مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

passedaway

عضو جدید
دوستان، میشه هر کسی که مایله واسه ی کمک به من و بقیه که سردرگمیم بگه واسه خوندن ایستایی و سیستم های ساختمانی چه کتابها و چه جزواتی رو و به چه ترتیبی خونده و می خواد بخونه؟ پیشایش ممنون از وقتی که واسه ی پاسخ به درخواستم می گذارید.

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
دوستان، میشه هر کسی که مایله واسه ی کمک به من و بقیه که سردرگمیم بگه واسه خوندن ایستایی و سیستم های ساختمانی چه کتابها و چه جزواتی رو و به چه ترتیبی خونده و می خواد بخونه؟ پیشایش ممنون از وقتی که واسه ی پاسخ به درخواستم می گذارید.
istaee sorosh nia......ke jozvast.....aliye;)

na aziz to bashgah nist.....bayad az kasi ke kelasesho rafte begiri.......dar zemn say kon male emsalo begiri.....chon har sal jozavato apdaite mikone

آخرین ویرایش:

nsk1223

عضو جدید
درک عمومی معماری چون احتمالا کاملا باهاش ناآشنا هستین و ایستایی چون هم منابعش خیلی زیاده و هم تعداد سوالا و ضریبش بالاس

ممنونم سحر عزیزم از راهنماییت.

بقیه دوستان هم نظرشون همینهههه؟؟؟؟؟

چقدر این تاپیک جزوه هاتون باحاله کلی جزوه از توش دانلود کردم

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنونم سحر عزیزم از راهنماییت.

بقیه دوستان هم نظرشون همینهههه؟؟؟؟؟

چقدر این تاپیک جزوه هاتون باحاله کلی جزوه از توش دانلود کردم
بله. حق با سحر جونه.
البته همه اینا بستگی به وضع مالی داره. اگه کلاس نری کارت یه کم سخت تر میشه. اما کار نشد نداره. شما که رشتت فیزیک بوده ریاضی و تحلیلت 100% خوبه. و این به دردتون میخوره هم واسه محاسبات و هم کلاً.
یه چیز دیگه راجب کلاس. یه سری کلاسای آزاد مرکز معماری داره که اگه تونستی پیشنهاد میکنم حتماً بری. همین طور کلاسای آزاد دانشگاه تهرانو. دیدت رو باز میکنه.
جدای از اینا کتابای معماری هم زیاد بخون و کار زیاد ببین. این قدرت تحلیلت رو میبره بالا. وقتی تحلیلگر خوبی بشی نقاط ضعف و قوت خوذتو میشناسی و خودت میتونی کار خودتو نقد کنی حتی. واسه دستتم که اول کتاب بگیر و با کتابای اسکیس یه کم تمرین کن بعد برو کلاس.
در کل رشته ی معماری چیز سختی نداره. هرکس در حد خودش یه چیزایی بلده و هیچ کس هم کامل نیس تو این زمینه. انقد نامحدوده که همیشه جا واسه بهتر شدنت هست. ;)
هیچ وقتم اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی.

Anita.Mosavi

عضو جدید
من الان یکی بهم گفت که کتاب ایستایی مرکز معماری پر از غلط تایپی و علمی هستش!!!!!!! درسته؟؟؟خواهشا اگه کسی این کتاب رو مطالعه کرده راهنماییم کنه

نه خیلی خوبه نه خیلی بد. اگه می خوای کتابای گلابچی رو نخونی خوبه ولی اگه کتابای گلابچی رو بخونی می بینی این کتاب کمک زیادی بهت نکرده

qazal.

عضو جدید
دوستان عزیز تقریبن رو به موتم از این وضعیت ایستایی و سازه و سیستم و این صحبتا...
یه سری جزوه می خواستم که اگه ممکنه و کسی دارتشون ممنون میشم آپلود کنه یا لینک بده.
جزوه ی ایستایی و سیستم طباطبایی یا سروش نیا که یه نفر کلاسهاش رو رفته باشه و توش در واقع مباحث سر کلاس هم نوشته شده باشه. پاور پوینت های خام اصلن مفهوم نیست.
و فلش کارت 504 تافل.
و یه مسئله دیگه اینکه کسی هست اینجا واقعن بدونه واسه خوندن ایستایی و سیستم چه کارباید کرد؟ کدوم جزوه ها و به چه ترتیبی باید خوندشون؟ مرسی
بعضی از جزوه های اساتید اینجاست... #1

طراحی لرزه ای هم SEISMIC DETAILING_.rar که همراهی دوباره گذاشتن...

