مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن از زبون من

جملات انرژی بخش خاله یاسمن از زبون من

ذکر امروز:
1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام
:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

-اگر می خواهید خوشبخت باشید زندگی را به هدف گره بزنید نه به ادمها و اشیا.(انیشتین)
-متحول شدن زندگی شما فقط در گرو یک نفر است: خودتان
-زندگی مملو از بالا و پایین است :رمزش آنست در بالاها لذت ببریم و در پایین ها شجاع باشیم و استوار

:heart:دوستای گلم بیحالیه امروزمو ببخشید.......
:heart:

اینم اسپم کده ی معماریا ........................
روحیه دهی گروهی کنکوری های ارشد 93

Bionic.arc

عضو جدید
می خوایی 500 صفحه کتابای فیزیک 1 و فیزیک 3 قیابکلو رو ریز به ریز بادقت بخون چون ایشون قراره 4 تا سوال ریز از این 2 تا کتاب بده (که پارسالم 2 تا از این 4 تا اصلا از کتابا نبود بلکه از مباحث بود!) یا مثلا تو همون بازه ی زمانی دو سه دور 500ص از جزوه های سیناشریفی عکساشو ببینو عنواناشو حفظ کن چون گلابچی قشنگ 7-8 تا سوال سطحی و سرسری از این عکسا می خواد طرح کنه! حالا انتخاب با خودته!!!

البته همون طور که گفتم فیزیک 2 (تنظیم شرایط) حسابش جداست چون تو یه درس بدون حساب و کتاب -درک- جزء معدود مباحثیه که سلیقه ای نیست و تا حدی بهش می شه تکیه کرد!

اینو اضافه می کنم که هیشکی کنکور قرار نیست 100 بزنه! قراره تو زمان باقی مانده مباحثی رو بخونیم که بتونیم بیشترین تعداد سوال رو با بیشترین اطمینان ممکن جواب بدیم! همیشه موقع انتخاب کتاب و مبحثی که می خوایین بخونین اینا رو در نظر داشته باشین ;)

:(
من سال اولمه اصلن تجربه ای از کنکور ندارم.حرفت منطقیه کامل .من چیزایی که از رتبه های خوب سالای قبل شنیدمو نقل قول می کنم.
پس به نظرت واسه نور و صوت همون جزوه ی قیابکلو کافیه؟
من همش میترسم کتابو نخونم سر جلسه کنکور دور از جون شما به غلط کردن بیفتم :D
واسه فن من جزوه ی سروش نیا رو تقریبا خوردم + چندتا از گلابچی .دیگه رو ایستایی وقت نمیذارم.

mehmari

عضو جدید

از بچه های ایوان کسی تخمین سوالات 93 (تاریخ) دستش رسیده؟ دکتر قبادیان گف که سیستم تاریخ (مخصوصا معاصر ایران) تحلیلی خواهد بود. (طبق دو کتاب آخرش).

mehmari

عضو جدید
کدوم دو تا کتاب آخر قبادیان؟!! مگه قبادیان کتاب معاصر ایران داره؟!

معماري در دارالخلافه ناصري: سنت و تجدد در معماري معاصر تهران

سبک شناسی و مبانی نظری در معماری معاصر ایران (دکتر وحید قبادیان )

بله ین دوتا

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

از بچه های ایوان کسی تخمین سوالات 93 (تاریخ) دستش رسیده؟ دکتر قبادیان گف که سیستم تاریخ (مخصوصا معاصر ایران) تحلیلی خواهد بود. (طبق دو کتاب آخرش).

یعنی همین یه دونه رو کم داشتیم .....
به نظرم بزرگ ترين اشتباه ممكن، اونم الان ، بها دادن به اين حرفا و همين طور اينجورى مطرح كردنشونه كه فقط باعث اضطراب مى شه. خصوصن معاصر ايران كه حداكثر ٣ تا هم نمياد ازش، و تحليلى شدنش هم اتفاق خاصى در پى نداره! چون حرفاييه كه در طول تحصيل زياد شنيديم، بخشاى ديگه ى تاريخ رو هم اگه ببينين تو تاپيك رفع اشكالش، متوجه مى شيد كه بچه ها چقد دارن تحليلى مى خونن. الكى با اين حرف ها به هم ديگه استرس وارد نكنين، و كسى هم اگه الان دو تا كتاب ديگه براساس شايعه اضافه كنه به منابعش، خودش آسيب مى زنه به خودش. ريلكس باشين و به برنامه تون ادامه بدين. :w18:

آخرین ویرایش:

فرح نوش

عضو جدید
کاربر ممتاز
معماري در دارالخلافه ناصري: سنت و تجدد در معماري معاصر تهران

سبک شناسی و مبانی نظری در معماری معاصر ایران (دکتر وحید قبادیان )

بله ین دوتا
مگه نباید بانی مسعود بخونیم ؟!!!! ... :eek:
من دیگه پول ندارم ... برای کتاب معماری معاصر ایران بانی مسعود 60 ... 70 تومن پیاده شدم !!! .
تازه معاصر ایران فقط دو تا سوال بیشتر نمی اید ... :D ... تحلیلی یعنی چطوری ؟! یک مثال میزنی ؟!

Bionic.arc

عضو جدید
اصلا نمی خواستم نگرانت کنم ... من خودمم سال اولمه و اصلا منظورم این نبود که بگم چی بخون چی نخون، من کتاب صوتشو می خونم چون ترم پیش برا دانشگاه داشتمش و خیلی خوب خوندم و الان اگه خواستم اون کتابو مرور کنم می دونم دقیقا باید سروقت کدوم صفحاتش برم! پس برا من کار به صرفه ایه! شما هم که استاتیک و سازه خوب بلدی -اگه تستاشم خیلی خوب می تونی بزنی- پس فرصت داری کتابای جدیدتر بخونی برا یه درصد خیلی بهتر پس برا شما هم کار اشتباهی نیست، ولی کسی که هنوز یه حجم نسبتا زیادی کتاب/جزوه ی نخونده از گلابچی داره به نظر من ارزششو نداره وقت بذاره رو این 2 تا کتاب فقط به خاطر اینکه نمی خواد ریسک کنه!، چون تو این موقعیت به ریسکش می ارزه... به طور کلی تعداد و نحوه ی طراحی سوال نشون می ده که اولویت با گلابچیا و در کنارش تنظیم شرایطه، بعد جزوه های تاسیسات بعد اگه وقت شد کتابای تاسیسات یا مباحث مهم مث 19 ، 15، 18 ، ... دیگه هر کس باید ببینه کجای این مسیره و تا کجا می رسه بخونه، این توصیه ی منه البته ...

کتاب آکوستیکو خوندم.واسه نور و مکانیکی ام جزوه می خونم تموم شه بره.به نظرم خونده ها چند بار دوره شه بهتره ;)

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دقیقااااااااااااااااا....
به این قبادیان بگید همون ابنیه سنتی و معاصر غربش بسه دیگه خودشو تو ایران دخالت نده!!!
دخالت بده هاااااااااااااااا عیبی نداره، ولی جون من رفرنس کنکور نباشه :(

آخرین ویرایش:

Bionic.arc

عضو جدید
من دیگه پول ندارم ... برای کتاب معماری معاصر ایران بانی مسعود 60 ... 70 تومن پیاده شدم !!! .
تازه معاصر ایران فقط دو تا سوال بیشتر نمی اید ... :D ... تحلیلی یعنی چطوری ؟! یک مثال میزنی ؟!

یعنی شما کتابی به اون عظمتو واسه دوتا سوال خوندی؟
:eek::eek::eek::eek::eek:

vahid_shah

عضو جدید
سلام دوستان...
دوستان مشهدی کلاس عناصر جزئیات و مصالح سینا شریفی مرکز معماری مشهد قراره برگزار بشـــــــــه ,دوستانی که مایلن پیغام بدید که زود ثبت نام کنیم.....
قیمتشم مناسبه :) البته پولش تو جیب من نمیره که فک کنین تبلیغ میکنم!
مرسی (همراهی عزیز میدونم اسپمه ولی پاکش میکنم :) )

mehmari

عضو جدید
به نظرم بزرگ ترين اشتباه ممكن، اونم الان ، بها دادن به اين حرفا و همين طور اينجورى مطرح كردنشونه كه فقط باعث اضطراب مى شه. خصوصن معاصر ايران كه حداكثر ٣ تا هم نمياد ازش، و تحليلى شدنش هم اتفاق خاصى در پى نداره! چون حرفاييه كه در طول تحصيل زياد شنيديم، بخشاى ديگه ى تاريخ رو هم اگه ببينين تو تاپيك رفع اشكالش، متوجه مى شيد كه بچه ها چقد دارن تحليلى مى خونن. الكى با اين حرف ها به هم ديگه استرس وارد نكنين، و كسى هم اگه الان دو تا كتاب ديگه براساس شايعه اضافه كنه به منابعش، خودش آسيب مى زنه به خودش. ريلكس باشين و به برنامه تون ادامه بدين. :w18:

