مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

alice

عضو جدید
امیدوارم همه موفق باشین ، بچه ها من یه سوالی داشتم من می خوام تازه شروع کنم ، به نظرتون چون خیلی وقت نیست از هر منبع یکیو یا دو تا رو انتخاب کنم برای خوندن یا تو بعضی از درسا مثل تاریخ و فن منابع بیشتری برای تسلط نیازه ،مثلا توی تاریخ برای ایران سبک شناسی با معماری اسلامی با جزوه ی متدین که بچه ها تو سایت گذاشتن برای من که تازه می خوام شروع کنم کفایت می کنه، از دوستان برای مبتدی بودن سوالم معذرت می خوام:redface::w20:

N0313

عضو جدید
سلام دوستان
منم دارم برا ارشد میخونم. . . دو روزه که شدیدا احساس بدی پیدا کردم :( اینجا رو اتفاقی پیدا کردم، لطف میکنید اگه کمکم کنید

من شدیدا با معماری ایران و اسلام مشکل دارم، سبک شناسی پیرنیا رو خوندم اما راه گشا نبود/ میشه بگید برا اینکه بتونم ازپس تستا بر بیام باید چی بخونم؟؟ برا معماری معاصر ایران حتما باید بانی مسعودو بخونم آیا ؟!!

در ضمن چند روز پیش رفتم پارسه آزموناشو ثبت نام کردم، یه عالمه کتابای پارسه رو هم خریدم ( که مثلا خیلی شیک برا دوره ازشون استفاده کنم ) اما باز کردن کتب موسسه همانا و استرس فلج کننده همانا :cry: من از خرداد دارم کتاب میخونم اما این مشکلو با کتابام نداشتم. . . کسی کتابای پارسه رو ورق زده تا حالا؟؟ خوبن به نظرتون؟

kavehsafari66

عضو جدید
بله میشه گفت جلد یکش همون کتاب قدیمیه با کمی تغییرات

جلد یک هم ویرایش 92 هستش

سلام دوستان
منم دارم برا ارشد میخونم. . . دو روزه که شدیدا احساس بدی پیدا کردم :( اینجا رو اتفاقی پیدا کردم، لطف میکنید اگه کمکم کنید

من شدیدا با معماری ایران و اسلام مشکل دارم، سبک شناسی پیرنیا رو خوندم اما راه گشا نبود/ میشه بگید برا اینکه بتونم ازپس تستا بر بیام باید چی بخونم؟؟ برا معماری معاصر ایران حتما باید بانی مسعودو بخونم آیا ؟!!

در ضمن چند روز پیش رفتم پارسه آزموناشو ثبت نام کردم، یه عالمه کتابای پارسه رو هم خریدم ( که مثلا خیلی شیک برا دوره ازشون استفاده کنم ) اما باز کردن کتب موسسه همانا و استرس فلج کننده همانا :cry: من از خرداد دارم کتاب میخونم اما این مشکلو با کتابام نداشتم. . . کسی کتابای پارسه رو ورق زده تا حالا؟؟ خوبن به نظرتون؟

سلام...کلا کتابهای پارسه به نظرم سعی میکنه همیشه مطالب رو خیلی گنگ توضیح بده....البته من جزوه های ارشد پارسه رشته عمران رو میگم که خوندم...ولی اینجور که شما میگین انگار تو تمام رشته ها کارش همینه!..همون کتاب های اصلی رو باز دوره کنید و تست بزنید به نظرم...من اگه مثل شما وقت داشتم که کتاب های اصلی رو ول نمی کردم....:smile:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
امیدوارم همه موفق باشین ، بچه ها من یه سوالی داشتم من می خوام تازه شروع کنم ، به نظرتون چون خیلی وقت نیست از هر منبع یکیو یا دو تا رو انتخاب کنم برای خوندن یا تو بعضی از درسا مثل تاریخ و فن منابع بیشتری برای تسلط نیازه ،مثلا توی تاریخ برای ایران سبک شناسی با معماری اسلامی با جزوه ی متدین که بچه ها تو سایت گذاشتن برای من که تازه می خوام شروع کنم کفایت می کنه، از دوستان برای مبتدی بودن سوالم معذرت می خوام:redface::w20:
ممنون دوست عزیز بابت دعاتون:smile:......در توضیح سوال شما میتونم اینو بگم که تا جایی که وقت دارید باید تلاش کنید و منابع بیشتری بخونید ولی بعضی مواقع انسان شرایطی داره که نمیرسه و باید به حداقل ها کفایت کرد البته اگه نحوه انتخاب این حداقل ها درست باشه میتونه نتیجه خوبی نسبت به خوندن اونها به دست بیاد:
از فن شروع میکنم:
اول اگه تونستید جزوه دکتر سروش نیا رو گیر بیارید بخونید اگه هم نتونستید مشکل نداره میتونید کتاب سازه در معماری و درک رفتار سازه رو با مبانی سازه و جزوه های طراحی لرزه ای و جزییات ارتقا دهنده (اینا تو قسمت تاپیک جزوات هست)رو بخونید ایناها دیگه حداقلهاست واسه این درس البته اگه نمیرسید کتاب مبانی سازه برای معماران رو بخونید اونم جزوه اش رو از تو سایت بگیرید بخونید
البته واسه تنظیم شرایط هم فیزیک ساختمان 1و2 قیابکلو واجبه
واسه تاریخ هم جزوه نسیم عسگری و مانا قابوسی و همینطور کتاب مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب و جزوه مبانی نظری دکتر کامل نیا رو پشنهاد میکنم بخونید و تست زیاد بزنید چون تاریخ امسال احتمال زیاد داره آسون باشه و طبق تحلیل سوالات سالهای گذشته قسمت عمده ای از سوالات میتونه تکراری باشه:razz:
واسه درک عمومی هم کتاب علی عسگری عصر کنکاش خوبه(رو این درس زیاد حساب نکن:( ....باید کلا اطلاعات معماری ات قوی باشه .....زیاد کتاب تاثیر نداره(البته واسه این مدت کم گفتم چون منابعش گسترده و فراوانه)
واسه منظرم من باز عصر کنکاش رو پیشنهاد میکنم مختصره و خیلی خوبه (منابع آخر کتابشو دیدم از رو منابع خوبی جمع شده بود)
و واسه زبان هم با این وقت کم پیشنهاد میکنم تستهای سالهای قبل رو لغاتشو یاد بگیرید و درک مطلب کار کنید چون 50% سوالات رو درک مطلب تشکیل میده و تقریبا نسبت به لغات و گرامر راحتتر ...........

و یه تذکر کوچولو هم به دوستای گلم:بچه ها امروز 1 آبان:cry:.......به خدا قصدم این نیست به کسی استرس بدم ولی گفتم حواسمون باشه(این شامل خودم هم بود).....خدای نکرده نشه بدون برنامه پیش بریم و وقت کم بیاریم.....به امید موفقیت همه بچه های با معرفت و گل این تاپیک:)

آخرین ویرایش:

mitra2470

عضو جدید
مرسی عزیزم درسته حق با شماست سعی میکنم سبکترش کنم.دوستیا چند تا سئوال راجع به آزمون مرکز البته درک معماریش فقط:
سوال 96 و 97 رو میتونین توضیح بدین؟
بعدشم کسایی که آزمون دادن چرا درصداشونو نمیزارن؟؟؟:razz:

سوال 97:اتصال سمت چپ مفصلیه و بار اونو پایین میکشه اما اگه ی قوس بذاریم روش رانش قوس به بیرون مانع از حرکت و افتادن اتصال چپ میشه

زبان تخصصی:93.3
زبان عمومی:51
فن:43
تاریخ :21
درک :18
بین 739 نفر هم 69...من اصلا مرور نکردم و موقع آزمون هیچی یادم نمیومد ولی دقیقا میدونستم کجای کتابه:cry:
حتما هر هفته خونده هاتونو مرور کنید

shokoo.m

کاربر بیش فعال
:
واسه منظرم من باز عصر کنکاش رو پیشنهاد میکنم مختصره و خیلی خوبه (منابع آخر کتابشو دیدم از رو منابع خوبی جمع شده بود)

میشه لطفا از اون صفحات منابعش عکس بگیری ،بذاری؟؟
کتابش حجیمه؟

atrali

کاربر ممتاز
میشه لطفا از اون صفحات منابعش عکس بگیری ،بذاری؟؟
کتابش حجیمه؟
نه کتابش حجیم نیست.....باشه حتما ....ولی باید برم از دوستم کتابشو بگیرم عکس بگیرم بزارم اینجا
ولی یکی از منابعش ازاده شاهچراغی و دومی اش هم غزاله روحانی بود و بقیش هم همون منابع سنتی و کتابها و مقالات مهم تو این زمینه بود

atrali

کاربر ممتاز
سلام دوستان سرمایش غیر فعال خیلی واجبه خوندنش؟پیداش نمیکنم جایگزین براش چی میتونه باشه؟
نه.....ولی اگه برای انرژی میخونی واجبه...... تو معماری نهایت ازش 1 سوال بیاد:razz:(اونم احتمال داره قطعی نیست)

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان سرمایش غیر فعال خیلی واجبه خوندنش؟پیداش نمیکنم جایگزین براش چی میتونه باشه؟

کتابش خیلی شیرینه اگه تمام منابع را خوندی بخون ولی فکر نکنم ازش سوال بیاد

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
بچه ها طراحی لرزه ای عکسهاش مهمه یا متنشم باید خوند؟؟؟

طراحی لرزه ای هم عکساش و هم متنش مهمه، هر دو رو باید بخونی

بچه ها شما جزوه متدین رو از رو سیستم میخونین یا چاپ کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا خودتون بازنویسیش میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بیتا خانوم همه سوالاتونو یه جا فاکتور بگیرین خب :)
بستگی داره با آدما، یکی مثل من مثلا میتونه از رو پی دی اف بخونه، یکی هم نمیتونه و پرینت میگیره، هرجور خودتون راحتید
البته تا اونجا که من در جریانم، جدیدترین و بهترین جزوه دکتر متدین که خوش خط تو ورق پاپکو نوشته شده پی دی اف نداره و باید از انتشارات دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران بخرید (اونجا باید تاکید کنید جزوه پاپکو رو میخوام، البته بپرسید شاید جدیدتر از اونم اومده باشه هر چند فکر نکنم چیز خاصی اضافه شده باشه)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان برای یادگیری لغات تکنیکی هست به نام تداعی . به طور مثال : abondon : بسیجی ها دارند آبادان را ترک می کنند .
کسی جزوه ای اینچنینی را ندارد؟
این روش خیلی خوبه من همیشه فراموش میکردم تا اینکه سارا جون اینجا گفت از این روش استفاده کنم .الان خیلی از لغتها رو حفظ کردم با این روش..
بچه ها یه سوال :
برای درک معماری به نظرتون کتابای چکونه معمارانه طراحی کنیم خوب نیس؟؟؟

آخرین ویرایش:

venus.

عضو جدید
بچه ها کتاب جزئیات ارتقا دهنده خیلی مهمه؟ من این کتابو ندارم خسته شدم ازبس کتا خریدم

درک رفتار سازه. سازه در معماری . مبانی رفتار سازه. فناوری نوین .طراحی لرزه ای رو خوندم اینا کافی نیستن؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها با ارزوی موفقیت برا همه تون :
بچه ها من دارم تاسیسات مکانیکی سلطان دوست می خونم نمی دونم چم شده هر سری بیش از 20 صفحه اش را نمی رسونم بخونم می خواستم ببینم کسی خلاصه چیزی از این کتاب نداره یا سوالات تستی که مال تاسیسات باشه اخه من تستی هم درباره این کتاب ندارم میخواستم ببینم کسی چیزی نداره برا نمونه ببینم
و یک درخواست دیگه می خواستم بپرسم بگم بچه ها کسی کتاب سلطان دوست و یا خلاصه ای از فصول معماری چین و هند و ژاپن ننوشته بزاره اینجا چون من واقعا نمی دونم چطور حفظشون کنم ،من موقع دوره کارشناسی مون فصل های هند و چین و ژاپن چند تا دیگه را حذف کردیم برا امتحان چون امتحان نمره منفی داشت من هم اون موقع نخوندم این فصل ها را وقتی می خونمشون حس نمی کنم خوب حفظم شن ولی فصل های دیگه وقتی یک مرور روش میکنم درجا همه یادم یمان ، به نظرتون این فصل ها را چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کتاب جزئیات ارتقا دهنده خیلی مهمه؟ من این کتابو ندارم خسته شدم ازبس کتا خریدم

درک رفتار سازه. سازه در معماری . مبانی رفتار سازه. فناوری نوین .طراحی لرزه ای رو خوندم اینا کافی نیستن؟؟؟؟؟؟

جزئیات ارتقا دهنده خیلی کتاب خوبیه به نظر من غیر از کنکور هم خیلی به درد میخوره انگار سازه در معماریو با مبانیو اجرا شده هاشونو میبینی.البته یه خلاصه ای هم هست که دوستان گذاشتن که اونم خوبه

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام بچه ها با ارزوی موفقیت برا همه تون :
بچه ها من دارم تاسیسات مکانیکی سلطان دوست می خونم نمی دونم چم شده هر سری بیش از 20 صفحه اش را نمی رسونم بخونم می خواستم ببینم کسی خلاصه چیزی از این کتاب نداره یا سوالات تستی که مال تاسیسات باشه اخه من تستی هم درباره این کتاب ندارم میخواستم ببینم کسی چیزی نداره برا نمونه ببینم
و یک درخواست دیگه می خواستم بپرسم بگم بچه ها کسی کتاب سلطان دوست و یا خلاصه ای از فصول معماری چین و هند و ژاپن ننوشته بزاره اینجا چون من واقعا نمی دونم چطور حفظشون کنم ،من موقع دوره کارشناسی مون فصل های هند و چین و ژاپن چند تا دیگه را حذف کردیم برا امتحان چون امتحان نمره منفی داشت من هم اون موقع نخوندم این فصل ها را وقتی می خونمشون حس نمی کنم خوب حفظم شن ولی فصل های دیگه وقتی یک مرور روش میکنم درجا همه یادم یمان ، به نظرتون این فصل ها را چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جزوه پارسه رو میخونم خلاصش کرده البته عکسها رو از تو کتاب نگاه کن کل معماری جهانش حدود 110 صفحه س

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رفقا یه سوال دارم که داره منو به پوچی میرسونه .....در اقلیم سرد معابر محورشون چه جوریه؟؟
تو کتاب ساسان مرادی صفحه 46 نوشته در اقلیم سرد بهتره معابر شمالی جنوبی باشه ولی تو کتاب زهرا صفحه 107 نوشته در اقلیم های گرمسیر ، یهتراست جهت معابر شمالی جنوبی باشد..............:weirdsmiley:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رفقا یه سوال دارم که داره منو به پوچی میرسونه .....در اقلیم سرد معابر محورشون چه جوریه؟؟
تو کتاب ساسان مرادی صفحه 46 نوشته در اقلیم سرد بهتره معابر شمالی جنوبی باشه ولی تو کتاب زهرا صفحه 107 نوشته در اقلیم های گرمسیر ، یهتراست جهت معابر شمالی جنوبی باشد..............:weirdsmiley:
این سوال این هفته آزمون مرکز معماری هم بود که استناد کرده بود به گفته زهرا ولی من هر طور که فکر میکنم نمیتونه گفته زهرا درست باشه.یعنی تو اقلیم سردسیر معابر باید شمالی جنوبی باشه تا برف ها راحت تر آب بشن .تو گرمسیر هم که در صورت شرقی غربی بودن سایه اندازی داره تو معابر که خیلی مهمه

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

اقلیم گرم و خشک:گذرگاه ها حتی المقدور شرقی-غربی و به صورت ساباط(سرپوشیده)
اقلیم سرد و کوهستانی:معابر شمالی-جنوبی و کشیدگی ساختمان شرقی-غربی

زهر ا

عضو جدید

دوستان عیدتون مبارک انشالله هرچی که تاحالا خوندیم مفید باشه و نتیجه بگیریم-
میدونیدرتبه مون تا چند باشه داشگاه درست حسابی مثل بهشتی یا .... قبول میشیم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

Bionic.arc

عضو جدید

دوستان عیدتون مبارک انشالله هرچی که تاحالا خوندیم مفید باشه و نتیجه بگیریم-
میدونیدرتبه مون تا چند باشه داشگاه درست حسابی مثل بهشتی یا .... قبول میشیم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

من علم و صنعتم با رتبه ی تئوری 200 و 350 و 400 با اسکیس 40 و 50 قبولی داشتیم امسال

Bionic.arc

عضو جدید
من تا الان درک رفتار سازه ها و سازه در معماری و فناوری های نوین و مبانی سازه
+تاریخ معاصر قبادیان و مزینی و بانی مسعود +504 و تافلو خوندم
دوستانی که تجربه دارن واسه ادامه ی مسیر چ کتابایی رو پیشنهاد می کنن؟
چون از گلابچی خسته شدم میخوام برم رو تاسیسات
شدیدا حس میکنم خیلی عقبم :(

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-عادت کنید که در صحبت هایتان از خودتان نیز انتقاد کنید٬ این کار باعث می شود که مردم باور کنند شما خیلی منصفانه حرف می زنید!جرج برنارد شاو(طنز نویس اسکاتلندی)

- استفاده از کلماتی نظیر :نمی شود ، نمی توان ، نمی گذارند ، امکان ندارد ، و ... چون سمی خطرناک قادرند روحیه ما را افسرده و تضعیف کنند . بیائیم از امروز به خود قول دهیم که از بزبان آوردناین نوع کلمات خود داری کنیم .

-استیون هال:معماری بادوام‌‌ترین و نامیراترین بیان از فرهنگ است و همانند دقیقه، ساعت، سال و هزاره، شاخصی برای زمان می‌باشد.

بچه ها جون عیدتون خیلی مبارک باشه انشالله سال دیگه همین موقع همتون دانشگاهی که میخواین و براتون خیر هس قبول شده باشین و دلاتون خوش باش کنار خانواده هاتون (شبیه مادربزرگا شدم که میگن پیرشی ننه :biggrin:) :w30::w14::w33::w23:

امشب خیلی شب با برکتی کنار دعاهاتون منم دعا کنید بچه ها

mon-@-rchitect

عضو جدید
دوستان خدا قوت وعیدتون هم مبارک
:gol:
میشه بگید فیزیک 2 قیابکلو همه فصلاشو باید بخونیم؟کدوماش مهمتره؟
ویه سوال دیگه من فیزیک 1 کتابشو ندارم میشه لطف کنید بگید چه مباحثی وداره؟
ممنون

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
من تا الان درک رفتار سازه ها و سازه در معماری و فناوری های نوین و مبانی سازه
+تاریخ معاصر قبادیان و مزینی و بانی مسعود +504 و تافلو خوندم
دوستانی که تجربه دارن واسه ادامه ی مسیر چ کتابایی رو پیشنهاد می کنن؟
چون از گلابچی خسته شدم میخوام برم رو تاسیسات
شدیدا حس میکنم خیلی عقبم :(

به نظر من که زیاد عقب نیستی
کتاب معماری و شهرسازی قرن 20 دکتر اعتضادی رو بخون
و 3 جلد فیزیک ساختمان قیابکلو
حس میکنم تاریخ یکم کم خوندی
جزوه معماری اسلامی 1 و 2 دکتر متدین رو حتما حتما بخون
بعدم وقت کردی کتابای پیرنیا رو معماری اسلامی و معماری ایرانی و ...
درک ها همم منابع خاص خودشونو داره که ازشون غافل نشو

دوستان خدا قوت وعیدتون هم مبارک
:gol:
میشه بگید فیزیک 2 قیابکلو همه فصلاشو باید بخونیم؟کدوماش مهمتره؟
ویه سوال دیگه من فیزیک 1 کتابشو ندارم میشه لطف کنید بگید چه مباحثی وداره؟
ممنون

تستای کنکور سالای پیش رو نگاه کنید کاملا متوجه میشید
معمولا از نور (جزوه نور و صوت دکتر قیابکلو یا کتاب فیزیک ساختمان 3) 2-3 سوال میاد
از صوت (جزوه نور و صوت دکتر قیابکلو یا کتاب فیزیک ساختمان 1) 2 سوال معمولا میاد
تنظیم شرایط محیطی (فیزیک ساختمان 2) معمولا 1-2 سوال، کل کتابو باید بخونی، اما یه سری جاها بحثای محاسباتیه طولانیه بدرد سوالات تشریحی میخورن اونا نمیانف موقع خوندن کاملا متوجه میشی

موفق باشید

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان تخصصي ٨٣
زبان عمومی ٩١
تاريخ ٣٠
درك ٢٠
فني ٢٠
منظر ٦٠

رتبه بين ٨٥٠ نفر : ١٥٠ :( فكر مي كردم خوب دادما :( ولي رتبم بد شد
آفرین... اما زبانو باید میترکوندیااا خانمی... ماشالا استادی