اصلا هم نميخواد فكر كني همين چند روز پيش براش دعوت نامه فرستاده بوديد (قبل از خريد اولادي) و تا يك قدمي عقد قرارداد هم پيش رفتيد![]()
خبري نشد؟!!! آره خودش يهويي پاشده بود اومده بود باشگاه. مربيتون هم نميخواستش و اصلا در به در دنبال مهاجم نبود.
http://khabarnew.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=0&Id=40248&Sgr=0
فتح الله زاده گفته بود با معاونم قرارداد ببند اونم گفته بود تو اين تيم مسخره با مديرعامل قرارداد ميبندي نميتوني پولتو بگيري. با معاون كه آخرش بايد يه چيزي هم بدي
حاتمي اوكي داده بود عمرا اولادي رو ميگرفتيد
آره اونم آخر فصل پیش که استقلال دیگه نخواستش کلی حرف زد پشت سر قلعه نویی و فتح الله زاده ، اما تا خبری میشه بازم با گل و شیرینی پا میشه میاد دفتر استقلال ، اصلا معلومه خیلی منتشو کشیدن که برا فتح الله زاده گل و شیرینی آورده عذر خواهیم کرده که ببخشید منو
آره اونم که اصلا دوست نداشته برگرده واسه اینکه دل قلعه نویی نشکنه پا میشه گل و شیرینی میخره میره ، فتل هم التماس کنان و تشکر کنان که خوش اومدی عزیزم"تا خبري ميشه" يعني تا قلعه نويي ازش ميخواد برگرده قلعه نويي التماسش كرده بود كه به خاطر من برو از فتح الله معذرت خواهي كن. اختلاف مدير و مربيتون مانع برگشتش شد وگرنه اصلا معلوم نيست قلعه نويي از خداش بوده
آره اونم که اصلا دوست نداشته برگرده واسه اینکه دل قلعه نویی نشکنه پا میشه گل و شیرینی میخره میره ، فتل هم التماس کنان و تشکر کنان که خوش اومدی عزیزم
جالبه خبر مذاکره اولادی و حاتمی با استقلال همزمان بود ، جالبتر که نوع بازیشونم با هم متفاوته که مثلا بخوایم بگیم چون حاتمی اوکی ندادرفت سراغ اولادی
به هر حال بازیکن مازاد آخر فصل قبل ما سرخپوش شد
آره اونم که اصلا دوست نداشته برگرده واسه اینکه دل قلعه نویی نشکنه پا میشه گل و شیرینی میخره میره ، فتل هم التماس کنان و تشکر کنان که خوش اومدی عزیزم
جالبه خبر مذاکره اولادی و حاتمی با استقلال همزمان بود ، جالبتر که نوع بازیشونم با هم متفاوته که مثلا بخوایم بگیم چون حاتمی اوکی ندادرفت سراغ اولادی
به هر حال بازیکن مازاد آخر فصل قبل ما سرخپوش شد
اصلا هم معلوم نيست داري سر خودتو گول ميمالي![]()
آره اونم آخر فصل پیش که استقلال دیگه نخواستش کلی حرف زد پشت سر قلعه نویی و فتح الله زاده ، اما تا خبری میشه بازم با گل و شیرینی پا میشه میاد دفتر استقلال ، اصلا معلومه خیلی منتشو کشیدن که برا فتح الله زاده گل و شیرینی آورده عذر خواهیم کرده که ببخشید منو
اما شما معلومه داری سر خودتو گول میمالی
اصلا هر چی شما میگی درست ، مگه نمیگی استقلال دنبال بازیکن مازاد بوده ؟ اصلا استقلال دنبال فرزاد حاتمی به عنوان یه بازیکن مازاد دیگه هم بوده، قبول ... تیم ما دنبال بازیکنای مازاد
اما شمایی که تیکه میندازید بگید تیمتون چرا دنبال این بازیکن مازاد رفته ؟؟ من از اول دارم اینو میگم
ببخشید، کل کل خیلی خوبه! اصلاً حال آدم رو عوض میکنه ولی به شرطی که آدم حداقل یه ذره انصاف داشته باشه....! فصل پیش استقلال نبود که حاتمی رو نخواست، قلعه نویی بود! حاتمی توی استقلال عالی کار کرده بود ولی قلعه نویی به دلایل غیرفنی (که از نظر من هم دلایلش درست بود) حاتمی رو از وسط نیم فصل دوم نخواست. فرزاد حاتمی علیرغم اینکه بازیکن خیلی خوبی هست ولی غرور خیلی زیادی داره و قلعه نویی هم علیرغم اینکه مربی خوبی هست ولی یه عادت بدی که داره اینه که توی بازیهایی که میبازه، از هر 10 باخت، 8 تاش رو تقصیر بازیکنها میدونه. نمونه اش همین فصل که آخر خیلی از بازیهایی که نتیجه نمیگرفتید، قلعه نویی دقیقاً یک جمله رو تکرار میکرد: "کیلوها منم منم در میدان بود!!!". قلعه نویی عادت داره به تخریب بازیکنانش و نتونست حاتمی رو کنترل کنه. برای همین هم گذاشتش کنار. درست برعکس علی دایی که توی رختکن ممکنه سر بازیکنش داد بزنه ولی بیرون رختکن همیشه باختها رو به گردن میگیره و از بازی بچه هاش حتی وقتی که تیمش میبازه تعریف میکنه. برای همین هم هست که بازیکنان جوانی که دایی داره حاضر هستن واسش جون بدن تو زمین!!