بله :) ریلکس باشیم. شایعه کجا بود دوستم. سوال بود. چرا می زنید!
اتفاقا معاصر ایران بخاطر اضافه شدن چندتا منبع مهمتر شده.....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله :) ریلکس باشیم. شایعه کجا بود دوستم. سوال بود. چرا می زنید!
اتفاقا معاصر ایران بخاطر اضافه شدن چندتا منبع مهمتر شده.....
مرسی از اطلاع رسانیت دوست من ولی خب به نطرم واسه کنکور وقت گذاشتن رو معاصر ایران بیهودس. در حد یه سرچ نت کافیه... یه دسته بندی هم بود مال مرحوم میرمیران سرچ کنین تو نت هست فک کنم مفید باشه................دیگه این کتابهای قطور نیازی نیست

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

بی خیال پویا خان ،کتاب بده بیرون ما هم همه بیکار بریم برا 2یا3تا سوال کلی پول بدیم و کلی وقت بزاریم بخونیم که بعدش ببینم سوال بیاد یا نیاد تازه اون هم بتونیم بزنیم یا نزنیم ،ولش کن میخواد 100تا کتاب بده بیرون ،ما همونایی که توی دوران تحصیلمون خوندیم توش می مونیم همه را با هم ریز به ریز به خاطر بیرایم مونده کتاب جدید بخونیم فقط
بی خیال دنیا و کتابهای جدید

mehmari

عضو جدید

آره بانی مسعود! والا جریان تاریخ چرا یکم منو نگران کرده چون خودم بدجور احساس ضعف می کنم. پارسال تقریبا صفر :دی زدم.
راستش یه روز که قرار بود شهر رو به دکتر قبادیان نشون بدم و در حد صبحونه و نهار در خدمتشون بودم. کلی سوال پرسیدم. گفت که تاریخ امسال میخاد بیشتر از قالب حفظی در بیاد و هویتی مفهومی بشه. (البته به جز غرب). دقیقا کلمه ی انسجام رو به کار برد و نه لجام گسیختگی.
گفت که به معماری ایرانی و معاصر ایران کم توجهی شده تا به امروز. مطمئنا در کنکور هم مهم خواهد بود.
مثلا چرایی مصطبه مهمه نه کجاییش! فلسفه ی وجودیش مهمه تا تاریخ و ... البته جسارته. باعث سردر گمی نباشه.

mehmari

عضو جدید
مرسی از اطلاع رسانیت دوست من ولی خب به نطرم واسه کنکور وقت گذاشتن رو معاصر ایران بیهودس. در حد یه سرچ نت کافیه... یه دسته بندی هم بود مال مرحوم میرمیران سرچ کنین تو نت هست فک کنم مفید باشه................دیگه این کتابهای قطور نیازی نیست

آره داداش. دقیقا همینطوره. مطمئنا بیهوده نیست اما مهمتر از اون هستش. همون پاوری که بچه ها گذاشتن هم خوبه نه؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره داداش. دقیقا همینطوره. مطمئنا بیهوده نیست اما مهمتر از اون هستش. همون پاوری که بچه ها گذاشتن هم خوبه نه؟
بیهوده شاید کلمه درستی نبود که به کار بردم ولی تو این زمان باهوده هم نیس.................بله این بناهای تاپ رو یه روز تو نت بشینین سرچ کنین در بیارین مثل موزه ایران یاستان ، تئاتر شهر کارای میرمیران .سردر دانشگاه تهران مقبره سعدی و حافط معمولا تو این رنج هستش سوالا .سیحون .گدار.و بیشتر پست مدرناش

