كل كل فوتبالی

كل كل فوتبالی

• مجموع رای دهندگان
    968

khooshe

مدیر بازنشسته
اس استه...

اس استه...

مهم اینه که تاحالا به سیزدم جدول نرفتیم و 6 تایی هم نشدیم در ضمن پرسپولیسیا هیچ وقت کم نمیارن چه برسه به موقعی که با استقلالیا کل کل میکنه:thumbsup2:
بازم میگم پرسپولیس سروره
مهم اینه که از محمدان بنگلادش باختین:thumbsdown:.....از این بد ترم مگه هست:razz:
اتفاقا چرا بذار وقتی کم آوردین بهت نشون می دم...تا خودتم کم بیاری....

بیچاره این الکی خوشه تنهایی داره به همه جواب میده................:biggrin:
کجان بقیه این استقلالیا................نکنه ترسیدن ................:D
پرسپولیس سروره:gol:
آخه قبلا جواب همگی تونو همه ی اس اسیا دادن خوب منم اومدم اینجا یهو دور بر ندارین:razz:....
بعدشم تنها نیستم....داش اکبر جواب همتونو داد....نمی دونم اصلا واسه چی اینجایین:lol:
استقلالی ها اینا دیگه دارن میزنن جاده خاکی ....

دیگه کل کل نمیخوادکه فقط استقلال
وسلام
ختم کلام
دیگه نبینم کسی غیبت کنه ها:wallbash:
موافقم....استقلال:cap:
بینم داش اینجا چه خبر چند نفر به یه نفر

حرف حساب فقط چی داداش استقلال نه یه کلوم بیشتر نه یه کلوم کمتر
:w18:
موافقم:cap:
پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل نفت تهران
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال با نتيجه يك بر صفر از سد نفت تهران در جام ولايت گذشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم‌هاي استقلال تهران و نفت تهران با نتيجه يك بر صفر به سود شاگردان پرويز مظلومي به پايان رسيد.
تك گل تيم استقلال را مجتبي محبوب‌ مجاز در دقيقه 90 به ثمر رساند.
اين ديدار از ساعت 19:45 دقيقه در ورزشگاه تختي تهران برگزار شد.
خداییش من از بازی دوستانه که خداحافظی یکی از این عربا بود به محبوب مجاز ایمان آوردم....
از اون جوونایه آینده داره:w17:....

khooshe

مدیر بازنشسته
اس استه...

اس استه...

یه همزاد که بیشتر نداریم....بذار بگه پرسپولیس:w36:....
ولی همه می دونن که استقلال:w40:
یه شاعر دیگه هم هست که میگه
شصت و شاهد هر دو دعوای بزرگی میکنند
پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتریست
ربطی نداشت نه

حالا یکی دیگه شاعر میگه برو کار میکن نگو چیست کار
مزد ان گرفت جان برادر که کار کرد
سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز

خیلی مخلصیم
منم یه ضرب المثل یادم اومد:
عروس نمی رقصید جارو به دمش می بست...

یکی دیگه هست که میگه موش تو سوراخ نمی رفت می گفت زمین کجه...بذار بقیه اشم می گردم گیر آوردم می آرم:w10:....
[FONT=&quot]
[/FONT]​
وای خسته شدم همشو خوندم
ببخشید:w05:.....
کلا ببین من چی کشیدم داداش تا جوابه همشو دادم:w04:...
به جز استقلال حرفی نیست!
معلومه...ولی داداش قرمزای من می آن ببینن می تونن پارتی بازیی چیزی کنن و بدونن بغیر از اس اس حرفیم هست یا نه الانم متوجه شدن که نیست رفتن;)

arosak

عضو جدید
کاربر ممتاز
بینم داش اینجا چه خبر چند نفر به یه نفر

حرف حساب فقط چی داداش استقلال نه یه کلوم بیشتر نه یه کلوم کمتر:w18::w18:

نه داداش نشدا ....تو اگه ختمی من شب سالم.....:D
تا دنیا دنیاست.....قرمز خون ماست....پرسپولیس جون ماست
گرفتی چی شد داداش...:thumbsup2:

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
براي شروع ليگ لحظه شماري مي‌كنم

براي شروع ليگ لحظه شماري مي‌كنم

هادي نوروزي ملي پوش باشگاه پرسپوليس گفت: در مدت همراهي تيم ملي براي پرسپوليس دل تنگ شدم و براي شروع مسابقه‌هاي ليگ لحظه شماري مي‌كنم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، هادي نوروزي بازيكن تيم ملي كشورمان افزود: پرسپوليس امسال يكي از بهترين تيم‌هاي فصل است و خود را شايسته قهرماني مي دانيم به همين علت لحظه شماري مي‌كنم تا هر چه سريعتر ليگ آغاز شود و توانايي‌هاي خود را به رخ حريفان بكشيم.
نوروزي در مورد اردوي تيم ملي افزود: عملكرد تيم ملي خوب بود هر چند باشگاه‌ها به زمان آن اعتراض كردند اما به نظر من از جهاتي مفيد بود و ما بازي‌هاي تداركاتي خوبي انجام داديم

ما پرسپولیسی ها همه لحظه شماری میکنیم تا لیگ شروع بشه و اون موقع دیگه آبی ها اینجا پیداشون نمیشه:biggrin:
.

blue bee

عضو جدید
کاربر ممتاز
هادي نوروزي ملي پوش باشگاه پرسپوليس گفت: در مدت همراهي تيم ملي براي پرسپوليس دل تنگ شدم و براي شروع مسابقه‌هاي ليگ لحظه شماري مي‌كنم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان، هادي نوروزي بازيكن تيم ملي كشورمان افزود: پرسپوليس امسال يكي از بهترين تيم‌هاي فصل است و خود را شايسته قهرماني مي دانيم به همين علت لحظه شماري مي‌كنم تا هر چه سريعتر ليگ آغاز شود و توانايي‌هاي خود را به رخ حريفان بكشيم.
نوروزي در مورد اردوي تيم ملي افزود: عملكرد تيم ملي خوب بود هر چند باشگاه‌ها به زمان آن اعتراض كردند اما به نظر من از جهاتي مفيد بود و ما بازي‌هاي تداركاتي خوبي انجام داديم

ما پرسپولیسی ها همه لحظه شماری میکنیم تا لیگ شروع بشه و اون موقع دیگه آبی ها اینجا پیداشون نمیشه:biggrin:
.
وقتت رو با طرفداری از اون تیم...اسمش چی بود؟!!... باز یادم رفت... آها از رو متنت یادم افتاد! پرسپولیس تلف نکن،به واقعیت بچسب.

استقلال

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پسر یه سر اینجا بزن یه کلیپ گذاشتن : گل دقیقه ی 93 استقلال به لنگی ها یعنی آخر ... سوزی :w11::w11::w11::w11:

http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=191271

ببخشید این ... سوزی یعنی چی

راستی این ... سوزی شامل گل اق کریم به استقلال هم میشه یا نه فقط میخوام بدونم
راستی جای ... سوزی میتونستی بنویسی ضد حال عند تابلو شدن یا اخر بد شانسی یا خیلی چیزای دیگه به جر ... سوزی که نیازی به نقطه نداره همه میدونن یعنی چی

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید این ... سوزی یعنی چی

راستی این ... سوزی شامل گل اق کریم به استقلال هم میشه یا نه فقط میخوام بدونم
راستی جای ... سوزی میتونستی بنویسی ضد حال عند تابلو شدن یا اخر بد شانسی یا خیلی چیزای دیگه به جر ... سوزی که نیازی به نقطه نداره همه میدونن یعنی چی

اتفاقا اون بازی رو تو استادیوم بودم، بو یه سوز پرس پولی سیا سرمونو برد:D

khooshe

مدیر بازنشسته
نه داداش نشدا ....تو اگه ختمی من شب سالم.....:D
تا دنیا دنیاست.....قرمز خون ماست....پرسپولیس جون ماست
گرفتی چی شد داداش...:thumbsup2:
آبجی خودمی دیگه تشکر ندم بهت به کی تشکر بدم:lol:
پسر یه سر اینجا بزن یه کلیپ گذاشتن : گل دقیقه ی 93 استقلال به لنگی ها یعنی آخر ... سوزی :w11::w11::w11::w11:

ببخشید با عرض معذرت خواهشا اینجوری نگین....کلمات مناسب تری هم هست....
بعدشم من که یه اس اسیه تیرم این حرف رو هرگز نمی زنم....
چون آخرین برد ماله پرسپولیسیاس و فعلا اون کلمه ی زیبایه شما مربوط به اس اسیاس تا پرسپولیسیا....
بذارین با این قضیه پرسپولیسیا حال کنن...

من همیشه از آسیای اس اسیا می گم و ستاره های طلایی روی پیرهنش...

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا اون بازی رو تو استادیوم بودم، بو یه سوز پرس پولی سیا سرمونو برد:D
شما مطمئنی یا نه چرا سوز پرسپولیسیا
ببین من خودم به تیمم تعصب دارم اما حقیقت رو نمیشه پنهان کرد بعدشم ازت خواهش میکنم دیگه از این نوع کلمات استفاده نکنی اخه همه بلدن بگن اگه راس میگی چیزی رو بنویس یا بگو که کسی بلد نباشه خوش باشی

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
محمدی : مسئولان AFC خواهان حضور پرسپوليس در آسيا هستند

رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: به احتمال فراوان 4 سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا حفظ خواهد شد.

عزيز محمدي عنوان كرد: در رابطه با موضع‌گيري‌هايي كه برخي مربيان تيم‌ها عليه يكديگر انجام مي‌دهند به 3- 4 باشگاه نامه‌هاي خيلي محرمانه نوشتيم و از آنها خواسته‌ايم به كادر فني و مربيان تذكر بدهند به جاي آنكه در مصاحبه عليه يكديگر موضع‌گيري كنند به كار فني خود بپردازند و در ميدان شايستگي‌هايشان را ثابت كنند.

وي ادامه داد: مربيان نبايد بر سر انتقال يك بازيكن يا مسائل ديگر وارد حاشيه‌هاي بي‌مورد شوند. در آستانه ليگ برتر دهم باز هم شعار فصل قبل را سرلوحه كار خود قرار داديم كه احترام به خود و ديگران است كه اين احترام بايد حفظ شود. دين ما دين اخلاق است و پيامبر مكرم (ص) ما نيز بر اخلاق تاكيد فراواني دارند.

رئيس سازمان ليگ در مورد سفرش به مقر كنفدراسيون فوتبال آسيا خاطرنشان كرد: رؤساي سازمان ليگ 10 كشوري كه تيم‌هايشان در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند، عضو كميته اين مسابقات هستند. در مقر AFC بيشترين بحث در نشستي كه پيش رو است، در مورد بازديد نمايندگان AFC از 18 باشگاه ليگ برتري ايران خواهد بود و آنها مسائل و نقاط قوت و ضعف تيم‌ها را به ما اعلام مي‌كنند.

محمدي كه با راديو ورزش گفت و گو مي كرد افزود: نسبت به فصل گذشته، ليگ برتر ايران و باشگاه‌هاي ما پيشرفت بهتري داشتند. بنابر اين ما 4 سهميه را به احتمال فراوان در ليگ قهرمانان حفظ خواهيم كرد زيرا كشورهايي كه از غرب و شرق آسيا خواهان حضور در ليگ قهرمانان هستند مشخص هستند. از شرق آسيا كشورهاي ويتنام،‌ تايلند و سنگاپورو از غرب آسيا 4 كشور فلسطين، پاكستان، اردن و قرقيزستان خواهان حضور نمايندگانشان در ليگ قهرمانان آسيا هستند.

محمدي با اشاره به استانداردهاي لازم براي حضور در اين مسابقات گفت: 4 كشور غرب آسيا شرايط لازم براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا را ندارند بنابراين به احتمال فراوان هر 4 سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا حفظ خواهد شد.مسئولان AFC زماني كه براي بازديد به ايران آمدند اولين سوالشان اين بود كه آيا پرسپوليس در فصل آينده ليگ قهرمانان در اين رقابت‌ها حضور دارد يا نه. در فصل قبل به دليل عدم حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا شمار تماشاگران اين مسابقات نسبت به گذشته كمتر شده بود. بنابراين آنها دچار زيان شدند.

وي يادآور شد: مسئولان AFC تمايل دارند پرسپوليس و استقلال در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته باشند زيرا مي‌دانند اين دو تيم طرفداران زيادي دارند. من به مسئولان AFC گفتم اگر ديدار استقلال و الشباب در تهران برگزار مي‌شد، صد هزار تماشاگر به ورزشگاه مي‌آمد اما در عربستان فقط 15 هزار تماشاگر به ورزشگاه رفته بود.

khooshe

مدیر بازنشسته
اس استه......

اس استه......

محمدی : مسئولان AFC خواهان حضور پرسپوليس در آسيا هستند
رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: به احتمال فراوان 4 سهميه ايران در ليگ قهرمانان آسيا حفظ خواهد شد.

من یه چیزی رو نفهمیدم...
قبلش این همه تو بوق و کرنا کردن که استقلال یه بازی دیگه باید بکنه بعد بره آسیا(یعنی سهمیه مون میشه 3.5)حالا می آن می گن خواهان حضور پرسپولیس هستن؟
اصلا اگه بخوان از سهمیه ها کم شه از کدوم کم می کنن؟از قهزمان حذفی یا سوم لیگ؟
اصلا این کم کردن و فدراسیون کم می کنه یا ای اف سی؟
وما پرسپولیسی ها منتظر بازی دربی و اشک های 6تایی ها بعد از شکست هستیم;):rambo::rambo::rambo::rambo::rambo::rambo:
آبجی گلم....
از قدیم و ایام گفتن.....انقده بشین تا زیر پات بوته ی گل سرخ سبز شه(ورژن جدید علف)

یاکریم

عضو جدید
خدایا این پرسپولیسیها از عرب جماعت پنج تا خوردن آدم نشدن دیگه ببین از خودی چندتا باید بخورن تا آدم شن:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

امروز میرم استادیوم وداد میزنم اس اس چیکارش کرده ...:w11::w11:

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[/RIGHT]

من یه چیزی رو نفهمیدم...
قبلش این همه تو بوق و کرنا کردن که استقلال یه بازی دیگه باید بکنه بعد بره آسیا(یعنی سهمیه مون میشه 3.5)حالا می آن می گن خواهان حضور پرسپولیس هستن؟
اصلا اگه بخوان از سهمیه ها کم شه از کدوم کم می کنن؟از قهزمان حذفی یا سوم لیگ؟
اصلا این کم کردن و فدراسیون کم می کنه یا ای اف سی؟

آبجی گلم....
از قدیم و ایام گفتن.....انقده بشین تا زیر پات بوته ی گل سرخ سبز شه(ورژن جدید علف)
سلام ابجی یاسمن

نه بازی در کار نیست قدیما یه جام در جام اسیا داشتیم و یه مسابقات فوتبال اسیا که فدراسیون فوتبال اسیا اومد این دوتا رو ادغام کرد و لیگ قهرمانان اسیا رو برگزار کرد والا منم دقیقا نمیدونم اما قرار شد که قهرمانای جام حذفی هر کشور با قهرمان و نایب قهرمان لیگ هم به این مسابقات راه پیدا کنن اما از اونجایی که کنترلش براشون سخته و تعداد تیما زیاد میشدن و همه کشورا کیفیت فوتبالشون بالا نبود و تعداد تیما هم به حد نصاب نمیرسید اومدن واین تقسیم بندی ها رو انجام دادن بعضی از کشورا 4 تیم 3 تیم و دو تیم شرکت داده بشن و حالا هم که کشورای دیگه اعلام امادگی کردن با توجه به پیشرفت فوتبال و تجهیزاتشون کم کم از تعداد تیمای بقیه کشورا کاسته میشه اما شامل این دوره نمیشه

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدایا این پرسپولیسیها از عرب جماعت پنج تا خوردن آدم نشدن دیگه ببین از خودی چندتا باید بخورن تا آدم شن:w15::w15::w15::w15::w15::w15::w15:

والا یکی هم باید به شما بگه که از همین تیم که از عربا 5 تا خورد 6 تا خوردین شما دیگه چقدر خرابین

khooshe

مدیر بازنشسته
سلام ابجی یاسمن

نه بازی در کار نیست قدیما یه جام در جام اسیا داشتیم و یه مسابقات فوتبال اسیا که فدراسیون فوتبال اسیا اومد این دوتا رو ادغام کرد و لیگ قهرمانان اسیا رو برگزار کرد والا منم دقیقا نمیدونم اما قرار شد که قهرمانای جام حذفی هر کشور با قهرمان و نایب قهرمان لیگ هم به این مسابقات راه پیدا کنن اما از اونجایی که کنترلش براشون سخته و تعداد تیما زیاد میشدن و همه کشورا کیفیت فوتبالشون بالا نبود و تعداد تیما هم به حد نصاب نمیرسید اومدن واین تقسیم بندی ها رو انجام دادن بعضی از کشورا 4 تیم 3 تیم و دو تیم شرکت داده بشن و حالا هم که کشورای دیگه اعلام امادگی کردن با توجه به پیشرفت فوتبال و تجهیزاتشون کم کم از تعداد تیمای بقیه کشورا کاسته میشه اما شامل این دوره نمیشه
سلام داداش علی گل خودم...

ولی یه همچین حرفایی بود به جونه داداش:w05:...
در هر صورت مرسی از توضیحات کاملت:w27:من که سنم به این چیزا قد نداده....

khooshe

مدیر بازنشسته

والا یکی هم باید به شما بگه که از همین تیم که از عربا 5 تا خورد 6 تا خوردین شما دیگه چقدر خرابین
داداش من که اصلا پست های این دوستمونو جواب نمی دم...
اصلا پست هاشون مشکل دارن...منم خودمو درگیر نمی کنم....
ولی
یکم فاصله زمانی مشکل داره ها از ما گفتن...
6 تا خوردن ما بر می گرده به زمانی که بابا بزرگم طرفداره اس اس بود...و 5 تا خوردن پرسپولیس برمی گرده به نوه ی شاد و شنگولش که من می باشم و تک تک گلایی که حقیقی خورد و یادمه....
حالا از ما گفتن...

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی
6 تا خوردن ما بر می گرده به زمانی که بابا بزرگم طرفداره اس اس بود...و 5 تا خوردن پرسپولیس برمی گرده به نوه ی شاد و شنگولش که من می باشم و تک تک گلایی که حقیقی خورد و یادمه....
حالا از ما گفتن...
ابجی ما که مخلصیم
فاصله زمانی که قبوله خواستم جواب دوستمون رو داده باشم
اما شما هم از استیل اذین 5 تا خوردین جام حذفی رو میگم حالا اینکه فاصله زمانی زیادی نداره بعدشم بیخیال خودت چطوری خوبی ابجی

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله.....بازم برد:w26:....
چه میشه کرد...
استقلاله دیگه:cap:...
سروره پرسپولیسه...
:lol:
این از تیمه ما...ببینیم شما ها چه می کنین:w24:
بردین ولی بازم پرسپولیس سرورتونه:lol:
امروز ما هم 6تا میزنیم دیگه ....:smile::lol:

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی
حالا از ما گفتن...
نوه ی شاد و شنگول همزاد خوشمزه من:D
میتونی بری فیلم بازیو ببینی و تک تک گلایی که ناصرخان و اونیکی دروازه بانی که به جای ناصر خان اومدنو تو ذهنت ثبت کنی....
ولی چاکر همزادمون هستیما:smile:

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ابجی ما که مخلصیم
فاصله زمانی که قبوله خواستم جواب دوستمون رو داده باشم
اما شما هم از استیل اذین 5 تا خوردین جام حذفی رو میگم حالا اینکه فاصله زمانی زیادی نداره بعدشم بیخیال خودت چطوری خوبی ابجی
اره یادش بخیر.همه پرسپولیسیا تو اون بازی گل زدن

بالا