عزیز کشتی که میخوای انجام بدی چه جوریه؟واسه کاشتن معمولی میخوای به اندازه تو خونه یا زمین یا گلخونه؟من ميخوام بدونم چه گياهاني وگلهاي در منطقه عسلويه باتوجه به گرماو رطوبت كشت كرد
عزیز کشتی که میخوای انجام بدی چه جوریه؟واسه کاشتن معمولی میخوای به اندازه تو خونه یا زمین یا گلخونه؟من ميخوام بدونم چه گياهاني وگلهاي در منطقه عسلويه باتوجه به گرماو رطوبت كشت كرد
ممنونم دوست عزيزمسلام دوست من اجازه ميفرماييد![]()
البته اگه مثلا مثل من بگيد اهل نور هستم كسي سرازير نميشه بياد خونتون اما در مورد باغچه اتون چون گفتين كود دادين و باز مشكل سله بستن دارين فكر كنم بخاطر نوع ابياري باغچه تون باشه شما لابد زياد باغچه خودتون رو اب ميدين و وقتي هم كه اب ميديم لابد غرق اب ميكنين خوب
خاصييت خاك رس اينه ترك هاي عميق ميخوره اما خال لوم تركهاش سطحيه
در اخر ميشه بگيد مشكلتون با تركها چيه ؟
دوست عزیز این خاکتون چون خاک سنگینی هست این جوری سله بسته باید با خاکبرگ یا کود مخلوطش کنینممنونم دوست عزيزم
اگر اسم شهرم نگفتم به خاطر اينكه نميدونيد كجاست در ضمن فكر كنم كشت گياه به آب و هوا نياز داره تا اسم شهر .................. اسم شهر ما(( شازند )) فهميدي كجاست؟
مشكل من هم با ترك ها اينكه نميزارن گياهام خوب رشد كنند
اين هم يك عكس از باغچه و ترك هاش:
http://www.www.www.iran-eng.ir/picture.php?albumid=3543&pictureid=11027
سلام دوست عزیزبا سلام به همه دوستان گرمی
می خواستم بدونم کسی میودنه اسم این گیاه چی هستش
که بیشتر توی پارکها و زیر سایه درختان رشد میکنه
نحوه تکثیر و زمان تکثیر اون رو می خواستم بدونم چگونه هستش
فصل خواصی داره کاشتن اون یا در هر فصلی میشه اون رو کاشت
![]()
![]()
http://forum.pacyrus.com/showthread.php?t=19966یه سوال دیگه هم داشتم
گل خرزهره را چطور و چه فصلی می توان تکثیر کرد
![]()
دوستی که عکس سوزنی برگی را گذاشته اید... من مطمئن نیستم... اماکاج سیاه (Pinus nigra) به نظرم هست....
![]()
سلام دوستان
کسی می دونه اسم این کاج چیه؟
![]()
![]()
![]()
راهنمای کامل پرورش و نگهداری گیاه رزسلام دوستان عزیز. پروژه ی من درباره گل رز هست.اگه کسی مطلب پی دی اف یا دانلود کتاب فارسی بلد هست لطفا سریعتر کمکم کنه .ممنون
سلام دوست عزیزاگه ممکنه کمکم کنید من یه باغچه تو حیاط دارم که مدتها آب صابون و تاید توش راه داشته اوایل هیچ گیاهی عمل نمیومد اما الان بهتر شده. آیا نیازی به تعویض خاک هست؟ به اون خاک کود گاوی و کمپوست اضافه کردم. پایه خاک این باغچ. ماسه ای میباشد تشکر
یه سوال دیگه بارها سعی کردم گهاه پاپیتال را قلمه بزنم اما نگرفت آیا فصل یا روش خاصی داره
اگه ممکنه کمکم کنید من یه باغچه تو حیاط دارم که مدتها آب صابون و تاید توش راه داشته اوایل هیچ گیاهی عمل نمیومد اما الان بهتر شده. آیا نیازی به تعویض خاک هست؟ به اون خاک کود گاوی و کمپوست اضافه کردم. پایه خاک این باغچ. ماسه ای میباشد تشکر
یه سوال دیگه بارها سعی کردم گهاه پاپیتال را قلمه بزنم اما نگرفت آیا فصل یا روش خاصی داره
عزیزمیه سوال دیگه بارها سعی کردم گهاه پاپیتال را قلمه بزنم اما نگرفت آیا فصل یا روش خاصی داره
متشکر از راهنماییتونپس امکان نداره اول ساقه رو جدا کنم بعد بکارم تا ریشه بده؟ تنها راهش همینه که گفتین؟
متوجه قسمت اول سوالتون نشدمبا تشكر از جوابتون اما چرا بايد ذغال بندازم تو آب؟ قبلا قلوه را تو آب گذاشتم اما بعد از مدتي گنديد. تو علم كشاورزي غبار پاشي يعني چي؟
ذغال برای جذب عوامل بیماریزا است و کمک میکنه تا قلمه شما با احتمال کمتری بگنده ... البته گاهی اوقات هم اگر قلمه رذا در اوج گرما یا سرما در آب بگذارید احتمال گندیدنش زیاد است ...با تشكر از پاسخ شما دوستمون گفت قلمه را بذار تو آب يه تيكه ذغال هم بنداز تو آب ميخواستم علت اين كارو بدونم قبلا قلمه زدم اما تو آب گنديد يه سوال ديگه باغچه من خيلي مورچه داره و موقع بيل زدن مثوجه حشرات ريزي تو خاك ميشم چطور ميتونم اين مشكل را حل كنم؟![]()
سلام.خسته نیاشید.من یه سوال داشتم ما یه درخت انگور داریم که وقت باردهی برگاش سفیدک میزنه و انگورشم خراب میشه چیکار کنیم تا ازین حالت در بیاد؟راستی اگه جوابتون گوگرد هستش اونو از کجا تهیه کنیم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |