این چیه نوشتین؟اهزلرلئدبلر
این چیه نوشتین؟اهزلرلئدبلر
مرسی جیگر
سلام برهمگي
من تازه عضو شدم .دانشجوي رشته ي اقتصاد كشاورزيم.
مخوام تو يه زمين 6هزار متري تو هشتگرد يه گلخونه بزنم
ولي بلد نيستم طرح توجيهي بنويسم
ممنون ميشم اگه بتونيد راهنماييم كنيد
![]()
سلام برهمگي
من تازه عضو شدم .دانشجوي رشته ي اقتصاد كشاورزيم.
مخوام تو يه زمين 6هزار متري تو هشتگرد يه گلخونه بزنم
ولي بلد نيستم طرح توجيهي بنويسم
ممنون ميشم اگه بتونيد راهنماييم كنيد
![]()
سلام دوست عزيز
انشا الله موفق باشي
اين يه نمونه طرح نوشته شده است اميدوارم به دردت بخوره
راستي از مراحل كارت ما رو بي خبر نذار:smile
http://forum.pacyrus.com/showthread.php?t=1475&highlight=طرح+توجيهي
راستي براي گرفتن پروانه و تسهيلات چقدر زمين نياز داره؟
سلامسلام.
من چند ماه پیش چندتا پتوس که ریشه دارشون کرده بودمو توی گلدون با خاک گلدون آماده کاشتم.
روی سطح گلدونم پراز پشه های ریزه، چکارشون کنم؟
مضرند؟
برگ های چندتاشون داره زرد میشه، 1بار سطح گلدونارو حشره کش زدم، میتونه این باعث زردی شده باشه؟
واسه گلخونه حداقل 3000 متر + آب باید آورده سرمایه گزار باشه
![]()
سلام
سوال من بيشتر باغچه باني هستش تا باغباني
نميدونم چرا خاك باغچه خونه ما زياد ترك ميبره به نظر شما چه عاملي باعث ترك بردن خاك ميشه ؟
درصد هموس- درصد رس............. يا چيز هاي ديگه؟
ممنونم
سپاسگذارمدوست خوبم .. خودتم اشاره کردی.. سله بستن خاک به خاطر سنگینی بیش از حد بافت خاک و رسی بودن بیش از حد خاک باغچه شماست.. خاک باغچه ترجیحا لومی باشد.. زیاد هم سبک و ماسه ای نباشه بهتره... آبیاری باغچه هم با فواصل منظم انجام بدید..![]()
خواهش می کنم.. محل سکونت شما (همین کنارسپاسگذارم
حالا بايد چكار كرد؟
خاك رو عوض كنم؟
نوكريمخواهش می کنم.. محل سکونت شما (همین کنار) احتمالا یک شهر با آب و هوای خشکه... شما می تو انید افق فوقانی خاک باغچه تونا ترمیم کنید با افزودن مواد آلی، کود دامی پوسیده، خاک لومی و مقداری کمتر ماسه.... فرغون نداری
فرغونتا باید راه بندازی
![]()
نوكريم
شهر ما توي يك منطقه كوهستاني با آب و هوايي تقريبا معتدل ............ خاك هاي باغچه هاي ديگه اصلا اين طوري نيست مثلا خاك باغچه همسايمون اصلا اينجوري نيست ............ يك گوني هم بهش كود حيوني ريختم تازه مقداري هم كود مرغي ريختم ولي اصلا تاثيري نداره .............. الان تازه آبياريش كردم ولي فردا پس فردا كه خشك شد يك عكس ازش ميگيرم برات ميزارم.... مقداري هم خاك ارّه ريختم اما...
اين خاك لومي چيه؟
ممنونم
نوكريم
شهر ما توي يك منطقه كوهستاني با آب و هوايي تقريبا معتدل ............ خاك هاي باغچه هاي ديگه اصلا اين طوري نيست مثلا خاك باغچه همسايمون اصلا اينجوري نيست ............ يك گوني هم بهش كود حيوني ريختم تازه مقداري هم كود مرغي ريختم ولي اصلا تاثيري نداره .............. الان تازه آبياريش كردم ولي فردا پس فردا كه خشك شد يك عكس ازش ميگيرم برات ميزارم.... مقداري هم خاك ارّه ريختم اما...
اين خاك لومي چيه؟
ممنونم
سلام دوستان .من به کمک فوری همتون نیاز دارم. یک سایت برای دانلود کتاب و مقاله به صورت فارسی درباره گل رز(ساختمان-گونه-پرورش-نگهداری-بیماری گل رز و........)برام معرفی کنین.آخه موضوع پروژه من گل رز هست و مطلب خوب و زیاد نمی تونم پیدا کنم.لطفا جواب رو برام در قسمت پیام هایم بزارین.ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |