امیدوارم همه موفق باشین ، بچه ها من یه سوالی داشتم من می خوام تازه شروع کنم ، به نظرتون چون خیلی وقت نیست از هر منبع یکیو یا دو تا رو انتخاب کنم برای خوندن یا تو بعضی از درسا مثل تاریخ و فن منابع بیشتری برای تسلط نیازه ،مثلا توی تاریخ برای ایران سبک شناسی با معماری اسلامی با جزوه ی متدین که بچه ها تو سایت گذاشتن برای من که تازه می خوام شروع کنم کفایت می کنه، از دوستان برای مبتدی بودن سوالم معذرت می خوام

ممنون دوست عزیز بابت دعاتون

......در توضیح سوال شما میتونم اینو بگم که تا جایی که وقت دارید باید تلاش کنید و منابع بیشتری بخونید ولی بعضی مواقع انسان شرایطی داره که نمیرسه و باید به حداقل ها کفایت کرد البته اگه نحوه انتخاب این حداقل ها درست باشه میتونه نتیجه خوبی نسبت به خوندن اونها به دست بیاد:
از فن شروع میکنم:
اول اگه تونستید جزوه دکتر سروش نیا رو گیر بیارید بخونید اگه هم نتونستید مشکل نداره میتونید کتاب سازه در معماری و درک رفتار سازه رو با مبانی سازه و جزوه های طراحی لرزه ای و جزییات ارتقا دهنده (اینا تو قسمت تاپیک جزوات هست)رو بخونید ایناها دیگه حداقلهاست واسه این درس البته اگه نمیرسید کتاب مبانی سازه برای معماران رو بخونید اونم جزوه اش رو از تو سایت بگیرید بخونید
البته واسه تنظیم شرایط هم فیزیک ساختمان 1و2 قیابکلو واجبه
واسه تاریخ هم جزوه نسیم عسگری و مانا قابوسی و همینطور کتاب مبانی و مفاهیم در معماری معاصر غرب و جزوه مبانی نظری دکتر کامل نیا رو پشنهاد میکنم بخونید و تست زیاد بزنید چون تاریخ امسال احتمال زیاد داره آسون باشه و طبق تحلیل سوالات سالهای گذشته قسمت عمده ای از سوالات میتونه تکراری باشه

واسه درک عمومی هم کتاب علی عسگری عصر کنکاش خوبه(رو این درس زیاد حساب نکن

....باید کلا اطلاعات معماری ات قوی باشه .....زیاد کتاب تاثیر نداره(البته واسه این مدت کم گفتم چون منابعش گسترده و فراوانه)
واسه منظرم من باز عصر کنکاش رو پیشنهاد میکنم مختصره و خیلی خوبه (منابع آخر کتابشو دیدم از رو منابع خوبی جمع شده بود)
و واسه زبان هم با این وقت کم پیشنهاد میکنم تستهای سالهای قبل رو لغاتشو یاد بگیرید و درک مطلب کار کنید چون 50% سوالات رو درک مطلب تشکیل میده و تقریبا نسبت به لغات و گرامر راحتتر ...........
و یه تذکر کوچولو هم به دوستای گلم:بچه ها امروز 1 آبان

.......به خدا قصدم این نیست به کسی استرس بدم ولی گفتم حواسمون باشه(
این شامل خودم هم بود).....خدای نکرده نشه بدون برنامه پیش بریم و وقت کم بیاریم.....به امید موفقیت همه بچه های با معرفت و گل این تاپیک