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک نظری میدم اگه موافقید یا اینجا یا یک تایپک جدا براش بزنیم ،تقریبا همه از زبان مینالن ،اون یهم که زبانش خوبه که باز معلوم نیست چیکار کنه ،خواستم سوالات ازمون های ازمایشی را درک مطلبهاش بخوم گفتم نه کنکور سراسری بهتره،اما ما که توی موقع تست زدن معماری دوره ای ها را میزنیم به نظرم با توجه به این که کنکور مون3تا درک مطلب داره یعنی 50 درصد قضیه هر کی ازمون هایسالهای قبل مال مدیریت ساخت و انرزیو ...و شهر سازی را داره اگه میتونه لطفا از کتابش عکس بگیره بزاره البته با پاسخ نامه تشریحی ترجیحالا هم از اخرین سال باشه یعنی کنکور92اون وقت هرشب که میایم اینجا یک درک مطلب هم میخونیم یا درک مطلب های یک ازمون تا امتحان ارشد کلی میشه و جلو میفتیم اون برنامه لغت حفظ کردنمون هم سر جاشه این هم جز زنگ تفریحاتمون محسوب میشه
هر کی داره لطفا از فردا شب اولی اش بزاره ممنون میشم (با پاسخ نامه تشریحی)

m.a24

عضو جدید
دوستان بیاید یه قول بهم بدیم اینکه اول خیلی حرف بیهوده نزنیم که باعث اضطراب بقیه بشه و تموم وقتمون سرخوندن پستای اضافه هدر بشه یادمون باشه دوم وقتی قراره فرق رتبه ها 100تا100بایه تست باشه هر1دقیقه میتونه موثرباشه چه برسه به اینکه من1ساعته دارم پست میخونم فقط استرس گرفتم و اینکه دوسه نکته ام نصیبم نشد.
عذرمیخوام از همتون ولی اگه ممکنه پستاتونوببرید تو تاپیک روحیه.ممنونم از همکاریتون

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک نظری میدم اگه موافقید یا اینجا یا یک تایپک جدا براش بزنیم ،تقریبا همه از زبان مینالن ،اون یهم که زبانش خوبه که باز معلوم نیست چیکار کنه ،خواستم سوالات ازمون های ازمایشی را درک مطلبهاش بخوم گفتم نه کنکور سراسری بهتره،اما ما که توی موقع تست زدن معماری دوره ای ها را میزنیم به نظرم با توجه به این که کنکور مون3تا درک مطلب داره یعنی 50 درصد قضیه هر کی ازمون هایسالهای قبل مال مدیریت ساخت و انرزیو ...و شهر سازی را داره اگه میتونه لطفا از کتابش عکس بگیره بزاره البته با پاسخ نامه تشریحی ترجیحالا هم از اخرین سال باشه یعنی کنکور92اون وقت هرشب که میایم اینجا یک درک مطلب هم میخونیم یا درک مطلب های یک ازمون تا امتحان ارشد کلی میشه و جلو میفتیم اون برنامه لغت حفظ کردنمون هم سر جاشه این هم جز زنگ تفریحاتمون محسوب میشه

منم موافقم ایده خوبیست

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من امروز منطر شروع کردم آدمو گیج میکنه اینهمه اسم باغ و ویژگی هشون:confused: شما چه جوری میخونین؟؟؟؟من دارم عصر کنکاش میخونم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من امروز منطر شروع کردم آدمو گیج میکنه اینهمه اسم باغ و ویژگی هشون:confused: شما چه جوری میخونین؟؟؟؟من دارم عصر کنکاش میخونم
هرقدر كه مى خونيش، هى برگرد مرورشون كن، كمى هم صبر كن خودشون دسته بندى مى شن تو ذهنت. اگه مى تونى برو عكساشونو پيدا كن و ببين. خيلى موثره.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من منظر را باید با عکس بخونی
برای باغهای ایران کتاب نعیما فوقالعادست
باغها را طبقه بندی کرده با کلی عکس ازشون و خصوصیات مهمشونا هم گفته خیلی هم خوندنش وقت گیر نیست کلشا میشه دو روز جمع کرد شاید هم یک روز
ولی حتما وقتی داری خصوصیات باغی را میخونی عکسهاشم جلو چشمت باشه

