سلام برو بچ اگه استاد شیمی تجزیه ی خوب سراغ دارید معرفی کنید آخه استاد ما به درد نمی خوره می خوایم عوضش کنیم
من برای کاراموزی احتیاج به یه مقاله کامل در مورد یه کارخونه دارم(مهم نیست لبنیات باشه گوشتی باشه یا هر فراورده دیگه ای!) ....
تورو خدا اگه کسی سراغ داره معرفی کنه لطفا
- فلوچارت اصلی تولید شیر پاستوریزهسلام دوستان
میشه نمودارفرآیند تولید شیرپاستوریزه روبرام بزارین
تودرس اصول طراحی کارخانه داشتیم که بااین علایم رسم میشدیادم رفته
علامت جریان به صورت دایره
علامت بازرسی به صورت مربع
علامت تاخیر به صورت D
..................
اگه برام بزارین ممنون میشم
سلام
من دانشجوي سال 3 كارشناسي صنايع غذايي هستم
آيا گرفتن درس كارآموزي براي تابستون عاقلانه است؟با توجه به اينكه ميخوام واسه ارشد بخونم.
با تشكر
لطف كنيد سوالاتتونو به صورت يه تاپك نزنيد.. و در اين قسمت بپرسيد.سلام دوستان.من برای درس میکروبیولوژی صنعتی باید تحقیق بدم.استاد موضوشو به عهده خودمون گذاشتهمیشه یه موضوع بهم معرفی کنین.مرسییییییییی
ممنون دوست عزیز کارخونه صنایع لبنی بخصوص شیر نیاز دارم.
راستی دوستان این فرم کارآموزی رو باید چطور پر کنم؟ چندتا فرم "الف تا د" داره که گزارش هفتگی و ماهانه و شرح و شماره گزارش و.... داره بعد مثلا فرم هفتگی باید کارهای انجام شده در طول روز (که برای من خط تولید شیر پاستوریزه هست) نوشته بشه! چون متاسفانه وقت نیست که برم بنابراین خودم پرش میکنم و میرم از مسئولش که اشناس امضا میگیرم! میشه راهنمایی کنید که اینارو چی پر کنم؟
دوست عزیز وبلاگ خوبی داری. ممنون/ فقط این گزارشو لینک سالم ازش داری مجدد آپ کنی؟ نتونستم دانلود کنم
http://www.starters.blogfa.com/post-448.aspx
برای پر کردن این فرم ساعات کاری (برنامه هفتگی) کاراموزی کسی نیست کمک کنه؟! برای یه کارخونه لبنی (خط تولید شیر پاستوریزه) میخوام نمی دونم دقیقا چه عنواوین کاری وارد کنم استاد شک نکنه!
بازم ممنون دوست عزیزسلام
مرسی از حسن نظرت
این لینک اره خرابه
ولی در قسمت
http://www.starters.blogfa.com/cat-8.aspx
فقط کااموزی گذاشتم
در ضمن ادرس ایمیلتو بذار برام
حالا اینجا یا پروفایلم
یا در وبلاگم
که برات کارموزی کارخونه ی لبنی پگاه شیراز ..پگاه مشهد و چندتا کارخونه ی دیگه رو ارسال کنم
اخه الان حوصله ندارم اپلود کنم
برای پر کردن فرم کار اموزی:
اول برو تا کارخونه برات امضا کنه
و اگه اجازه دادن بازدید برو اگه هم اجازه ندادن بیخیال خودت پر کن استاد هم شک نمیکنه مهم تحویل دادن فرم و تحویل دادن گزارش کاراموزیه ....
اگه هم اشتباه نکنم
باید دو هفته بری کازاموزی
که روزی 8 ساعت
حالا تو اگه میخوای تاریخ بزنی جمعه ها رو حساب نکن بعدشم از ساعت 8 شروع میشه تا 12 و نیم ..12 و نیم تا 1 و نیم هم استراحت یک و نیم تا 5 و نیم هم کار .. وتمام
به همین راحتی
سلام دوستان خوبی؟ راجع به ارشد بدون کنکور و تاریخ ثبت نامش سوال داشتم ...
میتونید راهنماییم کنید؟ من بهمن91 درسم تموم شده اما ثبت نام نکردم میتونم از این شرایط برای سال دیگه استفاده کنم ؟؟