من جواب این صحبت شما رو هم چند جا دادم! ولی بهتره بذاریم نیم فصل دوم شروع بشه و عملکرد اولادی و حاتمی جفتشون نشون میده کدوم خرید بهتری بوده! همه حرف ما از اون کلمه "مازاد" بیشتر بازیکن تاریخ مصرف گذشته هست نه بازیکنی که با مربیش قهر میکنه و میره باشگاهش رو هم عوض میکنه. حالا اگر شما ملا نقطه گیری برخورد میکنی، باشه! حق با شماست. ما اشتباه کردیم. ما منظورمون بازیکن به درد نخور بود! مثل اولادی رحمت الله علیه!! lol
سـرور
با منطق بعضی از پرسپولیسیها : آیا حاتمی هم با دایی بسته بود؟ گل به خودی فرزاد در بازی فولاد - پرسپولیس بوی تبانی میدهد؟
من اصلا فکر نمیکنم فرزاد حاتمی آخر فصل پیش از استقلال کنار گذاشته شده و مازاد بوده و تو فولاد هم عملکرد خوبی نداشته![]()
حاتمی خودش گفته اول فصل از پرسپولیس پیشنهاد داشتم و دایی همون اول فصل منو میخواسته ..آره اونم آخر فصل پیش که استقلال دیگه نخواستش کلی حرف زد پشت سر قلعه نویی و فتح الله زاده ، اما تا خبری میشه بازم با گل و شیرینی پا میشه میاد دفتر استقلال ، اصلا معلومه خیلی منتشو کشیدن که برا فتح الله زاده گل و شیرینی آورده عذر خواهیم کرده که ببخشید منو
خوب شما هم بهتره یه خورده انصاف داشته باشید و بعد از دیگران تقاضا کنید منصف باشند
وقتی بازیکنها همه بد بازی کنن باید مورد انتقاد قرار بگیرن و دلیل نداره بیخودی تعریف و تمجید بشه ازشون ، بازیکنای میلیاری باید بدونن دارن تو چه تیمهایی بازی میکنن ، همینطور که خود مربی هم باید مورد انتقاد قرار بگیره ، البته حال حاضر نه فتل و نه رویانیان جرات انتقاد از مربیاشونو ندارن
خیلی جالبه اینکه میگید دایی از تیمش تعریف میکنه اونم الکی نقطه مثبته براش ، البته من معمولا به یاد دارم دایی چه پرسپولیس چه راه آهن وقتی میبازه باخت رو گردن داور میندازه و اینکه تیم حریف اصلا موقعیت نداشت و کلی حرف و حدیث دیگه ، تو این مورد زده رو دست قلعه نویی
اول فصل قلعه نویی، نیکبخت رو آورد ما گفتیم طرفدارهای استقلال مخالف این مورد بودن اما کاری ازشون بر نمیومد و تصمیم مربی بود ، شماها میگفتید استقلال تیم مسخره ایه که نیکبخت رو برگردونده ، حالا میگید استقلال نبوده که حاتمی رو نخواسته ، قلعه نویی بوده ؟؟ این همون انصافیه که شما پرسپولیسیا دارید و ما نه ؟؟
اونجا قلعه نویی استقلال بود ، اینجا قلعه نویی استقلال نیست ؟؟
وقتی شما صبر نمیکنید که نیم فصل شروع شه و عملکرد حاتمی و اولادی بررسی بشه و پیش پیش و یه طرفه به قاضی میرید چرا منصف نیستید که جوابتون رو همینجوری که خودتون حرف زدید بگیرید ؟؟
ما که تو این مورد حرفی نزدیم ، این شما بودید که شروع کردید به این حرفها
من اون پست اولم گفتم علاوه بر سید صالحی و میثم حسینی( و حالا فرزاد حاتمی) قبلا بودن امثال علی اکبریان و مهدی صالح پور هم که ...
