مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فكر مي كنم اين ازموناي مركز معماري بيشتر از حرفايي كه استادا سر كلاس خود مركز معماري مي زنن مي اد. ٣ ٤ تا از درسا بالاترين در صد ١٠٠ در صد كه توي دنياي واقعي كنكور هيج وقت نمي شه. و بعد ازمون ٢تا دختر داشتن باسخنامه رو مي ديدن مي كفتن همش از جزوه كلاسشون اومده. خواستم بكم كه وقتي نتيجه تونو ديدين با بقيع درصدهاي اونجا مقايسه نكنيد. اعتماد به نفستون از بين مي ره. خودتونو بر اساس خودتونو در صد خوتون قضاوت كنيد. زياد به رتبه اين ازمونا دل نبندين همه كسايي كه كلاس مركز مي رن ازموناشو شركت مي كنند و طراح سوالا هم استاداي همون كلاسن. در صد بقيه رو ديدين اعتماد به نفستونو از دست ندين :)

mahsa_archi_arch

عضو جدید
بچه ها کسی آزمونهای ایوانخانه ثبت نام کرده ؟؟؟
تاریخ آزمونهاشو میخواستم // اولینآزمون طبق سیلابس کی هست ؟؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
دوستان من دو تا مشکل بزرگ دارم :
1. کلمات زبان یادم میره اینقد که واقعا دارم از خوندن زبان منصرف میشم:cry:
2.تاریخ هم زیاد تو ذهنم نمیمونه مخصوصا غررررررب:cry:
کسی برای من پیشنهادی ندااااااااااااره؟:crying::wallbash:

ببین عیز دلم من این مشکلو تو آزمون آیلتس داشتم. وقتم کم بود استادم گفته بود باید روزی 100 تا واژه حفظ کنم. واژه های سنگینااااااااااااااااااا. می نوشتم می خوندم تو گوشیم زده بودم ولی بازم یادم می رفت. تا اینکه از سر حادثه استادمو عوض کردم. استاد جدیدم گفتش اصن حفظ کردن اینجوری فایده نداره اینا رو به ذهنت غلاب کن. میگفتش مثلا برا لغتا داستان بساز یا یه آهنگ بساز. مثلا یه واژه بود manchet که میشد یه جور نون. گفت اینجوری فک کن که <من هروقت نون می خورم چت می کنم>:biggrin: ولی نمی دونی چه تاثیر عجیبی داشت. همینجوری تو زمان کم آیلتسو ترکوندم. مرحله بعدش گفتش جمله های کوتاه یا پاراگراف کوتاهی که مثلا تو کتابایی مثل 504 هس یا اگه نیس خودت تو اینترنت پیدا کن و اینا رو مث شعر هی تکرار کن بعدش سعی کن با این کلماتت جمله بسازی و شبا با ایمیل برا من بفرستی. خیلی راه افتادم

سلام
اول از زبان شروع کنم:
روشی که دوستمون گفتن کاملا درسته، اما داستان نوشتن یکم سخته خصوصا تو زمان کم، بهترین کار اینه تو همون جی مموریز، کنار معنی هر کلمه عکس اون کلمه رو هم از اینترنت سرچ کنید و اضافه کنید خواهید دید چقدر تاثیر خواهد داشت تو یادگیری
دوم ایشون گفتن داستان بنویسید، این خیلی خوبه و کلا ذهنتون رو فعال میکنه، اما من همیشه میگم بجای داستان یه مدتی خودتون رو درگیر زبان کنید، مثلا سر سفره نشستید، یا تو تاکسی هستید، یا با دوستاتون دارید صحبت میکنید، سعی کنید تو ذهنتون یا بر زبانتون معادل انگلیسی اونا رو بیارید، هر چیزی که دور و برتون میبینید، هرکاری که تو روزمره انجام میدید یا هر رویایی که تو ذهنتون دارید رو انگلیسی بیان کنید، انگار که مجبورتون کردن مثلا یه ماه همش انگلیسی حرف بزنید، این خیلی کمکتون میکنه، اکثر کلمات سخت رو بصورت ناخوداگاه وقتی یاد میگیریم که نیاز به دونستنشون تو لحظه باشه نه وقتی که ذهن درگیرش نیست
سوم هم بعد از اینکه یه دایره لغات نسبتا کامل پیدا کردید حدود 2500 تا 3000 کلمه (از راهنمایی که شروع کردید تا الان) بعد میرید سراغ خوندن متن مثل داستان، یا روزنامه، میبینید که ناخوداگاه گرامرتون هم درست میشه، همچنین مثلا تو یه چمله 10 کلمه ای، 9 تا کلمه رو بلدید، کلمه 10 رو به راحتی میتونید حدس بزنید و یاد بگیریدش، فیلم همراه با زیرنویس هم میتونه تو تلفظ صحیح و یاد گرفتن لغت و گرامر کمک کنه (زیاد صحبت کردم، اما طوری گفتم که تا آخر عمرتون کافی باشه)

برای درسای حفظی و کلا تمام درسا، سعی کنید خلاصه نویسی کنید، وقتی خلاصه نویسی میکنید یعنی اینکه به ذهنتون دستور میدید چیزای باارزش تو یه متن رو حفظ بشه و از حفظ شدن چیزای غیرضروری منعش میکنید، همچنین معجزه اشو نزدیکای کنکور که میخواید دوره کنید میبینید، بجای اینکه مثلا یه کتاب رو دو بار نزدیک کنکور دوره کنید، یهم میبینید 6-7 بار تو همون زمان دوره کردید
از نظر روانشناسی هم وقتی شما یه متنی رو هم میبینید و میخونید و هم مینویسید بیشتر تو ذهنتون نقش میبنده تا وقتی که فقط میبینید و میخونید

موفق باشید

shima jo0on

عضو جدید
سلام
اول از زبان شروع کنم:
روشی که دوستمون گفتن کاملا درسته، اما داستان نوشتن یکم سخته خصوصا تو زمان کم، بهترین کار اینه تو همون جی مموریز، کنار معنی هر کلمه عکس اون کلمه رو هم از اینترنت سرچ کنید و اضافه کنید خواهید دید چقدر تاثیر خواهد داشت تو یادگیری
دوم ایشون گفتن داستان بنویسید، این خیلی خوبه و کلا ذهنتون رو فعال میکنه، اما من همیشه میگم بجای داستان یه مدتی خودتون رو درگیر زبان کنید، مثلا سر سفره نشستید، یا تو تاکسی هستید، یا با دوستاتون دارید صحبت میکنید، سعی کنید تو ذهنتون یا بر زبانتون معادل انگلیسی اونا رو بیارید، هر چیزی که دور و برتون میبینید، هرکاری که تو روزمره انجام میدید یا هر رویایی که تو ذهنتون دارید رو انگلیسی بیان کنید، انگار که مجبورتون کردن مثلا یه ماه همش انگلیسی حرف بزنید، این خیلی کمکتون میکنه، اکثر کلمات سخت رو بصورت ناخوداگاه وقتی یاد میگیریم که نیاز به دونستنشون تو لحظه باشه نه وقتی که ذهن درگیرش نیست
سوم هم بعد از اینکه یه دایره لغات نسبتا کامل پیدا کردید حدود 2500 تا 3000 کلمه (از راهنمایی که شروع کردید تا الان) بعد میرید سراغ خوندن متن مثل داستان، یا روزنامه، میبینید که ناخوداگاه گرامرتون هم درست میشه، همچنین مثلا تو یه چمله 10 کلمه ای، 9 تا کلمه رو بلدید، کلمه 10 رو به راحتی میتونید حدس بزنید و یاد بگیریدش، فیلم همراه با زیرنویس هم میتونه تو تلفظ صحیح و یاد گرفتن لغت و گرامر کمک کنه (زیاد صحبت کردم، اما طوری گفتم که تا آخر عمرتون کافی باشه)

برای درسای حفظی و کلا تمام درسا، سعی کنید خلاصه نویسی کنید، وقتی خلاصه نویسی میکنید یعنی اینکه به ذهنتون دستور میدید چیزای باارزش تو یه متن رو حفظ بشه و از حفظ شدن چیزای غیرضروری منعش میکنید، همچنین معجزه اشو نزدیکای کنکور که میخواید دوره کنید میبینید، بجای اینکه مثلا یه کتاب رو دو بار نزدیک کنکور دوره کنید، یهم میبینید 6-7 بار تو همون زمان دوره کردید
از نظر روانشناسی هم وقتی شما یه متنی رو هم میبینید و میخونید و هم مینویسید بیشتر تو ذهنتون نقش میبنده تا وقتی که فقط میبینید و میخونید

موفق باشید
ممنونم از راهنماییتون کاملا درسته اما این روش صحبت کردن که میگین واسه صحبت خیلی خوبه اما مشکل اصلی ما کلماتی هستن که میخوایم حفظ کنیم اما شاید در کل زندگیمون هم نیازشون نداشته باشیم من خودم خیلی خوب انگلیسی صحبت میکنم اما این دلیل نمیشه که کلمات 504 و تافل و ... حفظ باشم همیشه کلمات ساده تری واسه جایگزین هستن و همیشه روش راحت تری واسه گفتن هست...اما کنکورو زبان و یاد نگرفتن سر جاشه:wallbash:

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-آنچه که امروز هستید به دلیل وجود همه کشمکش هایی ست که در زندگی با آنها دست وپنجه نرم کرده اید.از دوران سخت سپاسگذار باشیدآنها شما را قویتر کرده اند

-تسلیم نشوید آغاز همیشه سخترین مرحله است

-فرانک لوید رایت :معمار بایستی یک پیامبر باشد ... یک پیامبر به مفهوم واقعی کلمه ... اگر او قادر نباشد حداقل ده سال جلوتر را ببیند، نمی­توان او را یک معمار نامید.

j (10).jpg

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نمیدونم شاید اینجا جاش نباش ولی من با خوندن این کلی انرژی گرفتم و تصمیم برای کارهایی که باید انجام بدم..
میدونم به نظر زیاد میاد شایدم خسته کننده ولی متنش دلنشین مثل کتاباش ارزش خوندن داره و ارزش فک کردن
ببخشید همراهی وبچه ها ولی فک میکنم ارزش داره که این مطلب گذاشت

اگه خوب نیست بگین تا فردابرش میدارم:cool:

وصیت نامه گابریل گارسیا مارکز

*گابريل گارسيا مارکز به سرطان لنفاوي مبتلاست و مي‌داند عمر زيادي برايش باقي نيست. بخوانيد چگونه در اين نامه‌ي کوتاه از جهان و خوانندگان خود خداحافظي مي‌کند:*

«اگر پروردگار لحظه‌اي از ياد مي‌برد که من آدمکي مردني بيش نيستم و فرصتي ولو کوتاه براي زنده ماندن به من مي‌داد از اين فرصت به بهترين وجه ممکن استفاده مي‌کردم

به احتمال زياد هر فکرم را به زبان نمي‌راندنم، اما يقيناً هرچه را مي‌گفتم فکر مي‌کردم

هر چيزي را نه به دليل قيمت که به دليل نمادي که بود بها مي‌دادم. کمتر مي‌خوابيدم و بيشتر رويا مي‌بافتم؛ زيرا در ازاي هر دقيقه که چشم مي‌بنديم، شصت ثانيه نور از

دست مي‌دهيم

راه را از‌‌ همان جايي ادامه مي‌دادم که سايرين متوقف شده بودند و زماني از بستر بر مي‌خاستم که سايرين هنوز در خوابند

اگر پروردگار فرصت کوتاه ديگري به من مي‌بخشيد، ‌ ساده‌تر لباس مي‌پوشيدم، در آفتاب غوطه مي‌خوردم و نه تنها جسم که روحم را نيز در آفتاب عريان مي‌کردم

