مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

adroit

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
همگی خسته نباشید.دوستان من واسه معماری اسلامی سبک شناسی پیرنیا و نسیم عسگریو همزمان دارم میخونم.به نظرتون متدینم بخونم ؟؟1و2 داره کدومشو بخونم بهتره؟؟؟؟قبلا هم پرسیدم کسی جواب نداد ممنون میشم یکی لطف کنه جواب بده.
کار خوبی میکنی. بله متدین هم مهمه. یه جزوه داره شماره 2 با کیفیت. اوان بخون. بعد از عسکری و سبک شناسی.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من ٩ :( ولى حسابى زبان خونديا! :))
عزیزم فایده نداره...باید درک مطلبمو خوب کنم...نمیگم پیشرفت نکردم من قبلا از 10 تا سئوال اولش 1 بزور میزدم الان 5-6 تا رو میزنم ک درست باشه...اما درک رو گند میزنم...متاسفانه:(

من اولین روز بود که درست و حسابی خوندم .امیدوارم این روند ادامه داشته باشه.برو بچز فردا صبح بیان اعلام حضور کنن برا ده ساعت پایه این؟؟؟؟؟
عزیزم من هستم اما نه 10 ساعت میام تا 6-7 ساعت...از الان آمادگیمو اعلام میکنم صبح اون ساعتی ک شماها هستید من ک نیستم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم فایده نداره...باید درک مطلبمو خوب کنم...نمیگم پیشرفت نکردم من قبلا از 10 تا سئوال اولش 1 بزور میزدم الان 5-6 تا رو میزنم ک درست باشه...اما درک رو گند میزنم...متاسفانه:(

عزیزم من هستم اما نه 10 ساعت میام تا 6-7 ساعت...از الان آمادگیمو اعلام میکنم صبح اون ساعتی ک شماها هستید من ک نیستم
درك به تمرين و تمركز احتياج داره. تاثيرشو دير مى بينى، مثلن سر كنكور! تمرين كن و بذار مغزت كار خودشو انجام بده!

ترنج

عضو جدید
من اولین روز بود که درست و حسابی خوندم .امیدوارم این روند ادامه داشته باشه.برو بچز فردا صبح بیان اعلام حضور کنن برا ده ساعت پایه این؟؟؟؟؟
منم هستم.البته من تازه اولای راهم.ولی می خوام بترکونم!!!شدیدا پایم:)

mehrajavan

عضو جدید
سلام بر همه بچه ها .
بچه ها من میخوام تازه شروع کنم تقریبا بیشتر مطالب تالار رو خوندم میخوام به یه نتیجه گیری برسم که از چه منابعی برای این فرصت باقی مونده استفاده کنم .
از بچه میخوام که کمک کن اونایی که تا الان چند ماهی هست که خوندن مطمئنن الان به یه جمع بندی رسیدن میخوام بدونم برای درسهایی مثل زبان ایستایی درک منظر از چه منابعی استفاده کردن ؟
وقتمم کمه به نظرتون امکان هست تو این مدت بتونم رتبه خوبی رو کسب کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید

mehrajavan

عضو جدید
زبان 62
ایستایی 70
تنظیم 50
تاریخ 43
درک 18
منظر 26
کل:7
منم تا دفعه های پیش کلییییی فن میخوندم اما اصلا توی ازمون خوب نمیزدم. یکیش به خاطر مرور نادرستم بود،یعنی تو ازمون وقتی سوالا رو میدیدم یادم بود کجاست ولی شک میکردم که الان این گیر دار بود یا مفصلی...
البته از خوندن بی دقت هم بود(مثلا خمش و برش رو قاطی میکردم) و اینکه خیلی عکس میدن یعنی باید از قبل اون بنا رو دیده باشی.یعنی مهمه منابعی که مرکز گفته رو قبلش خونده باشی و عکسا رو دیده باشی.
مرور زیاد و درک درست رفتار سازه ........;)

زبان و ایستایی از چه منابعی استفاده کردید ؟

mon-@-rchitect

عضو جدید

سلام منم هستممممممممممممممممممممممممممم شدیدا به امید خدا
موفق باشید;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بروبچر خیزید تا بار سفر ساز کنیم برای ده ساعت...............آقا سوار شین نبود کسی؟؟؟؟ هر کی جا بمونه جوری تحریمش میکنیم نشست ژنو هم به دادش نرسه:D
(کلا حساب اسپم از دستم در رفته هر وقت میام می بینم یه پستم پاک شده کلی از همراهی خجالت میکشم امیدوارم شرایطمونو درک کنه و بچگیمونو به بزرگواری خودش ببخشه:))

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
(کلا حساب اسپم از دستم در رفته هر وقت میام می بینم یه پستم پاک شده کلی از همراهی خجالت میکشم امیدوارم شرایطمونو درک کنه و بچگیمونو به بزرگواری خودش ببخشه:))[/QUOTE]

همراهی عزیز همه اونایی که اسپم میکنن رو اخراج بکن :biggrin: بابا یه چند ساعت که نمیای میبینی 5-6 صفحه اضافه شده اونم همه مطالبی که خیلیاشون اصلا بدرد نمیخوره :surprised: خب چرااااااا اینجوری میکنید شما هااااااااا:wallbash: دیگه کم مونده کل کارهایی رو که توی روز انجام میدید رو بنویسید :tooth: نکنیدددد اینجوری لطفا مطالب مفید و بدرد بخور رو بنویسید :crying::crying2:

ترنج

عضو جدید
(کلا حساب اسپم از دستم در رفته هر وقت میام می بینم یه پستم پاک شده کلی از همراهی خجالت میکشم امیدوارم شرایطمونو درک کنه و بچگیمونو به بزرگواری خودش ببخشه:))

همراهی عزیز همه اونایی که اسپم میکنن رو اخراج بکن :biggrin: بابا یه چند ساعت که نمیای میبینی 5-6 صفحه اضافه شده اونم همه مطالبی که خیلیاشون اصلا بدرد نمیخوره :surprised: خب چرااااااا اینجوری میکنید شما هااااااااا:wallbash: دیگه کم مونده کل کارهایی رو که توی روز انجام میدید رو بنویسید :tooth: نکنیدددد اینجوری لطفا مطالب مفید و بدرد بخور رو بنویسید :crying::crying2:[/QUOTE]

ولی من اعتراض دارم:mad:
من مدت زیادی نیس که با این تاپیک آشنا شدم ولی تو همین مدت کم هم کلی با خوندن مطالب بچه ها انگیزه پیدا کردم:gol::gol::gol:
این جا واسه مطالعه گروهیه اما من اثری از مطالعه گروهی نمی بینم:eek:
هر دفه که آقا سجاد یار می طلبه واسه 10 ساعت مطالعه و ترکوندن!!! منم کلی انرژی می گیرمو می شینم بکوب می خونم;)
همراهی جون عزیز مارو ببخش ولی فک کنم هر کسیم تازه بیاد تو تاپیکو این پستارو بخونه کلی!!! انگیزه پیدا می کنه واسه درس خوندن:biggrin:
ببخشید اسپم شد ولی احساس کردم اینارو باید حتما بگم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها چرا جواب منوووو نمیدید خووووب
عناصر و مصالح رو باید از رو چی بخونیم؟؟؟؟
عناصر رو از رو سینا شریفی بخون و مصالح رو از نانو و فناوری نوین و چند تا کتاب گلابچی که میخونی....................... گلابی همه سوالارو میده از کتابایه خودشه دیگه .......نشریه 55 هم هست ولی دیگه ازش سوال نمیده گلابی

سنجاق

عضو جدید
عناصر رو از رو سینا شریفی بخون و مصالح رو از نانو و فناوری نوین و چند تا کتاب گلابچی که میخونی....................... گلابی همه سوالارو میده از کتابایه خودشه دیگه .......نشریه 55 هم هست ولی دیگه ازش سوال نمیده گلابی
مرسی که جواب دادید
سینا شریفی کتاب داره یا جزوس؟؟؟ از تو باشگاه می تونم تهیش کنم؟؟؟

mehrajavan

عضو جدید
سلام بر همه بچه ها .
بچه ها من میخوام تازه شروع کنم تقریبا بیشتر مطالب تالار رو خوندم میخوام به یه نتیجه گیری برسم که از چه منابعی برای این فرصت باقی مونده استفاده کنم .
از بچه میخوام که کمک کن اونایی که تا الان چند ماهی هست که خوندن مطمئنن الان به یه جمع بندی رسیدن میخوام بدونم برای درسهایی مثل زبان ایستایی درک منظر از چه منابعی استفاده کردن ؟
وقتمم کمه به نظرتون امکان هست تو این مدت بتونم رتبه خوبی رو کسب کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید
بچه ها خواهشن راهنمایی کنید

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها خواهشن راهنمایی کنید
شما با توجه به این که وقتت کمه برا درک فقط تست بزن فقط تست
ایستایی هم که دیگه 3 تا کتاب مهم گلابیو بخون +جزوات باشگاه
زبان تا میتونی لغت حفظ کن نمیخواد کل کتابو بخونی فقط لغت 504 +تافل +لغت های سال های پیش
منظر هم عصر کنکاشو بگیر ............
اصلن هم نگران نباش ایشالا تا کنکور همه رو میرسونی ;)

mehrajavan

عضو جدید
شما با توجه به این که وقتت کمه برا درک فقط تست بزن فقط تست
ایستایی هم که دیگه 3 تا کتاب مهم گلابیو بخون +جزوات باشگاه
زبان تا میتونی لغت حفظ کن نمیخواد کل کتابو بخونی فقط لغت 504 +تافل +لغت های سال های پیش
منظر هم عصر کنکاشو بگیر ............
اصلن هم نگران نباش ایشالا تا کنکور همه رو میرسونی ;)

خیلی ممنون از راهنمایی.
برای تاریخ چی بخونم که بتونم درصد بالایی روبزنم ؟
راستی چرا همه 504 رو پیشنهاد میدن من تمام لغات سال گذشته معماری رو با جستجوگر نرم افزار 504 سرچ کردم و فقط شاید 2یا 3 لغت بود . من تعریف کتاب زبان عمومی ارشد محمد اصفهانی انتشارات سری عمران رو شنیدم به نظر شما خوبه این کتاب رو بخونم ؟
به نظرتون برای ایستایی کتابهای کنکاش جزوات سروش نیا و کتاب فاطمی رو بخونم کافیه؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی ممنون از راهنمایی.
برای تاریخ چی بخونم که بتونم درصد بالایی روبزنم ؟
راستی چرا همه 504 رو پیشنهاد میدن من تمام لغات سال گذشته معماری رو با جستجوگر نرم افزار 504 سرچ کردم و فقط شاید 2یا 3 لغت بود . من تعریف کتاب زبان عمومی ارشد محمد اصفهانی انتشارات سری عمران رو شنیدم به نظر شما خوبه این کتاب رو بخونم ؟
به نظرتون برای ایستایی کتابهای کنکاش جزوات سروش نیا و کتاب فاطمی رو بخونم کافیه؟
خوب شما میتونی همون لغات سالهای گذشته رو بخونی لگه هم تونستی تافل چون از تافل بیشتر میاد اگه بیاد.........ببین باید واقع بین بود الان نمیتونی خیلی از منابع رو بخونی............پس بهتره نخونی.:D......... شوخی کردم اتفاقا شما اگه هوشمندانه عمل کنین بهترین نتیجه رو میگیری......شما باید تاپ ترین منابع رو مث میگ میگ بخونی مثلا تاریخ نسیم عسگری..........برای جهان و غرب همون بانی مسعود یا میتونی کلا جزوه مانا قابوسی رو بخونی........منطر عصر کنکاش..........فن کتاب فاطمی یا جزوه سروش یکی فقط...البته قبلش درک رفتار سازه رو حتما بخون+ هر چی عکس دم دستت اومد از کتابها مث جزییات ارتقا دهنده .فن آوری نوین..........مبانی سازه.طراحی لرزه ای فقط عکس.....تنطیم شرایز و اکوستیک و نور و تاسیساتم جزوه هاشو خوب وقت بزاری تو 5 روز تموم میشن........درک عمومی هم تست بزن فقط .....اینارو بخونی رتبت خوب میشه.....(کاش منم الان شروع میکردم):D
حاج آقا اسئلت : من روزی 4-5 ساعتم سر زبان میره به نطرتون خیلی وقت دارم میزارم؟؟؟؟؟؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب شما میتونی همون لغات سالهای گذشته رو بخونی لگه هم تونستی تافل چون از تافل بیشتر میاد اگه بیاد.........ببین باید واقع بین بود الان نمیتونی خیلی از منابع رو بخونی............پس بهتره نخونی.:D......... شوخی کردم اتفاقا شما اگه هوشمندانه عمل کنین بهترین نتیجه رو میگیری......شما باید تاپ ترین منابع رو مث میگ میگ بخونی مثلا تاریخ نسیم عسگری..........برای جهان و غرب همون بانی مسعود یا میتونی کلا جزوه مانا قابوسی رو بخونی........منطر عصر کنکاش..........فن کتاب فاطمی یا جزوه سروش یکی فقط...البته قبلش درک رفتار سازه رو حتما بخون+ هر چی عکس دم دستت اومد از کتابها مث جزییات ارتقا دهنده .فن آوری نوین..........مبانی سازه.طراحی لرزه ای فقط عکس.....تنطیم شرایز و اکوستیک و نور و تاسیساتم جزوه هاشو خوب وقت بزاری تو 5 روز تموم میشن........درک عمومی هم تست بزن فقط .....اینارو بخونی رتبت خوب میشه.....(کاش منم الان شروع میکردم):D
حاج آقا اسئلت : من روزی 4-5 ساعتم سر زبان میره به نطرتون خیلی وقت دارم میزارم؟؟؟؟؟؟؟؟
زبان که مهمه ارزش داره یه روش توپ میگم فقط فقط فقط لغات رو تو جملات کوتاه حفظ کن نمیدونم که چی میخونی ولی من 1100 یه کتاب خریدم ارزون هم هست 5000 نویسندش هم عبذالله قنبری هست هر چی لغت گفته یه جمله گفته باهاش یعنی نتیجه گرفتم که میگم من که یه لغت رو 20 بار میخوندم بعد 10 روز یادم میرفت با یه جمله تا آخر عمر یادم نمیره .........

mehrajavan

عضو جدید

ممنون سجی جان
چرا میگی کاش منم الان شروع میکردم ؟؟؟ من چند ماه پیش قرار بود شروع کنم ولی متاسفانه مشکلی پیش اومد نتونستم ادامه بدم خیلی افسرده شدم نمی دونم چکار کنم ، شرایط برام سخت شده گیج شدم . با اینکه میدونم کدوم منابع اصلی هست که بخونم ولی نمیشه چون وقت کمه . از یه طرفم اگه بخوام منابع کمتری بخونم نمیتونم رتبه خوبی بیارم دانشگاه خوبی قبول بشم . من قبلا رو این امتحان خیلی حساب باز کرده بودم میخواستم رتبه خوبی بیارم ولی الان با این شرایط نمیدونم چکار کنم ؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون سجی جان
چرا میگی کاش منم الان شروع میکردم ؟؟؟ من چند ماه پیش قرار بود شروع کنم ولی متاسفانه مشکلی پیش اومد نتونستم ادامه بدم خیلی افسرده شدم نمی دونم چکار کنم ، شرایط برام سخت شده گیج شدم . با اینکه میدونم کدوم منابع اصلی هست که بخونم ولی نمیشه چون وقت کمه . از یه طرفم اگه بخوام منابع کمتری بخونم نمیتونم رتبه خوبی بیارم دانشگاه خوبی قبول بشم . من قبلا رو این امتحان خیلی حساب باز کرده بودم میخواستم رتبه خوبی بیارم ولی الان با این شرایط نمیدونم چکار کنم ؟؟؟
دوستان میگفتن یکی با 1 ماه خوندن بهترین دانشگاه قبول شده ..........شما تلاشتو بکن بقیه اشو اون بالایی ردیف میکنه

mehrajavan

عضو جدید
دوستان میگفتن یکی با 1 ماه خوندن بهترین دانشگاه قبول شده ..........شما تلاشتو بکن بقیه اشو اون بالایی ردیف میکنه

ممنون از شما puyan khan عزیز .:gol:
وقتی نگاه میکنم همه چند ماهه شروع کردن چند تا کتاب بیشتر خوندن چند بار مرور کردن نامید میشم که من خیلی دیره بخوام شروع کنم !#1:razz: نمیدونم ...

ترنج

عضو جدید
ممنون از شما puyan khan عزیز .:gol:
وقتی نگاه میکنم همه چند ماهه شروع کردن چند تا کتاب بیشتر خوندن چند بار مرور کردن نامید میشم که من خیلی دیره بخوام شروع کنم !#1:razz: نمیدونم ...

