دوستان من دو تا مشکل بزرگ دارم :
1. کلمات زبان یادم میره اینقد که واقعا دارم از خوندن زبان منصرف میشم

2.تاریخ هم زیاد تو ذهنم نمیمونه مخصوصا غررررررب

کسی برای من پیشنهادی ندااااااااااااره؟

ببین عیز دلم من این مشکلو تو آزمون آیلتس داشتم. وقتم کم بود استادم گفته بود باید روزی 100 تا واژه حفظ کنم. واژه های سنگینااااااااااااااااااا. می نوشتم می خوندم تو گوشیم زده بودم ولی بازم یادم می رفت. تا اینکه از سر حادثه استادمو عوض کردم. استاد جدیدم گفتش اصن حفظ کردن اینجوری فایده نداره اینا رو به ذهنت غلاب کن. میگفتش مثلا برا لغتا داستان بساز یا یه آهنگ بساز. مثلا یه واژه بود manchet که میشد یه جور نون. گفت اینجوری فک کن که <من هروقت نون می خورم چت می کنم>

ولی نمی دونی چه تاثیر عجیبی داشت. همینجوری تو زمان کم آیلتسو ترکوندم. مرحله بعدش گفتش جمله های کوتاه یا پاراگراف کوتاهی که مثلا تو کتابایی مثل 504 هس یا اگه نیس خودت تو اینترنت پیدا کن و اینا رو مث شعر هی تکرار کن بعدش سعی کن با این کلماتت جمله بسازی و شبا با ایمیل برا من بفرستی. خیلی راه افتادم
سلام
اول از زبان شروع کنم:
روشی که دوستمون گفتن کاملا درسته، اما داستان نوشتن یکم سخته خصوصا تو زمان کم، بهترین کار اینه تو همون جی مموریز،
کنار معنی هر کلمه عکس اون کلمه رو هم از اینترنت سرچ کنید و اضافه کنید خواهید دید چقدر تاثیر خواهد داشت تو یادگیری
دوم ایشون گفتن داستان بنویسید، این خیلی خوبه و کلا ذهنتون رو فعال میکنه، اما من همیشه میگم بجای داستان
یه مدتی خودتون رو درگیر زبان کنید، مثلا سر سفره نشستید، یا تو تاکسی هستید، یا با دوستاتون دارید صحبت میکنید، سعی کنید تو ذهنتون یا بر زبانتون معادل انگلیسی اونا رو بیارید، هر چیزی که دور و برتون میبینید، هرکاری که تو روزمره انجام میدید یا هر رویایی که تو ذهنتون دارید رو انگلیسی بیان کنید، انگار که مجبورتون کردن مثلا یه ماه همش انگلیسی حرف بزنید، این خیلی کمکتون میکنه، اکثر کلمات سخت رو بصورت ناخوداگاه وقتی یاد میگیریم که نیاز به دونستنشون تو لحظه باشه نه وقتی که ذهن درگیرش نیست
سوم هم بعد از اینکه یه دایره لغات نسبتا کامل پیدا کردید حدود 2500 تا 3000 کلمه (از راهنمایی که شروع کردید تا الان) بعد میرید سراغ
خوندن متن مثل داستان، یا روزنامه، میبینید که ناخوداگاه گرامرتون هم درست میشه، همچنین مثلا تو یه چمله 10 کلمه ای، 9 تا کلمه رو بلدید، کلمه 10 رو به راحتی میتونید حدس بزنید و یاد بگیریدش،
فیلم همراه با زیرنویس هم میتونه تو تلفظ صحیح و یاد گرفتن لغت و گرامر کمک کنه (زیاد صحبت کردم، اما طوری گفتم که تا آخر عمرتون کافی باشه)
برای درسای حفظی و کلا تمام درسا، سعی کنید
خلاصه نویسی کنید، وقتی خلاصه نویسی میکنید یعنی اینکه به ذهنتون دستور میدید چیزای باارزش تو یه متن رو حفظ بشه و از حفظ شدن چیزای غیرضروری منعش میکنید، همچنین معجزه اشو نزدیکای کنکور که میخواید دوره کنید میبینید، بجای اینکه مثلا یه کتاب رو دو بار نزدیک کنکور دوره کنید، یهم میبینید 6-7 بار تو همون زمان دوره کردید
از نظر روانشناسی هم وقتی شما یه متنی رو هم میبینید و میخونید و هم مینویسید بیشتر تو ذهنتون نقش میبنده تا وقتی که فقط میبینید و میخونید
موفق باشید