مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kavehsafari66

عضو جدید
نه خیلی خوبه نه خیلی بد. اگه می خوای کتابای گلابچی رو نخونی خوبه ولی اگه کتابای گلابچی رو بخونی می بینی این کتاب کمک زیادی بهت نکرده

کتابهای گلابچی درک رفتار و سازه در معماری و سیستم های آینده رو خوندم...در ضمن من میخوام مدیریت شرکت کنم:confused:

shima jo0on

عضو جدید
بچه ها غرب بانی مسعود رو واسه ازمون هفته قبل و این هفته کجاشو باید بخونیم؟؟ جدا جدا بگین لطفا
اون هفته رو گفته بودن دوستان من الان پیدا نمیکنم :redface:

maryam9269

عضو جدید
بچه ها غرب بانی مسعود رو واسه ازمون هفته قبل و این هفته کجاشو باید بخونیم؟؟ جدا جدا بگین لطفا
اون هفته رو گفته بودن دوستان من الان پیدا نمیکنم :redface:
برا جهان ما قبل تاریخ،بین النهرین،مصر،تمدن اژه ای،یونان-برا معاصر روشنگری و مدرن اولیه؛مدرن متعالی و ارگانیک.

آخرین ویرایش:

shima jo0on

عضو جدید
برا جهان ما قبل تاریخ،بین النهرین،مصر،تمدن اژه ای،یونان،هند چین ژاپن-برا معاصر روشنگری و مدرن اولیه؛مدرن متعالی و ارگانیک.
من توی کتاب غرب بانی مسعود چین و هند و ژاپنی نمیبینم!!!کسی صفحاتشو میگه به من؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله صد درصد یه سری کتابها هست مثل درک رفتار سازه ها سیستمشون جوریه حتما باید کتابشو خوند.ولی این جون میده واسه جزوه
دو تافصلش عکسهای حماسه ساز داره که میشه تو یه جزوه تر تمیز جاش داد.............جزوش که تو باشگاه نیس.........قراره دوقلوهای افسانه ای هفته دیگه بیارن.همونو بخونین کافیه[/QUOTE

میشه وقتی گذاشتن این جزوه رو اطلاع رسانی کنید؟؟ممنون میشم انقدجزوه هست ادم نمیدونه کدومشه بخونه.
ی سوال دیگه دارم جزوه ک برای سینا شریفی بود تبدیل ب پی دی اف کرده بودن جدیدا گزاشته بودن خوبه برای خوندن؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید آبان منظورم بود

خب دوست عزیز اول ابان اگه واقعا این مدت بخونی کم نیست به شرطی که بخونی من خودم حدود یک هفته است که شروع کردم زیاد با اول ابان توفیقی نداره به نظرم همه چیز بسته به خودته

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
واسه نانو این هفته باید اینارو بخونیم (برا اونایی که جزوه میخونن)
فصل هفتم: نانو شیشه ها

فصل یازدهم: فناوری نانو و مواد پایه سیمانی

البته فصول 7 10 11 و 12 میاد که باید فناوری نانو و بتن و فناوری نانو و فلزات رو هم بخونن :smile:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چند روز پیش یک پی دی اف دیدم توی جزوات باشگاه که 1600تا تست درک بود مال علی عسگری به نظرتون ارزش داره که پرینت بگیرم و سوال هاش بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته من مال درک راهیان ارشد دارم تا الان که خوندم هم به نظرم بد نبوده
کتاب زیبایی شناسی هم یک مقداری خوندم شاید یک مرور سریع بهش کنم چون تابستون سال قبل یک بار خونده بودمش ،فرم فضا نظم هم بعدا خواهم خوند چون زیاد وقت نمی گیره ترم های اول کارشناسی خیلی خوندیدمش
به نظرتون با این اوصاف انی تست های عسگری خوبه شروع کنم بزنمشون

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها چند روز پیش یک پی دی اف دیدم توی جزوات باشگاه که 1600تا تست درک بود مال علی عسگری به نظرتون ارزش داره که پرینت بگیرم و سوال هاش بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته من مال درک راهیان ارشد دارم تا الان که خوندم هم به نظرم بد نبوده
کتاب زیبایی شناسی هم یک مقداری خوندم شاید یک مرور سریع بهش کنم چون تابستون سال قبل یک بار خونده بودمش ،فرم فضا نظم هم بعدا خواهم خوند چون زیاد وقت نمی گیره ترم های اول کارشناسی خیلی خوندیدمش
به نظرتون با این اوصاف انی تست های عسگری خوبه شروع کنم بزنمشون
والا تا اونجایی که میتونی تست بزن......................فقط تست اونا خوبه.حتما پرینت بگیر...منم راهیان ارشدو البته فقط تستاشو کارکردم خوبه به نظرم..................
زیاد رو زیبایی شناسی و فرم فضا نظم وقت نزار دوست من..

شیوای معمار

عضو جدید
سلام بچه ها چند وقته دارم این تاپیکو می خونم و جزوه ها رو دانلود می کنم....از همهتون خیلی ممنونم و آرزوی موفقیت از خداوند واستون دارم ✿✿✿
لطفا در این زمینه من رو راهنمایی کنید:

-جزوه ی خام و جدید استاد سروش نیا بهتر هست یا جزوه ی دست نویسش از سال 89-90؟
-برای مجموعه تست, کدوم بهتره؟!
1.ایستایی وفن ساختمان, فاطمی - عصر کنکاش
2.ایستایی فاطمی, 2 جلدی چاپ جدید 92, انتشارات فرهنگ
3.کتاب ایستایی مدرسان شریف
4.کتاب فن ساختمان (یا مجموعه تست؟؟؟) عصر کنکاش, برای مدیریت و تکنو و انرژی, نویسندگان مهندس امیری و دکتر سروش نیا و ...

اینم بگم که ایستایی و فن من تقریبا صفر هست و تازه می خوام شروع کنم! اما اگه خدا کمک کنه زود یاد می گیرم
ممنون یه دنیا

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
فکر کنم توی همین تاپیک خوندم یه دوستی عکس از فهرست کتاب جدید که دو جلد هست گذاشته بود, و مثل این که کتابای جدید گلاب چی با عکسا و توضیحات اضافه شده توش

پس تو مطالب تفاوتی ندارند و فقط مطلب جدید اضافه شده؟

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها چند وقته دارم این تاپیکو می خونم و جزوه ها رو دانلود می کنم....از همهتون خیلی ممنونم و آرزوی موفقیت از خداوند واستون دارم ✿✿✿

4.کتاب فن ساختمان (یا مجموعه تست؟؟؟) عصر کنکاش, برای مدیریت و تکنو و انرژی, نویسندگان مهندس امیری و دکتر سروش نیا و ...

اینم بگم که ایستایی و فن من تقریبا صفر هست و تازه می خوام شروع کنم! اما اگه خدا کمک کنه زود یاد می گیرم
ممنون یه دنیا

سلام عزیزم از سال 89 تا حالا فک کنم بیشتر از ده تا کتاب به منابع اضافه شده و جزوه های قدیمی کارآیی ندارن. تا اونجایی که من می دونم مجموعه تست درست و حسابی وجود نداره. خود اصل کتابا رو بخون برا سیستم و برا ماسباتیا هم جزوه دکتر فیروزی. موفق باشی عزیز دلم

شیوای معمار

عضو جدید
سلام عزیزم از سال 89 تا حالا فک کنم بیشتر از ده تا کتاب به منابع اضافه شده و جزوه های قدیمی کارآیی ندارن. تا اونجایی که من می دونم مجموعه تست درست و حسابی وجود نداره. خود اصل کتابا رو بخون برا سیستم و برا ماسباتیا هم جزوه دکتر فیروزی. موفق باشی عزیز دلم

ممنون عزیزم بارها دیدم که توی پستا بچه ها رو به خوندن جزوه ی دکتر فیروزی دعوت کردی, ممنون به خاطر جزوه و ممنون از دکتر فیروزی...جای تشکر داره که این قدر حوصله به خرج می دی و چیزیو که می دونی به ما منتقل می کنی :smile:
راستش من بیشتر هم توی همون محاسباتیا مشکل دارم امیدوارم خوندن جزوه ی دکتر فیروزی کافی باشه...
من فردا می خواستم یه نفر رو بفرستم تهران که اون جزوه دست نویسه دکتر سروش نیا رو بگیره, پس می گی به دردم نمی خوره؟

یه سوال دیگه هم داشتم, من اول این جزوه ی دکتر فیروزی رو بخونم بعد برم سراغ کتب گلابچی و مطالعه ی موردی اونا؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون یه دنیا

سلام دوست عزیز

اگر میخوای ایستایی خوب بزنی همه کتابای گلابچی بخون کتابای دیگه توشون غلط داره در ضمن اگر معماری هستی بعضی از فصلای کتابای گلابچی میشه حذف کرد لازم نیست همشونو بخونی
جدول مرکز معماری خوبه میتونه راهنمایت کنه http://www.8pic.ir/images/37746722675233888123.jpg

آخرین ویرایش:

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جزوه ای بود سحر جون گذاشته بودن من اون خوندم خیلی مختصر بود.. مال سروشنیا هم بود..پس منتظر دوقولو های گلمون میمونم..

ممنون از راهنمایی..به نظرتون واسه ساختمان های بلند جزوه باشگاه کفایت نمی کنه؟

نه اصن کافی نیستا. این جزوه برا کلاس دانشگاس اونم برا یکی دو جلسه و بهش اکتفا نکنین. برا درک مطلب و آشنایی خوبی ولی کنکورو کاور نمیکنه

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه جزوه ای بود سحر جون گذاشته بودن من اون خوندم خیلی مختصر بود.. مال سروشنیا هم بود..پس منتظر دوقولو های گلمون میمونم..

ممنون از راهنمایی..به نظرتون واسه ساختمان های بلند جزوه باشگاه کفایت نمی کنه؟

ممنون عزیزم بارها دیدم که توی پستا بچه ها رو به خوندن جزوه ی دکتر فیروزی دعوت کردی, ممنون به خاطر جزوه و ممنون از دکتر فیروزی...جای تشکر داره که این قدر حوصله به خرج می دی و چیزیو که می دونی به ما منتقل می کنی :smile:
راستش من بیشتر هم توی همون محاسباتیا مشکل دارم امیدوارم خوندن جزوه ی دکتر فیروزی کافی باشه...
من فردا می خواستم یه نفر رو بفرستم تهران که اون جزوه دست نویسه دکتر سروش نیا رو بگیره, پس می گی به دردم نمی خوره؟

یه سوال دیگه هم داشتم, من اول این جزوه ی دکتر فیروزی رو بخونم بعد برم سراغ کتب گلابچی و مطالعه ی موردی اونا؟

نه گلم با هم موازی بخون. هم محاسباتی هم نمونه موردیا. اولم اصل کاریا رو بخون ینی به ترتیب درک رفتار، سازه در معماری و مبانی سازه برای معماران. هر اشکالی هم داشتی می تونی از خود استاد بپرسی خیلی سریع جوابتو میده. soruchnia@ut.ac.ir موفق باشی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من که با توصیه شما فیروزی خوندم ولی یهجوری بود بعضی جاهاشو میفهمیدم بعضی جاهاش خیلی گنگ بود نمیدونم ولی به نظر من بهتر از همه کتابای گلابچیه .....فیروزی به نظر من خام تر از سروش نیاست

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفیق اینجا جای این حرفها نیس

یعنی واسه معماری همینا کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مبانی سازه یعنی همیناشو فقط باید خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مبانی که 500 صفحه س

فقط که نه گفتم که همه کتابای گلابچی باید خوند جدول برای کسی که میگه روی صفره میخواد تازه شروع کنه خوبه میتونه کمکش کنه یه دید کلی بده بدونه کدوم کتابا راجب چی هستش- فصلای آخر مبانی سازه لازم نیس فصل 1 هم همینطور آخه از بنیان های ریاضی که سوال نمیدن / من فقط نظرم گفتم خواستم راهنمایش کنم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط که نه گفتم که همه کتابای گلابچی باید خوند جدول برای کسی که میگه روی صفره میخواد تازه شروع کنه خوبه میتونه کمکش کنه یه دید کلی بده بدونه کدوم کتابا راجب چی هستش- فصلای آخر مبانی سازه لازم نیس فصل 1 هم همینطور آخه از بنیان های ریاضی که سوال نمیدن / من فقط نظرم گفتم خواستم راهنمایش کنم
فدای تو منم ازت ممنونم ...........گفتم نکنه اضافی خوندم...................آخه کلا گفتن فصل 5 و دو فصل آخر حذفه ...........ولی خب به نطرم بازم میتونست حدفیات داشته باشه

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که با توصیه شما فیروزی خوندم ولی یهجوری بود بعضی جاهاشو میفهمیدم بعضی جاهاش خیلی گنگ بود نمیدونم ولی به نظر من بهتر از همه کتابای گلابچیه .....فیروزی به نظر من خام تر از سروش نیاست

نه بابا بیچاره....درسته سروش نیا بی نظیره و هیچ کس به تواناییش نیس اما جزوه فیروزی خیلی کامل تره و حداقل نوشته داره. مال سروش که فقط چهار تا عکسه و خودش تو کلاس با مدل سازی و اینا حلشون میکنه. من فک کنم فیروزی بهترین (تو جزوه) باشه. می خواین برم دانشگاه تهران جزوه ایستایی و مقاومت خود دکتر گلابچی و خانم دکتر تقی زاده رو بگیرم اسکن کنم؟ موافقین اعلام کنن لطفا

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا بیچاره....درسته سروش نیا بی نظیره و هیچ کس به تواناییش نیس اما جزوه فیروزی خیلی کامل تره و حداقل نوشته داره. مال سروش که فقط چهار تا عکسه و خودش تو کلاس با مدل سازی و اینا حلشون میکنه. من فک کنم فیروزی بهترین (تو جزوه) باشه. می خواین برم دانشگاه تهران جزوه ایستایی و مقاومت خود دکتر گلابچی و خانم دکتر تقی زاده رو بگیرم اسکن کنم؟ موافقین اعلام کنن لطفا
والا ما که دیگه رومون نمیشه درخواست کنیم ولی با تشکر میگیم.دوستان هم با تشکر کردن بگن.براتون از خدا بهترین هارو میخوام شرافت عزیز:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.