زهر ا

عضو جدید

ممنون بابت پیشنهادت به نظر منم فکر خوبیه اما
- باید تستایی رو بذاریم که شاید بچه ها ندیده باش - الان دیگه اکثرا تستای سال92 ویاچندسال قبل رو دارن پس تستای یا درک مطلبی رو بذاریم که فکر میکنیم داره لغات تخصصی اش بیشتره -
- تاپیک زبان که داریم برای رفع اشکال چرا باز جدید بزنیم شاید دوستان وقت نکنن به یک تاپیک جدیدتر سربزنن- میدونیم که عادت کردیم به تاپیک های قدیمی سربزنیم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
می خوایی 500 صفحه کتابای فیزیک 1 و فیزیک 3 قیابکلو رو ریز به ریز بادقت بخون چون ایشون قراره 4 تا سوال ریز از این 2 تا کتاب بده (که پارسالم 2 تا از این 4 تا اصلا از کتابا نبود بلکه از مباحث بود!) یا مثلا تو همون بازه ی زمانی دو سه دور 500ص از جزوه های سیناشریفی عکساشو ببینو عنواناشو حفظ کن چون گلابچی قشنگ 7-8 تا سوال سطحی و سرسری از این عکسا می خواد طرح کنه! حالا انتخاب با خودته!!!

البته همون طور که گفتم فیزیک 2 (تنظیم شرایط) حسابش جداست چون تو یه درس بدون حساب و کتاب -درک- جزء معدود مباحثیه که سلیقه ای نیست و تا حدی بهش می شه تکیه کرد!

اینو اضافه می کنم که هیشکی کنکور قرار نیست 100 بزنه! قراره تو زمان باقی مانده مباحثی رو بخونیم که بتونیم بیشترین تعداد سوال رو با بیشترین اطمینان ممکن جواب بدیم! همیشه موقع انتخاب کتاب و مبحثی که می خوایین بخونین اینا رو در نظر داشته باشین ;)

این جزوات شریفی ک میگی500ص منظورت کدومه؟؟میشه آدرسشو بذاری؟؟؟
حتما بذاریدا ممنون میشم راستی جزوه نانو ب نظرم درسنامه مرکز بهتر بود از اون یکی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این جزوات شریفی ک میگی500ص منظورت کدومه؟؟میشه آدرسشو بذاری؟؟؟
حتما بذاریدا ممنون میشم راستی جزوه نانو ب نظرم درسنامه مرکز بهتر بود از اون یکی
شما که اسمت نانی هستش چرا اینو میگی.نانی سروش نیا معتبرتره نانو جان

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون بابت پیشنهادت به نظر منم فکر خوبیه اما
- باید تستایی رو بذاریم که شاید بچه ها ندیده باش - الان دیگه اکثرا تستای سال92 ویاچندسال قبل رو دارن پس تستای یا درک مطلبی رو بذاریم که فکر میکنیم داره لغات تخصصی اش بیشتره -
- تاپیک زبان که داریم برای رفع اشکال چرا باز جدید بزنیم شاید دوستان وقت نکنن به یک تاپیک جدیدتر سربزنن- میدونیم که عادت کردیم به تاپیک های قدیمی سربزنیم

به نظر من خودمون که معماری را میخونیم ،بیایم از سال 92مال کنکور مدیریت و شهرسازی 92اش برا خاطر این میگم از اخر شروع کنیم چون احتمال این ها بیشتر،با توجه بوقت اگه نرسونیم اینها مهم تره و از طرفی هم مال کنکور 10 سال پیش راحتتره خب ا
فرقی نداره اینجا باشه یا تایپک زبان اصلا توی همون تایپک زبان بزاریم فقط اگه کسی بتونه پاسخ نامه تشریحی اش از کتاب اگه داره عکس بگیره عالیهههههههه
من خودم خونه ام اگه خوابگاه بودم از کتاب بچه ها عکس می گرفتم میزاشتم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من دارم منظر میخونم جزوه 180 صفحه ای غزاله روحانی را خوندم ،جزوه تاریخچه منظر هم مال دکتر اعتضادی را دارم میخونم،خلاصه کتاب نعیما هم25صفحه را باید بخونم و یک جزوه از دکتر منصوری هم دارم به نظرتون اون هم باید بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(من کتاب برا منظر ندارم )
دیگه چه جزوه را به نظرتون لازمه که بخونم اگه توی باشگاه هست لینکش بزارید ممنون میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.