Ali-Archer
عضو جدید
حال و روز من
حال و روز من
حال و روز من
سلام
با شما هنوز تماس نگرفتن?
دقیقا حال و روز منم همینجوریه!!!!!!!!!
سلام
با شما هنوز تماس نگرفتن?
دقیقا حال و روز منم همینجوریه!!!!!!!!!
سلام آره من کنترل هستم دیگه فکر کنم گروه 5 نباشه یعنی دوباره کنترل میرفت گروه 5!!! تعداد را خبر ندارم ولی استارت زدن و دارن زنگ میزنن.برای 12+1 که نه باید 12+1 اونجا باشیم!!چه روزی هم گفتن 13
سلام دوست عزیز جای هیچ گونه نگرانی نیست شک نکن که کسانی که مدارکشون کامل هستش این دوره دعوت میشن انشاله شنبه تماس میگیرن من با الف فامیلم شروع میشهبه به سلام به همگی.
ما که یه هفته ای نبودیم انگار بالاخره اینا تصمیم گرفتن به خودشون یه تکونی بدن.
خوب به من که خبر ندادن البته هنوز.
دوست عزیز میشه بگین فامیلتون با چی شروع میشه؟؟
ببینم بر اساس حروف الفبا بوده یا نه،این نگرانی مارو کشت به خدا
سلام
امروز جلسه ای در فاز 20، 21 برگزار شد با حضور آقای طهماسبی( امور کارکنان). این جلسه بنا به در خواست بچه های جدید و حمایت دکتر بسطامی(مدیر فاز) برگزار شد. من و بچه های فاز چندتا سوال پرسیدیم که نکات جدید رو اینجا می نویسم
1. در مورد تاثیر سابقه کار در پایه شخصی(افزایش 5 درصدی بیس): اگر 3 سال و 2 ماه سابقه موثر(یعنی اون چیزی که از کمیسیون بیرون میاد) داشته باشی یک پایه شخصی اضافه میشه
2. دفترچه بیمه در حال صادر شدن هست و علت تاخیرش کمبود نیرو عنوان شد. همچنین دفترچه ها بر خلاف سابق میاد خود فاز و از اونجا بین بچه ها توزیع میشه
3. نفت کارت گروه دوم هم صادر شده و فردا پس فردا توزیع میشه
4. حقوق 2 ماه اول کار آموزی به صورت مقداری ثابت هست و مثل حقوق اقماری نیست. آقایون از بیان مقدار حقوق خود داری کردن.
5. کسانی که دارای پایه سمت با اختلاف بیش از 4 واحد نسبت به پایه شخصی هستن(مثلا سمت های 16 و 17)، برای تثبیت سمت نیاز به تایید وزیر هست. و یه یه خرده کش و قوس اداری داره (یه اختلافاتی هم هست) واسه همین بعضی ها هنوز تثبیت نشدن.
سلام
امروز جلسه ای در فاز 20، 21 برگزار شد با حضور آقای طهماسبی( امور کارکنان). این جلسه بنا به در خواست بچه های جدید و حمایت دکتر بسطامی(مدیر فاز) برگزار شد. من و بچه های فاز چندتا سوال پرسیدیم که نکات جدید رو اینجا می نویسم
1. در مورد تاثیر سابقه کار در پایه شخصی(افزایش 5 درصدی بیس): اگر 3 سال و 2 ماه سابقه موثر(یعنی اون چیزی که از کمیسیون بیرون میاد) داشته باشی یک پایه شخصی اضافه میشه
2. دفترچه بیمه در حال صادر شدن هست و علت تاخیرش کمبود نیرو عنوان شد. همچنین دفترچه ها بر خلاف سابق میاد خود فاز و از اونجا بین بچه ها توزیع میشه
3. نفت کارت گروه دوم هم صادر شده و فردا پس فردا توزیع میشه
4. حقوق 2 ماه اول کار آموزی به صورت مقداری ثابت هست و مثل حقوق اقماری نیست. آقایون از بیان مقدار حقوق خود داری کردن.
5. کسانی که دارای پایه سمت با اختلاف بیش از 4 واحد نسبت به پایه شخصی هستن(مثلا سمت های 16 و 17)، برای تثبیت سمت نیاز به تایید وزیر هست. و یه یه خرده کش و قوس اداری داره (یه اختلافاتی هم هست) واسه همین بعضی ها هنوز تثبیت نشدن.
سلام؛، صالحی جان میدونی که اصولا مسائل ریالی واسه بچه ها در حکم مساله " امنیت میلی!!! " هست :دی ، پس لطفا در این زمینه تا حد امکان شفاف سازی کن برادر. دلیلش رو اگه بفرمایی ممنون میشم و دیگه اینکه هیچ جوره راه نداره؟ بیشتر از اقماری؟ کمتر؟!!! حالا یک کاریش بکن دیگه!!! : دیسلام امروز جلسه ای در فاز 20، 21 برگزار شد با حضور آقای طهماسبی( امور کارکنان). این جلسه بنا به در خواست بچه های جدید و حمایت دکتر بسطامی(مدیر فاز) برگزار شد. من و بچه های فاز چندتا سوال پرسیدیم که نکات جدید رو اینجا می نویسم . . . 4. حقوق 2 ماه اول کار آموزی به صورت مقداری ثابت هست و مثل حقوق اقماری نیست. آقایون از بیان مقدار حقوق خود داری کردن.
سلام. بله در صورتی که دفترچه نباشه، نیاز به کارت شناسایی هست. این کارت برای گروه یک در روزه های پایانی دوره تخصصی و برای گروه دوم در هفته اول کار در عسلویه، تحویل داده شد.با سلام به شما جناب صالحی فرمودین که برای مراجعه به بیمارستان کارت شناسایی لازمه. این کارت شناسایی رو حدودا بعد از چه مدت بهمون میدن ؟؟
مهندس عزیز سلام ، مرسی از اینکه دوستاتو فراموش نکردی صالحی جان یعنی به ازای هر سال سابقه کار 5 درصد به بیس اضافه میشه ؟ یادمه بچه ها نقل قول میگفتن که حقوق آموزشی ماهشهر بیشتر از اقماری هست ، چقدر اطلاع داری ؟ برای ارایه سابقه کار از کی باید اقدام کنیم ، آیا تاثیری تو جایگاه شغلی داره ؟ مرسی از لطفت
سلام؛، صالحی جان میدونی که اصولا مسائل ریالی واسه بچه ها در حکم مساله " امنیت میلی!!! " هست :دی ، پس لطفا در این زمینه تا حد امکان شفاف سازی کن برادر. دلیلش رو اگه بفرمایی ممنون میشم و دیگه اینکه هیچ جوره راه نداره؟ بیشتر از اقماری؟ کمتر؟!!! حالا یک کاریش بکن دیگه!!! : دی
سلام ،هر چند شاید دیر شده باشه واسه این سوال ولی ماهی رو هر وقت .......
دوستان دوره دیده و ره آوران چشیده ....
واسه رشته عمران آیا نیاز هست اطلاعات زمان لیسانس را مرور کنیم؟اگه آره چه مباحثی؟
اینکه تو چه وظیفه ای کار کنی؟نظارت ؟دفتر فنی؟اجرا؟ از آلان معلومه؟ کلا چه جوریاست ؟
سابقه کار هم تاثیر داره؟
امکان اسکان متاهلی هست؟(بعد از اتمام دوره آموزش؟)
پیشاپیش ممنون بابت جوابتون.
صالحی جان وقت کردی جواب اینا رو هم بده ....
سلام ،هر چند شاید دیر شده باشه واسه این سوال ولی ماهی رو هر وقت .......
دوستان دوره دیده و ره آوران چشیده ....
واسه رشته عمران آیا نیاز هست اطلاعات زمان لیسانس را مرور کنیم؟اگه آره چه مباحثی؟
اینکه تو چه وظیفه ای کار کنی؟نظارت ؟دفتر فنی؟اجرا؟ از آلان معلومه؟ کلا چه جوریاست ؟
سابقه کار هم تاثیر داره؟
امکان اسکان متاهلی هست؟(بعد از اتمام دوره آموزش؟)
پیشاپیش ممنون بابت جوابتون.
خیلی جامع و مانع بود توضیحاتت ممنونم....سلام. چشم، حتما. امروز روز آخر کار هست و من عصری دارم میرم رست واسه همین یه خرده وقت آزادم بیشتره، می خواستم پاسخ شما رو هم بدم که کاری پیش اومد و رفتیم تو کارگاه...
دوستان عزیزی که اطلاع دارند:
بنده در نظر دارم با پرواز عسلویه به اهواز که روز چهارشنبه 12 مهرماه می باشد بیایم، به نظر شما برای اسکان در خوابگاه با توجه به زودتر آمدن به مشکلی بر نمی خورم؟
چرا اهواز ؟ تا جایی که من اطلاع دارم هواپیمایی ایران ایر برای ماهشهر هم پرواز داره.
دوستان عزیزی که اطلاع دارند:
بنده در نظر دارم با پرواز عسلویه به اهواز که روز چهارشنبه 12 مهرماه می باشد بیایم، به نظر شما برای اسکان در خوابگاه با توجه به زودتر آمدن به مشکلی بر نمی خورم؟
سلام؛ با توجه به اینکه الان فقط یک گروه تو ماهشهر هستن و ره آوران محدودیت اسکان نداره بعید می دونم مشکلی داشته باشند.
راستی دانشگاهو چیکار کردی؟ من که کوبیدم رفتم تا رشت ، سر یه کپی ثبت نامم نکردن، گفتن برو دو هفته دیگه بیا!!! خیلی سخت می گیرین،خدا به دادم برسه :-(
سلام.
من این امکانو ندارم که بیام تهران و بلیط هوا پیما بخرم.
ایا دوستان سایتی رو میشناسند که بشه به شکل اینترنتی بلیط هواپیمای ماهشهر یا اهواز زو بفروشه و معتبر هم باشه
درود هادی جان
ثبت نام الکترونیکی رو انجام داده ام و یکشنبه 26 ام باید واسه تحویل مدارک اونجا باشم.یه چند ساعت دیگه دارم راه می افتم برم دانشگاه.
درخواست یک ترم مرخصی رو نوشتم و دارم تایپش می کنم، واسم دعا کن که شورای آموزشی دانشکده موافقت کنه.
سلام.
من این امکانو ندارم که بیام تهران و بلیط هوا پیما بخرم.
ایا دوستان سایتی رو میشناسند که بشه به شکل اینترنتی بلیط هواپیمای ماهشهر یا اهواز زو بفروشه و معتبر هم باشه
صالحی جان دستت درد نکنه از اینکه با حوصله جواب همه رو میدی
1-اینطور که شما گفتی یعنی سابقه 4 سال با 5 سال با 6 سال و.... هیچ فرقی نداره چون ملاک فقط بالای 3 سال و دوماه است .
2- چقدر حرفای اینا ضد و نقیض هست ، یادمه تو خیلی از صفحات قبل یکی از دوستان از ره آوران به نقل از مسئولین پارس میگفت دوره آموزشی حقوقش بیشتر از عسلویه هست.
3- با این حساب فکر کنم همون مبلغی که گرفتید تقریباً تمام حقوق دوره باشه و هیچ طلبی در کار نباشه
4- یک سئوال کاملاً شخصی : به نظرت می ارزه آدم از شمال پاشه بیاد اونجا ، آینده کاری رو چطور میبینی