یک سری اطلاعات مفید در مورد گزینش
دوستان بنده چند ماهی است تو بایگانی هسته گزینش یکی از ادارات دولتی شهرمون (شرکت نفت نیست
) به صورت کار نیمه وقت مشغول به کارم
دیدم دوستان خیلی تو تاپیک ها برای موارد گزینشی سوال دارم گفتم یک سری اطلاعات که در این مورد دارم رو بزارم که شاید به درد دوستان بخوره
اول این که اصول کار کلی هسته های گزینش اداره جات دولتی تقریبا یکیه و همه هسته های گزینش اداره جات دولتی زیر نظر هیات عالی گزینش کشور کار میکنند
در مورد
مراحل گزینش
اول که میرید تشکیل پرونده میدید و یه فرم اطلاعات فردی رو پر میکنید (این فرمی که برای شرکت نفت داده بودند دقیقا همین فرمی بود که اینجا که من هستم میدن پر کنن)
بعد از اون از سه تا محل میرن براتون تحقیق 1. محل سکونت 2. محل کار 3.محل تحصیل (بر اساس اون چیزی که تو بگه اطلاعات فردی پر کردید )
حالا اگر هر کدوم از این سه تا تو حوزه استحفاظی خودشون باشه خودشون میرن تحقیق ولی اگر تو یه شهر یا یه استان دیگه باشه یک نامه به همراه فتوکپی فرم مشخصات فردی به نزدیک ترین هسته گزینش محل مورد نظر(سکونت تحصیل و یا کار) میفرستن و اون هسته گزینش به نیابت از گزینشش محل استخدام از محل مورد نظر براتون تحقیق میکنه و جوابشو براشو میفرسته
در مورد اسم افرادی که برا تحقیق نوشتین در مرحله اول اصلا به اون اسما کار ندارن و از محل سکونت و تحصیل و کار خودشون کسی رو پیدا میکنن و تحقیق میکنن که اگر کسی رو برای تحقیق پیدا نکردن میرن سراغ اون افراد حالا امکان داره از خود اون افراد بپرسن یا این که بهشون بگن که چند نفر دیگه که شما رو میشناسن رو بهشون معرفی کنن و میرن سراغ اونا
این در مورد تحقیقات
بعد از اون میرسیم سر موضوع
مصاحبه
مصاحبه عقیدتی یک چیز یه که هر کی هر جور عشقش بکشه مصاحبه میگیره و قانون خاصی نداره به طور مثال همین جا که من هستم دو سه نفر کار مصاحبه رو انجام میدن یکیششون خیلی سخت گیره و طرفو کلی میپیچونه باز یکی دیگشون همه رو سر سری رد میکنه کلا بستگی به طرف مصاحبه گیرنده داره به طور مثال خودم چند ماه پیش برای یکی از شرکت های دولتی رفتم مصاحبه عقیدتی دادم سخت ترین سوال عقیدتی که ازم پرسید این بود که مرجع تقلیدت کیه
نکته در مورد مراجع مصاحبه
به نظر من این رساله احکام پسران که تو صفحه اول همین تاپیک گزاشتن رو بگیرید بخونید بهترین مرجعه بیشتر از اینم نمیپرسن نرید خودتون رو با رساله احکام 1000صفحه ای درگیر کنید
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=76889&d=1324308941
دو سوال رو اکثر تو این جور جاها میپرسن که حتما این دو تا رو قشنگ یاد بگیرید
1. موارد مربوط به ولایت فقیه که مثلا چی هست کارش چیه و چرا باید باشه و..
2. موارد مربوط به نماز جمعه
سوالات سیاسی هم در حد مواردی که اکثر میدونن میپرسن مثلا میپرسن نحوه نظارت رهبر بر مجلس شورای اسلامی چطوریه و...
و مورد دیگه هم بگم که برای مصاحبه (حداقل این جایی که من هستم) کسی رو رد نمیکنن بودن افرادی که اومدن هیچی بلد نبودن بعد بهشون گفتن برو فلان چیزارو بخون و یه وقت دیگه دادن و دوباره ازش مصاحبه گرفتن
در حین انجام مراحل بالا یک سری استعلام هم از مرکز اسناد سازمان اطلاعات از طریق هیات عالی گزینش میگیرن که سابقه ی چیزی نداشته باشی و همچنید اگر جای دیگه هم پرونده گزینشی قبلا تشکیل داده باشید یه نامه میدن که یه کپی از پروندت براشون بفرستن
بعد این مراحل یک سری فرم های ارزیابی نهایی هست که خودشون بر اساس مستنداتی که تو مراحل بالا بدست اوردن پرش میکنن
که دو قسمت اصلی داره که هر کدوم از این قسمت ها توسط 3 نفر پر میشه
تو قسمت اول با توجه به پرونده رای کلی میدن که این آقا صلاحیت داره یا نه که حداقل دو نفر از 3 نفری که رای میدن باید او کی بدن
تو قسمت دوم هم یک سری امتیاز های ارزشیابیه که بهششون نمره 0 تا 10 میدن و معدل امتیاز هایی که سه نفر میدن باید بالای 50 بشه تا او کی بشه بعضی از گزینه هاش که یادمه ایناست؟
التزام به ولایت فقیه
شرکت در بسیج
شرکت در راهپیمایی
شرکت در نماز جمعه
شرکت در نماز جماعت
دقت در انتخاب دوستان مناسب
و...
و اگر قسمت اول و دوم این فرم او کی باشه یک نامه تاییدیه به مدیریت منابع میفرستن و بقیش دیگه با مدیریت منابع انسانی هستش
حالا اگر ردتون کردند شما تا سه بار میتونید به رای هسته گزینش اعتراص کنید حالا دقیق نمیدنم ولی فکر کنم دو سری اول توسط هسته گزینش بررسی میشه ولی بار سوم میره به دیوان عدالت اداری
در کل بگم که اگر مشکل خیلی حادی نداشته باشید ردتون نمیکنند و تهش اینه که سری اول ردتون کردن اعتراض میزنید وبعد انشالله تو تجدید نظر قبولتون میکنن تو بعضی موارد هم دیدم که طی تحقیقات فهمیدن طرف موردی داشته یه تعهد در مورد اون مورد که بهش برخوردن ازش میگیرن که دیگه تکرار نشه
من تو این چند ماهی که گزینش بودم فقط دونفر و دیدم که کلا ردشون کردن و اعتراضم کارساز بوده یکیشون انقدر مورد اخلاقی داشته که از ارتش اخراجش کرده بودن
اون یکی دیگه هم چند جا کار کرده بوده که تو همه این جاها ارباب رجوع ها از دستش ناراضی بودن و گفته بودن که طرف روانیه
تا حالا انقدر تایپ نکرده بودم
اگه غلط املایی یا نگارشی داشت به بزرگی خودتون ببخشید
اگه سوالی بود در خدمت هستیم