آخه مگه هم چین بازی داغونی دیدن داره.وقتی تیمشون داره سوراخ میشه چی ببینن.یه پنالتی به زور زدن.شما اگه پرسپوليسي بودي و تعصب داشتي الان داشتي بازي تيمت رو نگاه مي كردي جاي شاخ و شونه كشيدن واسه استقلالي ها داشتي گريه مي كردي من ترجيح ميدم با يه آدم متعصب كل كل كنم نه كسي كه موقع بازي تيمش داره تو سايت كل كل مي كنه
دومين شكست پرسپوليس مقابل تيم ذوب آهن رقم خود كه اين مصيبت وارده را بر تمام هواداران اين تيم تسليت عرض مينمايم
خوشحال باشید!(خیلی وقتا خوشحال شدین!مثل اولین لیگ برتر!که روز آخر کی قهرمان شد؟؟؟دو دوره پیش؟؟؟12 امتیازتون کجا رفت؟؟؟ آخر فصل کجا بودین؟ پارسال که.... پس ساکت باشین سنگینترین!)
ما با هم فرق داریم!!!!
یه فرقایه کوچیک! که ما رو از شماها خیلی زیاد جدا میکنه!
شما با زور داور-کمک داور! کمیته داوران... فدراسیون.... و.......... می تونین یه کارایی بکنین!
ولی ما چی؟ همه شمشیر رو از رو بستن! ولی بازم ما سروریم!
ببین من خوشحال شدم باختیم!
می دونی چرا؟ چون اگه امروز این ... زاده ی اسقلالی از مدیریت ما برکنار بشه احتمال قهرمانی میره بالا!
مدیری که نتونه بازیکناش رو آماده ی یه بازی بکنه و با درگیری و .... آرامش رو از اردو بگیره... به درد لای جرز هم نمی خوره!
مرتیکه ی بی تعصب!
پارسال حاج حبیب....چند بار کارش به بیمارستان کشید؟؟؟ واسه چی؟
پارسال با اون بی بضاعتی پرسپولیس با یک دلی کاری کرد که...!
ولی امسال این ...زاده های حروم لقمه می خوان کاری با پرسپولیس بکنن که دیگه نتونه کمرش رو راست کنه!
البته اون تقصیر نداره!
ما هوادارای بیغیرت هستیم که گذاشتیم تا الآن هر غلطی میخواد بکنه و هر .... می خواد بخوره...!
اونم فقط به خاطر یه بی لیاقت!!!!!!!!!
فقط امیدوارم این مرتیکه بره گمشه...!
آقای با تعصبشما اگه پرسپوليسي بودي و تعصب داشتي الان داشتي بازي تيمت رو نگاه مي كردي جاي شاخ و شونه كشيدن واسه استقلالي ها داشتي گريه مي كردي من ترجيح ميدم با يه آدم متعصب كل كل كنم نه كسي كه موقع بازي تيمش داره تو سايت كل كل مي كنه
فقط می تونم به شما بخندم!
اولاندش پر کردن اون نقطه چینا کاری نداره! یکم IQ میخواد که هر کسی نداره!
ولی عیب نداره!
می دونم!
کامل درست میگی!
با همین ذوب آهن بود! برده بودیم آخر بازی به نامردی داور براشون پنالتی اعلام کرد و مساوی شدیم!
ولی شما چی؟
یادتون رفته؟ واسه دادن امتیاز به شما اگر شده خطایه 6 ثانیه نشد 7 ثانیه نشد 8 ثانیه نشد 4 ثانیه یه خطایه مسخره یه چیزی که بهتون امتیاز بدن!
خداییش شما یه چیزی دارین!
اون هم رو هستش!
وگرنه هیچوقت همچین حرفی نمیزدین!
آره!
ساله شما باشه! قهرمان بشین! فقط سعی کنین یه فکس بخرین , که لیستتون رو بفرستین! کسی که لیاقت قهرمانی نداشته باشه! چه بشه چه نشه فرقی نمیکنه!
منم میگم امسال سال ما نیست!
اونم به خاطر یه مدیر عامله کیسه کشه! دلاکه! فقط مشکل همینه!
با یه برد اونم مشکوک!!!!! دیگه باید برید خدا رو شکر کنین!
ما نه تبانی میکنیم نه نامردی! ما راست بازی میکنیم و راست می بازیم! اگه هم ببریم با جوانمردی بردیم...!
موافقمهميشه
همه جا
و در هر جاي جدول
با هر چند تا گلي كه خوردي
با هر تعداد باختي كه داشته باشيه
براي گل هاي خورده ، براي گل هاي نزده، براي همه ي عمر، براي بازيكنان بزرگت، براي رنگ قشنگت و براي .......
دوستـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت دارم
پرسپوليس
آره.اخلاق ورزشکاریتونم دیدیم.شماها که نبودین بازی قبلی به مربی تون فحش می دادین که، ما بودیم.هرچی باشه اخلاق ورزشکاریشون از استقلالیا بهتر و بیشتره
منم تا عمر دارم پرسپولیسی هستم و خواهم بود. حتی اگه همه ی بازی هاشم ببازه!
خوبه تیم ما پارسال قهرمان شد ما هیچی نگفتیم
تا زه حاضرم باهاتونکنم
آقای با تعصب
1. من شاغل هستم و داشتم با رادیو بازی رو گوش می کردم.
2.شما وقتی کم میاری بهتر که ساکت بشینی تا از در و دیوار اشکال بگیری.
3. تا آخر فصل کلی باقی مانده.
دیگه کیسه کشا زبون دربیارن زور داره!!!!!!!!
بعد از مدتها یه حرکت مشکوک به پنالتی! اونم تو شرایطی که حتی معلوم نبود تو محوطه بود یا نبود یا.... زمین و زمان و دوختن که آی خطا .... آی پنالتیه مارو نگرفتن... آی....(ما چند بازی پشت سر هم بالای 10 امتیاز به نا حق از ما گرفتن...! چه میشه کرد! عادت کردیم!)
کله مرغی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون که لیستتون رو... آره دیگه؟؟؟؟
کدوم سرمربی تون تونسته تو اولین فصل حضورش تیم رو قهرمان کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید تو حصرتش بمونین....!
ولی این یادتون باشه....:
لنگی و اخلاق؟هرچی باشه اخلاق ورزشکاریشون از استقلالیا بهتر و بیشتره
منم تا عمر دارم پرسپولیسی هستم و خواهم بود. حتی اگه همه ی بازی هاشم ببازه!