مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن از زبون من

جملات انرژی بخش خاله یاسمن از زبون من

سلام دوستای گلم

قبل از هر چیزی........... ذکر امروز رو میگم

شنبه : یارب العالمین:gol::gol::gol::gol::gol:

خاله این هفته رو نیست... جمله هارو زحمتشو کشیده و ب من سپرد ک براتون بذارمشون

اینم جمله ها:

-برای رسیدن به هدف باید از مرز خستگی گذشت ،باید قویتر از توان خود بود.گروتووفسکی

-اگر تنهاترین تنها ها شوم،بازهم خداهست،او جانشین همه نداشتن هاست.(دکترعلی شریعتی)

-شما هیچگاه دوبار در یک مسیر قدم نخواهید گذاشت.فردا شما به شوی دیگر می روید اما امروز که در این مسیر هستیداز مسیر لذت ببرید

shahmirzadi

عضو جدید
واسه الکتریکی کمترسناک تر از قیابکلو که خوب باششه پیشناهادی ندارین؟؟؟ :/

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ی روش ی پیشنهاد بدید من نمیتونم دهنمو باز کنم

بخاطر دندونام ،نگید نخون ک خودتون میدونید عقبم و باید بخونم

امروز فقط لغت زبان ی صفحه ب سختی حفظ کردم از عذاب وجدان دارم میمرم

نمیدونم چطور بخونم ک دهنم تکون نخوره .

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ی روش ی پیشنهاد بدید من نمیتونم دهنمو باز کنم

بخاطر دندونام ،نگید نخون ک خودتون میدونید عقبم و باید بخونم

امروز فقط لغت زبان ی صفحه ب سختی حفظ کردم از عذاب وجدان دارم میمرم

نمیدونم چطور بخونم ک دهنم تکون نخوره .
من اصلن نمى فهمم چرا بايد دهنت باز شه؟!؟!؟ مگه دعا مى خونى؟! خوندن با چشمه ديگه، :surprised:

shima jo0on

عضو جدید
کسی اینجا میدونه جزوه نسیم عسکری و مانا قابوسی هر کدوم چه منابعی رو پوشش میدن؟؟؟
(میخوام فقط و فقط و فقط همین دوتارو بخونم:w01:)

shahmirzadi

عضو جدید
کسی اینجا میدونه جزوه نسیم عسکری و مانا قابوسی هر کدوم چه منابعی رو پوشش میدن؟؟؟

عسگری دقیقا سبک شناسیه با دسته بندیه بهتر. و قابوسی بیشتر از زارعی داره ( بانی و نخوندم ، نمیدونم)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عسگری کل اسلامیو داره از سبک بگیر تا اسلامیو ابنیه سنتی قبادیانو متدینو همه دیگه............مانا هم خلاصه بانیه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاش اسم درسا هم كنارش بود! :D يا تو بگو به ترتيب. :D
واااااااااااااای چقد خلم:biggrin:
ببخشید :biggrin:
زبان عمومی
زبان تخصصی
ایستایی
عناصر و جزئیات
مصالح
تنظیم شرایط
جهان
ایران
معاصر
درک
منظر
تاریخ شهر
مبانی بازسازی

coleopatra

عضو جدید
بچه ها من تازه فهمیدم یه سری کلاس هست توی اصفهان، مرکز اصفهان معمار، اساتیدشم کزازی و طباطبایی و ... هستن. ولی متاسفانه یکم دیر فهمیدم و یکمیشون گذشته. هزینه هاشم واقعا زیادن. به نظرتون برای منی که تغییر رشته ایم برم کلاسا رو خوبه؟ و کدوماشونو برم بهتره؟
چیزای مختلف داره مثل ایستایی، عناصر و مصالح داره، تاریخ، درک عمومی، پرسپکتیو...

