سلام
من چند تا سؤال دارم که همه رو دوستام پرسیدن منم بلد نبودم جواب بدم دیگه حسابی آبروریزی شده
عین سؤالشون رو می نویسم که چیزی جا نیافته
1-
چند وقتی است که درحیاط خانه فضای کوچک اما مناسبی برای قراردادن گلدان و کشت سبزی دارم ، اما واقعا نمیدانم از کجا باید شروع کنم . میشه راهنمایی کنین ؟
2-
منم عاشق گل و گیاهم ولی هرکاری میکنم گلام کاملا میسوزن خیلی دوس دارم گل و سبزی و......... داشته باشم ولی اصلا به عمل نمیان همین الان تمام گلامو دور ریختم فقط شمعدونیم برام مونده
من بندر عباس زندگی میکنم ولی نمیدونم چه جوریه گل فروشیها همه گلاشون سبزن تازه میخرم هم ازشون میپرسم باید چه جوری نگهش دارم ولی بازم میسوزه
به نظر شما باید چیکار کنم؟
3- برگ های یوکا زرد شدن چی کار کنم؟
4-
ما تووی حیاط خیلی پاپیتال داریم اما 1 قسمتی از حیاط کلا تمام پاپیتالها درو برگهاش سوخته مخصوصا برگهای بزرگتر و قدیمی تر .آبیاری هم در آفتاب نمیکنیم معمولا عصر که هوا گرم نباشه (تهران)
اینها کلا توو باغچه کاشته شده الان حدود 25 سال هست... خیلی هم رشد کردن و همه جا رو گرفتن از دیوار رفته و روی ستونو هم کامل پوشونده اما الان 2 سال که ماله 1 سمت حیاط ایجوری شده گفتن آهن بدین دادیم بدتر شد دیگه از بعد اهن اصلا مثل قبل نشد.البته افتابش هم مستقیمه...
5-
برای شب عید رفتم 8 مدل کاکتوس و شبه کاکتوس گرفتم می خوام بکارم خاک خودش به نظر ماسه است میشه با همون خاک توی این ظرفهایی که برای تراریوم استفاده می شه بکارم حوصله گرفتن زغال و جورابکشی و ... را ندارم اگه نمیشه که بریم تو خط تراریوم
شرمنده سؤالا زیاد بود اینم عکس سؤال 4