كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقای خوش فکر من نمی دونم چرا بد فکر میکنی!؟!_وای پرسپولیس نگین آسیا (عجب توهمی) :w21::w21::w15::w15::w15::w15::w15::w15:وای مردم از خنده :w15: :w15: :w15: وای :w15::w15:

بیا...:thumbsup:

فقط استقلال:victory:

حالا قصه نخور :w24:
شما الان شاهد یک نمونه از هواداران استقلال هستید که بدجوری دماغش سوخته.............:D
از این نمونه ها فراوان هستند......;)
رفیق گفتم کم اوردی بووزلا یادت نره:biggrin::biggrin:

khooshe

مدیر بازنشسته
سلااااااااااااااااااااااااااااااام:w42:....
با عرضه پوزش به خاطر غیبت صغری یا احتمالا کبری(مهم اینه که چطوری ببینین)من اومدممممممممممممم...
چه با ابهت:w18:...
اگه حرفه نامربوطی زده بشه در مورد تاریخه اس اس:w01:، نتایج اس اس، دوستاداران اس اس که در میون ما نیستن و خلاصه هر چی اس اسیه با معرفتو باحاله حرفی زده بشه خودم باهاش طرفم:w43:...
بالاخره از قدیمیایه باشگاهیم دیگه:w05:...
حق آب و گل داریم...

khooshe

مدیر بازنشسته
راستی یه چیزه دیگه برا هر چی اس اسی و پرسپولیسیه از این به بعد(بدلیل حوصله نداشتن خوندن تاپیکای قبلی)حرف نادرست نزنین خواهشا...
کل کل کنین در حده معقول(یه چیزی الان خوندم که دهنم باز موند)...
برام فرقی نمی کنه اس اسی باشه یا پرسپولیسی.....
خواهشا توهین نکنین.....
احترام بذارین و کل کل هم بکنین....
این قضیه در مورد خودم هم هست اگه حرف نادرستی زدم تا یه ماه تویه باشگاه نمی آم و از همه هم عذرخواهی می کنم....
نذارین دوستی های با ارزشتون به خاطر یه کل کل ناقابل از بین بره....(پیام اخلاقیش بود:lol:)
من یکی که کلی دوسته پرسپولیسی دارم و بعضی اوقاتم کل کلم بالا می گیره اما سعی می کنم اصلا احترام کسی رو زیر پام نذارم....
...
این حرفا برای لیگه جدید بود.....
و من گفتم، به نیابت از مدیر این قسمته باشگاه که هر روز روزی 120000 بار به این قسمت سر می زنن و از همه احوال پرسی می کنن....
و با اجازه از بزرگای اس اسی و پرسپولیسی بزرگ باشگاه (مثله داداش علی و داداش افشین)
....
و با تشکر از همه.

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[کاش رفته بود دسته یک اونموقه لیگ ایران برتر نداشت

جان اون تیمتون فقط حرفهای منطقی بزنید:wallbash:

فقط ss:victory:
ببخشید منطق از نظر شما یعنی چی

این شاء ا... قسمت شما هم بشه یه سر به دسته 3 بزنید تایه کم پایتون قوی بشه!؟!http://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w15.gif
اه شوخی نکن قبلا هم گفتم زشته ها
سلااااااااااااااااااااااااااااااام:w42:....
با عرضه پوزش به خاطر غیبت صغری یا احتمالا کبری(مهم اینه که چطوری ببینین)من اومدممممممممممممم...
چه با ابهت:w18:...
اگه حرفه نامربوطی زده بشه در مورد تاریخه اس اس:w01:، نتایج اس اس، دوستاداران اس اس که در میون ما نیستن و خلاصه هر چی اس اسیه با معرفتو باحاله حرفی زده بشه خودم باهاش طرفم:w43:...
بالاخره از قدیمیایه باشگاهیم دیگه:w05:...
حق آب و گل داریم...
به به ابجی گل خودم چطوری یاسی اومدی ها منم تازه اومدم داره لیگ شروع میشه امسال خیلی لیگ داغه ها البته استقلال هم تیم خوبی بسته کاش دایی از پرسپولیس میرفت اصلا خوشم نمیاد ولی ابجی امسال هم می بریمتون

راستی یه چیزه دیگه برا هر چی اس اسی و پرسپولیسیه از این به بعد(بدلیل حوصله نداشتن خوندن تاپیکای قبلی)حرف نادرست نزنین خواهشا...
کل کل کنین در حده معقول(یه چیزی الان خوندم که دهنم باز موند)...
برام فرقی نمی کنه اس اسی باشه یا پرسپولیسی.....
خواهشا توهین نکنین.....
احترام بذارین و کل کل هم بکنین....
این قضیه در مورد خودم هم هست اگه حرف نادرستی زدم تا یه ماه تویه باشگاه نمی آم و از همه هم عذرخواهی می کنم....
نذارین دوستی های با ارزشتون به خاطر یه کل کل ناقابل از بین بره....(پیام اخلاقیش بود:lol:)
من یکی که کلی دوسته پرسپولیسی دارم و بعضی اوقاتم کل کلم بالا می گیره اما سعی می کنم اصلا احترام کسی رو زیر پام نذارم....
...
این حرفا برای لیگه جدید بود.....
و من گفتم، به نیابت از مدیر این قسمته باشگاه که هر روز روزی 120000 بار به این قسمت سر می زنن و از همه احوال پرسی می کنن....
و با اجازه از بزرگای اس اسی و پرسپولیسی بزرگ باشگاه (مثله داداش علی و داداش افشین)
....
و با تشکر از همه.
و با تشکر از یاسی جون گل خودم بچه ها یاسی اینجا حق اب و گل داره در حد میتی کمان پس حواستون باشه

bahare-71

عضو جدید
شما الان شاهد یک نمونه از هواداران استقلال هستید که بدجوری دماغش سوخته.............:D
از این نمونه ها فراوان هستند......;)
رفیق گفتم کم اوردی بووزلا یادت نره:biggrin::biggrin:

سلام بر مهندس خوش فکر!!! خودمونیما خیلی بد فکر می کنی من نمیدونم چرا اسمتو گذاشتی مهندس خوش فکر_شوخی کردم

ولی نداشتیما این بنده خدا که جواب همتون رو داده دیگه چی می گید.

فقط:victory::victory:
:victory::victory:

jafarnejad

عضو جدید
چه خبره؟ دیگه تاپیک از شور و حال افتاده!
پرسپولیسی های عزیز بیاین تا حال این
...ها رو بگیریم!ok؟

ما پرسپولیسیای همیشه هستیم و کم نمیاریم همیشه داریم حال ابی ها رو میگیریم الان هم که کم اوردن:w18::w18:

dey68

عضو جدید
کاربر ممتاز
برید خجالت بکشید_ آب بشید برید زیر زمین با این غلط های املایی :w15::w15::w15::w15::w15:

زیاد هل نشید(عجله کار شیطونه) :w02::w02::w02::w02:

پس چی داداش فقط استقلالhttp://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/2/a030.gif

آخرین ویرایش:

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر مهندس خوش فکر!!! خودمونیما خیلی بد فکر می کنی من نمیدونم چرا اسمتو گذاشتی مهندس خوش فکر_شوخی کردم

ولی نداشتیما این بنده خدا که جواب همتون رو داده دیگه چی می گید.

فقط:victory::victory:
:victory::victory:
سیلاااااااااااااااااام
بر بهاره خانوم
بیخیال پرسپولیس سروره:gol::gol::gol:

file:///C:/DOCUME%7E1/mms/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png

ما پرسپولیسیای همیشه هستیم و کم نمیاریم همیشه داریم حال ابی ها رو میگیریم الان هم که کم اوردن:w18::w18:
پر سپولیس عشقه:gol::gol::gol:

lickopen

عضو جدید
برید خجالت بکشید_ آب بشید برید زیر زمین با این غلط های املایی :w15::w15::w15::w15::w15:

آفرین آفرین!به تو که اینقدر خوب بلدی املا تصحیح کنی!تو باید می رفتی معلم کلاس اول دبستان میشدی!:w15:

اصلا کی از تو نظر خواست؟:w39: الحق که استقلالی هستی! این استقلالیا اصلا جا و مقام خودشونو نمیدونن!

اگه مردی بیا با من دهن به دهن شو ببینم بازم میتونی پررو بازی دراری یا نه!:w13::thumbsdown:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داش اکبر بیا غلت گیری بکن باحاله ها اما یادت باشه اینجا طایپک کل کل نه تایپک غلت گرفتن یه وقتایی پیش میاد داش اکبر گل
البته خیلی مخلسیم داش اکبر

lickopen

عضو جدید
آبی تر از آنیم که بی رنگ بمیریم
قرمز نشویم هرگز که با ننگ بمیریم
بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال...
دنیا وناصرخاااااااااااان

بیا برو باباجون بذار باد بیاد! :w43:دربی رو که دیدیم!:w15::w15::w15:
البته ما که بخیل نیستیم.:w01: بذار دلتون به این حرفای مضحک خوش باشه!:w15::w15:

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بازي با پيكان فقط يك ديدار تداركاتي بود !!!
دايي: در پرسپوليس جاسوس نداريم
خبرگزاري فارس: سرمربي پرسپوليس گفت: منظور شما را از حضور جاسوس در پرسپوليس نمي‌دانم و در تيم ما چنين چيزي وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس علي دايي پس از شكست يك بر صفر مقابل پيكان در ديدار دوستانه روز گذشته اظهار داشت: بازي خوبي برگزار شد و دو تيم محك خوبي خوردند. ما فرصت‌هاي خوبي داشتيم كه از آنها استفاده نكرديم.

وي افزود: به اين ديدار به چشم يك بازي تداركاتي نگاه كرديم و درست است نتيجه را واگذار كرديم اما من با اين بازي‌ها به هدف خودم مي‌رسم تا بيشتر بازيكنان را بشناسم.

دايي ادامه داد: در بازي‌هاي بعدي جبران خواهيم كرد تا خودمان را براي بازي مقابل تراكتورسازي تبريز آماده كنيم.

وي در خصوص حضور جاسوس در پرسپوليس گفت: منظور شما را از اين حرف نمي‌دانم. ما اصلا چنين چيزي در تيم نداريم و مطمئن باشيد اگر حرف و حديثي بوده در خانواده خودمان حل شده است. من اجازه نمي‌دهم هيچ كس پرسپوليس را وارد حاشيه كند.

ma9

عضو جدید

بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال...
دنیا وناصرخاااااااااااان

بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال ... :gol::gol::cap::gol::gol:
کم آوردن حرف تکراری میزنن . بابا اینو که هزار بار گفتید .
انقدر دروغ نگو بچه !!!!
ثانیا خیلی دلتون بخواد .;)

ma9

عضو جدید
اگه آسمون آبیه ، پرسپولیسم ستاره اس . بدون ستاره که آسمون آسمون نمیشه .

dey68

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام استقلالیه برید این آهنگ رو گوش کنید البته پ ر س پ و ل یس ی ه ا هم گوش کنن شاید یه کم ...
دانلود
http://up.iranblog.com/Files/4bb2f615bfb64631ac72.zip

bahare-71

عضو جدید
:biggrin: تو رو خدا ببینید کیا از ما غلط میگیرن .:biggrin::biggrin::biggrin:

آخه بنده ی خدا اگه ازتون ایراد نگیریم که فردا سوتیهای بزرگتر از این رو می دید.

کریم رو که نوشتید کرم فردا پرسپولیس رو هم می نویسید : پرثپولص :w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

آخرین ویرایش:

ma9

عضو جدید
آخه بنده ی خدا اگه ازتون ایراد نگیریم که فردا سوتیهای بزرگتر از این رو می دید.

کریم رو که نوشتید کرم فردا پرسپولیس رو هم می نویسید : پرثپولص :w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:
عزیز اون کریم که میگی موقع تایپ جا افتاده بود ولی شما کلا اشتباه می نویسید . به جای استقلالیا نوشته استقلالیه .

پس چرا (ی) پرسپولیسو جا انداختی ؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

آخرین ویرایش:
بالا