محل زندگی بچه های سایت

mirror_life2006

عضو جدید
هرکسی هرکجا که زندگی میکنه نام ببره و یه مقدار از شهر خودش و خودش تعریف کنه که چطوره حتی اگه 1000 نفر هم در یک شهر زندگی کنن.

من ساکن شهر زنجانی هستم

توضیحات: زنجان شهریه که طقریبان میشه گفت به نسبته خیلی از شهرا تو نقطه مرکزیت واقع شده و به خاطره همین دارایه اهمیته و مردماش آدمایه خون گرمو مهمون نوازان و با توجه به این که معدن انگوران تو این ناحیه است بخشی از بوجه کشور رو تامین میکونه ماناطقه طوریستی وتاریخیه زیادیم داره مثله گنبد سلطانیه غاره کتله خور موزه مردانه نمکی خانه ذولفقاریها و ...

از جمله دانشگاههایه خوب با اساتیده بر جستهای هم تو این شهر باعثه رونقش شده......
اگه تابحال زنجان اومدین و یا میخواین بیاین، قبل از اومدن اینجا بگین هااا

اگه راهتون اینورا افتاد...

خوشحال میشم که ملاقاتی با بر و بچه های خوب سایت داشته باشم

mirror_life2006

عضو جدید
بجه ها ازتون خواهش میکنم حتمان محله زندگیتونو با ذکره توضیحات بگینا ممنون......

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجه ها ازتون خواهش میکنم حتمان محله زندگیتونو با ذکره توضیحات بگینا ممنون......
باشه...:redface:
محلای دیدن:زایندرود،33پل،پل خواجو،آتشگاه،کلیسای وانک،میدان نقش جهان و10000تا جای دیگه!!!:surprised:
سوغاتی:گز،قلمزنی،خاتم و.....
سپاهان هم که قهرمان شد به سلامتی....;)
خلاصه تشریف بیارین...شهر خودتونه و مهم اینکه:
همه جای ایران سرای من است....:gol::heart::gol:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من رشتم:redface:یعنی خونه مامانم اینا رشته:redface:
خوب رشت همیشه بارونه:Dغروبا هم خیابون مطهری و گلسار واسه گشتن خوبه(من اصلا اهل علافی نیستما به گوشم اینطوری خورده:surprised:):razz:

مامور بازاره اینجا:(

اما من واقعا عاشقه این شهرم دخترای ماه و مهربونی داره پسرای بیتربیت هم داره که همه ترشیدن:mad:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب رشت همیشه بارونه:Dغروبا هم خیابون مطهری و گلسار واسه گشتن خوبه(من اصلا اهل علافی نیستما به گوشم اینطوری خورده:surprised:):razz:

اما من واقعا عاشقه این شهرم دخترای ماه و مهربونی داره پسرای بیتربیت هم داره که همه ترشیدن:mad:
واااااااااا.....تو کی استی؟
اهای دختر رشتی با اون اخلاق مشتی دل مارو تو بردی با اون ابروهای مشتی!!!
عزیزم مشتی نه!هشتی
.
.
.
آل کردین نکل کول جندکانه رو؟
من خارجی ام:cool::cool:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااااااااا.....تو کی استی؟

عزیزم مشتی نه!هشتی
.
.
.
آل کردین نکل کول جندکانه رو؟
من خارجی ام:cool::cool:
کدوم خارج
خارج چیه:eek:داخل ایران میشه خارج:surprised:

ببخشید من فارسی متوجه نمیشم انگلیسی صحبت کنید:eek:

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
انتضاره فراتر از این ازتون داشتم دیگه همه چیرو گرفتین به بابه مسخره.........

مجید جان دلبندم، انتظار درسته نه انتضار!!!:lol:

اهواز.
هوای گرم، مردم خونگرم،رود کــــــــــــــــــارون...:w42::w42:

آخرین ویرایش:

un-open

عضو جدید

منم رشتم ولی اینجا اونقدرام بد نیستا!!!!!!!!!
همه خوبن و مهربون
من که از پسرای رشت بدی ندیدم
ولی ما دخملاش یکم شیطونیم و بلا!!!!!!!
جای دیدنیش که همه جاش دیدنیه
به قول تتلو رشت نگو هالیووده!!!!!!

M.AYDIN

عضو جدید
من بچه گنبد کاووس هستم
ولی متاسفانه یا خوشبختانه تو تبریز زندگی میکنم

daneshjoo_1361

عضو جدید
هرکسی هرکجا که زندگی میکنه نام ببره و یه مقدار از شهر خودش و خودش تعریف کنه که چطوره حتی اگه 1000 نفر هم در یک شهر زندگی کنن.

من ساکن شهر زنجانی هستم

توضیحات: زنجان شهریه که طقریبان میشه گفت به نسبته خیلی از شهرا تو نقطه مرکزیت واقع شده و به خاطره همین دارایه اهمیته و مردماش آدمایه خون گرمو مهمون نوازان و با توجه به این که معدن انگوران تو این ناحیه است بخشی از بوجه کشور رو تامین میکونه ماناطقه طوریستی وتاریخیه زیادیم داره مثله گنبد سلطانیه غاره کتله خور موزه مردانه نمکی خانه ذولفقاریها و ...

از جمله دانشگاههایه خوب با اساتیده بر جستهای هم تو این شهر باعثه رونقش شده......

خره اون تقریبا نه طقریبان

ahmadlinux

عضو جدید
من از مهاباد هستم شهری که توش هر کی هر چی بگه از بد وخوب فورا" به جرم افکار جدای طلبانه ابتدا شکنجه و سپس تفهیم اتهام و بعدا" بدون هیچ دادگاه واقعی و غیر واقعی به زندان محکوم می شود

جاهای دیدنی هم
دخمه مادی --غار سهولان --جزیره گردشگری و ...

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهشنتو این تایپینگ مسخره بازی در نیارین دیگه کلی فکر کردم تا این تایپینگو ساختم.......
تاپیک نه تایپینگ:redface:
منم رشتم ولی اینجا اونقدرام بد نیستا!!!!!!!!!
همه خوبن و مهربون
من که از پسرای رشت بدی ندیدم
ولی ما دخملاش یکم شیطونیم و بلا!!!!!!!
جای دیدنیش که همه جاش دیدنیه
به قول تتلو رشت نگو هالیووده!!!!!!
;)دختراش که ماهننننننننننننن;)
من از مهاباد هستم شهری که توش هر کی هر چی بگه از بد وخوب فورا" به جرم افکار جدای طلبانه ابتدا شکنجه و سپس تفهیم اتهام و بعدا" بدون هیچ دادگاه واقعی و غیر واقعی به زندان محکوم می شود

جاهای دیدنی هم
دخمه مادی --غار سهولان --جزیره گردشگری و ...
مهاباد کجاست؟ کدوم استانه:que::warn:

ahmadlinux

عضو جدید
مهاباد توی استان اذربایجان غربی هستش

از لحاظ سطح سواد سیاسی باید بگم زمانی که در همه جای ایران برای مشروطه داشتن خودشون را می کشتند توی مهاباد جمهوری کردستان به مرکزیت مهاباد اعلام موجودی کرد و زمانی که بقیه ایران داشتند برای جمهوری مبارزه می کردند کردستان به رهبری مهاباد داشت برای حکومت فدرالیزم مبارزه می کرد تا همه اقوام ایران بتوانند همراه با یک حکومت مرکزی قدرتمند (مثل ایالات متحده امریکا) بتوانند به خواسته هاشون برسند

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
آیم فرام رشت!
رشت ایز وری وری نایس!
خوب دیگه رشتو که همه میدونن کجاس!

مینا من بیتربیتم؟
من برم خودمو کشتن کنم!

AminNePo

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهاباد توی استان اذربایجان غربی هستش

از لحاظ سطح سواد سیاسی باید بگم زمانی که در همه جای ایران برای مشروطه داشتن خودشون را می کشتند توی مهاباد جمهوری کردستان به مرکزیت مهاباد اعلام موجودی کرد و زمانی که بقیه ایران داشتند برای جمهوری مبارزه می کردند کردستان به رهبری مهاباد داشت برای حکومت فدرالیزم مبارزه می کرد تا همه اقوام ایران بتوانند همراه با یک حکومت مرکزی قدرتمند (مثل ایالات متحده امریکا) بتوانند به خواسته هاشون برسند

مهاباد؟
یه سوال دارم، مرکز آذربایجان غربی مگه ارومیه نی؟
پس چرا همش تو اخبار میگن صدا و سیمای مرکز مهاباد؟
ولی برا گیلان همون رشتو میگن؟ چرا نمیگن انزلی؟

ahmadlinux

عضو جدید
مهاباد؟
یه سوال دارم، مرکز آذربایجان غربی مگه ارومیه نی؟
پس چرا همش تو اخبار میگن صدا و سیمای مرکز مهاباد؟
ولی برا گیلان همون رشتو میگن؟ چرا نمیگن انزلی؟
شاه که اومد جمهوری کردستان را شکست داد ریس حکومت و سه تا از وزیران را در میدان مرکزی شهر اعدام کرد ولی با توجه به این که شهر دارای اهمیت سیاسی بوده و کشورهای مثل شوری اون زمان و انگلیس و 2 تا کشور دیگه در این شهر کنسولگری داشتند بزرگترین صدا وسیمای اون زمان را در این شهر ساخت و بعدا یه سد و یه شرکت بزرگ بنام کشت و صنعت ایجاد کرد در اخر هم یه بیمارستان 250 تخت خوابی ساخت ولی قبل از این که کامل بشه انقلاب شد و بعد از انقلاب اونو به اسم امام مزین کردند و. بعد از اون دیگه توی این شهر حتی یه خشت روی خشت دیگه برای ابادانی قرار نگرفت کشت و صنعت هم به سپاه واگذار شد
صدا و سیمای ارومیه 5 سال قبل افتتاح شد و تقریبا" یک چهارم صدا و سیمای مهاباد است

hitech

عضو جدید
دیدم بچه ها دارن شعری میگن منم شعری گفتم! شاعرش هم خودمم همین الان سرودمش!!!!
آهای پسر تهرونی
تو مثه ماه می مونی
از خوشگلیت چی بگم؟!
هر چی بگم همونی!
آهای پسر تهرونی
عجب صفایی داری!
چقدر باحال می مونی!
مهربون و شیطونی!
دلم میخواد که پیش من بـــــــــــــــــــــــــــمـوووووووونییییییییییی!

خوب جاهای دیدنی شهر من یکیش قلیونی فرحزاده یکیش دکه سیگار فروشی سر کوچمونه یکیش دود اتوبوساشه یکیش دعوای توی خیابوناشه یکیش دزدی های بیشماره شبونشه یکی دیگه هم قتل و مواد مخدر و قاچاق و آدم فروشی و تن فروشی و روسپی گری هاشه!!!!

حتما به شهر ما بیایید! :D (ما اینجا شما رو معتاد و دزد و قاچاقچی میکنیم!!!!:w07:)

zx1

عضو جدید
منم تهرانیم!

در مورد تهران هم ...
به قول هیچکس: اینجا تهرانه یعنی شهری که / همه چیش باعث تحریکه و ...
:دی

hamid15

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیدم بچه ها دارن شعری میگن منم شعری گفتم! شاعرش هم خودمم همین الان سرودمش!!!!
آهای پسر تهرونی
تو مثه ماه می مونی
از خوشگلیت چی بگم؟!
هر چی بگم همونی!
آهای پسر تهرونی
عجب صفایی داری!
چقدر باحال می مونی!
مهربون و شیطونی!
دلم میخواد که پیش من بـــــــــــــــــــــــــــمـوووووووونییییییییییی!

خوب جاهای دیدنی شهر من یکیش قلیونی فرحزاده یکیش دکه سیگار فروشی سر کوچمونه یکیش دود اتوبوساشه یکیش دعوای توی خیابوناشه یکیش دزدی های بیشماره شبونشه یکی دیگه هم قتل و مواد مخدر و قاچاق و آدم فروشی و تن فروشی و روسپی گری هاشه!!!!

حتما به شهر ما بیایید! :D (ما اینجا شما رو معتاد و دزد و قاچاقچی میکنیم!!!!:w07:)
خیلی شعر قشنگیه فقط مواظب باش قزوینیا نخوننش پامیشن میان تهرون:biggrin::biggrin::D

eder

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام رفیق کار قشنگی رو شروع کردی;);)

ولی ....... بخدا شرمنده ام ولی نتونستم چیزی نگم !!!:redface:

من ساکن شهر زنجانی هستم

توضیحات: زنجان شهریه که طقریبان(تقریباً) میشه گفت به نسبته خیلی از شهرا تو نقطه مرکزیت واقع شده و به خاطره همین دارایه اهمیته و مردماش آدمایه خون گرمو مهمون نوازان(نوازین) و با توجه به این که معدن انگوران:)surprised::() تو این ناحیه است بخشی از بوجه کشور رو تامین میکونه(می کنه یا میکنه) ماناطقه طوریستی(توریستی) وتاریخیه زیادیم داره مثله گنبد سلطانیه غاره کتله خور موزه مردانه نمکی خانه ذولفقاریها و ...

از جمله دانشگاههایه خوب با اساتیده بر جسته(فاصله)ای هم تو این شهر باعثه رونقش شده......

hamidelahi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من بچه بابلسرم.یکی از توریستی ترین شهر ها که از تمام قشر ها و شهرها به اینجا میایند

مشهد سر نه بابلسر:biggrin::biggrin::biggrin:
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو شهرتون رو بنرهای شهرداری تو عید اینو زده بود:biggrin:
منم مشهدی ;)