به همه ثابت مي‌کردم که به دليل پير شدن نيست که ديگر عاشق نمي‌شوند، بلکه زماني پير مي‌شوند که ديگر عاشق نمي‌شوند

به بچه‌ها بال مي‌دادم، اما آن‌ها را تنها مي‌گذاشتم تا خود پرواز را فرا گيرند. به سالمندان مي‌آموختم با سالمند شدن نيست که مرگ فرا مي‌رسد، با غفلت از زمان حال است

چه چيز‌ها که از شما‌ها [خوانندگانم] ياد نگرفته‌ام ... ياد گرفته‌ام همه مي‌خواهند بر فراز قله‌ي کوه زندگي کنند و فراموش کرده‌اند مهم صعود از کوه است

ياد گرفته‌ام وقتي نوزادي انگشت شصت پدر را در مشت مي‌فشارد، او را تا ابد اسير عشق خود مي‌کند

ياد گرفته‌ام انسان فقط زماني حق دارد از بالا به پايين بنگرد که بخواهد ياري کند تا افتاده‌اي را از جا بلند کند

چه چيز‌ها که از شما ياد نگرفته‌ام ... .

احساساتتان را همواره بيان کنيد و افکارتان را اجرا

اگر مي‌دانستم اين آخرين دقايقي است که تو را مي‌بينم، چنان محکم در آغوش مي‌فشردمت تا حافظ روح تو گردم.

اگر مي‌دانستم اين آخرين دقايقي است که تو را مي‌بينم، به تو مي‌گفتم «دوستت دارم» و نمي‌پنداشتم تو خود اين را

مي‌داني

هميشه فردايي نيست تا زندگي فرصت ديگري براي جبران اين غفلت‌ها به ما دهد

کساني را که دوست داري هميشه کنار خود داشته باش و بگو چقدر به آن‌ها علاقه و نياز داري

مراقبشان باش

به خودت اين فرصت را بده تا بگويي: «مرا ببخش»، «متاسفم»، «خواهش مي‌کنم»، «ممنونم» و از تمام عبارات زيبا و مهرباني که بلدي استفاده کن

هيچکس تو را به خاطر نخواهد آورد اگر افکارت را چون رازي در سينه محفوظ داري

خودت را مجبور به بيان آن‌ها کن. به دوستان و همه‌ي آنهايي که دوستشان داري بگو چقدر برايت ارزش دارند. اگر نگويي فردايت مثل امروز خواهد بود و روزي با اهميت نخواهد

گشت

منبع :http://www.raykarasa.blogfa.com

آخرین ویرایش:

simin_sm

کاربر فعال
دوستان به نظر شما دو جلد کتابهای فاطمی جایگزین خوبی برای کتابای گلابچی هست؟یا بهتره همون گلابچی بخونیم؟

منامنا

عضو جدید
دوستان به نظر شما دو جلد کتابهای فاطمی جایگزین خوبی برای کتابای گلابچی هست؟یا بهتره همون گلابچی بخونیم؟
به نظر من که نمیتونه تمام و کمال جایگزینش باشه ولی وقت زیاد چندانی هم نمونده که بخواین تموم کتابای گلابچی رو بخونین ...کتابای اصلی گلابچی(همون 2،3 تا)+ فاطمی میتونه موثر و مفید باشه;)

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بازم من اومدم با چند تا توصیه. :biggrin:
تاااااااا میتونین از چیزایی که یاد میگیرین شکل بکشین. شکل خیلی بیشتر از نوشته تو ذهن میمونه.
چیزایی که تو ذهنتون حلاجی میکنین و باهاش به نتیجه میرسین تو ذهنتون میمونه اما چیزایی که فقط حفظ میکنین و رد میشین نــــــــــــــــــــه. :D
تا میتونین همه توضیحات رو با شکلشون حفظ کنین. مخصوصاً تاریخ رو با پلاناش یاد بگیرین. و توضیحات رو خلاصه کنار پلان بنویسین و مطالب یه موضوع رو سعی کنین واسه مقایسه کنار هم داشته باشین. نه که پرت و پلا هرکدومو از یه جا بخونین.
چیزایی که واستون سخته و میدونین هیچ رابطه یی بین کلماتش نیست باهاشون جملات بی ربط و بعضاً خنده دار بسازین. (بهترینش جملات بی ربط و مضحکه چون عجیب تو ذهن میمونه) :D
مثال میزنم. واسه تاریخ غرب تو کتاب قبادیان نوشته تالار ماشین معمارش دوترته ، سازش کنتمین. یه جمله که من باهاش ساختم اینه، البته جمله خوبی نیست اما در حدی هست که تو ذهنم بمونه: ماشین دوترتِ معمار،سازش کنتمینه!!! ماشین که نشون دهنده تالار ماشینه. دوترتِ معمارم که تابلوِ که معمارش دوترته. باقیشم همین طور.
یا واسه خودتون داستان سرایی کنین و تو ذهنتون شکل و داستان رو بیارین. مخصوصاً واسه تاریخ این جواب میده. حتی کلمات زبان.

shematik

عضو جدید
بچه ها به نظرتون منابعی که من میخونم خوبه؟یعنی کافیه...میشه راهنماییم کنین

زبان:
تافل (کل لغات و متن)
کتاب 504
زبان تخصصی رستگارپور
زبان تخصصی فرهادی
---------------------
تاریخ:
سبک شناسی پیرنیا
معماری اسلامی پیرنیا
جزوه اسلامی متدین
معماری غرب قبادیان
معماری جهان زارعی
معماری غرب از عهد باستان تا شیکاگو بانی مسعود
جزوه نسیم عسگری
جزوه مانا قابوسی
---------------------
فنی:
درک رفتار سازه
سازه در معماری
جزییات ارتقادهنده گلابچی
فناوری های نوین گلابچی
تاسیسات مکانیکی سلطاندوست
ساختمانهاچگونه عمل میکنند
معمار+ مهندس..
ایستایی به بیان ساده عصر کنکاش
شناخت عناصر اقلیمی
تاسیسات الکتریکی صفوی پور
ایستایی 2 راهیان ارشد
جزواتی که بچه ها تو باشگاه گذاشتن مثل : ساختمان های بتنی،مبانی سازه برای معماران، استاتیک کاربردی، آرکی تایپ، طبیعت منبع الهام، نانوفناوری، جزوات قیابکلو و سروش نیا
---------------------
درک منظر:
باغهای نعیما
منظر روحانی
جزوه حسینی
---------------------
درک عمومی:
درک عمومی عسگری
زیبایی شناسی در معماری
فرم فضانظم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من عهد باستان تا شیکاگو لازم نیست. اون ریشه ها و مفاهیم بانی مسعوده که مهمه. نه این کتابش. زبان تخصصی هم یه کتاب فقط. جزوه باشه چه بهتر. متن داشته باشه حتماً. واسه درک هم زیبایی شناسی و فرم فضا رو حذف کن عوضش مشق شب دکتر حجت رو بگیر. واسه منظر هم جزوه عظمتی رو جایگزین حسینی کن. واسه فن دیگه من شرمندم. از اساتید بزرگوار فن دوست و فن خوان نظر بپرسین. من فقط سروش نیا میخونم.:smile: تاسیسات الکتریکی هم تا وقتی قیابکلو و ایزدی هست چرا صفوی پور؟؟ من که اصلاً نشنیدم اسمشو.

