سلام دوستان
مندر مورد آفلاتوکسین M1 وB1 به صورت مجزا و همچنین در مورد وجود این دونوع آفلاتوکسین در پنیر و آب پنیر مقاله می خوام.
ممنون میشم اگر برام بذارید.
آفلاتوکسین M1 در پنیر گوسفند و شیر خام
سلام دوستان
مندر مورد آفلاتوکسین M1 وB1 به صورت مجزا و همچنین در مورد وجود این دونوع آفلاتوکسین در پنیر و آب پنیر مقاله می خوام.
سلام دوستان
فکر کنم قیماق از شیر نجوشیده گرفته میشه و سرشیر از شیر جوشیده! البته مطمئن نیستم، بچه های صنایع غذایی بیان جواب میدن ...دوستان فرق خامه و سرشیر و قیماق چیه؟
دوستان فرق خامه و سرشیر و قیماق چیه؟
راجع به کتابای که تو این رشته مهمن.کتابا رو گیر نیاوردم.هیچ دانشگاهی هم باهام همکاری نمیکنه باید چکار کنم؟
با سلام دوستان
من مقاله یا پروژه ای در رابطه با کاربرد بیو سورفکتانت در صنایع غذایی میخوام ، ممنون میشم اگه مطلبی در این باره دارین در اختیار بذارین.
سلام دوست عزیز. ممنون از اینکه به درخواستم توجه داشتی. من فایلو دانلود کردم ولی فایل باز نمیشه و پیغام زیرو میده، میشه لطفا بررسی کنی؟
سلام دوست عزیز. ممنون از اینکه به درخواستم توجه داشتی. من فایلو دانلود کردم ولی فایل باز نمیشه و پیغام زیرو میده، میشه لطفا بررسی کنی؟
"the file is damaged and could not be repaired"
سلام به همگی.بچه ها من یه گزارش کاراموزی از کارخونه قند میخوام.
چغندر یا نیشکرش فرق نمیکنه.اگه هم هردوش بود که چه بهتر.مرسی
کسی میتونه بهم بگه تو صنعت نوشابه ایران از چه نوع شیرین کننده ی مصنوعی استفاده میشه؟هنوزم از آسپارتام و اسه سولفام پتاسیم مصرف می کنند؟
جالب بود.قند خرما رو نشنیده بودم.حتما در موردش تحقیق میکنم و اگه درست باشه اینجا همه رو حیرت زده میکنه.کاش اسم کارخونه رو بهم میگفتی
سلام clostridium عزیز، من هنوز با دانلود این مقاله مشکل دارم نمیدونم چکار کنم ؟
سلام به همگی.
یه سری مطلب راجع به خصوصیات و ماهیت روغن سویا میخوام.
اگه کتاب بصورت pdfباشه که عالیه.ولی سایت یا وبلاگ نه.چون بعنوان منبع قابل قبول نیستن
سلام دوست عزیز
واسه معرفی این روغن اگه بتونی کتاب فرشته مالک رو گیر بیاری
خیلی به دردت میخوره ولی pdf ش فک نکنم گیرت بیاد
مرسی رفیق
یه سری مطالبو از روش برداشتم ولی کافی نی.
سلام به همگی.
اگه کتاب بصورت pdfباشه که عالیه.ولی سایت یا وبلاگ نه.چون بعنوان منبع قابل قبول نیستن
خواهش
من خودمم یه سری مطلب راجع به روغن پالم میخواستم که گیر نیاوردم
ولی اشکال نداره فردا دوستان جوابتو میدن
چون مقاله هستن باید از داخل متن خودتون دربیارین مطلبتونو:سلام به همگی.