منبع کنکور هست . ولی به من گفتن که می تونیم کتاب روشنایی روز شاهین حیدری بخونم به جای مبانی فیزیک 3سلام بچه ها.من تازه کتاب سوم قیابکلو رو دیدم .تازه چاپ شده؟مبانی فیزیک ساختمان 3(روشنایی).
به نظرتون باید اینم بخونیم؟بخرمش؟
منبع کنکور هست . ولی به من گفتن که می تونیم کتاب روشنایی روز شاهین حیدری بخونم به جای مبانی فیزیک 3سلام بچه ها.من تازه کتاب سوم قیابکلو رو دیدم .تازه چاپ شده؟مبانی فیزیک ساختمان 3(روشنایی).
به نظرتون باید اینم بخونیم؟بخرمش؟
سلام خسته نباشید همتونننننننننننننننن
بچه ها به نظرتون کتابای پارسه خوبه؟؟؟ ارزش داره خوندنشون یا همون منابع اصلی و بخونیم؟؟؟؟؟![]()
معماری آرکی تایپی ( تالیف دکتر گلابچی و آیدا زینالی فرد )جزئیات ارتقاء دهنده معماری ( تالیف دکتر گلابچی و احسان سروش نیا )طبیعت، منبع الهام؛ بررسی و نقد آثار کالاتراوا ( تالیف دکتر گلابچی )
قرار بوده این هفته بیاد بیرون اگه اینا رو گرفت یه خبر بده راجع بهشون
من برنامه ندارم همینجوری میخونم
چیزهایی که خوندم هم واقعا یادم رفته و این منو نا امید کرده
خطاب به جناب پروفسور (!) گلابچی:
کم گوی و گزیده گوی چون دُر/ تا ز اندک تو جهان شود پر
لاف از سخن چو دُر توان زد/ آن خشت بود که پر توان زد
آن "خشت" بود! نه کتاب!
ایشون کیلویی کتاب میدن بیرون دیگه!
خطاب به جناب پروفسور (!) گلابچی:
کم گوی و گزیده گوی چون دُر/ تا ز اندک تو جهان شود پر
لاف از سخن چو دُر توان زد/ آن خشت بود که پر توان زد
آن "خشت" بود! نه کتاب!
ایشون کیلویی کتاب میدن بیرون دیگه!
فن بر دو دسته استوار است
1- گلابچي
2- غير گلابچي
اگر دسته ي اول را برگزينيد درود بر شما
و در صورتي كه دسته دوم را برگزينيد شما را ننگ باد واي بر شما كه سال بعد نيز ازمون باييــــــــــــد داد![]()
كسي هست امسال ايوان خانه ازمون بده؟ و ازمونا رو بزار اينجا؟ و سرفصل هايي كه براي هر ازمون مشخص ميكنن رو بدن بهمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسي
بدون برنامه درس بخونین زحمتتاتون هدر میره. باید یه برنامه طولانی مدت بریزین و بر اساس اون یه برنامه هفتگی تنظیم کنین
آخه وقتی به برنامه نمیرسم چیکار کنم !؟وقت کم میارم!
دیگه چه کتابهایی از قیابکلو مهم هست؟
سلام
منم می خوام شروع کنم فقط یه سوالی دارم
اینکه امتحان اسکیس کی برگزار میشه ؟
هم آزاد هم سراسری
مشکل اینجاست که روزی 2-3 ساعت بیشتر نمیرسم بخونم!درگیرمبرنامه باید مخصوص خودت باشه، اصلا توجه نکن به برنامه دیگران، اینطوری بدتر استرس میگیری که عقبی
به نظر من هرکی 3-4 ماه خوب بخونه ارشد محاله رتبه خوبی نیاره
این رو هم بدونید خوندن یه طرف ماجراست، بقیه ماجرا به شانس بستگی داره
ببین متوسط ساعتی چند صفحه میخونی؟ من ساعتی 10-15 صفحه میخوندم، درس به درس فرق میکرد
بعد میومدم میگفتم مثلا فلان کتاب 300 صفحه است و اگر 15 صفحه بخونم ساعتی 20 ساعت وقت میبره، بعد میگفتم روزی دو ساعت این کتابو بخونم سر 10 روز باید تموم بشه (تازه من میخوندم و بعدشم خلاصه نویسی هم میکردم، این خلاصه ها خیلی بدردم خورد نزدیک کنکور، کل خونده هام تو حدود 100 صفحه A4 پشت و رو خلاصه شده بود و سریعتر میتونستم چندبار مرورشون کنم)
همون دو سه ساعتم خوبه، خدا رو چه دیدی؟ دیدی قبول شدیمشکل اینجاست که روزی 2-3 ساعت بیشتر نمیرسم بخونم!درگیرم
عزیزم من گفتم قبلا هم تو همین تاپیک، بسته آموزشی نخرید خودتون ضرر میکنید ، من خریدم خودم اما واقعا به درد نخورد ،کلی هزینه است فقط ، همون منابع اصلی بهترین گزینه هستندراستی به نظرتون ازمون پارسه شرکت کنم یا مدرسان؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون بسته هاش به درد بخور هس؟
تاریخ ثبت نام ارشد از 9 تا 16 آبان هست. از اخبار شبانگاهی شنیدم. به امید موفقیت هممون .ایشالله
(اگه اشتباه میگم بگید)
بچه ها برای سازه بعد از کتاب درک رفتار سازه ها و سازه در معماری چه کتابی باید بخونیم؟؟؟؟؟!![]()