یک سوا ل دوست عزیز من این کتابی که میگی مشق شب را ندیدم چطوره اما شنیدم که زیبایی شناسی و فرم فضا نظم باید بخونیم به اضافه کلی تست و سوال گویا می گفتن که عسگری 1600تست داره اون باید بخونیم ،حالا شما از روی چه حساب می گید که زیبایی شناسی و فرم فضا نظم را نمی خواد ؟
البته قصد من از این سوال جسارت کردن به شما نیست این سوالی بود که امروز ذهنم خودم درگیر کرده بود که واقعا برا درک چی بخونیم و این زیبایی شناسی لازمه یا نه ؟

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یک سوا ل دوست عزیز من این کتابی که میگی مشق شب را ندیدم چطوره اما شنیدم که زیبایی شناسی و فرم فضا نظم باید بخونیم به اضافه کلی تست و سوال گویا می گفتن که عسگری 1600تست داره اون باید بخونیم ،حالا شما از روی چه حساب می گید که زیبایی شناسی و فرم فضا نظم را نمی خواد ؟
البته قصد من از این سوال جسارت کردن به شما نیست این سوالی بود که امروز ذهنم خودم درگیر کرده بود که واقعا برا درک چی بخونیم و این زیبایی شناسی لازمه یا نه ؟
ببینین زیبایی شناسی لازمه اما واسه این وقت کم خوندن کتاب عسگری و حجت بهتره. چون اینا غول های درکن به نظر من. :D عسگری رو که من یه مقدارشو خوندم و مطمئنم که خوبه. حجت هم طبق صحبتی که با بقیه بچه ها داشتیم به این نتیجه رسیدیم این کتابش واجب تره. حالا باز هرجور خودتون صلاح میدونین. اگه وقت دارین زیبایی شناسی رو بخونین چون قطعاً کتاب خوبیه.

shematik

عضو جدید
ببینین زیبایی شناسی لازمه اما واسه این وقت کم خوندن کتاب عسگری و حجت بهتره. چون اینا غول های درکن به نظر من. :D عسگری رو که من یه مقدارشو خوندم و مطمئنم که خوبه. حجت هم طبق صحبتی که با بقیه بچه ها داشتیم به این نتیجه رسیدیم این کتابش واجب تره. حالا باز هرجور خودتون صلاح میدونین. اگه وقت دارین زیبایی شناسی رو بخونین چون قطعاً کتاب خوبیه.

من از مهر شروع کردم به خوندن ولی با اینکه بیشترتاپیک های اینجا رو خوندم...اما در نهایت متوجه نشدم دقیقا چه منبع هایی مهمن با این زمان کم!

کتاب تاسیسات ایزدی هم اسم کامل کتابشو نمیدونم چیه!

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من از مهر شروع کردم به خوندن ولی با اینکه بیشترتاپیک های اینجا رو خوندم...اما در نهایت متوجه نشدم دقیقا چه منبع هایی مهمن با این زمان کم!

کتاب تاسیسات ایزدی هم اسم کامل کتابشو نمیدونم چیه!
خب هرکی اون جیزی که به نظر خودش مهمه رو با توجه به خواسته ها و توانایی هاش انتخاب میکنه. مثلاٌ من فن رو کمتر از بقیه درسام و از روی جزوه میخونم.
تاسیسات ایزدی جزوه س. تو تاپیک جزوه ها هست اما واسه نوره فقط فک کنم. اونی که من دارم فقط نوره.

neda69

عضو جدید
بچه ها من میخوام از اول آباتن شروع کنم دیر نیست ؟:cry:چی بخونم به نظرتون؟چه جوری بخونمممممم

ببخشید آبان منظورم بود

آخرین ویرایش توسط مدیر:

rojmanesi

عضو جدید
ببخشید آبان منظورم بود

بلاخره باید شروع کنی دیگه...اگه شروع کنی خودبخود قضیه میاد دستت...4ماه هم مدت کمی نیست بشرتی که مرتب بخونی....منابع رو بچه ها گذاشتن و قائدتا می بایست این منابع رو (تاجایی که تونستی) بخونی...:smile:

neda69

عضو جدید
مرسی بچه ها منابع رو دیدم جزوه های باشگاه رو اکثرا دارم کم و بیش شروع کردم به نظرتون همین جزوه ها کفایت میکنه یا کتابای اصلی مثه بانی مسعود و از زمان ومعماری و .. هم لازمه

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک سوا ل دوست عزیز من این کتابی که میگی مشق شب را ندیدم چطور .....
به نظر من واسه درک اگه درک عمومی عصر کنکاش رو بخونی کامل تر هستش و یه جورایی خیالت راحت تره..

