کسی می تونه کمکم کنه درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟![]()
سوالتونو واضح تر بپرسین!! مثلا مطلب می خواین؟ ضدعفونی چی؟ بسته بندی از چه نوع؟ کدوم صنعت؟ برای درس خاص ؟
کسی می تونه کمکم کنه درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟![]()
سوالتونو واضح تر بپرسین!! مثلا مطلب می خواین؟ ضدعفونی چی؟ بسته بندی از چه نوع؟ کدوم صنعت؟ برای درس خاص ؟
بله من مقاله میخوام. درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟؟
disinfectant (16) | |
chlorine dioxide (12) | |
clostridium difficile (12) | |
staphylococcus aureus (10) | |
antiseptic drug (9) | |
hydrogen peroxide (8) | |
contact lens (7) | |
hand disinfectant (7) | |
escherichia coli (6) | |
peracetic acid (5) | |
sodium hypochlorite (5) | |
surface disinfectant (5) | |
cell culture (4) | |
chemical disinfectant (4) | |
cyprinus carpio (4) | |
high-level disinfectant (4) | |
pseudomonas aeruginosa (4) | |
drinking water (3) | |
streptococcus agalactiae (3) | |
surgical hand (3) |
اینم مقاله دوم...بله من مقاله میخوام. درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟؟
بله من مقاله میخوام. درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟؟
کسی می تونه کمکم کنه درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی؟؟![]()
بله شما راس میگین اشتباه من این که بود جزئیات رو ازش نپرسیدم.فقط گف که ضدعفونی کردن درصنایع غذایی(سترون کردن)!!!
درس محیط زیست وبهداشت کارخانه،ترم6 هسم،خب من تک نفری این تحقیو برداشتم وجایی که موندم الان ازاستادم نپرسیدم کاربردش یا باقیمانده...،من میخوام ارائه دهم.اینم از بدشناسی ما که دم عید افتاد استاد هم دسترس نیس!!!!
سلام خوبین؟با عرض سلام خدمت مهندسين بزرگوار ي سوالي برام پيش اومد براي طراحي تاسيسات سردخانه رستوران نيازمند كمك شما عزيزان مي باشم ميخواستم بدونم براي نگهداري مواد غدايي همچون مرغ و گوشت كه نيازمند دماي نگهداري زير صفر ميباشند و مواد ديگر مثل مواد ميوه جات كه به دماي بالاي صفر براي نگهداري نيزامند هستند در طراحي سردخانه در رستوران ميزان مصرف مواد مصرفي همچون گوشت و مرغ چقدر ميباشد در روز ؟كه براسا نياز اون رستوران بيايم وزن كل محصولي كه بايد نگهداري بشه در سردخانه را محاسبه كنم ايا شما در دروس تخصصي كه گذراندين به همچين بخشي برخورد كرده ايد ؟ جداولي تحت اين عنوان داريد ممنون ميشم راهنمايي كنيد جدولي كه نشون بده در رستوران يا در بيمارستانه يا هرجاي كه نيازمند نگهداري محصولات هست ميزان مصرف مواد غذاي همچون گوشت مرغ يا ميوه جات كه بايد در سردخانه اين گونه كاربري يا نگهداري شود چقدر است ؟ با تشكر
سلام راستش مهندس چون زمینه کار پاین نامه من رو GMO هست بگم که ندیدم که مواد رادیواکتیو باعث GM شدن بشه... اینو جایی دیدین رفرنس دارین از این مطلب؟!
راستش من نمیدونم شما آقا یا خانم هسین.باتشکرازشما که واقعا هوامونو دارین.ولی حیف که لاتین بود....
یه سوال؟استاد آزمایشگاه روغن گفته این فرمول رو اثبات کنید؟
چگونه فرمول دانسیته که این m/v است به فرمول دانسیته w آب/wروغن تبدیل شده؟
یه سوال؟استاد آزمایشگاه روغن گفته این فرمول رو اثبات کنید؟
چگونه فرمول دانسیته که این m/v است به فرمول دانسیته w آب/wروغن تبدیل شده؟
سلام دوستان خسته نباشین
یه سوال داشتم راجب به آزمایشات میکروبی
میخواستم بدونم آیاآلودگی در فرآورده لبنی توسردخونه ازبین میره؟
اگه مطلبی دررابطه با میکروبیولوژی لبنی دارین برام بزارین
ممنون میشم![]()
سلام دوستان خسته نباشین
یه سوال داشتم راجب به آزمایشات میکروبی
میخواستم بدونم آیاآلودگی در فرآورده لبنی توسردخونه ازبین میره؟
اگه مطلبی دررابطه با میکروبیولوژی لبنی دارین برام بزارین
ممنون میشم![]()
سلام بچه ها
خسته نباشید
مقالات انگلیسی از سایت ساینس دایرکت میخواستم که راجع به تکنولوزی نوین در تولید عصاره ی گیاهی باشه.
تعداد مقاله ها هرچی بیشتر باشه بهتره چون واسه سمینارم نیاز دارم استاده گفته ده تا به بالا میدونم پیدا کردنش سخته منم سرچ کردنشو بلد نیستم
لطفا کمکم کنید.نونستم مطلبی پیدا کنم:-(
باسلام به دوستان محترم.
کسی می تونه درمورد ضدعفونی کردن درصنایع غذایی کمکم کنه؟؟
دوستان, من برای کاراموزی احتیاج به یه مقاله کامل در مورد یه کارخونه دارم(مهم نیست لبنیات باشه گوشتی باشه یا هر فراورده دیگه ای!) که باید هم شامل خود وضعیت و طراحی اون کارخونه باشه هم توضیحات کامل در مورد خط تولید و محصول....
تورو خدا اگه کسی سراغ داره معرفی کنه لطفا