؟؟؟؟؟؟؟ممنون از پاسختون ماسه یا کود گوسفندی لازم نیست؟؟؟؟؟؟(مخصوصا ماسه)
یک سوال دیگه دارم.
من هرچی گل دیفن باخیا یا کروتون خریدم .خود فروشنده داخل گلدان را پر کرده از برگ های تیره رنگ که فکر کنم برگ تخمیر شده یا همچین چیزی باشه(اسمشو بلد نیستم)وقتی به مغازه دار میگم یک گونی از همین ترکیبی که داخل گلدانهای خودت می ریزی به من هم بده.میاد پاکت خاک برگ میده و میگه همینه که تو گلدانه اما اصلا این طور نیست.وترکیباتی کاملا متفاوت داره و باعث میشه هر بار که من گلدان گیاه را بزرگ میکنم یا کلا گیاه می خشکه یا ضعیف میشه.
در خانه هم درخت زیاد داریم و پاییز میتونم برگها را جمع کنم اما بلد نیستم چه طوری میشه برگها را اون شکلی تبدیلش کرد .امسال پاییز برگها را داخل پلاستیک ریختم و گذاشتم که کنار انباری رنگش سیاه شده اما کپک زده مشکلی نداره
دوستان تاپیک خیلی خوبی بود اما من هنوز به نتیجه ای نرسیدم که برای داخل خونه چی بخرم!
میخوام داخل این باکس ها که روی دیوار نصب میشن بذارم. به خاطر همین دوست دارم آویز باشه که دیده شه. اما چیزی پیدا نکردم!!!!!!!!!
میشه کمکم کنین؟
ممنون از پاسختون ماسه یا کود گوسفندی لازم نیست؟؟؟؟؟؟(مخصوصا ماسه)
یک سوال دیگه دارم.
من هرچی گل دیفن باخیا یا کروتون خریدم .خود فروشنده داخل گلدان را پر کرده از برگ های تیره رنگ که فکر کنم برگ تخمیر شده یا همچین چیزی باشه(اسمشو بلد نیستم)وقتی به مغازه دار میگم یک گونی از همین ترکیبی که داخل گلدانهای خودت می ریزی به من هم بده.میاد پاکت خاک برگ میده و میگه همینه که تو گلدانه اما اصلا این طور نیست.وترکیباتی کاملا متفاوت داره و باعث میشه هر بار که من گلدان گیاه را بزرگ میکنم یا کلا گیاه می خشکه یا ضعیف میشه.
در خانه هم درخت زیاد داریم و پاییز میتونم برگها را جمع کنم اما بلد نیستم چه طوری میشه برگها را اون شکلی تبدیلش کرد .امسال پاییز برگها را داخل پلاستیک ریختم و گذاشتم که کنار انباری رنگش سیاه شده اما کپک زده مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟
این برگهایی که بریزم داخل گلدون باید ته گلدون سوراخ باشه و هواا بخوره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چقدری روشون خاک بریزم ؟؟؟؟؟؟؟دوتا بند انگشت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یک سوال دیگه هم دارم: من اکثرا با کاشت بذرهای ریز مشکل دارم اگر روشون کم خاک بریزم موقع آب دادن شسته میشه اگر هم زیاد خاک بریزم اصلا سبز نمیشه .یک گلخانه دار گفت روشون یک لایه نازک ماسه بریز آیا این کار درستیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بذر توانایی بیرون اومدن از زیر ماسه را داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای گلدون معمولاً از آمیخته های خاکی استفاده می کنن. یعنی مثلاً خاکبرگ+ماسه + خاک باغچه یا ورمی کمپوست با نسبت 1:1:1 گاهی هم شلتوک برنج استفاده میشه برای سبکی بیشتر تو خونه هم برگ هایی رو که جمع می کنی بریزشون تو یه چاله ای که توی باغچه کندی یا اگه جا نداری تو یه گلدون، بعد خاک بریز روش تا بپوسه.... چند روز یه بار آب بهشون بده تا تخمیر خوب انجام بشه....من پوست میوه ها رو اینجوری کردم حدود یک ماه و نیمه پوسید و هیچی ازشون نموند...
این برگهایی که بریزم داخل گلدون باید ته گلدون سوراخ باشه و هواا بخوره درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون میخایم بپوسه خیلی اهمیت نداره...باشه بد نیست
چقدری روشون خاک بریزم ؟؟؟؟؟؟؟دوتا بند انگشت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره خوبه
یک سوال دیگه هم دارم: من اکثرا با کاشت بذرهای ریز مشکل دارم اگر روشون کم خاک بریزم موقع آب دادن شسته میشه اگر هم زیاد خاک بریزم اصلا سبز نمیشه .یک گلخانه دار گفت روشون یک لایه نازک ماسه بریز آیا این کار درستیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بذر توانایی بیرون اومدن از زیر ماسه را داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش ميكنم خانوم ما هم اينجا داريم چيز ياد ميگيريم اگه من گفتم خاك ژله اي بخاطر اين بود كه يه مدتي مرسوم بود و اغلب در باره اون سوال ميشدببخشید جسارت نباشه ها جلو شما بزرگترا من حرف میزنم اما کریستالون کوده دانه ژله ای نیست در واقع منم چند وقت پیش رفتم گلفروشی گفتم توت فرنگیم ظعیفه بهم یه کود صورتی رنگ داد گفت این کود کریستالون هست و مخصوص بوته های میوه داره گفت تاثیر زیادی در درشتی میوه ها داره ، هر چند من بیشتر از حد معمول استفاده کردم و توت فرنگیم خشک شد ولی زیاد دیدم که توصیه میشه برای گیاهان میوه دار ........
دوستان یک سوال:
این گیاهی که سطح گلدان را پوشانده ، نوعی خزه است؟
اگر بله ممکن است اسم مشخصاتش را بفرمایید؟
مشاهده پیوست 93535
ظاهرا اين يا بايد گلسنگ باشه يا خزه اسفاگنوم و صد البته محيط نگهداري اين گياهان بايد بسيار مرطوب باشهدوستان یک سوال:
این گیاهی که سطح گلدان را پوشانده ، نوعی خزه است؟
اگر بله ممکن است اسم مشخصاتش را بفرمایید؟
مشاهده پیوست 93535
سلام دوست خوب شرمنده مبدونم ده روزی هست دنبال مطلب در رابطه با خزه هستید من اطلاعات خاصی در این مورد ندارم امیدوارم بقیه دوستان کمک کنند اگر مطلب یا کتابی هم پیدا کردم چشمممکن است لطفا کتاب فارسی زبان در باره ی خزه ها معرفی کنید؟
من توی اینترنت را خیلی گشتم ، کتابخانه هم همین طور ، ولی چیز زیادی پیدا نکردم .
واقعا دارم کلافه میشوم .
شما اطلاعات خودتان را از کجا به دست آورده اید؟
لطفا منبع معرفی کنید![]()
سلام دوست خوب شرمنده مبدونم ده روزی هست دنبال مطلب در رابطه با خزه هستید من اطلاعات خاصی در این مورد ندارم امیدوارم بقیه دوستان کمک کنند اگر مطلب یا کتابی هم پیدا کردم چشم
در این عکس که ظاهرا مشکلی وجود نداره ولی به نظر من احتمال قوی ابیاری زیاد یا رسیدن نور کم به قسمتهای زیرین گیاه باعث این موضوع شده استاینم عکس کاملشه برای اینکه اندازه اش مشخص بشه
کوچولوئه تقریبا
مشاهده پیوست 93876
سلام دوستان
این کاج مطبق منه
جدیدا برگهای شاخه های پایینش درحالی که هنوز سبز هستن از شاخه جدا میشن!
عکساشو میذارم ممنون میشم راهنماییم کنین.
مشاهده پیوست 93850مشاهده پیوست 93851
گیاهانی مانند سیب زمینی و گیاه زینتی کالادیوم و در بین علف های هرز برای مثال اویارسلام بنفش با غده (tuber) تکثیر می شوند. در واقع غده ساقه تغییر شکل یافته زیر زمینی حاوی جوانه (چشمک) است، که در تولید گیاهان جدید نقش دارند.سلام دوستان يه سوال اساسي داشتم .چه گياهاني هستن كه با غده تكثير پيدا ميكنند؟؟؟![]()
سبز انگشتی جان من تا حالا 2 تا از این کاج مطبق ها داشتم
یکیش حدود 7 سال پیش بود ، یه روز صبح داشتم بهش آب می پاشیدم که متوجه شدم بین تمام برگهاش یه چیزی مثل تار عنکبوت گرفته بعد از پرس و جو بهم گفتند نوعی کنه است و سم کنه کش هم زدم ولی متاسفانه دیر شده بود جالب این بود که برگهاش هنوز سبز بودند و فقط در نور شدید آفتاب اگه به برگها آب می پاشیدی و با دقت به اونها نگاه میکردی متوجه حالت پنبه ای شکل بین برگها میشدی!
دومیش حدود 2 سال پیش خریدم خیلی هم موقع خرید و هم در نگهداریش دقت کردم از خیلی از گلفروشها هم در موردش سوال کردم ولی نهایتاٌ به این نتیجه رسیدم که نگهداری این گیاه در خانه کار ساده ای نیست مثلاٌ همین نکته ای که شما اشاره کردین در خصوص ریزش برگهای شاخه های پایینی گیاه فقط مشکل شما نیست اگه در بانکها و یا ادارات که این گیاه را دارند دقت کرده باشین تقریباٌ تمام اونها با این مشکل مواجه هستند مگر اینکه گیاهشون رو تازه خریداری کرده باشند که اون هم تا چند وقت دیگر به این وضع دچار میشه در حالیکه در گلفروشیها درختان کاج مطبق خیلی بزرگی دارند ک برگهای پایین آنها کاملاٌ سالم هستند . در کتاب گلهای آپارتمانی و مشاوره گیاه پزشکی مهندس اسماعیل پیش بین صفحه 171 علت ریزش برگهای شاخه های پایینی گیاه کاج مطبق را پیر شدن گیاه و یا تاریکی بیش از اندازه دانسته اند درحالیکه گیاه من جوان بود و نور خوبی هم داشت ولی باز هم دچار ریزش برگ میشد در ضمن متوجه شدم در فصل زمستان این ریزش بیشتر میشود احتمال دادم در اثر سیستمهای گرمایشی و خشک بودن هوا باشد و دیگر اینکه دمای بالا را این گیاه نمیتواند تحمل کند ( در تابستان به دلیل وجود کولر آبی هم هوای داخل خانه خنک میماند هم رطوبت هوا بالا میرود) و در کل به هوای تازه و اکسیژن زیادی احتیاج دارد و گیاه داخل گلدان نور مستقیم آفتاب را اگر هم بتواند تحمل کند ولی باعث میشود رنگ برگها به سفیدی بزند و دیگر اون زیبایی را نداشته باشد به خاطر اینکه این شرایط را در داخل خانه نمیتوانستم براش فراهم کنم ناچاراٌ به پارکینگ منتقلش کردم هم هوای خنک تری داشت هم نورگیر بهتری و هم اینکه در بهار به لحاظ بارندگی رطوبت هوا بالاتر هست و هوا جریان دارد و هر چند وقت هم با شلنگ حیاط سر تا پاشو با آب خیس میکنم در خصوص آبیاری هم به نظرم رسید که آب زیاد هم این عارضه را تشدید میکند به همین خاطر آبیاری را کم کردم یعنی تا خاک کاملاٌ خشک نشه بهش آب نمیدم به کود زیادی هم احتیاج نداردماهی یکبار کریستالون 18-18-18 خیلی کم در آب حل میکنم و بعد از آبیاری بهش میدم در کل با اینکه برگهای پایینیش رو از دست داده ولی به نظر من هنوز زیباست و دوستش دارم![]()
در خاتمه از تمامی دوستان متخصص خواهش میکنم اگر نکته ای به نظرشون میرسه راهنمایی بفرمایند ممنونم
و یک سوال دیگه
من زیاد مایل به استفاده از سموم شیمیایی برای گیاهانم نیستم
چندوقته که حسن یوسف هام دچار شپشک شدن!
پیش از اون هم گیاه سیسوس ام شپشک داشت که به روش فیزیکی کنترلش کردم یعنی هرازگاهی با چوب پنبه تمیزشون میکنم و تقریبا کنترل شده و مشکلی وجود نداشته.(حسن یوسف هام جدا از سیسوس هستن یعنی شپشک از سیسوس منتقل نشده)
ولی درمورد حسن یوسف قضیه کمی جدی تر شده هرچه برشون میدارم بازم هستن.
خواستم ببینم که کسی از دوستان یه روش خونگی برای کنترل شپشک سراغ داره یا اینکه باید یه ناچار از مالاتیون استفاده کنم؟؟؟؟؟
برای اینکه منظورم از روش خانگی مشخص شه یه مثال میزنم:
دارچین خاصیت ضدقارچ داره برای اینکه حالت ثبات و چسبندگی روی گیاه پیدا کنه میشه با کمی روغن(زیتون یا کرچک یا...) ترکیبش کرد.
بعد میتونید این ترکیب رو روی قسمت های بریده و زخمی گیاهتون استفاده کنید تا از حمله قارچ جلوگیری کنه!
دنبال یه همچین روش هایی برای کنترل آفات گیاهان خونگی هستم.
ممنون از همگی دوستان.
و یک سوال دیگه
من زیاد مایل به استفاده از سموم شیمیایی برای گیاهانم نیستم
چندوقته که حسن یوسف هام دچار شپشک شدن!
پیش از اون هم گیاه سیسوس ام شپشک داشت که به روش فیزیکی کنترلش کردم یعنی هرازگاهی با چوب پنبه تمیزشون میکنم و تقریبا کنترل شده و مشکلی وجود نداشته.(حسن یوسف هام جدا از سیسوس هستن یعنی شپشک از سیسوس منتقل نشده)
ولی درمورد حسن یوسف قضیه کمی جدی تر شده هرچه برشون میدارم بازم هستن.
خواستم ببینم که کسی از دوستان یه روش خونگی برای کنترل شپشک سراغ داره یا اینکه باید یه ناچار از مالاتیون استفاده کنم؟؟؟؟؟
برای اینکه منظورم از روش خانگی مشخص شه یه مثال میزنم:
دارچین خاصیت ضدقارچ داره برای اینکه حالت ثبات و چسبندگی روی گیاه پیدا کنه میشه با کمی روغن(زیتون یا کرچک یا...) ترکیبش کرد.
بعد میتونید این ترکیب رو روی قسمت های بریده و زخمی گیاهتون استفاده کنید تا از حمله قارچ جلوگیری کنه!
دنبال یه همچین روش هایی برای کنترل آفات گیاهان خونگی هستم.
ممنون از همگی دوستان.
دوست عزیز نگفتید که چه قارچ کشی مصرف کردید. بهتر است اول عامل بیماری مشخص بشه و بعد قارچ کش مناسب توصیه و مصرف بشه، در مورد بیماری بوته میری به غیر از متالاکسیل (ریدومیل) میتونید از قارچ کش مانکوزب (WP80%) که توی همه سم فروشی ها هم گیر میاد به نسبت 2 در هزار میتونید استفاده کنید.سلام به دوستام خسته نباشین
از این ورا؟
یه تعداد نهال پسته کاشتم
اما دارن بوته میری میگیرن
یکی گفته قارچ گرفتن
قارچ کش زدم اثر نکرد
گفتن بعضی ها باید ریدومیل بزنم
اما گیر نمیاد
چی دیگه میشه به جاش زد؟![]()
دوست عزیز نگفتید که چه قارچ کشی مصرف کردید. بهتر است اول عامل بیماری مشخص بشه و بعد قارچ کش مناسب توصیه و مصرف بشه، در مورد بیماری بوته میری به غیر از متالاکسیل (ریدومیل) میتونید از قارچ کش مانکوزب (WP80%) که توی همه سم فروشی ها هم گیر میاد به نسبت 2 در هزار میتونید استفاده کنید.
ببخشید ها فضولی نباشد .
چرا مایل به استفاده از سموم شیمیایی نیستید؟
آخر گیاهان زینتی که خوراکی نیستند .
یعنی این سم ها روی هوای خانه تاثیر میگذارند؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |