مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا ما که دیگه رومون نمیشه درخواست کنیم ولی با تشکر میگیم.دوستان هم با تشکر کردن بگن.براتون از خدا بهترین هارو میخوام شرافت عزیز:gol:

اولا هیچ حقی نیس که تشکری باشه یا نباشه. من روز اول گفتم خود به من سعادت داده که تهرانمو دسترسی دارم به این چیزا و وظیفه انسانی و شرعیمه که این کارو بکنم. ولی پویان خان جان نظرتو راجب فیروزی عوض کن. خیلی کارش درسته. زیرنویس شکل 2-51 کتاب جزییات ارتقادهنده رو بخون

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اولا هیچ حقی نیس که تشکری باشه یا نباشه. من روز اول گفتم خود به من سعادت داده که تهرانمو دسترسی دارم به این چیزا و وظیفه انسانی و شرعیمه که این کارو بکنم. ولی پویان خان جان نظرتو راجب فیروزی عوض کن. خیلی کارش درسته. زیرنویس شکل 2-51 کتاب جزییات ارتقادهنده رو بخون
والا به خدا من فقط اون چیزی که اتفاق افتاد رو گفتم نگفتم خوب نیست منظورم این بود که باید سر کلاسش بود تا فهمید.......این دلیل بر این نمیشه که من بگم ایشون بد باشن ...... اتفاقا این عکس رو دیدم برامم خیلی جالب بود و خیلی خوشحال شدم که یه اتفاقی افتاده توایران ......سروش نیا رو هم چون خودم اول کتابای گلابچی رو خوندم بعد سروش نیا رو خیلی راحت متوجه میشدم به خاطر اون گفتم ....

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا به خدا من فقط اون چیزی که اتفاق افتاد رو گفتم نگفتم خوب نیست منظورم این بود که باید سر کلاسش بود تا فهمید.......این دلیل بر این نمیشه که من بگم ایشون بد باشن ...... اتفاقا این عکس رو دیدم برامم خیلی جالب بود و خیلی خوشحال شدم که یه اتفاقی افتاده توایران ......سروش نیا رو هم چون خودم اول کتابای گلابچی رو خوندم بعد سروش نیا رو خیلی راحت متوجه میشدم به خاطر اون گفتم ....

نه قربونت بشم من چیز بدی برداشت نکردم. فقط میگم بیچاره گمنامه و شاید اگه سروش نیایی وجود نداشت خیلیا بیشتر به چشم میومدن. خب پس من جزوه خانم دکتر و آقای دکتر گلابچی رو میزارم اینجا دیگه از اینا بالاتر که نداریم. امیدوارم بالاخره این مشکل فن حل شه

شیوای معمار

عضو جدید
اولی. بیشترم فصل سه

دکتر سروش نیا الان ایمیل من رو جواب دادن:

سلام جانم​
بنده همیشه تاکید بر مطالعه خود منابع دارم نه جزوه ولی حال که مشکلتان چنین است باید گفت که حتما سه منبع پایه ای و اصلی را مطالعه بفرمایید که بخش عمده ای سوال ها از آن ها مطرح می شوند​
زمینه تخصصی استاد گرانقدرم جناب پروفسور گلابچی علوم فنی ساختمان است و با توجه به تعداد پرسش های کمتری که در آزمون معماری از این مباحث مطرح می شود و کتاب های جدید و مهمی مانند مبانی طراحی ساختمان های بلند، دیگر نوبت به فن شناسی نخواهد رسید​
خیر به هیچ وجه به هیچ سیلابس و جدولی 100% اعتماد نکنید زیرا این حذفیات برای ساده تر شدن کار شماست و طبعا ریسک هایی نیز به دنبال دارد

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دکتر سروش نیا الان ایمیل من رو جواب دادن:

سلام جانم​
بنده همیشه تاکید بر مطالعه خود منابع دارم نه جزوه ولی حال که مشکلتان چنین است باید گفت که حتما سه منبع پایه ای و اصلی را مطالعه بفرمایید که بخش عمده ای سوال ها از آن ها مطرح می شوند​
زمینه تخصصی استاد گرانقدرم جناب پروفسور گلابچی علوم فنی ساختمان است و با توجه به تعداد پرسش های کمتری که در آزمون معماری از این مباحث مطرح می شود و کتاب های جدید و مهمی مانند مبانی طراحی ساختمان های بلند، دیگر نوبت به فن شناسی نخواهد رسید​
خیر به هیچ وجه به هیچ سیلابس و جدولی 100% اعتماد نکنید زیرا این حذفیات برای ساده تر شدن کار شماست و طبعا ریسک هایی نیز به دنبال دارد

یعنی منظورشون اول درک رفتارو 2) سازه در معماری 3) مبانی سازه برای معماران رو بخونیم
بعد بقیه کتابا
بخصوص کتابای جدیدددددددددددددد :confused::cry: من الان سازه های پارچه ای کششی، جزییات ارتقا دهنده، ساختمان های بلند، فولادی.......رو ندارم... وااااای چ زیاد شد...
والا بسکه پول دادیم دیگه مردیم..... پول کتابای دکتر گلابچی پول آزمونای نظام مهندسی پول کتاباش!!!!!!!! ورشکست شدیم رسما

آخرین ویرایش:

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا بیچاره....درسته سروش نیا بی نظیره و هیچ کس به تواناییش نیس اما جزوه فیروزی خیلی کامل تره و حداقل نوشته داره. مال سروش که فقط چهار تا عکسه و خودش تو کلاس با مدل سازی و اینا حلشون میکنه. من فک کنم فیروزی بهترین (تو جزوه) باشه. می خواین برم دانشگاه تهران جزوه ایستایی و مقاومت خود دکتر گلابچی و خانم دکتر تقی زاده رو بگیرم اسکن کنم؟ موافقین اعلام کنن لطفا

نیکی و پرسش؟:redface:
مطمئن باش همه موافقن عزیزم:D
پیشاپیش مرسی بخاطر وقتی که میزاری

اولی. بیشترم فصل سه
سلام شما جزوه خلاصه نانو سروش نیا با نمونه سوالات داریم برا م بذارید من مدیریت پروژه شرکت میکنم وخیلی منبع دارم میخام این جزوه رو بخونم با نمونه سوالاتش
ممنون میشم اگه دارید در اختیارم قرار بدبد
مرسی

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه خریدی میشه از فصل 3 عکس بگیری بزاری اینجا؟:redface:

چشم حتما . اما نتی سفارش میدم احتمالا طول میکشه .

من که دچار وسواس فکری شدم . موندم چی بخرم چی نخرم بحث پول که جداست هرچی بخریمو باید بخونیم و مرور لازمه .

من نمیدونم سازهای مشبک فضایی -پارچه های کششی -معماری و روشنایی-پوسته های و ورق های تاشده- بخرم یا نه؟ کتاب تست هم هست ....... :cry:

- دوستان من کتاب طراحی اقلیمی و ابنیه سنتی قبادیانو از کتابخونه گرفتم .سال چاپشون 86 . خیلی قدیمیه؟ اینا ویرایش شدن یا تجدید چاپ . ؟؟

شیوای معمار

عضو جدید
ایمیل دیگری از استاد سروش نیا امشب

بعد از سه کتاب اصلی بپردازید به ساختمان های بلند فصل سوم، جزییات ارتقادهنده، طراحی لرزه ای و کتاب های فولاد و بتن فقط تصاویر و جزییات
اگر بعد از این ها فصل هفدهم ساختمان ها چگونه عمل می کنند را مطالعه بفرمایید دیگر تقریبا خود را بیمه کرده اید
برای کتاب های جدید نیز خلاصه ای در دست تدوین است که انشالله تا چند روز دیگر آماده خواهد شد

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستیا واسه تاریخ اینارو دارم میخونم خوبهبه نظرتون؟
جزوه نسیم عسگری
جزوه متدین 1و2
سبک شناسی پیر نیا
معماری جهان زارعی
ریشه ها و مفاهیم غرب بانی مسعود
معماری معاصر غرب قبادبان
از زمان و معماری مزینی
جزوه شهرسازی قرن 20 اعتضادی
معماری معاصر ایران و جهان عصر کنکاش
میخوام یکی از اینارو هم انتخاب کنم فقط عکسهاشو ببینم کدومش:معماری کیانی یا معماری اسلامی پیرنیا

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرتون واسه ایستایی کتاب ایستایی دبیرستان رو بخونم کافیه؟
من ایستاییم ضعیف بود ولی با ایستایی به زبان ساده خیلی خوب تعادل و گشتاور و نمودارها رو متوجه شدم.فعلا به خرپا نرسیدم

کژال جون

عضو جدید
ایمیل دیگری از استاد سروش نیا امشب

بعد از سه کتاب اصلی بپردازید به ساختمان های بلند فصل سوم، جزییات ارتقادهنده، طراحی لرزه ای و کتاب های فولاد و بتن فقط تصاویر و جزییات
اگر بعد از این ها فصل هفدهم ساختمان ها چگونه عمل می کنند را مطالعه بفرمایید دیگر تقریبا خود را بیمه کرده اید
برای کتاب های جدید نیز خلاصه ای در دست تدوین است که انشالله تا چند روز دیگر آماده خواهد شد
بچه ها چرا استاد فناوری های نوین و نگفته. عمرمو گذاشتم رو این کتاب

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
Re: مطالعه گروهی کارشناسی ارشد معماری 93

جزوه نسیم عسگری
جزوه متدین 1و2
سبک شناسی پیر نیا
معماری جهان زارعی
معماری معاصر غرب قبادبان
از زمان و معماری مزینی
میخوام یکی از اینارو هم انتخاب کنم فقط عکسهاشو ببینم کدومش:معماری کیانی یا معماری اسلامی پیرنیا

واقعا میرسی همشو بخونی؟! من که نسیم عسکری میخونم با سبکشناسی کارمو راه میندازه!
بنظرم تسلط کامل رو یکی دو تا منبع اصلی بهتر از تسلط ناقص رو چندتا منبعه.

rojmanesi

عضو جدید
نانورو چرا نگفته استاد؟

ظاهرا گفته کتابای جدید خلاصشون در دست تدوین هست...نانو خیلی مفصله....خداییش وقت زیاد می بره .. من اگه بخوام بخونمش جزوشو می خونم... خلاصه و مفید...در ضمن این کتاب واسه انرژی بسیار مهم تر هستش......تصاویرو بچسب...:huh:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
جزوه نسیم عسگری
جزوه متدین 1و2
سبک شناسی پیر نیا
معماری جهان زارعی
معماری معاصر غرب قبادبان
از زمان و معماری مزینی

سلام
کسی که همه اینا رو بخواد بخونه باید یه برنامه زمانبندی یه ساله داشته باشه، نمیدونم شما از کی شروع کردید و چند درصد از این کتابا رو خوندید یا دارید میخوانید
یادتون باشه خیلی وقتا سنگ بزرگ علامت نزدنه پس اگر تازه شروع کردید یا از اواسط تابستون امسال شروع کردید به نظر من وقت کم میارید
کسی که برای تاریخ اینهمه کتاب بخونه باید برای فن و خصوصا درک خودکشی کنه؛ چون کتاباش بیشتره و تو درک هم که قربونش برم هر چی بخونی تمومی نداره مثل همون تعریف معماریه، اقیانوسیه با عمق کم

اگر نظر منو بخواید من میگم معماری اسلامی پیرنیا --- برید کتابفروشی یا کتابخونه کتاب کیانی رو از نزدیم ببینید متوجه میشید چرا میگم پیرنیا، کتاب کیانی فقط لیست بندی ابنیه تاریخیه و یه تعدادی هم عکس داره، اگر همه اینا رو خوندید و وقت داشتید کیانی رو هم از کتابخونه ای جایی بگیرید در حد مرور عکساشو ببینید

پ.ن: راستی تا اونجا که من میدونم "جزوه شهرسازی قرن 20 اعتضادی" جزوه نیست و کتابه، دو سال پیش که تازه اومده بود و با دوستان باشگاه داشتیم میخوندیمش همه میگفتن خیلی سنگینه و سر در نمیاریم و خیلیام نصف کاره رهاش کردن، اما به نظر من خیلی کتاب کاملیه و من که خیلی خوب باهاش ارتباط برقرار کردم
اون زمانم به دوستان توصیه کردم قبل از شروع این کتاب، کتاب "معماری معاصر غرب قبادبان" بخونن که در حد کتاب داستانه و یه نرمشیه برای ورزش اصلی یعنی کتاب فوق الذکر

"از زمان و معماری مزینی" کتاب خوبیه اما به نظر من و خیلیای دیگه دیگه تاریخ مصرفش تموم شده و بیشتر کتابیه برای اوقات فراغت (البته این نظر منه و یه تعدادیه، میتونید نظر قطعی رو از اساتیدی که تو موسسات دارن تدریس میکنن بپرسید)

3ara6erafat

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چرا استاد فناوری های نوین و نگفته. عمرمو گذاشتم رو این کتاب

نانورو چرا نگفته استاد؟

خب معلومه چون پرسیدین منابع ایستایی. فناوری های نوین عناصره و نانو هم مصالح. اتفاقا خودش همیشه میگه فناوری های نوین هر سال تو معماری حداقل یه سوالو داره برا تکنو و انرژی که دیگه جای خود داره

شیوای معمار

عضو جدید
واقعا جوابتونو میده؟ ینی منم سوالامو بپرسم ازش؟ کلاس نمیگذاره؟

عزیزم بی زحمت جوابتو که دادن این جا هم نقل کن....راستی ازش راجع به خوندن عناصر و مصالح هم می پرسی, این که از هر کتابی کجاها و چطوری بخونیم؟....من روم نمی شه بهش میل بزنم خیلی آقاس :hypocrite:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی منظورشون اول درک رفتارو 2) سازه در معماری 3) مبانی سازه برای معماران رو بخونیم
بعد بقیه کتابا
بخصوص کتابای جدیدددددددددددددد :confused::cry: من الان سازه های پارچه ای کششی، جزییات ارتقا دهنده، ساختمان های بلند، فولادی.......رو ندارم... وااااای چ زیاد شد...
والا بسکه پول دادیم دیگه مردیم..... پول کتابای دکتر گلابچی پول آزمونای نظام مهندسی پول کتاباش!!!!!!!! ورشکست شدیم رسما
این جور که بچه ها گفتند واسه جزییات-ساختمان های بلند :جزوه-------------و واسه کششی-فولاد -بتن- جزوه ها در کنار رفرنس های اصلی

شیوای معمار

عضو جدید
بچه ها این کتاب بانی مسعود (برا معاصرغرب) چرا انقدر سخته ؟خوندنش خیلی طول می کشه.یعنی همه نمونه موردیاش مهمه؟؟؟

نمونه موردیا معمولا شانسی هست ولی اگه می خوای بفهمی کدوما مهم تره به سوالات سالای قبل مراجعه کن

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم درسته حق با شماست سعی میکنم سبکترش کنم.دوستیا چند تا سئوال راجع به آزمون مرکز البته درک معماریش فقط:
سوال 96 و 97 رو میتونین توضیح بدین؟
بعدشم کسایی که آزمون دادن چرا درصداشونو نمیزارن؟؟؟:razz:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم درسته حق با شماست سعی میکنم سبکترش کنم.دوستیا چند تا سئوال راجع به آزمون مرکز البته درک معماریش فقط:
سوال 96 و 97 رو میتونین توضیح بدین؟
بعدشم کسایی که آزمون دادن چرا درصداشونو نمیزارن؟؟؟:razz:
زبان تخصصي ٨٣
زبان عمومی ٩١
تاريخ ٣٠
درك ٢٠
فني ٢٠
منظر ٦٠

رتبه بين ٨٥٠ نفر : ١٥٠ :( فكر مي كردم خوب دادما :( ولي رتبم بد شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.