مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
من ميخوام بدونم چه گياهاني وگلهاي در منطقه عسلويه باتوجه به گرماو رطوبت كشت كرد
عزیز کشتی که میخوای انجام بدی چه جوریه؟واسه کاشتن معمولی میخوای به اندازه تو خونه یا زمین یا گلخونه؟

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست من اجازه ميفرماييد :smile:
البته اگه مثلا مثل من بگيد اهل نور هستم كسي سرازير نميشه بياد خونتون اما در مورد باغچه اتون چون گفتين كود دادين و باز مشكل سله بستن دارين فكر كنم بخاطر نوع ابياري باغچه تون باشه شما لابد زياد باغچه خودتون رو اب ميدين و وقتي هم كه اب ميديم لابد غرق اب ميكنين خوب

خاصييت خاك رس اينه ترك هاي عميق ميخوره اما خال لوم تركهاش سطحيه

در اخر ميشه بگيد مشكلتون با تركها چيه ؟
ممنونم دوست عزيزم
اگر اسم شهرم نگفتم به خاطر اينكه نميدونيد كجاست در ضمن فكر كنم كشت گياه به آب و هوا نياز داره تا اسم شهر .................. اسم شهر ما(( شازند )) فهميدي كجاست؟

مشكل من هم با ترك ها اينكه نميزارن گياهام خوب رشد كنند

اين هم يك عكس از باغچه و ترك هاش:

http://www.www.www.iran-eng.ir/picture.php?albumid=3543&pictureid=11027

arminer

عضو جدید
سلام دوستان
کسی می دونه اسم این کاج چیه؟

آخرین ویرایش:

hortilover

عضو جدید
دوستی که عکس سوزنی برگی را گذاشته اید... من مطمئن نیستم... اماکاج سیاه (Pinus nigra) به نظرم هست....

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با سلام به همه دوستان گرمی

می خواستم بدونم کسی میودنه اسم این گیاه چی هستش

که بیشتر توی پارکها و زیر سایه درختان رشد میکنه

نحوه تکثیر و زمان تکثیر اون رو می خواستم بدونم چگونه هستش

فصل خواصی داره کاشتن اون یا در هر فصلی میشه اون رو کاشت

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یه سوال دیگه هم داشتم

گل خرزهره را چطور و چه فصلی می توان تکثیر کرد

:gol::gol::gol:

afsoon6282

مدیر تالار
ممنونم دوست عزيزم
اگر اسم شهرم نگفتم به خاطر اينكه نميدونيد كجاست در ضمن فكر كنم كشت گياه به آب و هوا نياز داره تا اسم شهر .................. اسم شهر ما(( شازند )) فهميدي كجاست؟

مشكل من هم با ترك ها اينكه نميزارن گياهام خوب رشد كنند

اين هم يك عكس از باغچه و ترك هاش:

http://www.www.www.iran-eng.ir/picture.php?albumid=3543&pictureid=11027
دوست عزیز این خاکتون چون خاک سنگینی هست این جوری سله بسته باید با خاکبرگ یا کود مخلوطش کنین

یه کار دیگه هم میتونین بکنین اگه دوست داشته باشین
برای اینکه خاک باغچتون خوب باشه اونو تا یه ارتفاع خاص خالی کنین و همه خاکهارو بردارین بعدش مقداری سنگریزه بریزین و خاکتون رو با خاکبرگ مخلوط کنین تا اینکه سبک بشه بعدش بریزین توی باغچه
شاید دردسر داشته باشه ولی دیگه خاک این جوری نمیشه
البته ممکنه دلائل دیگه هم داشته باشه ولی اینم یکی از دلیلاش هست

afsoon6282

مدیر تالار
با سلام به همه دوستان گرمی

می خواستم بدونم کسی میودنه اسم این گیاه چی هستش

که بیشتر توی پارکها و زیر سایه درختان رشد میکنه

نحوه تکثیر و زمان تکثیر اون رو می خواستم بدونم چگونه هستش

فصل خواصی داره کاشتن اون یا در هر فصلی میشه اون رو کاشت

سلام دوست عزیز:gol:
این گیاه پاپیتال یا عشقه هست یه گیاه بالارونده که واسه فضای سبز به کار میره

