کافیه اما فناوری نوین و یه چند فصل از جزییات ارتقا دهنده و طراحی لرزه ای جا مونده برای فناوری جزوه طباطبایی رو بخونید
2-کتاب و جزوه منبع اول جزوه بعد کتاب ولی برای مکانیکی فقط کتاب
3- امید اعتماد بنفس تلاش توکل بر خدا

همراهی
همراهی گفت:
1-کتابای مزینی لازمه خونده بشن؟سوالای تاریخ امسال منبعش یه مقدار متفاوت تر از مبانی مسعود ریشه ها و مفاهیم بود پیشنهادشون در این خصوص چی هست
2-کتابای گلابچی کدوما حتما بخونیم؟مثلا مبانی سازه لازمه کامل خونده شه؟
3-برنامه زمان بندیشم بگه لطفا مثلا تا کی دور اولو خونده کی دوره کرده کی هم شروع به تست زدن
1- نه لازم نیست برای منابع هم باید با رتبه 1 مشورت کنم(پ.ن: از نظر من مهمه :D)
2-حتی کتاب های مهم مث مبانی و درک رفتار هم نیاز نیست تمامی صفحاتش رو بخونید برای دونستن صفحات مهم به جزوه سروش نیا مراجعه کنید
3-با برنامه مرکز معماری پیش رفتم تو ازمون 4 دوره کردم تست هم هر آخر هفته ازمون میدادم برای درک هر شب تست میزدم

ممنون از دوستان که تشکر کردن من کاری نکردم فقط سوالارو برای دوستم فرستادم ایشون جواب دادن من اینجا قرار دادم امیدوارم مفید بوده باشه:gol::gol::gol:

shahmirzadi

عضو جدید
جزوه های اقای سروش نیارو از کجا میتونم تهیه کنم؟سفارش قبول میکنن اون موسسه واسه شهرستان؟همونطور که بچه ها گفتن،واسه سرفصلای مهم میخام

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واسه آزمون مرکز هم فن و هم تاریخ نزدیکای 60 (همه منابع رو نخونده بودم )شایدم بیشتر یزنم(به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟البته سوالارو ببینین شاید خیلی آسون بوده)
ولی زبان خراب کردم چند تا لغت زدم فقط.درک منظر هیچی نزدم (چون نخونده بودم) درک عمومی ام به نظرم سخت بود باید منتظر بمونم تا پاسخنامه بیاد
دوست دارم راهنماییم کنین واسه آزمونای بعدی:cry:

منم فكر مي كردم تاريخو خوب زدم. از جلسه اومدم بيرون ٢٥ تاشو جواب داده بودم. بعد باسخنامه رو بهمون دادن ديدم نه بابا ٣٠ در صد زدم. جواب مشابه زياد داشت. امروز كه باسخنامه اينترنتي وقتي اومد مي زارم.

vahid_shah

عضو جدید
بچه ها کتاب ایستایی و فن آقای فاطمی مرکز معماری خوب هستش؟؟کسی هست که خونده باشه..جلد دومش هم همینطور
سلام ,بله کتاب خوبیه اکثر کتابای گلابچی رو پوشش میده,نمنونه موردی هاشم آپدیت تره;)

قیمتش
جلد اول 22 و جلد دوم 23 تومن

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kavehsafari66

عضو جدید
من الان یکی بهم گفت که کتاب ایستایی مرکز معماری پر از غلط تایپی و علمی هستش!!!!!!! درسته؟؟؟خواهشا اگه کسی این کتاب رو مطالعه کرده راهنماییم کنه

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
من الان یکی بهم گفت که کتاب ایستایی مرکز معماری پر از غلط تایپی و علمی هستش!!!!!!! درسته؟؟؟خواهشا اگه کسی این کتاب رو مطالعه کرده راهنماییم کنه

من این کتاب را خوندم
کتاب خوبیه و جمع بندی کتابهای گلابچی هست

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یعنی غلط نداره؟؟؟غلط علمی......بعد کتاب شما ویرایش چه سالی هست

من کتاب ایستایی و فن ساختمان مرکز معماری نوشته دکتر فاطمی رو خوندم
جای اصلاح زیاد داره
و تو قسمت اول یعنی فصل اول که مربوط به حل مسائل ایستایی بله مشکل داشت
ولی در سایر قسمت هاش واقعا از نظر جمع بندی اش عالی بود.........ولی می تونست بهتر هم باشه
مثلا حرف های تکراری زیاد زده
ولی من خودم کتاب درک رفتار سازه ها و سازه در معماری گلابچی و یکی دیگه هم بود که اسمش یادم نمیاد رو به روش کلید واژه خلاصه کرده بودم........اومدم همون کلید واژه ها رو کنار مطالبش نوشتم........که خیلی برام عالی شد و نتیجه دلخواهمو چه توی کنکور معماری و چه توی کنکور تکنولوژی از اون کتاب گرفتم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی غلط نداره؟؟؟غلط علمی......بعد کتاب شما ویرایش چه سالی هست
کتاب فاطمی رو باید در کنار سایر کتاب بخونید و کتاب خوبیه (حداقل درک رفتار ، سازه در معماری و مبانی سازه خونده بشه) در ضمن برای فن فقط کافی نیست عناصر و جزییات و مصالح رو باید از سایر کتب گلاب بخونین

nsk1223

عضو جدید
سلام دوستان. دیدم اینجا همه دارن برای کارشناسی ارشد می خونن گفتم بیام اینجا سوالم رو بپرسم!!
من کارشناسی ارشد فیزیک دارم ولی دیگه نمی خوام دکتری رو فیزیک بخونم به دلایل بسیاری که اینجا مجالش نیست. می خوام دوباره ازمون کارشناسی ارشد شرکت کنم اونم معماری. البته امسال نه. سل بعد می خوام شرکت کنم یعنی یه سال و خورده ای وقت دارم. (الان تو دلتون می گید عجب بیکاری ام!!! ههههههه) ولی اینکه چرا به این نتیجه رسیدم خیلی داستان مفصلی داره که قصه حسین کرد شبستریه و بی خیالش میشیم! ههههههه یه سری تحقیقات کردم راجه به مواد ازمون و ... اما کلا حالا سوالم اینجاست که:

به نظر شما دوستان متخصص، من برای چه درسی (به جز اسکیس که می دونم باید کلاس برم) حتما و حتما! تاکید می کنم حتما و حتما باااااید کلاس برم؟؟؟؟! و خوندن خودم به تنهایی کفایت نمی کنه؟؟؟ اینم بگم که آدم گاگولی هم نیستم هههههههههه تعریف از خود نباشه خنگ نیستم خیلی از چیزها رو خودآموز هم می تونم برم جلو. درسم رو هم تا الان توی بهترین دانشگاههای دولتی تهران خوندم توی رشته خودمون هم همیشه جزو سه نفر برتر بودم. اینا رو گفتم که فک نکنین خیلی هم تعطیلم ههههههههههه
با توجه به اینکه حتما می خوام سراسری قبول شم (چون پول آزاد و غیره و ذالک رو ندارم!) و اینکه به هر حال باید یه سری پیش نیاز رو هم تو دانشگاه بگذرونم.. می خوام ببینم مثلا اگه یه درسی رو تو دانشگاه بهم پیش نیاز می دن و برای قبولی تو کارشناسی ارشد هم خودم بخونم جواب می ده دیگه الان براش کلاس نرم پول حروم کنم! خخخخخخخخخخخ (((اصفهانی هم نیستم در ضمن! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ)))

پس خلاصه سوالم: برای چه درسی (به جز اسکیس که می دونم باید کلاس برم) حتما و حتما! تاکید می کنم حتما و حتما باااااید کلاس برم؟؟؟؟! و خوندن خودم به تنهایی کفایت نمی کنه؟؟؟

پیشاپیش از کمک همتون ممنونمممم ایشالا همتون جاهای خیلی توپی قبول شید! ;)

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان. دیدم اینجا همه دارن برای کارشناسی ارشد می خونن گفتم بیام اینجا سوالم رو بپرسم!!
من کارشناسی ارشد فیزیک دارم ولی دیگه نمی خوام دکتری رو فیزیک بخونم به دلایل بسیاری که اینجا مجالش نیست. می خوام دوباره ازمون کارشناسی ارشد شرکت کنم اونم معماری. البته امسال نه. سل بعد می خوام شرکت کنم یعنی یه سال و خورده ای وقت دارم. (الان تو دلتون می گید عجب بیکاری ام!!! ههههههه) ولی اینکه چرا به این نتیجه رسیدم خیلی داستان مفصلی داره که قصه حسین کرد شبستریه و بی خیالش میشیم! ههههههه یه سری تحقیقات کردم راجه به مواد ازمون و ... اما کلا حالا سوالم اینجاست که:

به نظر شما دوستان متخصص، من برای چه درسی (به جز اسکیس که می دونم باید کلاس برم) حتما و حتما! تاکید می کنم حتما و حتما باااااید کلاس برم؟؟؟؟! و خوندن خودم به تنهایی کفایت نمی کنه؟؟؟ اینم بگم که آدم گاگولی هم نیستم هههههههههه تعریف از خود نباشه خنگ نیستم خیلی از چیزها رو خودآموز هم می تونم برم جلو. درسم رو هم تا الان توی بهترین دانشگاههای دولتی تهران خوندم توی رشته خودمون هم همیشه جزو سه نفر برتر بودم. اینا رو گفتم که فک نکنین خیلی هم تعطیلم ههههههههههه
با توجه به اینکه حتما می خوام سراسری قبول شم (چون پول آزاد و غیره و ذالک رو ندارم!) و اینکه به هر حال باید یه سری پیش نیاز رو هم تو دانشگاه بگذرونم.. می خوام ببینم مثلا اگه یه درسی رو تو دانشگاه بهم پیش نیاز می دن و برای قبولی تو کارشناسی ارشد هم خودم بخونم جواب می ده دیگه الان براش کلاس نرم پول حروم کنم! خخخخخخخخخخخ (((اصفهانی هم نیستم در ضمن! خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ)))

پس خلاصه سوالم: برای چه درسی (به جز اسکیس که می دونم باید کلاس برم) حتما و حتما! تاکید می کنم حتما و حتما باااااید کلاس برم؟؟؟؟! و خوندن خودم به تنهایی کفایت نمی کنه؟؟؟

شما ارشد سراسری خونده باشین دوباره نمیتونین تو یه رشته دیگه ارشد سراسری شرکت کنین مگر اینکه شبانه،پیام نور،غیر انتفاعی و آزاد برین.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دوست عزیز شما یک بار از سهمیه ارشدت استفاده کردی بنابراین بار دوم باید پولشو بدی -یعنی شما شبانه حساب میشی !موفقیت= 1%استعداد 99%تلاش.

آخرین ویرایش:

nsk1223

عضو جدید
دوست عزیز شما یک بار از سهمیه ارشدت استفاده کردی بنابراین بار دوم باید پولشو بدی -یعنی شما شبانه حساب میشی !موفقیت= 1%استعداد 99%تلاش.

عهههههه بخشکی شانسسس اشکال نداره فوقش می رم شبانه دیگه...

حالا میگم جواب سوالم چی شد؟؟؟؟
برای چه درسی (به جز اسکیس که می دونم باید کلاس برم)
حتما و حتما! تاکید می کنم حتما و حتما باااااید کلاس برم؟؟؟؟! و خوندن خودم به تنهایی کفایت نمی کنه؟؟؟

Sahar.Pirozmanes

عضو جدید
کاربر ممتاز
عهههههه بخشکی شانسسس اشکال نداره فوقش می رم شبانه دیگه...

حالا میگم جواب سوالم چی شد؟؟؟؟
برای چه درسی (به جز اسکیس که می دونم باید کلاس برم)
حتما و حتما! تاکید می کنم حتما و حتما باااااید کلاس برم؟؟؟؟! و خوندن خودم به تنهایی کفایت نمی کنه؟؟؟

درک عمومی معماری چون احتمالا کاملا باهاش ناآشنا هستین و ایستایی چون هم منابعش خیلی زیاده و هم تعداد سوالا و ضریبش بالاس

passedaway

عضو جدید
دوستان عزیز تقریبن رو به موتم از این وضعیت ایستایی و سازه و سیستم و این صحبتا...
یه سری جزوه می خواستم که اگه ممکنه و کسی دارتشون ممنون میشم آپلود کنه یا لینک بده.
جزوه ی ایستایی و سیستم طباطبایی یا سروش نیا که یه نفر کلاسهاش رو رفته باشه و توش در واقع مباحث سر کلاس هم نوشته شده باشه. پاور پوینت های خام اصلن مفهوم نیست.
و فلش کارت 504 تافل.
و یه مسئله دیگه اینکه کسی هست اینجا واقعن بدونه واسه خوندن ایستایی و سیستم چه کارباید کرد؟ کدوم جزوه ها و به چه ترتیبی باید خوندشون؟ مرسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.