یعنی انقدر شوتی که اسم پرهوادارترین تیم آسیا رو نمیدونی ؟يعني كسي هست كه طرفدار اون تيم قرمز اسمش چي بود؟!!... يادم رفت ؛ باشه؟
استقلال و ديگر هيچ
نه عزیزم میدونست اسمش چیه...روش نشد بگه...یعنی انقدر شوتی که اسم پرهوادارترین تیم آسیا رو نمیدونی ؟
از ...... انتظار دیگه ای نمیره
اين رنگ ربطی به استقلال کبیر نداره1-ببین ... چه هوادارایی داره که رنگ تیمشونو هم درست نمیدونن!
2-هم تیمی های گل من چند تا پست گذاشتن اونوقت این ...ها چی؟فقط یه دونه!
3-از همه ی هم تیمی های ماهم متشکرم!![]()
اگه تلقین نکنین که پر طرفدارترین تیم دنیا!!!!(همون آسیا با اغراق همیشگی شماها!!) هستین که....یعنی انقدر شوتی که اسم پرهوادارترین تیم آسیا رو نمیدونی ؟
از ...... انتظار دیگه ای نمیره
نه جدا بعضی وقت ها یادم میره!! ولی شما هم درست میگین روم نمیشه اسمش رو ببرم، یعنی خجالت نداره؟!!!!!!!نه عزیزم میدونست اسمش چیه...روش نشد بگه...
دوستان منم متشکرم.....
پرسپولیس سرور اس تق لاله![]()
استقلال کبیراين رنگ ربطی به استقلال کبیر نداره
همین یه دونه رو می بینی که چقدر حال طرفدارای اون تیم...( اسمش چی بود ای بابا بازم یادم رفت!!!) رو گرفته! و پشت هم جواب میدن!!!!!1
اگه تلقین نکنین که پر طرفدارترین تیم دنیا!!!!(همون آسیا با اغراق همیشگی شماها!!) هستین که....
نه جدا بعضی وقت ها یادم میره!! ولی شما هم درست میگین روم نمیشه اسمش رو ببرم، یعنی خجالت نداره؟!!!!!!!
عجب...استقلال کبیر
پیشته داداش............
پرسپولیس پر طرفدارترین تیم تو اسیاست.......
به نظرمک دیگه اینورا افتابی نشی بهره چون پرسپولیسا زیادن از پسشون بر نمیای......
همه باهم برای پرسپولیس..............![]()
تعجب کردی ..........عجب...
ممنون که من رو به واقعیت آگاه کردین ؛ تا حالا نمی دونستم ولی الآن خوب می دونم!
جدی؟
همتون با هم ...؟
سلام به آبی دلای عزیز
یه سوال داشتم این همه ادعاوتفاخر به تیمتون از کجا اومده؟
شرمنده من یادم رفته لیگ امسال جندم شدین؟
پارسال چی؟
جواب بدین..حافظه ام ضعیفه
کم اوردی استقلالی......سلام بر مهندس خوش فکر _ تو که محل زندگیت تو قلب ماست تو دیگه چرا؟!؟wallbash: _ باز م بوکس کار کرد ن http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/2/icon_neutral.gifبهتر از مگس پروندنه![]()
درود بر پرسپولیس نگین اسیا...............سلام به آبی دلای عزیز
یه سوال داشتم این همه ادعاوتفاخر به تیمتون از کجا اومده؟
شرمنده من یادم رفته لیگ امسال جندم شدین؟
پارسال چی؟
جواب بدین..حافظه ام ضعیفه
آقای خوش فکر من نمی دونم چرا بد فکر میکنی!؟!_وای پرسپولیس نگین آسیا (عجب توهمی)وای مردم از خنده
![]()
![]()
وای
بیا...
فقط استقلال
حالا قصه نخور![]()
واسه شما خجالت داره ولی ما با افتخار میگیم :نه جدا بعضی وقت ها یادم میره!! ولی شما هم درست میگین روم نمیشه اسمش رو ببرم، یعنی خجالت نداره؟!!!!!!!
هیچوقت اسمش یادت نمیره چون تمام فکر و ذکرتون اینه که همون تیم قرمز امسال چیکارتون میکنهيعني كسي هست كه طرفدار اون تيم قرمز اسمش چي بود؟!!... يادم رفت ؛ باشه؟
استقلال و ديگر هيچ
اهباور کن اگه این کریم باقری نداشتید الان تو دسته یک بودید و داشتید به هم دیگه شوک می دادید![]()
![]()
اینجا کسی رو داریم که حافظش قوی باشه ؟باور کن اگه این کریم باقری نداشتید الان تو دسته یک بودید و داشتید به هم دیگه شوک می دادید![]()
![]()
کاش رفته بود دسته یک اونموقه لیگ ایران برتر نداشت و استقلال تا دسته 2 یا 3 پایین رفت فکر کنم دسته 3رفت یه سراینجا کسی رو داریم که حافظش قوی باشه ؟
اگه یادتون بیاد اس اس تو دسته یک رفته بود . درست نمیگم ؟
ثانیا تمام بازیکنای پرسپولیس لیاقت این پیرهن رو دارن . الکی که پرسپولیسی نشدن .
فقط پرسپولیس
چرا از واقعیت فرار میکنی.تیمتون 1سال تو دسته 3 بوده.6 تای 52 رو چی میگی؟[کاش رفته بود دسته یک اونموقه لیگ ایران برتر نداشت
جان اون تیمتون فقط حرفهای منطقی بزنید:wallbash:
فقط ss![]()
همین که قسمت شما شده بسه.البته به درد پایتونم نخورده.این شاء ا... قسمت شما هم بشه یه سر به دسته 3 بزنید تایه کم پایتون قوی بشه!؟!http://www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w15.gif