Anita.Mosavi
عضو جدید
نه اون نیس یچه ها این سرفصل نانو رو میزارین ببینیم این آزمون باید چی بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا سجی عزیز. همون جزوهه کافیه واسه نانو بقیش که شیمی و فیزیکه
نه اون نیس یچه ها این سرفصل نانو رو میزارین ببینیم این آزمون باید چی بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه خیلی خوبه نه خیلی بد. اگه می خوای کتابای گلابچی رو نخونی خوبه ولی اگه کتابای گلابچی رو بخونی می بینی این کتاب کمک زیادی بهت نکرده
برا جهان ما قبل تاریخ،بین النهرین،مصر،تمدن اژه ای،یونان-برا معاصر روشنگری و مدرن اولیه؛مدرن متعالی و ارگانیک.بچه ها غرب بانی مسعود رو واسه ازمون هفته قبل و این هفته کجاشو باید بخونیم؟؟ جدا جدا بگین لطفا
اون هفته رو گفته بودن دوستان من الان پیدا نمیکنم![]()
من توی کتاب غرب بانی مسعود چین و هند و ژاپنی نمیبینم!!!کسی صفحاتشو میگه به من؟؟برا جهان ما قبل تاریخ،بین النهرین،مصر،تمدن اژه ای،یونان،هند چین ژاپن-برا معاصر روشنگری و مدرن اولیه؛مدرن متعالی و ارگانیک.
خب بانی مسعود چین و هند و ژاپن نداره که .... اونا رو باید از ابراهیم زارعی بخونینمن توی کتاب غرب بانی مسعود چین و هند و ژاپنی نمیبینم!!!کسی صفحاتشو میگه به من؟؟
بله صد درصد یه سری کتابها هست مثل درک رفتار سازه ها سیستمشون جوریه حتما باید کتابشو خوند.ولی این جون میده واسه جزوه
دو تافصلش عکسهای حماسه ساز داره که میشه تو یه جزوه تر تمیز جاش داد.............جزوش که تو باشگاه نیس.........قراره دوقلوهای افسانه ای هفته دیگه بیارن.همونو بخونین کافیه[/QUOTE
میشه وقتی گذاشتن این جزوه رو اطلاع رسانی کنید؟؟ممنون میشم انقدجزوه هست ادم نمیدونه کدومشه بخونه.
ی سوال دیگه دارم جزوه ک برای سینا شریفی بود تبدیل ب پی دی اف کرده بودن جدیدا گزاشته بودن خوبه برای خوندن؟؟؟؟
ببخشید آبان منظورم بود
واسه نانو این هفته باید اینارو بخونیم (برا اونایی که جزوه میخونن)
فصل هفتم: نانو شیشه ها
فصل یازدهم: فناوری نانو و مواد پایه سیمانی
والا تا اونجایی که میتونی تست بزن......................فقط تست اونا خوبه.حتما پرینت بگیر...منم راهیان ارشدو البته فقط تستاشو کارکردم خوبه به نظرم..................بچه ها چند روز پیش یک پی دی اف دیدم توی جزوات باشگاه که 1600تا تست درک بود مال علی عسگری به نظرتون ارزش داره که پرینت بگیرم و سوال هاش بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته من مال درک راهیان ارشد دارم تا الان که خوندم هم به نظرم بد نبوده
کتاب زیبایی شناسی هم یک مقداری خوندم شاید یک مرور سریع بهش کنم چون تابستون سال قبل یک بار خونده بودمش ،فرم فضا نظم هم بعدا خواهم خوند چون زیاد وقت نمی گیره ترم های اول کارشناسی خیلی خوندیدمش
به نظرتون با این اوصاف انی تست های عسگری خوبه شروع کنم بزنمشون
فکر کنم توی همین تاپیک خوندم یه دوستی عکس از فهرست کتاب جدید که دو جلد هست گذاشته بود, و مثل این که کتابای جدید گلاب چی با عکسا و توضیحات اضافه شده توش
بله میشه گفت جلد یکش همون کتاب قدیمیه با کمی تغییراتپس تو مطالب تفاوتی ندارند و فقط مطلب جدید اضافه شده؟
سلام بچه ها چند وقته دارم این تاپیکو می خونم و جزوه ها رو دانلود می کنم....از همهتون خیلی ممنونم و آرزوی موفقیت از خداوند واستون دارم ✿✿✿
لطفا در این زمینه من رو راهنمایی کنید:
-جزوه ی خام و جدید استاد سروش نیا بهتر هست یا جزوه ی دست نویسش از سال 89-90؟
-برای مجموعه تست, کدوم بهتره؟!
1.ایستایی وفن ساختمان, فاطمی - عصر کنکاش
2.ایستایی فاطمی, 2 جلدی چاپ جدید 92, انتشارات فرهنگ
3.کتاب ایستایی مدرسان شریف
4.کتاب فن ساختمان (یا مجموعه تست؟؟؟) عصر کنکاش, برای مدیریت و تکنو و انرژی, نویسندگان مهندس امیری و دکتر سروش نیا و ...
اینم بگم که ایستایی و فن من تقریبا صفر هست و تازه می خوام شروع کنم! اما اگه خدا کمک کنه زود یاد می گیرم
ممنون یه دنیا
سلام عزیزم از سال 89 تا حالا فک کنم بیشتر از ده تا کتاب به منابع اضافه شده و جزوه های قدیمی کارآیی ندارن. تا اونجایی که من می دونم مجموعه تست درست و حسابی وجود نداره. خود اصل کتابا رو بخون برا سیستم و برا ماسباتیا هم جزوه دکتر فیروزی. موفق باشی عزیز دلم
سلام بچه ها چند وقته دارم این تاپیکو می خونم و جزوه ها رو دانلود می کنم....از همهتون خیلی ممنونم و آرزوی موفقیت از خداوند واستون دارم ✿✿✿
لطفا در این زمینه من رو راهنمایی کنید:
-جزوه ی خام و جدید استاد سروش نیا بهتر هست یا جزوه ی دست نویسش از سال 89-90؟
-برای مجموعه تست, کدوم بهتره؟!
1.ایستایی وفن ساختمان, فاطمی - عصر کنکاش
2.ایستایی فاطمی, 2 جلدی چاپ جدید 92, انتشارات فرهنگ
3.کتاب ایستایی مدرسان شریف
4.کتاب فن ساختمان (یا مجموعه تست؟؟؟) عصر کنکاش, برای مدیریت و تکنو و انرژی, نویسندگان مهندس امیری و دکتر سروش نیا و ...
اینم بگم که ایستایی و فن من تقریبا صفر هست و تازه می خوام شروع کنم! اما اگه خدا کمک کنه زود یاد می گیرم
ممنون یه دنیا
یه جزوه ای بود سحر جون گذاشته بودن من اون خوندم خیلی مختصر بود.. مال سروشنیا هم بود..پس منتظر دوقولو های گلمون میمونم..
ممنون از راهنمایی..به نظرتون واسه ساختمان های بلند جزوه باشگاه کفایت نمی کنه؟
یه جزوه ای بود سحر جون گذاشته بودن من اون خوندم خیلی مختصر بود.. مال سروشنیا هم بود..پس منتظر دوقولو های گلمون میمونم..
ممنون از راهنمایی..به نظرتون واسه ساختمان های بلند جزوه باشگاه کفایت نمی کنه؟
ممنون عزیزم بارها دیدم که توی پستا بچه ها رو به خوندن جزوه ی دکتر فیروزی دعوت کردی, ممنون به خاطر جزوه و ممنون از دکتر فیروزی...جای تشکر داره که این قدر حوصله به خرج می دی و چیزیو که می دونی به ما منتقل می کنی![]()
راستش من بیشتر هم توی همون محاسباتیا مشکل دارم امیدوارم خوندن جزوه ی دکتر فیروزی کافی باشه...
من فردا می خواستم یه نفر رو بفرستم تهران که اون جزوه دست نویسه دکتر سروش نیا رو بگیره, پس می گی به دردم نمی خوره؟
یه سوال دیگه هم داشتم, من اول این جزوه ی دکتر فیروزی رو بخونم بعد برم سراغ کتب گلابچی و مطالعه ی موردی اونا؟
ایستایی با فن ساختمان فاطمی، نسخه 1 جلدی با 2 جلدی خیلی فرق میکنه؟
من که با توصیه شما فیروزی خوندم ولی یهجوری بود بعضی جاهاشو میفهمیدم بعضی جاهاش خیلی گنگ بود نمیدونم ولی به نظر من بهتر از همه کتابای گلابچیه .....فیروزی به نظر من خام تر از سروش نیاستسلام عزیزم از سال 89 تا حالا فک کنم بیشتر از ده تا کتاب به منابع اضافه شده و جزوه های قدیمی کارآیی ندارن. تا اونجایی که من می دونم مجموعه تست درست و حسابی وجود نداره. خود اصل کتابا رو بخون برا سیستم و برا ماسباتیا هم جزوه دکتر فیروزی. موفق باشی عزیز دلم
رفیق اینجا جای این حرفها نیس
یعنی واسه معماری همینا کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مبانی سازه یعنی همیناشو فقط باید خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مبانی که 500 صفحه س
فدای تو منم ازت ممنونم ...........گفتم نکنه اضافی خوندم...................آخه کلا گفتن فصل 5 و دو فصل آخر حذفه ...........ولی خب به نطرم بازم میتونست حدفیات داشته باشهفقط که نه گفتم که همه کتابای گلابچی باید خوند جدول برای کسی که میگه روی صفره میخواد تازه شروع کنه خوبه میتونه کمکش کنه یه دید کلی بده بدونه کدوم کتابا راجب چی هستش- فصلای آخر مبانی سازه لازم نیس فصل 1 هم همینطور آخه از بنیان های ریاضی که سوال نمیدن / من فقط نظرم گفتم خواستم راهنمایش کنم
من که با توصیه شما فیروزی خوندم ولی یهجوری بود بعضی جاهاشو میفهمیدم بعضی جاهاش خیلی گنگ بود نمیدونم ولی به نظر من بهتر از همه کتابای گلابچیه .....فیروزی به نظر من خام تر از سروش نیاست
والا ما که دیگه رومون نمیشه درخواست کنیم ولی با تشکر میگیم.دوستان هم با تشکر کردن بگن.براتون از خدا بهترین هارو میخوام شرافت عزیزنه بابا بیچاره....درسته سروش نیا بی نظیره و هیچ کس به تواناییش نیس اما جزوه فیروزی خیلی کامل تره و حداقل نوشته داره. مال سروش که فقط چهار تا عکسه و خودش تو کلاس با مدل سازی و اینا حلشون میکنه. من فک کنم فیروزی بهترین (تو جزوه) باشه. می خواین برم دانشگاه تهران جزوه ایستایی و مقاومت خود دکتر گلابچی و خانم دکتر تقی زاده رو بگیرم اسکن کنم؟ موافقین اعلام کنن لطفا
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
N | مطالعه گروهی کارشناسی ارشد هنرهای ساخت 97 | کارشناسی ارشد | 2 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد 97 | کارشناسی ارشد | 121 | |
![]() |
⑤⑨ مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 95 | کارشناسی ارشد | 2086 | |
![]() |
مطالعه گروهی کنکور کارشناسی ارشد معماری 94 | کارشناسی ارشد | 8846 | |
![]() |
مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری منظر | کارشناسی ارشد | 26 |