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااااااای چقد خلم:biggrin:
ببخشید :biggrin:
زبان عمومی
زبان تخصصی
ایستایی
عناصر و جزئیات
مصالح
تنظیم شرایط
جهان
ایران
معاصر
درک
منظر
تاریخ شهر
مبانی بازسازی
آقااااا! با تفكيك كم ترش نيست؟! :D يعنى آدم وار تاريخ و فن و اينا باشه؟! :D

ترنج

عضو جدید
بچه ها سلام
همتون خسته نباشید.از تک تکتونم به خاطر جزوه های خوبی که می ذارید و انگیزه دادنتون خیلی خیلی ممنونم:gol:
من دو سه هفتس شروع کردم و خیلی عقبم.دیشب آزمون مرکزو خواستم حل کنم ولی حتی اوناییم که خونده بودمم هیچ کدومشو یادم نبود:cry:
دیشب به این نتیجه رسیدم که فقط واسه تاریخ کتابای اصلی رو بخونم و بقیه درسارو از رو جزوه های باشگاه بخونم و بیشتر وقتمو رو تست بذارم!نظرتون چیه؟یعنی اشتباه میکنم؟؟
زبانم معنی 4 تا گزینه رو می دونم ولی جمله رو نمی تونم معنی کنم که بتونم تست رو جواب بدم!راه حلی به نظرتون می رسه؟ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام
همتون خسته نباشید.از تک تکتونم به خاطر جزوه های خوبی که می ذارید و انگیزه دادنتون خیلی خیلی ممنونم:gol:
من دو سه هفتس شروع کردم و خیلی عقبم.دیشب آزمون مرکزو خواستم حل کنم ولی حتی اوناییم که خونده بودمم هیچ کدومشو یادم نبود:cry:
دیشب به این نتیجه رسیدم که فقط واسه تاریخ کتابای اصلی رو بخونم و بقیه درسارو از رو جزوه های باشگاه بخونم و بیشتر وقتمو رو تست بذارم!نظرتون چیه؟یعنی اشتباه میکنم؟؟
زبانم معنی 4 تا گزینه رو می دونم ولی جمله رو نمی تونم معنی کنم که بتونم تست رو جواب بدم!راه حلی به نظرتون می رسه؟ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
سلام
اولا کار اشتباهی کردی ک وقتی هنوز تسلط نداری ب خونده هات آزمونو گذاشتی جلوت...چرا؟؟ چون تضعیف روحیس فقط
مسلمه ک نمیتونی خوب جواب بدی
تاریخو ب نظرم باید کتابارو بخونی ... نگرانی هم نداره چون شیرینه و زود یادش میگیری
درکو زبان رو تست بزن تا راه بیفتی
منظر هم دو سه تا جزوه بسشه
اما فن........ بنظرم درک رفتار رو بخون حالا اگه بقیشو میخوای جزوه بخونی اما اونو بخون
البته این فقط نظر منه هااا....... صبر کن ک بقیه هم نظر بدن عزیزم