منم مثه توام یه دو هفتس که شرو کردم ولی به اندازه تو ناامید نیستم:biggrin:
باور کن تو یه روز از صب تا شب خیلی میشه درس خوند.اگه وقت بذاریم حتما می تونیم موفق شیم;)
چندتا کتاب اصلی رو انتخاب کن بقیشم خلاصه های تو باشگارو بخون.منم می خوام همین کارو بکنم.
مطمئن باش اگه خدا بخواد حتما می تونیم بهترین رتبه رو بیاریم:)
دیگه ام نبینم نگران باشیا!!!:mad:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولن كه مسالةٌ ! بعدشم، بايد يه سبك سنگينى بكنى كه سطح بقيه درسات چطوريه؟ و اين ٤-٥ ساعت باعث نمى شه از اونا بمونى؟! و اينكه زبانت چه سطحيه؟ اينقد خوندن ١٠٠ مى كنه درصدتو؟ اگه آره و درساى ديگه ت هم ٥٠-٦٠ هستن كه ادامه بده، ولى اگه اينقد مى رسوندت به ٥٠ و بقيه رو كم وقت مى ذارى نمى ارزه، چون اينقد فشرده زبان خوندن تضمينى بهش نيست، و ممكنه باز سر كنكور نتونى به همون اندازه ازش بهره بگيرى، ولى درساى ديگه با وقت بيشتر خيلى درصداشون مى ره بالا. كلن تعادل بين درصدا خيلى بهتره تا اينكه زبان ١٠٠ بشه ولى اونا ٣٠! البته بازم اين نظر منه. خودت بهتر مى دونى.

Bionic.arc

عضو جدید
یه سوال
من واسه تاسیسات مکانیکی فقط جزوه ی اقای ایزدی رو میخوام بخونم.با توجه به اینکه سوالای مکانیکی کنکور واقعا راحته ارزش وقت زیاد نداره ولی یذره نگرانم.
دوستان نظری دارن ؟؟؟

mehrajavan

عضو جدید
منم مثه توام یه دو هفتس که شرو کردم ولی به اندازه تو ناامید نیستم:biggrin:
باور کن تو یه روز از صب تا شب خیلی میشه درس خوند.اگه وقت بذاریم حتما می تونیم موفق شیم;)
چندتا کتاب اصلی رو انتخاب کن بقیشم خلاصه های تو باشگارو بخون.منم می خوام همین کارو بکنم.
مطمئن باش اگه خدا بخواد حتما می تونیم بهترین رتبه رو بیاریم:)
دیگه ام نبینم نگران باشیا!!!:mad:

ممنون از جملات تاثیر گذار و مثبتت . انشاا... که بهترین ها رو بدست میاری:gol:

shahmirzadi

عضو جدید
با توجه به اینکه پارسال فقط 7 تا سوال اومد (تنظیم شرایط + تاسیسات نور و صوت و مکانیکی) و از اون 7 تا هم 4 تاش از مباحث 18 و 19 و 15 بود، می شه نتیجه گرفت که فقط 1 جزوه ی کلی برا هر کدوم از این درسا کفایت می کنه، مگر اینکه امسال اتفاق دیگه ای بیفته که بعید می دونم، سال به سال از تعداد سوالاشون کم شده و مکانیکی هم که مظلوم ترینه شونه ظاهرا!!
البته تنظیم شرایط برا درک مهمه و تعداد سوالاشم نسبتا زیاده، دیگه دست کم 2-3 تا حتما میاد، با توجه به اینکه درک همه ش 20 تا سواله و بیشترشم سلیقه ایه سرمایه گذاری رو تنظیم شرایط- و در کنارش روستا و ابنیه سنتی- برای درک کار عاقلانه ایه به نظر من! ولی برا فن زیاد نه!

ینی غیابکلو ها رو نخوونم :((( ؟؟

Bionic.arc

عضو جدید
سوالای قیابکلو فرق میکنه.خودش طراحه و شدیدا ریز میده سوالارو.باید کتابشو خوند( به نظر من)
ولی من همه ی سوالای مکانیکی رو دیدم .اصصصلا ارزش نداره کتابشو بخونیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.