بچه ها من میخوام از اول آباتن شروع کنم دیر نیست ؟:cry:چی بخونم به نظرتون؟چه جوری بخونمممممم
خوش اومدی بین ما... نه دوست عزیز از قدیم گفتن ماهی رو هر موقع از اب بگیری تازست..شروع کن..
رفرنس های اصلی رو که باید قطعا بخونی ..جزوات به عنوان جمع بندی و مرور تکمیلی هستند.هر چه زودتر منابعت رو مشخص کن و شروع کن و زیاد فکر و زمان خودت رو درگیر نکن.موفق باشی;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین زیبایی شناسی و فرم فضا نظم حجیم هستند و وقت گیر(البته حتما بارها تو کارشناسی خوندینش)ولی برا درک کافی نیست......مشق معماری ذهنتو باز میکنه (اینجوری نیس که حتما از توش سوال بیاد) وخیلی کتاب خوبیه
اگه گیر نیاوردین مبانی نظری دکتر حجت که تو باشگا هست رو دانلود کنین

بچه ها به نظرتون منابعی که من میخونم خوبه؟یعنی کافیه...میشه راهنماییم کنین

زبان:
تافل (کل لغات و متن)
کتاب 504
زبان تخصصی رستگارپور
زبان تخصصی فرهادی
---------------------
تاریخ:
سبک شناسی پیرنیا
معماری اسلامی پیرنیا
جزوه اسلامی متدین
معماری غرب قبادیان
معماری جهان زارعی
معماری غرب از عهد باستان تا شیکاگو بانی مسعود
جزوه نسیم عسگری
جزوه مانا قابوسی
---------------------
فنی:
درک رفتار سازه
سازه در معماری
جزییات ارتقادهنده گلابچی
فناوری های نوین گلابچی
تاسیسات مکانیکی سلطاندوست
ساختمانهاچگونه عمل میکنند
معمار+ مهندس..
ایستایی به بیان ساده عصر کنکاش
شناخت عناصر اقلیمی
تاسیسات الکتریکی صفوی پور
ایستایی 2 راهیان ارشد
جزواتی که بچه ها تو باشگاه گذاشتن مثل : ساختمان های بتنی،مبانی سازه برای معماران، استاتیک کاربردی، آرکی تایپ، طبیعت منبع الهام، نانوفناوری، جزوات قیابکلو و سروش نیا
---------------------
درک منظر:
باغهای نعیما
منظر روحانی
جزوه حسینی
---------------------
درک عمومی:
درک عمومی عسگری
زیبایی شناسی در معماری
فرم فضانظم
تاریخت زیاده.یادمه منم تازه چند ماه پیش مث تو منابعمو گذاشته بودم و نظر میخواستم ولی الان هر روزی که به آزمون نزدیک میشم یکیشون حذف میشه
واسه درک تا اونجا که میتونی تست بزن کتاب عسگری معجزه نمیکنه

دوست من درسته کتابای خوبین عسگری و مشق معماری ولی در وهله اول تست..........کتاب عسگریم بچه ها میگفتن بگیر گرفتیم ولی به جز چن فصلش باقیش زیادیه

خب هرکی اون جیزی که به نظر خودش مهمه رو با توجه به خواسته ها و توانایی هاش انتخاب میکنه. مثلاٌ من فن رو کمتر از بقیه درسام و از روی جزوه میخونم.
تاسیسات ایزدی جزوه س. تو تاپیک جزوه ها هست اما واسه نوره فقط فک کنم. اونی که من دارم فقط نوره.
آکوستیکم داره که معرکه س من دارم اونو میخونم

rojmanesi

عضو جدید
مرسی بچه ها منابع رو دیدم جزوه های باشگاه رو اکثرا دارم کم و بیش شروع کردم به نظرتون همین جزوه ها کفایت میکنه یا کتابای اصلی مثه بانی مسعود و از زمان ومعماری و .. هم لازمه

خب به نظر من جزوه که کار کتابای اصلی رو نمیکنه..کتاب جای خود..جزوه هم جای خود...شما باید بدونید دیگه مثلا از زمان و معماری حجمش زیاده قائدتا از کتاب های پر اهمیت تر شروع کن بعد برو سروقتش..این یه اصله دیگه...جزوات هم واسه تکمیل مطالعه مفید هستن مخصوصا واسه دروسی که کتاب ندارن یا کم دارن..مث درک عمومی و منظر............ ولی اولویت کتاب......:smile::gol:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها منابعتون در حدی باشه که بشه مرور کرد
من خودم دیدم اصلا به مرور نمیرسم چند تاشو که حس کردم درجه دو هستن یا کلا حذف کردم یا جزوشو میخونم
کتاب ساختمانهای بلند گلاب رو گرفتم خیلی کتاب روونیه درسته حجیمه ولی استعداد سوال رو داره بخصوص عکسهاش از اوناییه که با روح و روان طراحهای سوال بازی میکنه
کلا همه چی آرومه و حس خوبی دارم..................

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها منابعتون در حدی باشه که بشه مرور کرد
من خودم دیدم اصلا به مرور نمیرسم چند تاشو که حس کردم درجه دو هستن یا کلا حذف کردم یا جزوشو میخونم
کتاب ساختمانهای بلند گلاب رو گرفتم خیلی کتاب روونیه درسته حجیمه ولی استعداد سوال رو داره بخصوص عکسهاش از اوناییه که با روح و روان طراحهای سوال بازی میکنه
کلا همه چی آرومه و حس خوبی دارم..................
ممنون از راهنمایی..به نظرتون واسه ساختمان های بلند جزوه باشگاه کفایت نمی کنه؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون از راهنمایی..به نظرتون واسه ساختمان های بلند جزوه باشگاه کفایت نمی کنه؟
بله صد درصد یه سری کتابها هست مثل درک رفتار سازه ها سیستمشون جوریه حتما باید کتابشو خوند.ولی این جون میده واسه جزوه
دو تافصلش عکسهای حماسه ساز داره که میشه تو یه جزوه تر تمیز جاش داد.............جزوش که تو باشگاه نیس.........قراره دوقلوهای افسانه ای هفته دیگه بیارن.همونو بخونین کافیه

rojmanesi

عضو جدید
:razz:.........................
کسی واقعا نمیدونه

تاسیسات بیشتر مفهومی (تئوری ) سوال میدن...پس نمودار یا عکس کم اهمیت ترن.....مثلا تاسیسات مکانیکی در مورد نحوه لوله کشی ها یا کار چیلرو انواع آنها....سوال میدن ...در مورد تاسیسات الکتریکی هم اگه بگی خب چرا عکس ها یکم اهمیتشون بیشتر هست متلا نحوه نور پردازی یک قسمت بخصوص...زاویه نور...ووو...:smile:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله صد درصد یه سری کتابها هست مثل درک رفتار سازه ها سیستمشون جوریه حتما باید کتابشو خوند.ولی این جون میده واسه جزوه
دو تافصلش عکسهای حماسه ساز داره که میشه تو یه جزوه تر تمیز جاش داد.............جزوش که تو باشگاه نیس.........قراره دوقلوهای افسانه ای هفته دیگه بیارن.همونو بخونین کافیه
یه جزوه ای بود سحر جون گذاشته بودن من اون خوندم خیلی مختصر بود.. مال سروشنیا هم بود..پس منتظر دوقولو های گلمون میمونم..

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه جزوه ای بود سحر جون گذاشته بودن من اون خوندم خیلی مختصر بود.. مال سروشنیا هم بود..پس منتظر دوقولو های گلمون میمونم..
نه اون نیس یچه ها این سرفصل نانو رو میزارین ببینیم این آزمون باید چی بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.