ترنج

عضو جدید
سلام
اولا کار اشتباهی کردی ک وقتی هنوز تسلط نداری ب خونده هات آزمونو گذاشتی جلوت...چرا؟؟ چون تضعیف روحیس فقط
مسلمه ک نمیتونی خوب جواب بدی
تاریخو ب نظرم باید کتابارو بخونی ... نگرانی هم نداره چون شیرینه و زود یادش میگیری
درکو زبان رو تست بزن تا راه بیفتی
منظر هم دو سه تا جزوه بسشه
اما فن........ بنظرم درک رفتار رو بخون حالا اگه بقیشو میخوای جزوه بخونی اما اونو بخون
البته این فقط نظر منه هااا....... صبر کن ک بقیه هم نظر بدن عزیزم
مرسی از راهنماییت:smile:
آره واقعا از دیشب تا حالا دچار افسردگی شدم!
واسه فن اگه خلاصه سازه در معماری مرکزو با خلاصه مبانی سازه که بچه ها گذاشتنو بخونم کارمو را میندازه؟
یا باید کتابشونو بخونم؟کتاب درک رفتارو خوندم
یکی از دوستام که پارسال رتبش خوب شده بهم گفت بشینم تستای 10 سال کنکور عصر کنکاشو بزنم.جون پاسخ تشریحیاش خیلی کامله و خیلی نکته و درس باهاش یاد میگیرم.
ینی کار درستیه؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از راهنماییت:smile:
آره واقعا از دیشب تا حالا دچار افسردگی شدم!
واسه فن اگه خلاصه سازه در معماری مرکزو با خلاصه مبانی سازه که بچه ها گذاشتنو بخونم کارمو را میندازه؟
یا باید کتابشونو بخونم؟کتاب درک رفتارو خوندم
یکی از دوستام که پارسال رتبش خوب شده بهم گفت بشینم تستای 10 سال کنکور عصر کنکاشو بزنم.جون پاسخ تشریحیاش خیلی کامله و خیلی نکته و درس باهاش یاد میگیرم.
ینی کار درستیه؟
ی سری فایل از درک خودم گذاشتم ی بار.اونارو بخون ...بچه ها راضی بودن... ترکیب درک رفتارو سازه در معماریه
اون تست زدنو بذار واسه ماه آخر....الان کلی وقت داری
بخون.............
همین الان تا 1 شب....... میدونی چقد میتونی جلو بیفتی؟؟؟ پس بدوووو

coleopatra

عضو جدید
بچه ها یه چیزی
جزوه ایستایی سروش نیا، را از کجا پیدا کنم؟ همش با همه یا جزوه های مختلفه؟
ممنون

ترنج

عضو جدید
ی سری فایل از درک خودم گذاشتم ی بار.اونارو بخون ...بچه ها راضی بودن... ترکیب درک رفتارو سازه در معماریه
اون تست زدنو بذار واسه ماه آخر....الان کلی وقت داری
بخون.............
همین الان تا 1 شب....... میدونی چقد میتونی جلو بیفتی؟؟؟ پس بدوووو

مرسی:gol::gol::gol:
اتفاقا الان دارم لغتای زبانی که فک کنم خودت زحمتشو کشیدیو گذاشتیو میخونم:smile:

• Like
واکنش ها: imah

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بیا یه امروز خواستیم درس بخونیم...بعد از ظهرم برا نظامهااااا...4 ساعت برقهامون رفت کلا collapse شدم...mourn شدم...خوب اینو میگنhapless....امروز رو با 6 ساعت و 10 دقیقه برای ارشد و 1 ساعت برای نظام بسته شد زفت...ببینیم چند ساعت دیگه ک میشه صبح تو این روز جدید چ میکنیم...دوستان تایمشونو نگفتن...10 ساعت رو رسوندن؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیا یه امروز خواستیم درس بخونیم...بعد از ظهرم برا نظامهااااا...4 ساعت برقهامون رفت کلا collapse شدم...mourn شدم...خوب اینو میگنhapless....امروز رو با 6 ساعت و 10 دقیقه برای ارشد و 1 ساعت برای نظام بسته شد زفت...ببینیم چند ساعت دیگه ک میشه صبح تو این روز جدید چ میکنیم...دوستان تایمشونو نگفتن...10 ساعت رو رسوندن؟
من ٩ :( ولى حسابى زبان خونديا! :))

*.N

عضو جدید
همگی خسته نباشید.دوستان من واسه معماری اسلامی سبک شناسی پیرنیا و نسیم عسگریو همزمان دارم میخونم.به نظرتون متدینم بخونم ؟؟1و2 داره کدومشو بخونم بهتره؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من اولین روز بود که درست و حسابی خوندم .امیدوارم این روند ادامه داشته باشه.برو بچز فردا صبح بیان اعلام حضور کنن برا ده ساعت پایه این؟؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بهتون تبریک میگم درصد زبان وایستایی خیلی خوبه. میشه راهنمایی کنید که از چه منابعی استفاده میکنید؟
مخاطبت احیانا خورزو خان که نیس داش مسلم :biggrin:؟؟؟؟بهتره نقل قول بگیری که طرف متوجه شه منطورت اونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.