قربون شکل ماهت برم عزیزم...من فقط اینجا درس پس میدم و کنارشماها جز یه شاگرد چیزی نیستم...ممنونم خانومی نظر لطف شماست..زنده باشی گلم.گلابتون عزيز من تشكر نداشتم و لازم دونستم رسما اينجا ازتون تشكر كنم/ از اطلاعات بالايي كه در زمينه كشاورزي داريد دست مريزاد/ دمتون گرم/ خسته نباشي/ هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سلام مهندس خوش اومدی صفا آوردی * الان به نظرت باید دوباره خاکشو عوض کنم و شن قاطیش کنم ؟ حالا من شن رودخونه ای از کجا بیارم ؟سلام من اومدم حال همگي خوبه برا اينكه اسپم نشه در مورد سدوم بگم خاك زياد غني نميخواد بيشتر خاك سبك يعني نصف خاك باغچه نصف شن رودخونه اي و زياد بهش اب ندين پاجوشايي رو كه ميده با تقسيم ريشه جدا كنيد زياد حساس به سرما نيست زيادم به گرما حساس نيست كلا مقاومه
با سلام خدمت دوستان عزیز. لطفا در مورد نگهداری آبوتیلون راهنمایی کنید. ابوتیلون من در گلدان در حال خشک شدن است .![]()
سلام مهندس خوش اومدی صفا آوردی * الان به نظرت باید دوباره خاکشو عوض کنم و شن قاطیش کنم ؟ حالا من شن رودخونه ای از کجا بیارم ؟* یه چیز دیگه منظورت از تقسیم ریشه چی بید دقیقا ؟ * راستی تو این دو روز که هوا بس ناجوانمردانه سرد شده و ابریه و آفتاب نمیتابه به گلدون بیچاره یه هویی تعداد برگایی که کناره هاش قرمز شده خیلی بیشتر شد ؟ به نظرت سرما زده شده یا صرفا قضیه ی نور و فتوسنتزه ؟
سلام بچه ها هفته پیش به توت فرنگیم کود کریستالون دادم و بعد از چند روز دیدم گلاش خشک شد و حالش بده ، الانم تقریبا داره خشک میشه
چی کار کنم ؟
سلام عزیزمتوت فرنگی نسبت به محیط اسیدی واکنش منفی نشون میده وکود های شیمیایی باعث اسیدی شدن خاک میشن فکر نکنم بتونی نجاتش بدی ولی بازم سعی کن آبشویی انجام بدیسلام بچه ها هفته پیش به توت فرنگیم کود کریستالون دادم و بعد از چند روز دیدم گلاش خشک شد و حالش بده ، الانم تقریبا داره خشک میشه چی کار کنم ؟
سلام عزیزمتوت فرنگی نسبت به محیط اسیدی واکنش منفی نشون میده وکود های شیمیایی باعث اسیدی شدن خاک میشن فکر نکنم بتونی نجاتش بدی ولی بازم سعی کن آبشویی انجام بدی[/QUOT
؟؟؟؟؟ ممکن است بعضی کودهای شیمیایی ph کمتر از هفت داشته باشند یامحیط را اسیدی کنند ولی با توجه به خاصیت بافری خاک این قضیه به کندی اتفاق می افتدبه نظرمن مسمومیت وبالا رفتن شوری اطراف ریشه احتمال بسیار قوی تری است وغیر از ابشویی تعویض خاک گلدان هم میتواند موثر باشد
دوست عزیز شما میتونید کتاب Grammer 1 رو که یک کتاب زرد و مشکی هست رو بخونید.با سلام . (نمیدونم ایجا جاشه یا نه ولی مربوط به زبان انگلیسی میشه).. مساله سر لغات زبان (10 سوال اول)آزمون کارشناسی ارشد هستش.. میگن از 504 میاد ولی واقعیت اینه که یه چند سالی هست که عوض شده... شاید 50 درصدش از 504 باشه(من خودم 504 رو خوندم ولی بازم 50 درصد لغات آزمون رو بلد نیستم...) واقعا هم نیمدونم از کدوم کتاب یا منبعی میدن تا بخونم. اگه دوستان منابع جدیدی در این مورد دارن ما رو هم مستفیض کنید.
سلامبه نظر شما آیا میشه تو گلدون باموبو ماهی پرورش داد؟یعنی بامبو و ماهی در یک ظرف؟
دوست عزیز سلام مشخصات منطقه ای که در ان میخواهید گلکاری انجام دهید بفرمایید ضمنا به چه نوع گلهایی علاقه دارید در حد توان در خدمتمسلام. لطفا به سوال من در قسمت گلدانهای کنار پنجره هم پاسخ بدید. تابستون اومد کی گلگاری کنم.
دوست عزیز کالنکوئه گل مقاومی است وبه راحتی از بین نمیرود شرایط نامناسب برای ان :کسی اینجا نیست منو راهنمایی کنه کالانکوام کاملا در حال نابودیه .........
من گیاهان زیادی ندارم اما گل زیاد دوست دارم یک گیاه یاس رازقی دارم که هم کنه گرفته وهم دوچار کمبود مواد غذایی شده البته شایدم مسموم شده ویک برگ انجریری که متاسفانه شکاف برگهاش از بین رفته ونمیدونم چی کارکنم
ببخش عزیزجان این پستتون رو الان دیدم...شرمنده.سلام دوستان من یک برگ انجیری دارم که دیگه بین برگاش شکاف نداره؟؟؟؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یک دونه یاس رازقی دارم که میخواستم رشدش زیاد شه آمدم بهش بارو ر دادم رشدش خوب شد اما دوچار کمبود کشده کود پارس هیومیک دادم تاثیری نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باید از برگ تغذیه انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی بدم بهش؟؟؟؟؟؟؟؟ کمککککککککککککک
دوست عزیز سلام مشخصات منطقه ای که در ان میخواهید گلکاری انجام دهید بفرمایید ضمنا به چه نوع گلهایی علاقه دارید در حد توان در خدمتم
با سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان عزیز ، لطفا اگه کسی اسم این گیاه میدونه راهنماییم کنه ،خیلی ممنون
مشاهده پیوست 90812
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=90812&d=1332697721
به نظر من زرشک هست.
اختیار داری پویا جان...گلاب جان جسارتاٌ مرجان نیست؟
افوربیاستگلاب جان جسارتاٌ مرجان نیست؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |