دوست عزیز لازم نیست زمین و آسمون بری
همون طرفدار تیم محبوبت استقلال باش
طرفداری از پرسپولیس سعادت می خواهد ک نصیب هر کسی نمیشه![]()
داداشی ب نقطه ی خوبی اشاره کردی
دمت گرم
طرفداری از پرسپولیس سعادت می خواهد ک نصیب هر کسی نمیشه![]()
طرفداری از پرسپولیس سعادت می خواهد ک نصیب هر کسی نمیشه
داداشی ب نقطه ی خوبی اشاره کردی
دمت گرم
زمین به آسمون بره استقلال
بازم دوباره ازت میخوام کمی انصاف داشته باشی و منصفانه تر حرف بزنی
البته من ترجیح میدم بازکنی اگه میاد استقلال بخاطر استقلال بیاد نه بخاطر قلعه نویی ، حالا شما اگه ترجیح میدی بازیکن بخاطر علی دایی بیاد دیگه سلیقتون متفاوته
همین چند سال پیش علی دایی بعد از دربی 69 که استقلال با گل مجیدی پرسپولیس رو برد ، شیث رضایی رو اخراج کرد که چرا نتونسته اون صحنه مجیدی رو مهار کنه ، حالا شما بازم نظرات منصفانه بدید و بگید دایی حمایت میکنه از بازیکناش
شما اشاره کردید که نخواستن حاتمی توسط قلعه نویی فنی نبوده و یه مواردی رو مطرح کردی ، با این حساب منم باید بگم جذب نیکبخت فنی نبوده . دلایل دیگه ای داشته ؟؟ اما جذب قاضی و نوری فنی بوده
شما(بعضی از پرسپولیسیا) میگید امسال قاضی بد بوده پارسال خیلی بد بوده ، از اون ور میگید سید صالحی عالی بوده ، اگه کمی منصفانه تر قضاوت کنید میبینید سید صالحی هم فقط 4 تا گل زده که این آمار برای یه مهاجم خیلی خوب نبوده اما بازم اون رو عالی میدونید و 3 گل قاضی تو لیگ (+ یک گل تو باشگاههای آسیا ) رو بد میدونید
خوشم میاد خودتون هم میدونید سعادت پرسپولیسی شدن همون در حد یه نقطه هست
داداش و آجی ما همون دریا میمونیم نقطه بودن واسه شما
(البته ببخشید .. قصدم بی ادبی نیستااااا)
نفرمائییییییید تا وقتی پرسپولیس هست استقلال چرا سوراخ باشه!البته صحبت ایشون ادامه هم داشته... زمین به آسمون بره استقلال . . . . . . . . . . سوراخترین تیم ایرانه!!![]()
شما هرچقدر تو کل کل توانایی نداری، در عوض تو وصل کردن در و دیوار به هم تبجر داری!! من دارم میگم یکی از دلایلی که بازیکنان میان به پرسپولیس حضور علی دایی هست! یکی از دلایل معنیش همه دلایل نیست!! در عوض خیلی خیلی خیلی به ندرت پیش میاد که کسی به خاطر قلعه نویی پاشه بره به یه تیمی! حقیقتاً فکر نمیکنم اینقدر پیچیده گفته باشم. اجباری نیست حتماً همه حرفهای دوستان دیگه رو جواب بدی...
هیچ وقت از روی یک حرکت نمیشه یک آدم رو سنجید! شما مربی تیم بودی؟ ماساژور تیم بودی؟ تدارکات تیم بودی؟ مدیرعامل بودی؟ چی کاره بودی که به این قاطعیت اعلام میکنی به خاطر اینکه شیث نتونست مجیدی رو بگیره اخراج شد؟!!
خداییش شما طرفدار استقلولی؟! من مصاحبه ها و حرفهای مدیرعامل و مربی شما رو بیشتر از خودتون به خاطر دارم. وقتی که یه سرمربی در مورد بازیکنش میگه: "فرزاد حاتمی باید بزرگ بشه!!" و بعد هم نیمکت نشینش میکنه (در حالیکه در 5 بازی استقلال پشت سر هم گل زده بوده) به نظر شما بحث فنی هست؟! یا مثلاً الان نیکبخت واحدی رو که جذب کرده چه تاجی به سر تیمتون زده؟
من که در مورد قاضی صحبتی تا حالا نداشتم و اتفاقاً قاضی رو مهاجم خوبی میدونم که شوتهاش عالیه و جنگندگی داره تو خط حمله ولی در مورد سید صالحی باید بگم تنها کسانی میگن سید صالحی بد بازی کرده که هیچ شناختی از فوتبال ندارن و فوتبال رو آماتوری نگاه میکنن (حتی اگر این افراد پرسپولیسی باشن). سید صالحی الان دقیقاً داره نقشی رو بازی میکنه که خود علی دایی سالها پیش در پرسپولیس و مقطعی در تیم ملی بازی میکرده و اون هم مهاجم تله هست! زمانی که اولین بار پرسپولیس با سیستم 3-6-1 توی ایران بازی کرد و تک مهاجمش علی دایی بود و تنها هدفش کشیدن مدافعان به دنبال خودش بود. با قدرت سر زنی هم که داشت میتونست روی توپهای اول تاثیر بذاره تا هافبکهایی که غالباً یا شوتزن بودن یا تکنیکی از توپهای دوم استفاده کنن. تنها فرق سید صالحی با علی دایی در این هست که علی دایی هم در زمین و هم در هوا از تکنیک انفرادی بالاتری نسبت به سید صالحی برخورداره. مخصوصاً در هوا!
ولی اگر بحث مقایسه سید صالحی و قاضی پیش بیاد، با این که از نظر شخصی من، قاضی بازیکن قویتری نسبت به سید صالحی هست ولی سید صالحی واسه تیمش موثرتر بازی کرده چون نقشی که سید صالحی در پرسپولیس داره با نقشی که قاضی در استقلال داره متفاوت هست.
البته صحبت ایشون ادامه هم داشته...
زمین به آسمون بره استقلال
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
سوراخترین تیم ایرانه!!![]()
خیلی خوب من دارم الکی در و دیوار رو به هم وصل میکنم ، شما هم تو کل کل خیلی وارد
جوابهای منو شما اینجا هست هر کسی دوست داشت میخونه ، اما من معنی انصافی که میگفتیو خوب فهمیدم
هر چی به شما میگیم یه بهونه ای هست بالاخره ، آخرشم اینکه نظرتون اینه که : این با اون فرق داره
داری میگی علی دایی همیشه از بازیکناش حمایت میکنه، من میگم نه ،برات مثال میارم بعد اما شما میزنی تو جاده خاکی دیگه مشکل من نیست ، بگو نمیخوام قبول کنم و دوست دارم رو حرفی که زدم بمونم و خودتو منو راحت کن انگاری فقط شما نمیدونید چرا شیث اخراج شد
من اینجا معمولا حرفهام رو بر اساس حرفهای شما پرسپولیسیا میزنم و خیلی وقتها حرفهامو بصورت سوالی میپرسم که جواب بدید اما ..... طبق معمول قضاوتهای شما تو شرایط برابر کاملا متفاوته
الان من جایی از تاجی که نیکبخت بسر استقلال زده یا نزده گفتم که شما اینجوری میگی؟؟ این نمیشه در و دیوار رو بهم دوختن ؟؟ حرف من اما دوختن در و دیوار میشه ؟؟ شما هم از خودت داری میگی حاتمی به دلایل غیر فنی کنار گذاشته شد( شما تدارکاتی ، مسئولی ، ماساژوری ، مربی هستی یا چی که این حرف رو میزنی؟؟ )حاتمی تو استقلال خوب شروع کرد اما بد ادامه داد و داد همه رو دراورده بود و کسی بخاطر رفتنش ناراحت نشد
من میگم همینقدر که شما راحت میگی حاتمی غیر فنی کنار گذاشته شد منم میتونم راحت بگم نیکبخت هم غیر فنی جذب شد ، که مثلا قلعه نویی یه لطفی در حقش کرده باشه ( که البته اگرم این باشه اشتباه کرد ) همین پارسال نیم فصل همین نیکبخت داشت میومد پرسپولیس ، اما ما هر چی بگیم قبول نیست و هر چی شما میگی آیه و وحی ...
منم نگفتم شما گفتی ، داخل پرانتز گفتم که بعضی پرسپولیسیا ، که بازم شرایط یکسان نظرشون متفاوته
اونجا هم من نگفتم شما گفتی تنها دلیل ، کلا گفتم ، بد اگه برداشت کردی یا من بد گفتم ببخشید ، یه زمانی علی پروین از پرسپولیس به نوعی کنار گذاشته شد خیلیا تیم رو ول کردن و با پروین رفتن و امثال افشین پیروانی که بخاطر پرسپولیس موند از نظر اونا شدن آدم بده و بی معرفته ، من نظرم اینه که بازیکن فقط باید بخاطر تیم بیاد استقلال یا پرسپولیس
آخرش هیچی از مهدی صالح پور و علی اکبریان نگفتی ، بازم میگم نمونه از این بازیکنای مازاد و آخر دوران فوتبالی هست که سالها پیش اومدن پرسپولیس ...
نفرمائییییییید تا وقتی پرسپولیس هست استقلال چرا سوراخ باشه!
بازم من با منطق بعضی از پرسپولیسیا اون سوال رو پرسیدم که تا اتفاقی میافتاد بدو بدو میومدن اینجا که بازم تبانی بازم مافیا ، اینم دقیقا مثل هموناست
من اصلا نگفتم حاتمی عمدا اینکار رو کرده ، سوال کردم ، شما جواب بدید با توجه به اون تهمتهایی که زدید این موضوع رو چطور ارزیابی میکنید
در ضمن خیلی از استقلالیا هم از این بازیکنها خوششون نمیاد
اینم نطر سنجی از هوادارای استقلال بابت اولادی و حاتمی :
http://abieteh.com/آیا-موافق-پیوستن-فرزاد-حاتمی-به-استقلا/
http://abieteh.com/پیوستن-مهرداد-اولادی-را-به-استقلال-چگو/
باشه .. ولی هرچی دوست داری مینویسی بعد ما جواب میدیم میگی با منطق پرسپولیسیا نوشتم !!![]()
خودت که گفتی حاتمی با گل و شیرینی اومده پیش فتل ببخشنش وقتی نبخشیدن رفته پرسپولیس ... بعد میگی از اول با دایی بسته بود و عمدا گل بخودی زد .. آخرش چی شد حاتمی دوست داشت برگرده استقلال که با گل و شیرینی رفت دفتر فتل یا اینکه از اول با دایی بسته بود ؟ یه نفر که همزمان نمیتونه تو 2 تا تیم باشه .از اولم نوشتم با منطق بعضی از پرسپولیسیا ( ونه همشون ، البته توام جز اوناییا چون چند بار اومدی گفتی)
یعنی تو دو سال اخیر از این حرفها اصلا پرسپولیسیا نزدن دیگه ؟؟؟
این سوالهای من معنیش این نیست که نظرم اینه، معنیش اینه که نظر اونایی بدو بدو میومدن اینجا اتهام میزدن.... به نظرشون الان هنوز همونه یا نه ؟؟ یا جواب نمیدید( و یا نمیدن ) یا اینکه میگید( ویا میگن ) این با اون فرق داره
وگرنه من اتهام نزدم همیشه گفتم چرا یه مورد مشابه رو رووش نظر متفاوت و کاملا برعکس دارید
خودت که گفتی حاتمی با گل و شیرینی اومده پیش فتل ببخشنش وقتی نبخشیدن رفته پرسپولیس ... بعد میگی از اول با دایی بسته بود و عمدا گل بخودی زد .. آخرش چی شد حاتمی دوست داشت برگرده استقلال که با گل و شیرینی رفت دفتر فتل یا اینکه از اول با دایی بسته بود ؟ یه نفر که همزمان نمیتونه تو 2 تا تیم باشه .
خودت که گفتی حاتمی با گل و شیرینی اومده پیش فتل ببخشنش وقتی نبخشیدن رفته پرسپولیس ... بعد میگی از اول با دایی بسته بود و عمدا گل بخودی زد .. آخرش چی شد حاتمی دوست داشت برگرده استقلال که با گل و شیرینی رفت دفتر فتل یا اینکه از اول با دایی بسته بود ؟ یه نفر که همزمان نمیتونه تو 2 تا تیم باشه .
چرا در مقابل فهمیدن مقاومت سر سختانه از خودت نشون میدی دختر؟
میگه حاتمی یه گل به خودی زده تا اینجا درسته؟؟
بعد در ادامه حرفش گله کرده بود از منطق پرسپولیسی ها ک بارها تو همچین شرایط مشابهی میومدید انگ میزدید ک این بازیکنو تو اون بازی خریدن و حالا هم داره میاد استقلال و ....
فقط بهتون گفت چشاتو باز کنید و شرایط رو ببنید و خودتون قضاوت کنید راجع به حرف های گذشتتون
کسی نگفته حاتمی از قبل خریداری شده و یا از قبل قرارداد بسته؟
گرفتتی؟
الکی نپیچون![]()
نکونام روز قبل از مراسم: اگه به عنوان بهترین بازیکن انتخاب نشدم، بازیکن اول رو بغل میکنم و بهش تبریک میگم.
بعد از مراسم: جایزه حق من بود. از اعتبار ما (راستی کدوم اعتبار؟) سوء استفاده کردند. اگر میدونستم انتخاب نمیشم، نمیومدم!
حالا علی کریمی پارسل بعد از مراسم: همین که جزو سه تا بودم برای خودم و کشور افتخاره. نفر اول حقش بود و تبریک میگم.
کلاً ذات آدمها همچین جایی مشخص میشه. خدا میدونه که شاید کریمی و مهدی رحمتی رو هم به خاطر بحث کاپیتانی این زیرآب میزنه نمیذاره برن تیم ملی و الا همه این فصل بازیای کریمی رو هم دیدن و بازیهای مازیار زارع و ممد نوری! و آشپزی مجتبی جباری رو!!
روزی که آندو توو استقلال و تیم ملی نباشه اون موقع معلوم میشه جور جواد پنالتی رو کی توو میدون میکشیده. این حق آندو بود که خورده شد نه خق تو چکش. تازه میگه AFC کار کارشناسی نکرده. نه فقط تو کار کارشناسی کردی که رفتی به مسی رای دادی.
من خودم با این که پرسپولیسیم اما اندرانیک رو واقعا دوست دارم و به نظرم حقش بود آندو رو دعوت می کردن واسه توپ طلای آسیا
اه اینا چیه گذاشتی حالمون بهم خورد![]()