انشالا به دردتون بخوره

http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=تیره+عشقه&SSOReturnPage=Check&Rand=0

http://www.aftab.ir/lifestyle/view.php?id=3373

http://www.parsine.com/fa/pages/?cid=18551

http://www.farstak.com/modules/smartsection/item.php?itemid=118

http://www.golestan-ali.com/103/hedera-پاپیتال/

pesare irani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
افسون خانم خیلی ممنون :gol:

دستتتتتون درد نکنه:gol:

یادم باشه به جد بزرگ وارم (اتوسا) سفرشتون رو...............:d

پروانه سفید

عضو جدید
کمک دانلود کتاب از سایت

کمک دانلود کتاب از سایت

سلام دوستان عزیز. پروژه ی من درباره گل رز هست.اگه کسی مطلب پی دی اف یا دانلود کتاب فارسی بلد هست لطفا سریعتر کمکم کنه .ممنون

چلچراغ

عضو جدید
گل رز

گل رز

سلام دوستان من هم باید درباره گل رز مطلب پیدا کنم.اگه کسی دانلود کتاب فارسی بلد باشه لطفا برام پیغام بزاره آخه توی سایت ها مطالب کمی درباره گل رز هست.ممنون

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز. پروژه ی من درباره گل رز هست.اگه کسی مطلب پی دی اف یا دانلود کتاب فارسی بلد هست لطفا سریعتر کمکم کنه .ممنون
راهنمای کامل پرورش و نگهداری گیاه رز
ترجمه و تالیف : مهندس آزاده رشیدی

karoon245

عضو جدید
با سلام

با سلام

اگه ممکنه کمکم کنید من یه باغچه تو حیاط دارم که مدتها آب صابون و تاید توش راه داشته اوایل هیچ گیاهی عمل نمیومد اما الان بهتر شده. آیا نیازی به تعویض خاک هست؟ به اون خاک کود گاوی و کمپوست اضافه کردم. پایه خاک این باغچ. ماسه ای میباشد تشکر

karoon245

عضو جدید
سلام

سلام

اگه ممکنه کمکم کنید من یه باغچه تو حیاط دارم که مدتها آب صابون و تاید توش راه داشته اوایل هیچ گیاهی عمل نمیومد اما الان بهتر شده. آیا نیازی به تعویض خاک هست؟ به اون خاک کود گاوی و کمپوست اضافه کردم. پایه خاک این باغچ. ماسه ای میباشد تشکر
یه سوال دیگه بارها سعی کردم گهاه پاپیتال را قلمه بزنم اما نگرفت آیا فصل یا روش خاصی داره

afsoon6282

مدیر تالار
یه سوال دیگه بارها سعی کردم گهاه پاپیتال را قلمه بزنم اما نگرفت آیا فصل یا روش خاصی داره
سلام دوست عزیز:gol:
در مورد باغچتون که گفتین الان گیاه سبز میشه توش؟
میتونین خاکشو با خاکبرگ مخلوط کنین
برای شستشوی خاک هم چندین بار باغچتونو آب بدین و بذارین آب فرو بره و دوباره تکرار کنین این جور یاگه مواد سمی هم توی خاک باشه میبره به لایه های پایین تر
بعدش خاکتونو با خاکبرگ مخلوط کنین تا هم سبک بشه و هم اینکه مواد غذایی داشته باشه

در مورد پاپیتال هم این لینک میتونه کمکتون کنه:w16:

http://www.farstak.com/modules/smartsection/item.php?itemid=118

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز

دوست عزيز بدون هيچ نگراني كود دامي پوسيده بريز و خاكتو با بيل زيرو رو كن و بذر سبزيتو بكار:gol:

karoon245

عضو جدید
fبا سلام

fبا سلام

ازدياد: در بهار يا تابستان گرفتن قلمه از شاخه هاي در حال رشد و پيوند آن روي پايه هاي مقاوم قلمه ها با طول 12-8 سانتيمتر از انتهاي شاخه از اواسط بهار تا اواخر تابستان يعني چي؟ پايه هاي مقاوم؟

چلچراغ

عضو جدید
سلام rozi عزیز
جواب خوب و کاملی دادین از مطالبی که نوشتین متشکرم
موفق باشین

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم
یه گلدون اماده کنید و توش خاک بریزید
بعدش یه قسمت از ساقه پاپیتال رو بزار رو خاک و با یه سنگ یا گیره محکمش کن ...بعدش روش خاک بریز و متب ابیاریش کن
بعد از یک یا دو ماه که شاخه شروع به رشد کرد یعنی ریشه زده ...اون موقع از گیاه مادری جداش کن
بهترین فصل : بهار و تابستان ....یعنی الان خوبه ...

karoon245

عضو جدید
با سلام

با سلام

متشکر از راهنماییتون:gol: پس امکان نداره اول ساقه رو جدا کنم بعد بکارم تا ریشه بده؟ تنها راهش همینه که گفتین؟

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
متشکر از راهنماییتون:gol: پس امکان نداره اول ساقه رو جدا کنم بعد بکارم تا ریشه بده؟ تنها راهش همینه که گفتین؟

راه ديگه يه شاخه ازش بكن بنداز تو ليوان توش اب بريز و يه دونه زغال بندار تو ليوان بزارش بالاي يخچال خونتون بعد دو هفته برو ببين ريشه كرده ميتوني بكاريش تو گلدون يا حياط خونتون سعي كن جايي كه ميكاري سايه باشه تا بتونه خودشو تو تابستون وفق بده :gol:

karoon245

عضو جدید
با سلام

با سلام

با تشكر از جوابتون اما چرا بايد ذغال بندازم تو آب؟ قبلا قلوه را تو آب گذاشتم اما بعد از مدتي گنديد. تو علم كشاورزي غبار پاشي يعني چي؟

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
با تشكر از جوابتون اما چرا بايد ذغال بندازم تو آب؟ قبلا قلوه را تو آب گذاشتم اما بعد از مدتي گنديد. تو علم كشاورزي غبار پاشي يعني چي؟
متوجه قسمت اول سوالتون نشدم

اما غبار پاشی یعنی اسپری کردن آب روی شاخساره گیاهان ، تا گرد و غباری که روی روزنه ها گرفته و راه تبادل گازی و تنفس گیاه رو بسته باز بشه .. و گیاه بتونه راحت تر نفس بکشه و در نتیجه شاداب تر هم خواهد شد.

karoon245

عضو جدید
با سلام

با سلام

با تشكر از پاسخ شما دوستمون گفت قلمه را بذار تو آب يه تيكه ذغال هم بنداز تو آب ميخواستم علت اين كارو بدونم قبلا قلمه زدم اما تو آب گنديد يه سوال ديگه باغچه من خيلي مورچه داره و موقع بيل زدن مثوجه حشرات ريزي تو خاك ميشم چطور ميتونم اين مشكل را حل كنم؟:gol::gol:

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
با تشكر از پاسخ شما دوستمون گفت قلمه را بذار تو آب يه تيكه ذغال هم بنداز تو آب ميخواستم علت اين كارو بدونم قبلا قلمه زدم اما تو آب گنديد يه سوال ديگه باغچه من خيلي مورچه داره و موقع بيل زدن مثوجه حشرات ريزي تو خاك ميشم چطور ميتونم اين مشكل را حل كنم؟:gol::gol:
ذغال برای جذب عوامل بیماریزا است و کمک میکنه تا قلمه شما با احتمال کمتری بگنده ... البته گاهی اوقات هم اگر قلمه رذا در اوج گرما یا سرما در آب بگذارید احتمال گندیدنش زیاد است ...

از سموم حشره کش استفاده کن ... هم مورچه رو میکشه و هم اون حشرات ریز ...

سعیده راد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.خسته نیاشید.من یه سوال داشتم ما یه درخت انگور داریم که وقت باردهی برگاش سفیدک میزنه و انگورشم خراب میشه چیکار کنیم تا ازین حالت در بیاد؟راستی اگه جوابتون گوگرد هستش اونو از کجا تهیه کنیم؟

boy.simple

عضو جدید
سلام.خسته نیاشید.من یه سوال داشتم ما یه درخت انگور داریم که وقت باردهی برگاش سفیدک میزنه و انگورشم خراب میشه چیکار کنیم تا ازین حالت در بیاد؟راستی اگه جوابتون گوگرد هستش اونو از کجا تهیه کنیم؟

این بیماری سفیدک سطحی است که باعث جلوگیری از رشد وفتوسنتز برگ میشه می تونی ازقارچکش های ها استفاده کنی مثلا دیازینون یا غیره تا ....