فلش کارت:
پست های

آخرین ویرایش:

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان عزیز تقریبن رو به موتم از این وضعیت ایستایی و سازه و سیستم و این صحبتا...
یه سری جزوه می خواستم که اگه ممکنه و کسی دارتشون ممنون میشم آپلود کنه یا لینک بده.
جزوه ی ایستایی و سیستم طباطبایی یا سروش نیا که یه نفر کلاسهاش رو رفته باشه و توش در واقع مباحث سر کلاس هم نوشته شده باشه. پاور پوینت های خام اصلن مفهوم نیست.
و فلش کارت 504 تافل.
و یه مسئله دیگه اینکه کسی هست اینجا واقعن بدونه واسه خوندن ایستایی و سیستم چه کارباید کرد؟ کدوم جزوه ها و به چه ترتیبی باید خوندشون؟ مرسی

دوست خوبم، کتاب آقای طباطبایی که برای انتشارات کنکاش نوشته اند، هیچ تفاوتی با جزوه ی ایشون که سر کلاس درس می دن ندارد.

Omid_Mehraz

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام ,بله کتاب خوبیه اکثر کتابای گلابچی رو پوشش میده,نمنونه موردی هاشم آپدیت تره;)

سلام مهندس جان.
می شه ازتون تقاضا کنم که از منابع هر دو کتاب عکس بگیرید و بزارید که ببینیم چه کتابهایی رو پوشش میده؟
ممنون

vahid_shah

عضو جدید
منابع کتاب ایستایی و فن ساختمان فاطمی ویرایش جدید

سلام مهندس جان.
می شه ازتون تقاضا کنم که از منابع هر دو کتاب عکس بگیرید و بزارید که ببینیم چه کتابهایی رو پوشش میده؟
ممنون
سلام,این منابع جلد اولDSC02617.jpg

vahid_shah

عضو جدید

سلام مهندس جان.
ممنون
اینم منابع جلد دومDSC02618.jpgDSC02619.jpg

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

[FONT=&quot]
-ژان نوول :[/FONT][FONT=&quot]معمارانی که حرف بیشتری برای گفتن دارند معمارانی هستند که واقعا میسازند.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]-خداوند برای هر چیزی که اجازه اتفاق افتادنش را می دهد دلیلی دارد… ممکن است ما هرگز نتوانیم حکمتش را درک کنیم اما باید به اراده و خواست او اعتماد کنیم[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]-خوشبخت باشید[/FONT][FONT=&quot].[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]همان کسی باشید که می خواهید. اگر دیگران آن را دوست ندارند، بگذارید نداشته باشند. یادتان باشد “خوشبختی یک انتخاب است.” زندگی، راضی نگه داشتن همه نیست[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]

shima jo0on

عضو جدید
دوستان من دو تا مشکل بزرگ دارم :
1. کلمات زبان یادم میره اینقد که واقعا دارم از خوندن زبان منصرف میشم:cry:
2.تاریخ هم زیاد تو ذهنم نمیمونه مخصوصا غررررررب:cry:
کسی برای من پیشنهادی ندااااااااااااره؟:crying::wallbash:

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من دو تا مشکل بزرگ دارم :
1. کلمات زبان یادم میره اینقد که واقعا دارم از خوندن زبان منصرف میشم:cry:
2.تاریخ هم زیاد تو ذهنم نمیمونه مخصوصا غررررررب:cry:
کسی برای من پیشنهادی ندااااااااااااره؟:crying::wallbash:
عزیز دلم مرور مرور مرور به فاصله کوتاه برا هر دو و نشونه گذاری برا مطالب تاریخ

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم زبان همش یادم میره نمیدونم چیکار کنم.اول رو کتاب بخونم بعد برم با jmemrise یا از همون اول با نرم افزار بخونم.هر درسی رو چقدر مرور کنم؟فاصله مرورام و تکرارشون تو روزای مختلف چه جوری باشه
ببین عیز دلم من این مشکلو تو آزمون آیلتس داشتم. وقتم کم بود استادم گفته بود باید روزی 100 تا واژه حفظ کنم. واژه های سنگینااااااااااااااااااا. می نوشتم می خوندم تو گوشیم زده بودم ولی بازم یادم می رفت. تا اینکه از سر حادثه استادمو عوض کردم. استاد جدیدم گفتش اصن حفظ کردن اینجوری فایده نداره اینا رو به ذهنت غلاب کن. میگفتش مثلا برا لغتا داستان بساز یا یه آهنگ بساز. مثلا یه واژه بود manchet که میشد یه جور نون. گفت اینجوری فک کن که <من هروقت نون می خورم چت می کنم>:biggrin: ولی نمی دونی چه تاثیر عجیبی داشت. همینجوری تو زمان کم آیلتسو ترکوندم. مرحله بعدش گفتش جمله های کوتاه یا پاراگراف کوتاهی که مثلا تو کتابایی مثل 504 هس یا اگه نیس خودت تو اینترنت پیدا کن و اینا رو مث شعر هی تکرار کن بعدش سعی کن با این کلماتت جمله بسازی و شبا با ایمیل برا من بفرستی. خیلی راه افتادم

nsk1223

عضو جدید
بله. حق با سحر جونه.
البته همه اینا بستگی به وضع مالی داره. اگه کلاس نری کارت یه کم سخت تر میشه. اما کار نشد نداره. شما که رشتت فیزیک بوده ریاضی و تحلیلت 100% خوبه. و این به دردتون میخوره هم واسه محاسبات و هم کلاً.
یه چیز دیگه راجب کلاس. یه سری کلاسای آزاد مرکز معماری داره که اگه تونستی پیشنهاد میکنم حتماً بری. همین طور کلاسای آزاد دانشگاه تهرانو. دیدت رو باز میکنه.
جدای از اینا کتابای معماری هم زیاد بخون و کار زیاد ببین. این قدرت تحلیلت رو میبره بالا. وقتی تحلیلگر خوبی بشی نقاط ضعف و قوت خوذتو میشناسی و خودت میتونی کار خودتو نقد کنی حتی. واسه دستتم که اول کتاب بگیر و با کتابای اسکیس یه کم تمرین کن بعد برو کلاس.
در کل رشته ی معماری چیز سختی نداره. هرکس در حد خودش یه چیزایی بلده و هیچ کس هم کامل نیس تو این زمینه. انقد نامحدوده که همیشه جا واسه بهتر شدنت هست. ;)
هیچ وقتم اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی.

مرسییییی عزیزم خدا خیرت بده چقدر امیدوارانه حرف زدی و امید دادی... ایشالا هیچ وقت امیدت نا امید نشه:w27:

کلاسهای جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران به درد من می خوره؟؟؟؟ به نظرتون من کلاس همینجوری برای یادگیری باید برم یا کلاسهای آمادگی آزمون کارشناسی ارشد هم می تونه برام مفید باشه؟؟؟؟

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسییییی عزیزم خدا خیرت بده چقدر امیدوارانه حرف زدی و امید دادی... ایشالا هیچ وقت امیدت نا امید نشه:w27:

کلاسهای جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران به درد من می خوره؟؟؟؟ به نظرتون من کلاس همینجوری برای یادگیری باید برم یا کلاسهای آمادگی آزمون کارشناسی ارشد هم می تونه برام مفید باشه؟؟؟؟
منم یه پیشنهاد بدم؟؟ به نظرم هر کلاسی که میخوای بری قبلش تو چند روز کتابای هنرستان رو بخون

shima jo0on

عضو جدید
ببین عیز دلم من این مشکلو تو آزمون آیلتس داشتم. وقتم کم بود استادم گفته بود باید روزی 100 تا واژه حفظ کنم. واژه های سنگینااااااااااااااااااا. می نوشتم می خوندم تو گوشیم زده بودم ولی بازم یادم می رفت. تا اینکه از سر حادثه استادمو عوض کردم. استاد جدیدم گفتش اصن حفظ کردن اینجوری فایده نداره اینا رو به ذهنت غلاب کن. میگفتش مثلا برا لغتا داستان بساز یا یه آهنگ بساز. مثلا یه واژه بود manchet که میشد یه جور نون. گفت اینجوری فک کن که <من هروقت نون می خورم چت می کنم>:biggrin: ولی نمی دونی چه تاثیر عجیبی داشت. همینجوری تو زمان کم آیلتسو ترکوندم. مرحله بعدش گفتش جمله های کوتاه یا پاراگراف کوتاهی که مثلا تو کتابایی مثل 504 هس یا اگه نیس خودت تو اینترنت پیدا کن و اینا رو مث شعر هی تکرار کن بعدش سعی کن با این کلماتت جمله بسازی و شبا با ایمیل برا من بفرستی. خیلی راه افتادم

تیچر کلاس زبان منم همین پیشنهاد رو داد بهم ایشون معتقدن که اصلا کلمه حفظ کردن اینجوری فایده نداره کلمه باید با جمله حفظ شه باید با شعر و متن و داستان به حافظه بسپریم مثلا اینکه با دوازده وازه هر درس 504 یه پارا گراف بسازیم و اون پاراگرافو حفظ کنیم البته اون موقع دیگه نیاز به حفظ کردن پاراگراف نیست چون خودمون داستان سراییم یادمون میمونه اما خب من فک میکنم این خیلی وقت گیرررره من خیلی عقبم:w22:

nsk1223

عضو جدید
منم یه پیشنهاد بدم؟؟ به نظرم هر کلاسی که میخوای بری قبلش تو چند روز کتابای هنرستان رو بخون

عهههه بیتا جون چرا کتابای هنرستان حالا؟؟؟؟ خودم مد نظرم بود قبل رفتن به کلاسا کتابهای منبع یکی دوتاش رو خودم بخونم یا جزوه هایی که دارم دانلود می کنم رو بخونم. اینا خوب نیستن؟؟؟

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
عهههه بیتا جون چرا کتابای هنرستان حالا؟؟؟؟ خودم مد نظرم بود قبل رفتن به کلاسا کتابهای منبع یکی دوتاش رو خودم بخونم یا جزوه هایی که دارم دانلود می کنم رو بخونم. اینا خوب نیستن؟؟؟
منم با بیتا موافقم چون کتابای هنرستان خیلی بیسیکن و از ابتدا رات میندازن. اما جزوه ها تخصصین و ممکنه خیلی از اصطلاحاتو متوجه نشی
بستگی داره. اگه به قصد کنکور ارشد میخوای بری ، برو ایوانخانه معمار. اگه کلاسای آزاد معماری و نرم افزار معماری میخوای بری ، مرکز معماری. جهاد دانشگاهی رو پیشنهاد نمیکنم. همه استاداش خوب نیستن. تک و توک خوبن.
اگه قصدت ارشده از الان بخون. سال دیگه از تابستون ، (نه این موقع ها) یعنی اولین دوره واسه ارشد دولتی که از تیر شروع میشه رو برو ایوانخانه ثبت نام کن.
اینم کاملا درسته اگه برا کنکور فقط ایوانخانه ولی برا دوره آزاد دوره های عالی تخصصی دانشگاه تهران (که قطب علمیش برگزار میکنه نه جهاد) رو پیشنهاد می کنم که البته یه کمی گرونه

mahsa_archi_arch

عضو جدید
پست موقت....مهسا جان دستت درد نکنه....خدا بهت عمر با عزت بده .....من دیگه مردم ....:w47:
منابعو نومو خوام ....فهرستو موخوام:w04:....البته منابع رو هم موخوام که آقا وحید زحمتشو کشیده و قطعا بدردم موخوره....کلا هردوشو موخوام:w22:

خواهش میکنم غزل حونم ..
از روی فهرست بهتر میشه فهمید چه موضوعاتی اضافه شده ... البته منابع هم لازمه برا اینکه بدونیم چه کتابایی و پوشش داده ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.