حالا شما مدام سعی دارید بگید این با اون فرق داره
ولی باز هم ..
استقلال
اسمون ب زمین بیاد پرسپولیس
لایک داری ابیدلزمین به آسمون بره استقلال
زمین به آسمون بره استقلال
آبی میباشدخونت چ رنگیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خونت چ رنگیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حاتمی خودش گفته اول فصل از پرسپولیس پیشنهاد داشتم و دایی همون اول فصل منو میخواسته ..
در ضمن اگر با دایی بسته بود و عمدا گل بخودی زد پس چرا با گل و شیرینی اومد عذرخواهی پیش فتل ؟؟ خودت حرف خودت رو نقض کردی دیگه ما چی بگیم ؟
درضمن من اصلا از این بازیکن خوشم نمیاد ما هم مثل شماها نیستیم تعریف تمجید کنیم از بازیکنایی که بین سرخابیا جا به جا میشن و ازشون طرفداری کنیم![]()
وقتی یه پسری شیطونی میکنه، پدرش نمیاد جلوی در و همسایه داد بزنه پسر من بچه بدیه!! ممکنه تو خونه توی گوشش هم بزنه ولی جلوی بقیه ازش حمایت میکنه! وقتی بازیکن میلیاردی اشتباه میکنه یا بد بازی میکنه قطعاً باید بهش تذکر داد ولی نه جلوی بقیه نه اینکه آدم بخواد اون بازیکن رو خراب کنه تا جایگاه خودش باقی بمونه. این کاریه که قلعه نویی میکنه. تا حالا دقت کردی تعداد بازیکنهایی که میگن میخوایم با قلعه نویی کار کنیم خیلی خیلی کمتر از علی دایی هست؟ شما برو مصاحبه تمام کسانی که به استقلال و پرسپولیس اومدن مطالعه کن. من ندیدم کسی گفته باشه به خاطر قلعه نویی اومدم ولی تقریباً تمام کسانی که به پرسپولیس این فصل اضافه شدن یکی از دلایلشون رو حضور علی دایی عنوان کردن. درضمن اون چیزی که شما اسمش رو میذاری تعریف و تمجید الکی، اسمش هست حمایت! حمایت یعنی اینکه شما در عین اینکه نقاط ضعف یک نفر رو بهش گوشزد میکنی ولی با تشویق رو به جلو هدایتش میکنی. دقت کردی تو باشگاه استقلال همه بازیکنها یک خط در میون به خاطر بی پولی قهر میکنن ولی در پرسپولیس با اینکه بی پولی هست و انتقاد هم به شرایط بوده ولی هیچ کس از تمرین قهر نکرده؟ این تفاوتها از کجا اومده؟
بنده هنوز هم میگم قلعه نویی دو تا از بزرگترین اشتباهاتش آوردن نیکبخت و اولادی بود. مخصوصاً اولادی!
درسته، صبر نکردیم که نیم فصل شروع بشه ولی پیش بینی که میتونیم بکنیم؟! یا اون هم از دید شما اجازه نداریم؟ پیش بینی نتایج مسابقات و روند اون کاری هست که همه طرفدارها در سراسر دنیا میکنن. من (و خیلی پرسپولیسی های دیگه) پیش بینی میکنیم که اولادی عملکرد افتضاحی خواهد داشت (حداقل عملکردش اینقدر بد خواهد بود که ارزشش رو نداشته باشه که استقلال بخواد تو نیم فصل بگیرش) و عملکرد حاتمی بسیار خوب خواهد بود (حداقل بهتر از سیدصالحی). وقتی دیدم شما هیچ جوری قبول نمیکنی حرف رو، گفتم پس اجازه بدید برای اثبات اینکه کی درست پیش بینی کرده، نیم فصل شروع بشه.
زمین به آسمون بره استقلال