مشاوره، پرسش و پاسخ و درخواستهای بخش باغبانی

ghasedak2009

عضو جدید
کمک کمک کمک....فوری

کمک کمک کمک....فوری

سلام خسته نباشید.......از مدیر و سایر کاربرای عزیز که میتونن بهم کمک کنن عاجزانه تقاضا میکنم که:

چنتا مقاله از ارکیده های خاکزی میخوام(Terrestrial Orchid).....ترجمه شده ترجیحا......برای سال 2008-9-10 باشه.......خواهش میکنم کمکم کنین.............به نمرش بدجوری نیاز دارم وگرنه این ترم میفتم ممنونننن.:cry::cry:

arefe.av

عضو جدید
کمک فوری

کمک فوری

سلام:gol:
کسی میتونه اسم خانواده جنس وگونه گیاه های زیر رو بگه
لطفا اگه مطمئن مطمئن هستین بگین چون پای نمره در میونه:) این اولیش
http://uploading.com/files/a93151b8/260520101130.jpg/] Download 260520101130.jpg for free on uploading.com[/url]

آخرین ویرایش:

napo_40

عضو جدید
فتونیا

فتونیا

سلام
اخیرا متوجه یکسری سوراخهای ریز روی برگ های فتونیا شدم که نمیدونم که دلیلش چیه نظر شما چیه؟از قارچ نیست؟

hpseynimanesh

عضو جدید
سلام
درباره مواد آلی با بنیان اسیدهای امینه( مثل فسنوترن و هیومی فورته) و تاثیر آنها در تنش ها بویژه تنش خشکی اطلاعاتی میخواستم
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:gol::gol:

my imortal

عضو جدید
سلام برهمگي
من تازه عضو شدم .دانشجوي رشته ي اقتصاد كشاورزيم.
مخوام تو يه زمين 6هزار متري تو هشتگرد يه گلخونه بزنم
ولي بلد نيستم طرح توجيهي بنويسم
ممنون ميشم اگه بتونيد راهنماييم كنيد
:sweatdrop:

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام برهمگي

عزیزسلام
اول اینکه واسه طرح توجیهی خودت که اقتصادی می دونی که باید تقسیم کنی به هزینه های ثابت ومتغیر بعدش ( هزینه زمین، آب، سوخت، تاسیسات، اجاره، سم، کود، بذر، آماده سازی بستر، کارگر،نگهبان، مهندس مشاور(درصورت نیاز) ) + هزینه تعمیرات و نگهداری
یک مورد دیگه رو هم جزو هزینه ها بحساب میاری اون هم استهلاک هست
یک مورد دیگه هم بحساب میاری اون هم سود سالیانه بانکی برمبنای درصد سود بانکی + نرخ تورم از هزینه های ثابت انجام شده
همه موارد بالا رو باهم جمع می کنی میشه هزینه کل
بعدش برآورددرآمد می کنی
بعدش هم میشه محاسبه کنی سود و همچنین سود ویژه.
و بعدش برگشت سرمایه رومحاسبه می کنی
این مقدارسود سالیانه بعد از برگشت سرمایه باید در ایران حداقل 15 درصدباشه( قبلا تورم و سود بانکی رو تو محاسبات لحاظ کردیم)
:):):):):):):):):):):)

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
عزیز میتونی عکسی ازش بگیری بذاری اینجا؟
سوراخ ها دیده بشه مشخص میشه بر اثر چی هست:w16:

green house

عضو جدید
سلام برهمگي

سلام دوست عزيز
انشا الله موفق باشي
اين يه نمونه طرح نوشته شده است اميدوارم به دردت بخوره
راستي از مراحل كارت ما رو بي خبر نذار:smile
http://forum.pacyrus.com/showthread.php?t=1475&highlight=طرح+توجيهي
راستي براي گرفتن پروانه و تسهيلات چقدر زمين نياز داره؟

alestromeria

عضو جدید
سلام.
من چند ماه پیش چندتا پتوس که ریشه دارشون کرده بودمو توی گلدون با خاک گلدون آماده کاشتم.
روی سطح گلدونم پراز پشه های ریزه، چکارشون کنم؟
مضرند؟
برگ های چندتاشون داره زرد میشه، 1بار سطح گلدونارو حشره کش زدم، میتونه این باعث زردی شده باشه؟

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزيز
انشا الله موفق باشي
اين يه نمونه طرح نوشته شده است اميدوارم به دردت بخوره
راستي از مراحل كارت ما رو بي خبر نذار:smile
http://forum.pacyrus.com/showthread.php?t=1475&highlight=طرح+توجيهي
راستي براي گرفتن پروانه و تسهيلات چقدر زمين نياز داره؟

واسه گلخونه حداقل 3000 متر + آب باید آورده سرمایه گزار باشه
:gol:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام.
من چند ماه پیش چندتا پتوس که ریشه دارشون کرده بودمو توی گلدون با خاک گلدون آماده کاشتم.
روی سطح گلدونم پراز پشه های ریزه، چکارشون کنم؟
مضرند؟
برگ های چندتاشون داره زرد میشه، 1بار سطح گلدونارو حشره کش زدم، میتونه این باعث زردی شده باشه؟

مگس سفید هست یا شته؟زردی برگها به خاطر همین حشرات هست

اگه میتوین برگها رو بشور با آب تا کمتر بشن اگه مجبور شدی سم بزن

pesaretehroni

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ارشد سازه انتقال آب

ارشد سازه انتقال آب

سلام دوستان من میخواهم امسال ارشد دوباره سازه انتقال آب شرکت کنم

میشه جزوئ بهم معرفی کنید؟

سازه سیالات و هیدرولیک و هیدرولیک انهار و هیدرولوژی

AMIR-ALI

عضو جدید
اگر هنوز تمایلی به انجام این کار دارید یه عکس از فضا بگذارید

green house

عضو جدید
واسه گلخونه حداقل 3000 متر + آب باید آورده سرمایه گزار باشه
:gol:

اينجا ما از نظر آب مشكلي كه نداريم تو عمق 11 متري آب تميز و دائمي داريم. ولي براي گلخونه ميگن حتما بايد 5000 متر زمين داشته باشي :surprised:

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام

سوال من بيشتر باغچه باني هستش تا باغباني

نميدونم چرا خاك باغچه خونه ما زياد ترك ميبره به نظر شما چه عاملي باعث ترك بردن خاك ميشه ؟

درصد هموس- درصد رس............. يا چيز هاي ديگه؟

ممنونم

hortilover

عضو جدید
سلام

سوال من بيشتر باغچه باني هستش تا باغباني

نميدونم چرا خاك باغچه خونه ما زياد ترك ميبره به نظر شما چه عاملي باعث ترك بردن خاك ميشه ؟

درصد هموس- درصد رس............. يا چيز هاي ديگه؟

ممنونم

دوست خوبم .. خودتم اشاره کردی.. سله بستن خاک به خاطر سنگینی بیش از حد بافت خاک و رسی بودن بیش از حد خاک باغچه شماست.. خاک باغچه ترجیحا لومی باشد.. زیاد هم سبک و ماسه ای نباشه بهتره... آبیاری باغچه هم با فواصل منظم انجام بدید..:gol:

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست خوبم .. خودتم اشاره کردی.. سله بستن خاک به خاطر سنگینی بیش از حد بافت خاک و رسی بودن بیش از حد خاک باغچه شماست.. خاک باغچه ترجیحا لومی باشد.. زیاد هم سبک و ماسه ای نباشه بهتره... آبیاری باغچه هم با فواصل منظم انجام بدید..:gol:
سپاسگذارم

حالا بايد چكار كرد؟

خاك رو عوض كنم؟

hortilover

عضو جدید
سپاسگذارم

حالا بايد چكار كرد؟

خاك رو عوض كنم؟
خواهش می کنم.. محل سکونت شما (همین کنار:confused:) احتمالا یک شهر با آب و هوای خشکه... شما می تو انید افق فوقانی خاک باغچه تونا ترمیم کنید با افزودن مواد آلی، کود دامی پوسیده، خاک لومی و مقداری کمتر ماسه.... فرغون نداری :redface: فرغونتا باید راه بندازی :cool:

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش می کنم.. محل سکونت شما (همین کنار:confused:) احتمالا یک شهر با آب و هوای خشکه... شما می تو انید افق فوقانی خاک باغچه تونا ترمیم کنید با افزودن مواد آلی، کود دامی پوسیده، خاک لومی و مقداری کمتر ماسه.... فرغون نداری :redface: فرغونتا باید راه بندازی :cool:
نوكريم

شهر ما توي يك منطقه كوهستاني با آب و هوايي تقريبا معتدل ............ خاك هاي باغچه هاي ديگه اصلا اين طوري نيست مثلا خاك باغچه همسايمون اصلا اينجوري نيست ............ يك گوني هم بهش كود حيوني ريختم تازه مقداري هم كود مرغي ريختم ولي اصلا تاثيري نداره .............. الان تازه آبياريش كردم ولي فردا پس فردا كه خشك شد يك عكس ازش ميگيرم برات ميزارم.... مقداري هم خاك ارّه ريختم اما...

اين خاك لومي چيه؟

ممنونم

hortilover

عضو جدید
نوكريم

شهر ما توي يك منطقه كوهستاني با آب و هوايي تقريبا معتدل ............ خاك هاي باغچه هاي ديگه اصلا اين طوري نيست مثلا خاك باغچه همسايمون اصلا اينجوري نيست ............ يك گوني هم بهش كود حيوني ريختم تازه مقداري هم كود مرغي ريختم ولي اصلا تاثيري نداره .............. الان تازه آبياريش كردم ولي فردا پس فردا كه خشك شد يك عكس ازش ميگيرم برات ميزارم.... مقداري هم خاك ارّه ريختم اما...

اين خاك لومي چيه؟

ممنونم

دکتر جون.... عارضم خدمتت که مهمترین علت سله بستن خاک همین رس زیادیه.. و اما خاک لومی.... در تقسیمات بافت خام (مثلث بافت خاک) سه نوع خاک داریم البته عمدتا این سه ضلع مثلث عبارتند از لوم رس شن (Sand,Silt,Loam) که در باغچه شما نسبت silt بالا رفته است. خاک لوم اصولا از لای تشکیل شده است و مواد غذایی بیشتری نسبت به رس و ماسه یا شن دارد... شما باید مواد آلی (کود دامی پوسیده هوموس و ...) به همراه ماسه به خاک اضافه کنید و خوب شخم زده و مخلوط کنید... :gol:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
نوكريم

اين خاك لومي چيه؟

ممنونم

سلام دوست من اجازه ميفرماييد :smile:
البته اگه مثلا مثل من بگيد اهل نور هستم كسي سرازير نميشه بياد خونتون اما در مورد باغچه اتون چون گفتين كود دادين و باز مشكل سله بستن دارين فكر كنم بخاطر نوع ابياري باغچه تون باشه شما لابد زياد باغچه خودتون رو اب ميدين و وقتي هم كه اب ميديم لابد غرق اب ميكنين خوب

خاصييت خاك رس اينه ترك هاي عميق ميخوره اما خال لوم تركهاش سطحيه

در اخر ميشه بگيد مشكلتون با تركها چيه ؟

پروانه سفید

عضو جدید
کمک دانلود کتاب از سایت برای تحقیق

کمک دانلود کتاب از سایت برای تحقیق

سلام دوستان .من به کمک فوری همتون نیاز دارم. یک سایت برای دانلود کتاب و مقاله به صورت فارسی درباره گل رز(ساختمان-گونه-پرورش-نگهداری-بیماری گل رز و........)برام معرفی کنین.آخه موضوع پروژه من گل رز هست و مطلب خوب و زیاد نمی تونم پیدا کنم.لطفا جواب رو برام در قسمت پیام هایم بزارین.ممنون

hortilover

عضو جدید
سلام دوستان .من به کمک فوری همتون نیاز دارم. یک سایت برای دانلود کتاب و مقاله به صورت فارسی درباره گل رز(ساختمان-گونه-پرورش-نگهداری-بیماری گل رز و........)برام معرفی کنین.آخه موضوع پروژه من گل رز هست و مطلب خوب و زیاد نمی تونم پیدا کنم.لطفا جواب رو برام در قسمت پیام هایم بزارین.ممنون
مگر جایی جز Hortilover.net می تونی پیدا کنی :redface: